BuitenlandCorona

Verpleegkundige test 8 dagen na coronavaccin positief op corona

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een verpleegkundige uit Californië die het coronavaccin van Pfizer/BioNTech heeft gekregen, is 8 dagen later positief getest op corona, meldt een lokale zender. Uit gegevens van de vaccinonderzoeken blijkt dat het na vaccinatie tot 2 weken kan duren voordat iemand beschermd is.

Spoedverpleegkundige Matthew W. liet op 18 december op Facebook weten dat hij die dag het Pfizer-vaccin had gehaald. Zes dagen later werd de 45-jarige Matthew ziek. Hij kreeg last van rillingen en spierpijn, en voelde zich erg moe. De dag na Kerst liet hij zich testen op corona. De uitslag was positief.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Arts Christian Ramers zei dat Matthew mogelijk besmet is geraakt voordat hij het vaccin heeft gekregen. Hij voegde toe dat het 10 tot 14 dagen duurt voordat het coronavaccin goede bescherming biedt. Ook wees hij erop dat de eerste dosis van het Pfizer-vaccin 50 procent bescherming biedt en dat je een tweede dosis nodig hebt om 95 procent beschermd te zijn. Dr. Ramers benadrukte dat het verhaal van de verpleegkundige laat zien ‘dat de pandemie zelfs met vaccins niet zomaar voorbij is’.

Nog veel onbekend

Viroloog Marion Koopmans heeft erkend dat er nog veel onbekend is over het coronavaccin. Longarts Wanda de Kanter vroeg haar hoe groot de kans is dat je alsnog besmet wordt en besmettelijk bent voor anderen als je eenmaal gevaccineerd bent met het Pfizer-vaccin. Koopmans antwoordde: “Dat is niet bekend/niet gemeten in de trial. Het is aannemelijk dat er wel iets van een effect is, maar er zijn geen data.”


[Zero Hedge]

4.7 22 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
3 jaren geleden

De zogenaamde vaccins zijn de afgelopen jaren vervaardigd(..). Zij zijn niet bedoeld ter bestrijding van ziekte, maar juist voor het veroorzaken ervan. Zoveel mogelijk ziekte, dood en ellende. Vanaf de volgende week kunnen we ‘artsen’ die meewerken aan het vaccinatieprogramma dagvaarden.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Maar het vaccin is toch effectief gebleken?
Op basis waarvan ?
Die PCR-test met hoge vals-positieven ?
Het heet ‘wetenschap’, maar is in werkelijkheid volksverlakkerij.

Lucky
Lucky
3 jaren geleden

Grappig. Eerst was het een vaccinatie, nu zijn het er al 2. Veel bijwerkingen al in hé begin. Geen idee hoe lang het werkt, of je anderen niet alsnog kan besmetten etc. MAAR WE WETEN WEL DAT JE DIE TROEP VAN HUGO VOORAL ZSM MOET NEMEN. En Adolf De Jonge bepaalt WELKE rotzooi jij MOET nemen.

Back to top button
39
0
We lezen graag je reactie!x