Homepagina » Buitenland » Verpleegkundige test 8 dagen na coronavaccin positief op corona
verpleegkundige
Foto: CC0

Verpleegkundige test 8 dagen na coronavaccin positief op corona

Een verpleegkundige uit Californië die het coronavaccin van Pfizer/BioNTech heeft gekregen, is 8 dagen later positief getest op corona, meldt een lokale zender. Uit gegevens van de vaccinonderzoeken blijkt dat het na vaccinatie tot 2 weken kan duren voordat iemand beschermd is.

Spoedverpleegkundige Matthew W. liet op 18 december op Facebook weten dat hij die dag het Pfizer-vaccin had gehaald. Zes dagen later werd de 45-jarige Matthew ziek. Hij kreeg last van rillingen en spierpijn, en voelde zich erg moe. De dag na Kerst liet hij zich testen op corona. De uitslag was positief.

Arts Christian Ramers zei dat Matthew mogelijk besmet is geraakt voordat hij het vaccin heeft gekregen. Hij voegde toe dat het 10 tot 14 dagen duurt voordat het coronavaccin goede bescherming biedt. Ook wees hij erop dat de eerste dosis van het Pfizer-vaccin 50 procent bescherming biedt en dat je een tweede dosis nodig hebt om 95 procent beschermd te zijn. Dr. Ramers benadrukte dat het verhaal van de verpleegkundige laat zien ‘dat de pandemie zelfs met vaccins niet zomaar voorbij is’.

Nog veel onbekend

Viroloog Marion Koopmans heeft erkend dat er nog veel onbekend is over het coronavaccin. Longarts Wanda de Kanter vroeg haar hoe groot de kans is dat je alsnog besmet wordt en besmettelijk bent voor anderen als je eenmaal gevaccineerd bent met het Pfizer-vaccin. Koopmans antwoordde: “Dat is niet bekend/niet gemeten in de trial. Het is aannemelijk dat er wel iets van een effect is, maar er zijn geen data.”


[Zero Hedge]

4.7 22 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
9 maanden geleden

De zogenaamde vaccins zijn de afgelopen jaren vervaardigd(..). Zij zijn niet bedoeld ter bestrijding van ziekte, maar juist voor het veroorzaken ervan. Zoveel mogelijk ziekte, dood en ellende. Vanaf de volgende week kunnen we ‘artsen’ die meewerken aan het vaccinatieprogramma dagvaarden.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
9 maanden geleden

Maar het vaccin is toch effectief gebleken?
Op basis waarvan ?
Die PCR-test met hoge vals-positieven ?
Het heet ‘wetenschap’, maar is in werkelijkheid volksverlakkerij.

Lucky
Lucky
9 maanden geleden

Grappig. Eerst was het een vaccinatie, nu zijn het er al 2. Veel bijwerkingen al in hé begin. Geen idee hoe lang het werkt, of je anderen niet alsnog kan besmetten etc. MAAR WE WETEN WEL DAT JE DIE TROEP VAN HUGO VOORAL ZSM MOET NEMEN. En Adolf De Jonge bepaalt WELKE rotzooi jij MOET nemen.

x

Check Also

paternotte

Felle kritiek op D66-Kamerlid Jan Paternotte: ‘Dit is gevaarlijke stemmingmakerij’

“We zien dat we al een hoge ...

sterf

FVD eist opheldering over enorme toename sterfgevallen sinds start vaccinatiecampagne

In Nederland en diverse andere Europese landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x