Homepagina » Buitenland » Verpleegkundige test 8 dagen na coronavaccin positief op corona
verpleegkundige
Foto: CC0

Verpleegkundige test 8 dagen na coronavaccin positief op corona

Een verpleegkundige uit Californië die het coronavaccin van Pfizer/BioNTech heeft gekregen, is 8 dagen later positief getest op corona, meldt een lokale zender. Uit gegevens van de vaccinonderzoeken blijkt dat het na vaccinatie tot 2 weken kan duren voordat iemand beschermd is.

Spoedverpleegkundige Matthew W. liet op 18 december op Facebook weten dat hij die dag het Pfizer-vaccin had gehaald. Zes dagen later werd de 45-jarige Matthew ziek. Hij kreeg last van rillingen en spierpijn, en voelde zich erg moe. De dag na Kerst liet hij zich testen op corona. De uitslag was positief.

Arts Christian Ramers zei dat Matthew mogelijk besmet is geraakt voordat hij het vaccin heeft gekregen. Hij voegde toe dat het 10 tot 14 dagen duurt voordat het coronavaccin goede bescherming biedt. Ook wees hij erop dat de eerste dosis van het Pfizer-vaccin 50 procent bescherming biedt en dat je een tweede dosis nodig hebt om 95 procent beschermd te zijn. Dr. Ramers benadrukte dat het verhaal van de verpleegkundige laat zien ‘dat de pandemie zelfs met vaccins niet zomaar voorbij is’.

Nog veel onbekend

Viroloog Marion Koopmans heeft erkend dat er nog veel onbekend is over het coronavaccin. Longarts Wanda de Kanter vroeg haar hoe groot de kans is dat je alsnog besmet wordt en besmettelijk bent voor anderen als je eenmaal gevaccineerd bent met het Pfizer-vaccin. Koopmans antwoordde: “Dat is niet bekend/niet gemeten in de trial. Het is aannemelijk dat er wel iets van een effect is, maar er zijn geen data.”


[Zero Hedge]

4.7 22 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
3 maanden geleden

De zogenaamde vaccins zijn de afgelopen jaren vervaardigd(..). Zij zijn niet bedoeld ter bestrijding van ziekte, maar juist voor het veroorzaken ervan. Zoveel mogelijk ziekte, dood en ellende. Vanaf de volgende week kunnen we ‘artsen’ die meewerken aan het vaccinatieprogramma dagvaarden.

Dirk
Dirk
Reactie op  doornbos
3 maanden geleden

Dagvaarden, hoe, met welke aanklacht en waar?

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Dirk
3 maanden geleden

Inderdad, krijg dat maar eens voor elkaar. Wordt tijd voor effectieve maatregels maar dan tegen wat ons wordt aangedaan!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  C, De Mantre
3 maanden geleden

Ja helaas is de tijd aangebroken dat voor een filosoof, door filosoferen geen zin meer heeft. Ik zeg verdedig uw lichaam. Willen ze u prikken, prik als eerste hen die jou willen prikken en goed hard. Verlies je je inkomen omdat je niet geprikt wil worden…betaal dan geen belasting ,zorgverzekering meer, accijnsen enzovoort. Niet meebetalen aan de financiering van je eigen ondergang. Met terroristen moet je niet onderhandelden, die moet je met gelijke munt terug betalen. Wie wind zaait zal storm oogsten. Klinkt allemaal als oog om oog, tand om tand. Dat is allemaal inderdaad zo en helaas niet anders. Hoe eerder je het kanker gezwel herkent hoe eerder je het operatief kan verwijderen. Zachte heelmeesters stinkende wonden. En de stinkende rottende ver overdatum zijnde appel, bevindt zich aan het binnenhof/torentje.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 maanden geleden

Maar het vaccin is toch effectief gebleken?
Op basis waarvan ?
Die PCR-test met hoge vals-positieven ?
Het heet ‘wetenschap’, maar is in werkelijkheid volksverlakkerij.

Solo
Solo
Reactie op  Herman de Graaf
3 maanden geleden

Zeker weten, en gewoon onwetenschappelijk. Absurd, een soort moderne hekserij!

Rob
Rob
Reactie op  Herman de Graaf
3 maanden geleden

De wetenschap weet niets. Als je duidelijk wordt wat ‘weten’ in wezen is dan weet je als mens helemaal niets. Dat is dan nog het leven. Wat zich wetenschapers noemt gaat niet eens over het leven maar over interpretatie binnen een wereld die op macht en controle is gebaseerd. Dan hebben ze niet eens antwoorden op vragen die het leven betreft. Je eigen leven is in eigen lichaam. Wat ook de wetenschappers doen, net als anderen, is buiten zichzelf zoeken naar antwoorden. Onderwijs maakt je tot een functie in de wereld van macht en controle dus wat als je wetenschappelijk opgeleid bent heb je alleen maar een wetenschappelijke interpretatie op wat je waarneemt. Iemand die anders is opgeleid interpreteert het dan anders dan een wetenschapper, bv biologisch. Zet die twee bij elkaar en ze begrijpen elkaar totaal niet want ze spreken verschillende ‘talen’.

Lucky
Lucky
3 maanden geleden

Grappig. Eerst was het een vaccinatie, nu zijn het er al 2. Veel bijwerkingen al in hé begin. Geen idee hoe lang het werkt, of je anderen niet alsnog kan besmetten etc. MAAR WE WETEN WEL DAT JE DIE TROEP VAN HUGO VOORAL ZSM MOET NEMEN. En Adolf De Jonge bepaalt WELKE rotzooi jij MOET nemen.

King of light
King of light
Reactie op  Lucky
3 maanden geleden

Je moet helemaal niks. Elke inbreuk op de lichamelijke integriteit is strafbaar en dat weten ze heel goed in Den Haag. Vandaar dat ze je blijven indoctrineren met het verhaaltje dat het geen verplichting is, maar ondertussen wel alles bij vrijwillige weigering straks voor niet gevaccineerde alles gaan proberen te verbieden. En dan nog blijft het strafbaar omdat het verkapte dwang is. Artikeltje 4 & 5 UVRM en Artikel 3, 8 & 14 EVRM.

Leef
Leef
Reactie op  King of light
3 maanden geleden

Ja, het is ook strafbaar om met een doek op je kop in openbare gebouwen rond te lopen.
Dat wetsartikel werkt ook lekker.
Wetten zijn er voor jou, niet voor hen.
Denk je werkelijk dat er iemand veroordeeld wordt?
Deze schade is vergelijkbaar met de wereldwijde krediet crisis van 2008.
Niemand gestraft en maar een paar mensen hebben er iets van geleerd. Zo zal het waarschijnlijk nu ook wel gaan. Een systeem dat op het bot verrot is veranderd niet zo snel.

Luke
Luke
Reactie op  Lucky
3 maanden geleden

Die denkt wel aan zijn broer, en plots is de beste geen schizo narcist meer,….. oh wacht…

Zullen we even meneertje zijn bankrekening in de gaten houden.

Jeroen
Jeroen
3 maanden geleden

Zijn die ‘doktoren’ echt zó simpel?
Voor Influenza is óók nog nooit een werken vaccin gevonden dus waarom zou dat voor Covid anders zijn?
Mensen krijgen na de griepprik nog steeds gewoon de griep………

Piet
Piet
Reactie op  Jeroen
3 maanden geleden

Doctoren snappwn niet eens dat bewustzijn het lichaam beinvloedt. Als je een sexy vrouw communiceert en hij gaat omhoog staan.. Dan kunnen ze niet bewijzen waarom. Als er wetenschappelijke rapporten liggen dat viagra dit doet dan is dit het enige tellende bewijs.

Je zintuigen immers waarnemen niet zuiver.

Leef
Leef
Reactie op  Piet
3 maanden geleden

Underrated commentaar hierboven.

rop
rop
3 maanden geleden

Dus de vaccinatie heeft geen enkele zin. het geeft alleen maar een Zin en dat wil zeggen geloven erin, terwijl geloven altijd al dubieus is geweest, en toch trappen vele erin. lijkt erop dat men graag voor de Gek [het brein] word gehouden, het is zeg maar een goocheltruc, en goochelaars houden nu eenmaal mensen voor de gek te houden en ziet wat niet echt is maar illusie, ,het lijkt wat men ziet waar is maar het is een truc, en men verbaast zich wat met ziet of hoort of leest, dat alles heef te maken met handige speculaties gecombineerd en uit de trukendoos word gehaald, om mensen te manipuleren en daar speculeert men in om het product te verkopen, en aan de man te brengen, een nuchter mens doorziet dat allemaal, dat alles een soort truc is, gebaseerd meestal op misleiding, en het verstand denken ,verbazing geeft plezier en ook teleurstellingen.

Carolina
Carolina
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Helemaal gelijk.
Zo gaan veel sporters naar een haptonoom.
Nu herhaalt men steeds c, c, c,c.
Maar de haptonoom zegt juist :
je kunt het, je kunt het, je bent sterker dan de rest.

Rob
Rob
Reactie op  rop
3 maanden geleden

Het punt daarbij is alleen wel dat de goochelaars zelf geloven dat hun trucks waarheid zijn en niet een truck. Denk bv aan het CBS en hun gegoochel met cijfers en statistieken.

salvar
salvar
3 maanden geleden

2020 hebben mensen de griepprik gehaald.
nu ga maar lekker in de rij staan voor minimaal 2 vaccinaties, doe je best en niet voordringen he.

Martien
Martien
3 maanden geleden

Beste Wanda,

Al eerder hebben wij van gehoord. Alle waardering voor hoe u opkomt voor een gezond leefklimaat en uitdrukking geeft aan uw beroepsethiek. Hartelijke dank. Het helpt ons m.b.t. onze bewustwording en een optimale gezondheid te hebben. Diny en Martien

André
André
3 maanden geleden

Die bewuste PCR test uiteraard ook positief op het vaccin ! ( Is ook een soort SARS en de bijbehorende effecten er van)

Pieter
Pieter
3 maanden geleden

Met zo’n vaccin krijg je virus ingespoten dus zal zo’n test ongetwijfeld positief uitslaan bij mensen die gevaccineerd zijn 🙂

x

Check Also

canad

Canadese politieagenten weigeren nieuwe lockdownwetten in Ontario te handhaven: ‘Politiestaat’

Ten noorden van de Verenigde Staten is ...

arts

Deze arts heeft 20.000 coronapatiënten succesvol behandeld met hydroxychloroquine

Terwijl de media corona blijven ophypen en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x