Het Complot

Kijk: Tucker Carlson komt te dicht bij de waarheid!

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!

Tucker Carlson sprak onlangs met presentator van Redacted Clayton Morris over de ‘bestorming’ van het Amerikaanse Capitool, de staat van de journalistiek, persoonlijke aanvallen en meer.

Carlson had het op een gegeven moment over de aanslagen op 11 september 2001, meer specifiek het gebouw aan 7 World Trade Center. Het gebouw stortte volledig in elkaar terwijl er geen vliegtuig ingevlogen is. “Dat is toch vreemd? Hoe zit dat?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Waarom mag ik er geen vragen over stellen?

“Als je je op tv afvraagt wat er is gebeurd met gebouw 7, als je zoiets zou zeggen, dan zouden ze door het lint gaan en zou je je baan verliezen,” benadrukte Carlson, die sinds kort weg is bij zender Fox News.

“Waarom?” vroeg hij zich hardop af. “Het is mijn land. Het was een aanval op mijn land. Ik begrijp het niet. Storten gebouwen zomaar in? Nee. Of misschien wel? Ik weet het niet. Maar waarom mag ik er geen vragen over stellen?”

Nul

“Je zou juist meer vragen moeten stellen over dingen waar je geen vragen over mag stellen,” zei Carlson.

Eerder concludeerde een onderzoeksteam van de Universiteit van Alaska dat 7 World Trade Center niet kan zijn ingestort door brand. Op de vraag hoe groot de kans is dat dit gebouw is ingestort als gevolg van kantoorbranden, antwoordde hoofdonderzoeker J. Leroy Hulsey ‘nul’.

4.8 184 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Enzo
Enzo
1 jaar geleden

Carlson neemt de verantwoordelijkheid om zonder angst zelf na te denken en propageert dat ook nog eens.
Laat dat nou de kern zijn van de kracht waardoor de elites hun macht en controle zullen verliezen als dit door een te grote groep mensen wordt opgepikt. Die zich dan niet meer via kainstream hersenspoeling bang laten maken.
Precies hierom zijn ook echte alternatieve media een doorn in het oog van deze krankzinnig megalomane ‘elites’.

Zij willen ons aanpraten dat we niet goed en sterk genoeg zijn. Hun spel nodig hebben. Het niet zelfstandig kunnen maar moeten leunen op bertegenwoordigers, die zij bespelen kunnen.
Carlson kan niet bespeeld worden. Dat is hen een doorn in hun zieke ogen.

De angst om niet genoeg te zijn is eigenlijk de angst voor onszelf. Het krachtige spel op dit keyboard van de zieke bespelers.
Zolang we uit angst onze verantwoordelijkheid opgeven, zullen er krachten zijn die hiervan profiteren en mensen voortdrijven.

Een mens wordt pas echt een mens als hij de volledige verantwoordelijkheid voor zichzelf neemt, als hij zich verantwoordelijk voelt voor alles wat hij is.

Tucker Carlson is hiervan een lichtend voorbeeld, die de duistere krochten waarin de ‘elites’ zich bevinden belicht. Waardoor ze zich niet langer kunnen verbergen.

Dappere man.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ik kan mij nog heel goed die vreselijke dag, namelijk 11 september 2001, herinneren, toen wij hoorden en zagen wat er daar in New York gebeurde.

Het was absoluut schokkend en de hele wereld hield de adem in. Het was ongeveer hetzelfde gevoel, dat er was, toen in, ik dacht 2 of 3 november 1962, John F.Kennedy in Dallas vermoord werd.

Er is wel een bepaalde overeenkomst tussen deze twee gebeurtenissen: inmiddels, na al die jaren, is het duidelijk, dat de CIA (uiteraard ini handen van de cabal) hier verantwoordelijk voor is geweest.

In eerste instantie leek het natuurlijk een aanslag van een buitenlandse terreurorganisatie onder leiding van ….. Bin Laden, maar daar is de laatste jaren (weet echt niet hoeveel) verandering in gekomen.

Als je NU kijkt naar die gebeurtenis, dan lijkt die zogenaamde complottheorie helemaal niet zo complotachtig te zijn.

Ik denk dat deze gebeurtenis met opzet is gecreërd, met maar één doel: agressief oorlog gaan voeren tegen een aantal landen in het Midden Oosten.

En DAT allemaal zogenaamd om de Amerikaanse bevolking te beschermen.

Eigenlijk kun je vaststellen, dat het maar ongelooflijk lang heeft geduurd, voordat de waarheid naar boven is gekomen.

En als je kijkt naar de hoeveelheid slachtoffers, zowel in de aangevallen landen, zoals Irak, Syrië, Afghanistan, Libië (en misschien ben ik er nog een paar vergeten), EN uiteraard ook Amerikaanse militairen, dan kun je alleen maar heel hard gaan huilen.

Inmiddels heeft Tucker Carlson, de meest populaire presentator van Fox News, zijn ontslag gekregen. Hij kwam natuurlijk veel te dicht bij de waarheid.

Maar….. het Amerikaanse kijkerspubliek pikt dit niet.

Inmiddels heeft de zender 50% van zijn kijkers verloren. En DAT voor een commerciële zender, die afhankelijk is van reclameopbrengsten. DAT doet pijn!

Ik las vanochtend al dat dat ook bij het wegvallen van Ongehoord Nieuws zou kunnen gebeuren.

Dat is echter een drogreden, omdat de NPO (helaas) betaald wordt van onze belastingcenten.
Terwijl inmiddels er velen zijn, die absoluut niet meer naar de NPO-bagger kijken, moeten ze er WEL voor betalen. Simpelweg via ons belastinggeld.

Tucker Carlson heeft inmiddels een andere manier gevonden om zijn gezicht en zijn geluid te laten zien en horen. En dat legt hem (gelukkig) geen windeieren.

Hier zie je dus duidelijk de kracht van de massa.

Daar kunnen wij hier in Nederland nog wat van leren!

Sjoerd Wiemersma
Sjoerd Wiemersma
1 jaar geleden

Doofpot, onder het tapijt…..nog een MH17

gaafland
gaafland
1 jaar geleden

CIA black OP, duidelijk verhaal toch?

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x