CoronaBinnenland

Kijk: Wilfred Genee vraagt zich af of vaccinaties rol spelen bij oversterfte

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!

In Vandaag Inside werd donderdag de mogelijke rol van de vaccinaties bij de oversterfte besproken. “Het is toch raar dat er zoveel oversterfte is,” zei presentator Wilfred Genee. “Dat is toch heel opmerkelijk.”

Hij verwees naar een column van Leon de Winter in De Telegraaf over de onschendbaarheid die Pfizer in Engeland heeft gekregen bij eventuele bijwerkingen. India weigerde Pfizer onschendbaarheid te verlenen en om die reden is het vaccin daar niet gebruikt, merkte Genee op.

“Het zijn wel aparte verhalen,” zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Best opmerkelijk

Genee wees erop dat de Tweede Kamer unaniem was voor een onafhankelijk onderzoek naar de oversterfte, dat nog steeds niet is uitgevoerd. Er wordt wel onderzoek gedaan, maar niet naar de vaccinaties. Het plan dat daarvoor is ingeleverd, is ‘niet voldoende’.

“Er wordt gezegd dat er niet mag worden gekeken of mensen testen hebben gedaan of vaccinaties hebben gehad als ze gestorven zijn. Dat mag niet naar buiten komen op basis van de privacy, dus dat is best opmerkelijk.”

Overheid belemmert onderzoek

Genee verwees ook naar een artikel van Wierd Duk in De Telegraaf getiteld ‘Gifspuit of Covid?’ over de aanhoudende oversterfte. Mensen reageerden daar boos op en Duk kreeg zelfs de Volkskrant over zich heen.

Advocaat Job Knoester reageerde: “Die boosheid moeten we niet zozeer richten op Wierd Duk die dat stuk schrijft, maar op de overheid die belemmert dat goed onderzoek wordt gedaan, zodat je antwoord kunt geven.”

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
161 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
hans
hans
2 maanden geleden

die komt vandaag nog met een verhaal dat hij het niet zo bedoeld had, denk ik…

B.watervogel
B.watervogel
2 maanden geleden

Hee genee, hou je niet van de domme man, de hele msm weet hoe het zit en speelt een rollenspel. Zak toch in elkaar ouwehoer.

Thom
Thom
2 maanden geleden

Derksen, de grootste idioot op tv. Beste Johan, jij zal je straks de tering schrikken als je erachter komt dat het aan de gifspuit ligt. Succes ouwe rups!!

Jojo
Jojo
2 maanden geleden

Te laat! de domme en goedgelovige pleuren al om! klaus vond dat nutteloze eters!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

161
0
We lezen graag je reactie!x