Mens en Dier

Kijk: Wybren van Haga zet Ab Osterhaus op zijn plek

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Wybren van Haga stapte gisteravond het hol van de leeuw binnen. Terwijl Ab Osterhaus aan tafel bij Op1 alle ruimte kreeg om voor de tigste keer te vertellen waarom het belangrijk is dat we ons allemaal zo snel mogelijk laten vaccineren, overschreeuwde het presentatieduo zichzelf bij Van Haga.

Het FVD-Kamerlid stelde dat het kabinet en alle virologen een beetje met de cijfers goochelen. Presentator Tijs van den Brink onderbrak hem meteen: “Die zijn volgens mij niet gegoocheld.” Van Haga bracht daar tegenin dat het sterftecijfer van het virus wel vergelijkbaar is met dat van een stevige groep. “Wij ontkennen corona ook helemaal niet.”

Van den Brink onderbrak hem opnieuw en wendde zich tot Ab ‘whiskyfles’ Osterhaus. “Meneer Osterhaus, dat wordt tegengesproken, hè? Dat is wereldwijd misschien het geval, maar hier in Nederland niet.” Waarop de tv-viroloog antwoordde: “Zelfs wereldwijd klopt dat niet.” Dat terwijl RIVM-baas Jaap van Dissel onlangs toegaf dat Van Haga gelijk heeft als hij zegt dat het sterftecijfer van corona in orde van grootte te vergelijken is met dat van de griep.

Van Haga wees er voorts op dat de nevenschade van het coronabeleid fenomenaal is. Die wordt niet meegewogen en daarom hebben we allemaal van die rare maatregelen die ongelooflijk veel schade berokkenen, maar waar de gemiddelde viroloog wel blij mee is, want die heeft een gloriemoment, sneerde hij naar Osterhaus.

Ab is dus de baas

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons reageert: “Als Van Haga iets zegt wat tegen de haren van Osterhaus in zou kunnen strijken, zegt Tijs: ‘Daar is Ab Osterhaus het niet mee eens, dus we gaan door met de uitzending’. Ab is dus de baas.”

“Petje af voor Wybren van Haga, die het moet opnemen tegen een hele tafel vooringenomen presentatoren, theologen, journalisten en een viroloog die de vorige pandemie goed is binnengelopen. Feiten paraat en toch de mond gesnoerd worden,” voegt Joleyn toe.

Schande!

Forum voor Democratie klaagt: “Waarom kijken mensen nog naar Op1? Wybren van Haga mag niet eens uitpraten. Lockdowngekkies blijven door hem heen praten. Alleen het regeringsnarratief krijgt de ruimte.”

Ook Statenlid Martin Bos (FVD) windt zich op. “Van den Brink laat Van Haga niet uitspreken. Schande! Terwijl Van Haga alles netjes wil uitleggen. Deze EO-presentator is verder van mening dat men ‘feiten van de wetenschap’ gewoon moet aannemen en niet moet onderzoeken. Lekker wetenschappelijke houding.”

4.8 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 jaar geleden

NPO = nep!

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
1 jaar geleden

Zelfs christenen laten zich voor het karretje spannen…

Pieternella
Pieternella
1 jaar geleden

Let eens op die oogjes van Osterhaus, bah. Waarom wordt mensenkennis niet gebruikt? Die man straalt zoveel zelfzucht uit!

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Niet gezien. Ik kijk niet meer naar dat soort bagger. Naar dat soort propaganda en indoctrinatie.
Net wat in dit artikel wordt vermeld: je kunt verd*mme niet eens fatsoenlijk uitpraten.
Enige die aan het woord is, is diegene die propaganda moet verkondigen en dat is Tijs van den Brink in de hoedanigheid van ?

Dan zijn de gesprekken op Café Weltschmertz, De Nieuwe Wereld, Blue Tiger, ON, FvD, OPN een verademing en overige zoals Bakkie met Bergsma, Jensen en vooral natuurlijk de colleges van Pierre Capel een aanrader.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

117
0
We lezen graag je reactie!x