Homepagina » Buitenland » Robert F. Kennedy jr. in Berlijn: ‘Vandaag spreek ik grootste menigte uit Duitse geschiedenis toe’
kennedy
Foto: Gage Skidmore CC BY-SA 2.0

Robert F. Kennedy jr. in Berlijn: ‘Vandaag spreek ik grootste menigte uit Duitse geschiedenis toe’

Op 26 juni 1963 sprak de toenmalige Amerikaanse president John F. Kennedy in Berlijn de legendarische woorden ‘Ich bin ein Berliner’. Zijn toespraak wordt als één van de beste toespraken aller tijden beschouwd en geldt als een opmerkelijk moment in de Koude Oorlog.

Voor het West-Berlijnse stadhuis sprak de president 150.000 mensen toe met de woorden: “Tweeduizend jaar geleden waren de meest trotse woorden ‘civis Romanus sum’ (Ik ben een Romeins burger). Vandaag, in de wereld van vrijheid, is de meest trotse leus ‘Ich bin ein Berliner’. Alle vrije mensen, waar ze ook leven, zijn burgers van Berlijn, en dus ben ik, als vrij man, er trots op te kunnen zeggen: ‘Ich bin ein Berliner’.”

Vandaag zal zijn neef Robert F. Kennedy jr., hoe toepasselijk, spreken tijdens de enorme demonstratie tegen de coronamaatregelen die vandaag plaatsvindt in Berlijn. Kennedy was afgelopen week nog in het nieuws omdat hij een rechtszaak heeft aangespannen tegen Facebook. Zijn organisatie, Children’s Health Defense, beschuldigt het sociale medium van censuur op berichten over vaccinatie.

Grootste menigte uit de Duitse geschiedenis

Kennedy, die onlangs nog zei dat zijn oom is vermoord door de CIA, is ook in Berlijn om Children’s Health Defense Europe te lanceren. In onderstaande foto is hij te zien met arts Heiko Schöning en advocaten Markus Haintz en Rolf Karpenstein. Het gezelschap staat voor de Brandenburger Tor. “Hier gaf mijn oom in 1963 zijn beroemde speech. Vandaag spreek ik de grootste menigte uit de Duitse geschiedenis toe.”

“We verwachten meer dan een miljoen mensen uit alle landen van Europa, die protesteren tegen de agenda van Bill Gates, de opkomst van de autoritaire surveillancestaat en de door Big Pharma gesponsorde staatsgreep tegen de liberale democratie.”

“Berlin, Berlin wir fahren nach Berlin!”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Harrie H. Braam schreef:

  Berlijn een bijzonder mooie stad, waar Waarheid met een hoofdletter kan worden geschreven.

  Waar een nieuwe start voor de mensheid zich ontplooit en waar Robert F. Kennedy jr. wars van politiek gewin dit onder woorden mag brengen!

  En ik? Ik ben één van die mensen, die de wereld een gezonde staat van zijn toewenst, want wie het kleine niet eert is het grote niet weert.

  Kom op Robert laat je zien en horen, want dat is waar de wereld = mensheid behoefte aan heeft.

  Afz. Een klein mens, die het geluk opnieuw gaat delen met zijn medemens.

  Harrie

  0 likes
 • Veterans_Resistance schreef:

  wikipedia:

  “Ich bin ein Berliner” (German pronunciation: [ˈʔɪç ˈbɪn ʔaɪn bɛɐ̯ˈliːnɐ], “I am a Berliner”) is a speech by United States President John F. Kennedy given on June 26, 1963, in West Berlin. It is widely regarded as the best-known speech of the Cold War and the most famous anti-communist speech.

  0 likes
 • Jan schreef:

  Dat was te verwachten, de demonstratie wordt (mogelijk) ontbonden

  0 likes
 • Joyce Ramgatie schreef:

  Een een echte Kennedy ! Een TOP toespraak, en
  absoluut de waarheid!

  0 likes
 • Corona-hoax schreef:

  Is iemand daar die ons een update kan geven over de situatie en aantallen?

  0 likes
 • salvar schreef:

  ja hoor de leugens beginnen al weer op msn , ze praten net als vorige keer over tienduizende en toen waren er 1,3 miljoen en zeggen ze weer enkele duizenden.
  je kon erop wachten dat de politie in zou grijpen in opdracht van de nazi top.
  ze hopen dat ze in kunnen grijpen om zware middelen in te zetten.
  ik dat de demonstranten geen geweld gaan gebruiken.
  ze hadden gehoopt dat het dood zou bloeden maar niets is minder waar………..

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  De Duitse democratie voor wat het waard is.
  https://www.youtube.com/watch?v=oFhuqRDoeXk
  Her en der worden er mensen door de Duitse ‘politie’ uit de menigte geplukt die volgens mij geen vlieg kwaad hebben gedaan.
  Pa met dochtertje op de nek die een douw krijgt van de ‘politie’ op basis van niets. Dochtertje barst in huilen uit.
  De Duitsers hebben kennelijk nog niets geleerd. Geldt nog meer voor de Nederlanders.

  Maar goed, de kernvraag is. Hoe heeft het zover kunnen komen?
  Dat komt alleen door de vervloekte mainstream media die aldoor angst zit te zaaien en de overheidsbeleid zit te propageren.
  De Mainstreammedia, dat zijn de werkelijke schuldigen. Zij moeten als belangrijkste strohalm het volk beschermen. Zij zouden helemaal los moeten gaan op het totalitaire politiestaat beleid. Maar niets van dat alles. Neen, helemaal niets.
  De geschiedenis leert dat over het algemeen een totalitair regiem in West Europa niet lang standhoudt.
  Als dit fenomeen (waarschijnlijk na bloedvergieten) voorbij is (omdat wij denk ik alweer door de Amerikanen worden bevrijd want zij hebben daar allang de wapens opgepakt tegen de overheid, legitiem vanuit hun grondwet) dan moet als eerste de Reguliere Media voor het tribunaal verschijnen en levenslang in quarantaine worden gezet.

  0 likes
 • Het leugentijdperk schreef:

  Er is in deze wereld nog niet één persoon overleden aan corona, om de heel eenvoudige reden dat er helemaal geen corona virus bestaat en ook nog nooit heeft bestaan!

  Corona zit in bijna ieders hoofd als een overtuiging vast en is een geïndoctrineerde overtuiging uitgedacht door de farmaceutische georganiseerde misdaad, ook wel (zio) maffia genoemd. Deze maffia heeft wereldwijd (pionnen)politici, wetgever en media in de macht middels geld en chantage (bijv. fraude en pedofilie), waarmee de zio maffia honderden miljarden kan verdienen en ook de macht over ieder van ons verder kan uitbreiden.

  Wie in deze zio satanische machthebbers zijn leven en vertrouwen geeft is voor altijd verloren.

  0 likes
 • pjoh schreef:

  Ook grote demo in London vandaag

  0 likes
 • Ron Swart schreef:

  Op 02 april van dit jaar zijn Robert F. Kennedy’s (jr.) nicht Maeve Kennedy Townsend McKean en haar tienjarig zoontje Gideon in Rhode Island vermoord. Zij heeft op hetzelfde instituut gewerkt als coronatsaar en trouwe cabaldienaar Anthony Fauci, namelijk Georgetown University in Washington D.C. De opdrachtgever is vrijwel zeker Big Pharma om druk uit te blijven oefenen op Robert F. Kennedy zijn strijd tegen (verplichte) vaccinaties – en de desastreuze gevolgen daarvan – te staken.
  Een van zijn medestanders is Robert de Niro. De Niro is een direct betrokkene, want zijn zoon is autistisch en autisme is in de VS een ware epidemie geworden > 1 op de 88 geborenen hebben tegenwoordig een stoornis in ‘t autismespectrum.

  0 likes
 • Jan schreef:

  Robert de Niro is niet gesteld op Tump. Hij wil zelfs gaan emigreren naar een ander land als hij opnieuw herkozen wordt.

  0 likes
 • MdeFilosoof schreef:

  Volgens fake NOS maar 18000 maar die kennen niet zo goed tellen. Ik zag werkelijk volgepakte steaten en pleinen. En niet alleen dat plein waar Kennedy sprak. Eerder 1,8 miljoen dan 180000 maar zeker geen 18000. Stelletje losers bij de NOS

  0 likes
 • Melder schreef:

  Wowwww: 4 miljoen mensen in Berlijn vandaag!!!!

  0 likes
 • Roza schreef:

  Manman wat een makke schapen. Leek wel een grote braderie. Berlijn is echt bestormd. Zet veel zoden aan de dijk, dit. Toppers

  0 likes
 • Nicky Sjaan schreef:

  Waar kan ik de toespraak van 28 augustus in Berlijn van Jr Robert Kennedy terugvinden ?…dankbaar Nicky Sjaan

  0 likes
 • x

  Check Also

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  duitse

  Duitse artsen noemen coronabeleid ‘georganiseerde misdaad’

  Op 30 augustus, een dag na het ...

  >