Mens en DierCorona

Thierry Baudet noemt beestje bij de naam: corona, de Grote Reset

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Henk Krol vroeg premier Rutte onlangs wat hij bedoelde met Build Back Better, een term die wordt geassocieerd met de Grote Reset. De meesten zullen inmiddels weten dat dit grootse plan is gelanceerd door het World Economic Forum. Krol kreeg niet echt een duidelijk antwoord. FVD-voorman Thierry Baudet noemt het beestje nu bij de naam. “Corona. Dubbele punt. The Great Reset,” twittert hij.

Normaal gesproken zou het WEF, dat is opgericht door Klaus Schwab, deze week in het Zwitserse skioord Davos plaatsvinden, maar door de coronapandemie is de bijeenkomst verplaatst naar Singapore. Daar komen de wereldleiders en zakenlieden in mei bijeen. Er is deze week wel een virtuele bijeenkomst, de Davos Agenda.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Maandag spraken onder meer de Chinese president Xi Jinping, Anthony Fauci – de Amerikaanse Jaap van Dissel – en koningin Máxima. Zij besprak hoe nieuwe digitale geldvormen zouden kunnen bijdragen ‘aan betere toegang tot en veilig gebruik van financiële diensten’.

Alles moet kapot

Woensdag neemt premier Rutte deel aan een debat over voedselsystemen en landgebruik. Minister Kaag (D66) mag meedoen aan een debat over ‘het herstel van het internationaal handelssysteem na de coronacrisis’.

Thierry Baudet onthult wat hierachter zit: “Corona. Dubbele Punt. The Great Reset. Klaus Schwab legt het allemaal uit. Het één biedt de kansen, de ‘opportunities’ voor het ánder. Voor wie wil weten waarom we hierin zitten. Wat er met ons aan de hand is. En hoe FVD tot deze verzetsagenda is gekomen.”

Waarom zitten we hierin? Vanwaar de lockdowns? Emeritus hoogleraar Karel van Wolferen, hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand, gaf onlangs antwoord op deze vragen: alles moet kapot. Waarom? Het financiële systeem moet op de schop: alle financiële transacties digitaal.

Ze zeggen het allemaal zelf

Van Wolferen noemde ook Bill Gates, die dit alles mogelijk heeft gemaakt. Hij zegt dat alle zeven miljard mensen op de wereld twee keer gevaccineerd moeten worden. “We weten wat er gaat gebeuren. Ze zeggen het allemaal zelf.” Vul maar in.

De maatschappij wordt kapotgemaakt om opnieuw te beginnen: een reset, aldus Van Wolferen. Maar, zo voegde hij toe, als de Europese burgers er een stokje voor steken, dan mislukt het plan.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

145 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Allemaal trekpoppen in de politiek, acteurs. Ja ook Baudet en Wilders…

Natuurlijk uitzonderingen daargelaten

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
3 jaren geleden

Dit is echt nodig, de waarheid moet op tafel.
En ja we kunnen ze stoppen, maar dat moet wel nu gebeuren :

Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Dit gaat absoluut tot een bloedige oorlog leiden, hier is geen andere uitweg meer mogelijk.
De boom van de democratie moet soms van zijn ouden bladeren worden ontdaan, en met bloed van patriotten worden overgoten, om weer tot bloei te kunnen komen.

Stay Positive
Stay Positive
3 jaren geleden

Het dringt gelukkig steeds meer door. En met het verzet in Nederland zit ’t wel goed. Er zijn mensen met ballen.

Back to top button
145
0
We lezen graag je reactie!x