Mens en Dier

Jan Paternotte wil dat politie harder optreedt bij protesten tegen kabinetsbeleid: ‘Zo ziet despotisme eruit’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De politie moet harder optreden tegen boeren bij demonstraties tegen het kabinetsbeleid, zegt D66-fractieleider Jan Paternotte. “Het gaat gewoon te ver. We moeten niet hebben dat straks, zoals nu bij ministers Kaag en De Jonge, bij iedere minister een politiepost voor de deur staat. Klemrijden, wegen blokkeren, intimideren. Het mag gewoon niet,” zei Paternotte, die reageerde op de protesterende boeren bij het huis van stikstofminister Van der Wal.

Paternotte zei dat de boeren de weg blokkeerden en intimiderend overkwamen. “Dat is bij wet verboden.” De politie zei dat de wet niet werd overtreden.

Dan ben je echt diep gezonken

De D66-leider krijgt bakken kritiek over zich heen. “Bah, bah, je maakt een hele sector kapot, helpt boerengezinnen naar de ratsmodee en ze dan ook nog criminaliseren. Dan ben je echt diep gezonken,” reageert fractievoorzitter van Hart voor Den Haag Richard de Mos.

Neuroloog Jan Bonte haalt uit: “Kijk. Heb je hem ook weer: de kwakende vleugelmoer. Het is maar goed dat al die strontlucht er van voren uitkomt. Anders zou het er maar van achter uitkomen en da’s niet goed voor de stikstofcrisis.”

“Op de mesthoop ermee, met deze leuterkeutel,” aldus Bonte.

Nul zetels

“En dan straks janken als ze bij je thuis komen om verhaal te halen,” zegt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

BVNL, de partij van Kamerlid Wybren van Haga, schrijft: “D66 is een schandelijke partij voor Nederland. BVNL gaat er dan ook van uit dat het volk bij de volgende verkiezingen streng optreedt tegen D66. Want nul zetels voor de partij van Paternotte en Sigrid Kaag zou ons land zeker verder helpen!”

Despoot66

“Zo ziet despotisme eruit. Het gezicht van Despoot66: agressor Jan Paternotte. Het willen neerslaan van (vreedzame) demonstraties. Ter herinnering: deze man zit in de Tweede Kamer, is volksvertegenwoordiger, zit daar voor ons, om kabinetsbeleid te controleren,” schrijft uitgever Tjeerd Langstraat.

Voormalig CDA-Kamerlid Jan Mastwijk twittert: “Roept de heer Paternotte de politie nu op om de wet te overtreden? Begrijp ik dat goed? Dat verwacht je toch niet van een D66’er.”

4.8 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edward
Edward
9 maanden geleden

Een heel vies manneke, die Paternotte, en dan te bedenken dat wij zijn salaris betalen, walgelijk.

Dick.
Dick.
9 maanden geleden

Ultime lafheid

Victor Hugo
Victor Hugo
9 maanden geleden

De politie zou beter in opstand komen tegen de corrupte bende would be politiekers!

koddebeier
koddebeier
9 maanden geleden

Deze NSBer wil graag dat de politie boeren in elkaar beukt. Walgelijk manneke.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

176
0
We lezen graag je reactie!x