CoronaBuitenland

Italiaanse onderzoeker dood gevonden na ontdekking over ‘nano-apparaatjes’ in coronaprik

Help ons door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!

De Italiaanse onderzoeker Domenico Biscardi, die bekend stond om zijn kritiek op het coronabeleid, is plotseling overleden. Hij zou in de ochtend van 12 januari thuis zijn gestorven aan een hartaanval, schrijft de krant Il Giornale d’Italia.

Biscardi zou in de afgelopen dagen bezoek hebben gehad van het Italiaanse Carabinieri-commando voor de bescherming van de gezondheid (NAS) vanwege onderzoek dat hij deed naar de effectiviteit van de coronavaccins.

De onderzoeker uit Campanië was zeer kritisch over de vaccins, zowel de mRNA-prikken als het meer traditionele vaccin Novavax. Volgens Biscardi zijn ze schadelijk voor de gezondheid omdat ze ‘kwik en aluminiumzouten bevatten’.

Onomstotelijk bewijs

Veel mensen die zijn onderzoek naar de coronavaccins de afgelopen maanden hebben gevolgd, noemen hem een volksheld. Onlangs was de Italiaanse onderzoeker in een video te zien waarin hij studies behandelt over enkele van de hulpstoffen in het vaccin, die volgens hem illegaal zijn en niet geschikt voor menselijk gebruik.

Sommige mensen schrijven dat Biscardi is vermoord omdat hij op het punt stond bepaalde informatie naar buiten te brengen, meldt de krant. Een paar dagen geleden maakte hij een korte video waarin hij zegt dat hij onomstotelijk bewijs heeft dat er minuscule nano-apparaatjes in de coronavaccins zitten.

Kwade opzet

Eind vorig jaar overleed Andreas Noack onder mysterieuze omstandigheden nadat hij een video had gemaakt over grafeen in de coronaprik. In 2020 overleed de prominente vaccinatiecriticus Brandy Vaughan, die werkzaam was voor farmareus Merck. “Als ik ooit dood gevonden wordt, dan is er kwade opzet in het spel geweest,” schreef ze.

4.7 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
logisch_denken
logisch_denken
1 jaar geleden

Men gaat over lijken dat is volledig duidelijk. U zult zich onderwerpen !

Zondag museumplein , het stopt niet , niet vanzelf

Vecht voor uw vrijheden en uw grondrechten.

Slechts idioten blijven thuis en pleiten voor verplichte vaccinatie met een experimentele gentherapie.

salvar
salvar
1 jaar geleden

kom je te dichtbij dan leg je het loodje.

H. Vaes
H. Vaes
1 jaar geleden

Waar rook is is vuur.

Nelleke
Nelleke
1 jaar geleden

Waarom?? Er zijn meerdere onderzoekers gestorven op mysterieuze wijze!!! Mensen woedt wakker!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x