Natuur en Milieu

Koudste start van Australische zomer ooit & Hongaarse ‘experts’ komen van koude kermis thuis. En wist u dit over de Groenlandse ijskap?

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Moeder natuur heeft een duivels gevoel voor humor. De Australische zomer is begonnen met de laagste gemiddelde dagtemperatuur ooit gemeten.

Lokale bewoners stonden perplex, aangezien ze van Australische klimaatalarmisten te horen hadden gekregen dat ze nooit meer sneeuw te zien zouden krijgen, laat staan in de zomer.

Twee weken geleden voorspelde Daily News Hungary dat de ‘warmste winter ooit’ in aantocht zou zijn.

Serieus nemen

Oeps! Al veel vroeger dan normaal begon het flink te sneeuwen in Boedapest.

Als de zogenaamde experts nog niet eens kunnen voorspellen hoe het weer er over twee weken uitziet, hoe kunnen we dan in vredesnaam hun voorspellingen over klimaatverandering serieus nemen?

In de Verenigde Staten ondervonden mensen daarnaast veel hinder van extreem winterweer. In het noordoosten viel veel sneeuw, vooral in de staat New York.

Met bakken uit de lucht

In de omgeving van Albany viel op veel plaatsen 40 centimeter met enkele uitschieters naar 50 centimeter. In Ithaca werd 27 centimeter gemeten.

Ook in de staten New Hampshire, Massachusetts en Connecticut kwam de sneeuw met bakken uit de lucht.

Temperaturen kwamen overdag nauwelijks boven nul uit. ’s Nachts vroor het op sommige plekken 10 tot 20 graden.

Groenlandse ijskap

Dit jaar zijn er al 255 dagen geweest zonder zonneactiviteit. Het is dan ook niet vreemd dat het extreem koud is in Europa, ondanks alle voorspellingen die het tegenovergestelde beweren.

En wist u dat de Groenlandse ijskap begin deze maand in slechts twee dagen tijd is gegroeid met 14 gigaton ijs?

[Sky News Australia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
joep
joep
2 jaren geleden

HaHa wat moet je nog geloven tjonge niet best daar hebben ze zeker ook weer een antwoord op mijn vingers bevriezen op het toetsenbord .!

William
William
2 jaren geleden

Wat zal Greta het koud hebben….

Straalmans
Straalmans
2 jaren geleden

Tsja, komt de ezel en de paard toch nog van pas.

exegese
exegese
2 jaren geleden

Ze zullen ongetwijfeld blijven roepen dat ook dit komt door de opwarming van de aarde. Een theorie is zo verzonnen. Ze willen mensen gewoon zo lang mogelijk op een dwaalspoor houden en onze energiebronnen zo ver mogelijk buiten bereik krijgen nog voor de ijstijd echt en onontkenbaar in zal zetten. Velen zullen het moeilijk krijgen met een niet werkende en rammelende warmtepomp, peperdure stroom en geen gas als superschone en goedkope brandstof.. Als je van je geld af wilt of anderszins ernstig in de problemen wilt komen, laat het vooral aan de overheid over. Zij hebben daar een ongeëvenaard talent voor en daar blijven wij klaarblijkelijk halsstarrig voor kiezen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x