Homepagina » Mens en Dier » ‘Naargeestige’ Ollongren (D66) pleit voor nog meer censuur
ollongren
Foto: Netherlands Embassy CC BY 2.0

‘Naargeestige’ Ollongren (D66) pleit voor nog meer censuur

Minister Kajsa Ollongren (D66) zei in WNL op Zondag dat sociale media meer moeten waarschuwen tegen ‘desinformatie’, zoals in de Verenigde Staten is gedaan met beweringen over stembusfraude rond de presidentsverkiezingen. Ollongren heeft al vaker haar zorgen uitgesproken over nepnieuws en beïnvloeding van verkiezingen, zonder daar bewijs voor aan te dragen.

Ze wees er bij WNL op dat de veiligheidsdiensten al jaren waarschuwen voor verspreiding van nepnieuws, en dat daar ook ‘statelijke actoren’ achter kunnen zitten. “We zien dat het in andere landen ook is gebeurd, dus er is geen aanleiding om te veronderstellen dat dat in ons land niet gebeurt,” zei ze.

Ministerie van waarheid

“De MIVD en AIVD waarschuwen al jaren hiervoor. Dit is aan de gang. En dan gaat het over de statelijke actoren, maar het kan natuurlijk ook op andere manieren gebeuren. Het kunnen ook mensen zijn die politieke partijen zouden willen proberen te infiltreren, of partijen die er belang bij hebben dat er een destabilisatie is in onze samenleving.”

Ollongren zei ook dat ‘er geen ministerie van waarheid’ komt. “Het is heel erg lastig. We willen niet dat de overheid het doet. We willen geen ministerie van waarheid. Dat kan niet. Dus we willen dat de journalisten het doen. Journalistiek is eigenlijk de beste onafhankelijke partij om dit soort dingen aan de kaak te stellen en te signaleren. Maar de sociale mediaplatforms zullen wel een verantwoordelijkheid moeten nemen.”

Journalist Joost Niemoller vraagt zich op Twitter af: “Wanneer wordt alles wat D66 niet bevalt staatsgevaarlijk en dus een zaak voor de geheime diensten?”

4.3 26 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ate Hoeksma
Ate Hoeksma
4 maanden geleden

Het is allemaal desinformatie van het kabinet. Die neem ik niet serieus.

Marcel
Marcel
4 maanden geleden

Haar hele familie is destijds uit Zweden getrapt en uit de ‘adel’ gezet. Dit voor hoogverraad en diefstal. En wat doen de ‘Oranjes’? Die nemen ze gewoon over.
Leestip; Oranje Zwartboek
https://www.bol.com/nl/p/oranje-zwartboek/9200000124091882/

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Marcel
4 maanden geleden

Oranjes zijn dieven, moordenaars, oplichters en verkrachters. En hebben heimelijk geheuld met de Duitse bezetter tijdens WO2. Ze zijn daar trots op en kunnen niet wachten hun ware gezicht te laten zien.
Gezien hun eeuwige arrogantie, anti-sociale inborst (stuk voor stuk) en hun triestige gezamenlijke familiefoto’s (kijk naar de blikken van hun kinderen), worden ze van kleins af blootgesteld aan destructiviteit (over lijken is de norm), hiërarchie en perversiteiten met (ook) hun eigen kinderen.
Die ogen van die kids, hautain maar doods…zeer zichtbaar afgestompt van jongs af aan. (Waar denk je anders waar die royale jaarlijkse vergoeding aan ‘te danken’ is vanaf hun achttiende jaar?) Je wilt niet weten…
Ook die vuile was zal buiten komen, dus ‘koning’ Willem-Alexander krijgt geen opvolger. Het ‘koningshuis’ is anno 2020 een echo uit het smerige verleden op een zeer pijnlijke manier ten dode opgeschreven. Ik geef die proleten nog geen vijf jaar!

Jenne Sr.
Jenne Sr.
4 maanden geleden

Er komen steeds meer spoken in de politiek, sexueel zijn het natte plekke ze laten niets na ! hun gevoelens zij zo anders als die van gewone Moeders Vaders met Kinderen, no roots maar ook geen toekomst, want daar heb je een ziel voor nodig !

Margot
Margot
4 maanden geleden

Wellicht helpt het te weten dat zij en allerhande mensen die in dit waanzinsspel meedoen, zichzelf verkocht hebben. Hun ziel heeft hun lichaam verlaten. Zij zijn bezet en daarmee bezeten. Er valt geen sociale logica van hen te verwachten. Zich erover te verbazen en/of er verontwaardigd over te zijn, heeft geen enkele zin. Zij zijn zichzelf niet.

merlin5
merlin5
Reactie op  Margot
4 maanden geleden

Zij en de hele kliek behoren tot het vissentijdperk, het tijdperk van duisternis en leugens. Het aquariustijdperk begint op 21 december 2020, houd moed.

Stay Positive
Stay Positive
4 maanden geleden

We missen nog een minister van propaganda. Zou d666 daar iemand voor kunnen leveren.

Zieke neo marxistische cartel leden, bah!

Ton Teurlings
Ton Teurlings
4 maanden geleden

Dus Kajsa, als ik het goed begrijp zou er onder het WNL-interview met jou, een waarschuwing moeten staan omdat het ‘evident niet waar is’ wat je zegt…

Martin
Martin
Reactie op  Ton Teurlings
4 maanden geleden

Dit wijf is onze aandacht helemaal niet waard. Leugenachtiger dan haar zijn ze er niet of het zou die Sigrid Kaag moeten zijn.
Dit tuig wil een ministerie van waarheid opzetten. Voor hoe lang belanden ze zelf dan achter de tralies? Ik denk dat twintig keer levenslang nog niet voldoende is. Overigens moet dat hele D66 de smoel houden.

Wim Q
Wim Q
4 maanden geleden

Stem fvd
Weet je tenminste zeker dat Haga kritische vragen stelt

Peter
Peter
4 maanden geleden

HA HA HA

Christina
Christina
4 maanden geleden

Ollongren, zeg anders ineens dat we in dictauur leven en er geen vrije meningsuiting meer is…. Dat zo’n mensen dit allemaal mogen zeggen…ongelooflijk!

Shivam
Shivam
Reactie op  Christina
4 maanden geleden

Dag lieve Kasja, wat een geklets, onderzoek de Waarheid! Net zoals je vriendin mevr.Kaag, praten jullie op een maniertje dat je aanvoelt dat het niet klopt! Het is pijnlijk voor de onwetenden! Maar gelukkig worden er steeds meer mensen wakker.

Waldemar
Waldemar
4 maanden geleden

Deze mevrouw zou uitstekend passen in K3.

joh
joh
Reactie op  Waldemar
4 maanden geleden

ze hebben hun langste tijd gehad,
migen alleen nog paniekvoetbal spelen

Bjorn
Bjorn
Reactie op  Waldemar
4 maanden geleden

Qua perversiteit, zeker ja!

kees
kees
Reactie op  Waldemar
3 maanden geleden

Misschien past ze beter in een kist twee meter onder de grond.

x

Check Also

rutte

Naar eer en geweten (gelogen): Rutte, Kaag en de nieuwe Kamervoorzitter

Vera Bergkamp van D66 is gekozen tot ...

van haga

Kijk en leer: Wybren van Haga geeft GroenLinks een lesje corona

Wybren van Haga (FVD) hield afgelopen week ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

66
0
We lezen graag je reactie!x