Mens en Dier

Vaccinexpert Vanden Bossche waarschuwt: Zo gevaarlijk zijn kinder- en boostervaccins!

Help anderen door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Viroloog Geert Vanden Bossche, voorheen werkzaam voor de Bill & Melinda Gates Foundation, waarschuwt dat de coronavaccins het aangeboren immuunsysteem onderdrukken. Hij spreekt zich uit tegen het vaccineren van kinderen en de zogeheten boostervaccins.

Vooral kinderen lopen gevaar, aangezien hun immuunsysteem nog volop in ontwikkeling is, zegt Vanden Bossche. De aangeboren afweer beschermt tegen een hele reeks ziektes. “Door dit systeem te onderdrukken, worden ze vatbaarder voor andere ziektes.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Heel moeilijk

De antistoffen die na vaccinatie worden aangemaakt, beschermen dan misschien tegen een ernstig beloop, maar niet tegen andere ziekteverwekkers. Er is zelfs een risico op anti-immuunziektes. Kinderen mogen daarom in geen geval worden gevaccineerd, stelt Vanden Bossche.

Om dezelfde reden mogen mensen die al zijn ingeënt niet opnieuw worden gevaccineerd. “Het zal voor degenen die zijn gevaccineerd heel moeilijk zijn om een aantal ziektes onder controle te krijgen, niet alleen corona,” zegt de vaccinexpert.

Catastrofale impact

Volgens Vanden Bossche laten de wetenschappelijke gegevens duidelijk zien dat niet de door vaccinatie verworven immuniteit, maar het aangeboren immuunsysteem mensen beschermt. Bovendien neemt de bescherming van de coronavaccins al na een paar maanden af.

Onlangs riep de viroloog op om het coronavaccinatieprogramma onmiddellijk stil te leggen. Hij zei dat vaccineren midden in een pandemie kan leiden tot allerlei varianten die het vaccin omzeilen. Vanden Bossche merkte op dat meerdere experts hebben gewaarschuwd voor de catastrofale impact van een dergelijk programma op de volksgezondheid.

[Wochenblick]

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Liberty
Liberty
2 jaren geleden

Het is aan dovemansoren gericht denk ik. De boosters zijn al ingekocht en moeten er worden ingejast, omkleed met alle dwang en leugens die voorhanden zijn en die qr pas moet er komen toch? Anders valt het plan in duigen.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

Om 0,25 % van de bevolking te beschermen, ga je toch geen hele bevolking vastzetten, hier zijn heel andere bedoelingen mee?

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Laat de schuldigen goed luisteren want zij zullen tot verantwoording worden geroepen !

Monumentenzorg
Monumentenzorg
2 jaren geleden

Goedemorgen stenen vrouw.
Mijn moeder leeft nog.
Ze telt haar laatste dagen en het nieuws volgt zij gelukkig niet meer. Dat zouden mijn vrouw en ik eigenlijk het liefst ook doen. Geen enkel nieuws meer volgen. Al is het maar voor een paar dagen. Desnoods één hele dag. Eén hele dag om even lekker tot geestelijke rust te komen.
Maar, herkennen jullie het, nfn-ers?
Het lukt verdomme niet!
Iedere dag toch weer kijken.
Iedere dag hopen op een bericht dat de geschiedenisboeken in zal gaan als het keerpunt. Zoals eertijds een slag bij Stalingrad, een invasie op Sicilie of een landing aan Normandische kusten. Een dolle dinsdag!
Zo’n dag waarvan we weten: het aftellen kan beginnen. Dat we dagelijks de ontwikkelingen juist wel willen lezen maar dan als juichmomenten! Berichten waarvan steeds meer mensen steeds blijer worden.
Zoals “Complete Franse regering onder dwang het parlementsgebouw uitgezet en voor verhoor naar Stockholm overgebracht.”
En dan:
“In navolging van de Fransen nu ook de Duitse, Nederlandse en Griekse parlementsleden naar Stockholm afgevoerd. ”
We dromen door:
“militairen bestormen de gebouwen van Big Pharma en leggen beslag op alle documentatie” en ” het landgoed in Davos hermetisch afgesloten van de buitenwereld!”
Zulk soort berichten, nfn-ers, daar zitten we op te wachten. Dan willen we weer lezen. Iedere dag opnieuw!
Maar zo ver is het nog niet. Nog lang niet vrees ik.
Op dit moment denk ik aan mijn moeder. Zij weet helemaal van niets meer. Haar geest is rustig. Ze is klaar om de aardse beslommeringen definitief vaarwel te zeggen.
Stenen vrouw, ik ga rusten, dromen en hopen. Tot een volgende keer.

Back to top button
76
0
We lezen graag je reactie!x