Buitenland

‘Obamagate’ is het ‘grootste politieke schandaal van onze tijd’ (en de media weten het)

Help ons door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit documenten die onlangs zijn vrijgegeven, blijkt dat de Obama-regering machtsmisbruik heeft gepleegd. John Daniel Davidson spreekt in een stuk voor The Federalist zelfs van een couppoging. De mainstream media hebben nauwelijks aandacht voor deze documenten. Sterker nog: ze doen ‘Obamagate’ af als een complottheorie.

Volgens Trump heeft oud-president Obama onder één hoedje gespeeld met de FBI om hem ten val te brengen. Het draait allemaal om Michael Flynn, de voormalige veiligheidsadviseur van Trump. Die trad in februari 2017 af, nadat hij enkele weken eerder had gebeld met de Russische ambassadeur en had gesproken over sancties die de regering-Obama tegen Moskou had ingesteld. Hij werd aangeklaagd vanwege ‘leugens’ die hij tijdens het verhoor door de FBI zou hebben verteld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Rechtsstaat in het geding

Uit de documenten blijkt dat FBI-agenten Flynn onder druk hadden gezet. Justitie besloot vervolgens de aanklacht tegen Flynn te laten vallen.

Obama reageerde dat ‘de rechtsstaat in het geding is’. Volgens Trump stond Obama juist aan het hoofd van ‘de meest corrupte regering’ uit de Amerikaanse geschiedenis.

De zaak-Flynn is slechts een deel van het verhaal, schrijft Davidson. “Op vele manieren probeerde de Obama-regering Trump te ondermijnen. Obama en Biden wisten hun sporen uit en misleidden het Amerikaanse volk.”

Als de rechtsstaat ooit in het geding is geweest, dan is de Obama-regering daar verantwoordelijk voor geweest, stelt hij.

“Obamagate is het grootste politieke schandaal van onze tijd.”

[The Federalist]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
4 jaren geleden

Obamagate,de grootste politieke schandaal wegens Macht misbruik ,er komt nog een grotere macht misbruik aan ,die van corona,, zal de schandaligste worden van vele misbruik makende machten..verkeerde beslissingen juist uit Macht ontstaan, niet alleen regeringen ,ook van de farmaceutica en de hielen-likker-regende regeringen, bij vele slaat de Macht geheel door ,maar het zal tegen ze keren,de ommekeer is bezig..

salvar
salvar
4 jaren geleden

ik lees het nog niet eens , alleen de titel.
het grootste politiek schandaal?
vergissen we ons nu?
ja het grootste schandaal is (of wordt) het wereld wijd corona hoe verschrikkelijk het is, ondanks dat het een gewone griep is.
dit is schending van de mensenrechten om mensen totaal te isoleren en het sociaal contact verbieden door mensen op te sluiten en dit wereld wijd.
rutte komt misschien leuk over maar is als gates van het zelfde laken pak , ook naar het tribunaal met hem.

NicoVilly
NicoVilly
4 jaren geleden

Ik dacht dat hierover reeds een artikel is verschenen in NinForNews in november 2019: https://www.youtube.com/watch?v=qiZHuxO14OU&t=57s

Harry
Harry
4 jaren geleden

Feit is dat de FBI onder voorwendselen waarvan zij wisten dat die rammelden het Trump team heeft afgeluisterd en dat de Obama administratie deze gesprekken unmasked heeft, dus van namen en rugnummers heeft voorzien.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x