Homepagina » Buitenland » ‘Obamagate’ is het ‘grootste politieke schandaal van onze tijd’ (en de media weten het)
obamagate
Foto: Pixabay

‘Obamagate’ is het ‘grootste politieke schandaal van onze tijd’ (en de media weten het)

Uit documenten die onlangs zijn vrijgegeven, blijkt dat de Obama-regering machtsmisbruik heeft gepleegd. John Daniel Davidson spreekt in een stuk voor The Federalist zelfs van een couppoging. De mainstream media hebben nauwelijks aandacht voor deze documenten. Sterker nog: ze doen ‘Obamagate’ af als een complottheorie.

Volgens Trump heeft oud-president Obama onder één hoedje gespeeld met de FBI om hem ten val te brengen. Het draait allemaal om Michael Flynn, de voormalige veiligheidsadviseur van Trump. Die trad in februari 2017 af, nadat hij enkele weken eerder had gebeld met de Russische ambassadeur en had gesproken over sancties die de regering-Obama tegen Moskou had ingesteld. Hij werd aangeklaagd vanwege ‘leugens’ die hij tijdens het verhoor door de FBI zou hebben verteld.

Rechtsstaat in het geding

Uit de documenten blijkt dat FBI-agenten Flynn onder druk hadden gezet. Justitie besloot vervolgens de aanklacht tegen Flynn te laten vallen.

Obama reageerde dat ‘de rechtsstaat in het geding is’. Volgens Trump stond Obama juist aan het hoofd van ‘de meest corrupte regering’ uit de Amerikaanse geschiedenis.

De zaak-Flynn is slechts een deel van het verhaal, schrijft Davidson. “Op vele manieren probeerde de Obama-regering Trump te ondermijnen. Obama en Biden wisten hun sporen uit en misleidden het Amerikaanse volk.”

Als de rechtsstaat ooit in het geding is geweest, dan is de Obama-regering daar verantwoordelijk voor geweest, stelt hij.

“Obamagate is het grootste politieke schandaal van onze tijd.”

[The Federalist]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • rop schreef:

  Obamagate,de grootste politieke schandaal wegens Macht misbruik ,er komt nog een grotere macht misbruik aan ,die van corona,, zal de schandaligste worden van vele misbruik makende machten..verkeerde beslissingen juist uit Macht ontstaan, niet alleen regeringen ,ook van de farmaceutica en de hielen-likker-regende regeringen, bij vele slaat de Macht geheel door ,maar het zal tegen ze keren,de ommekeer is bezig..

  35 likes
  • Willem schreef:

   Ja inderdaad, heb dit een beetje gevolgd maar het draait zo te zien toch weer op niks uit en alles blijft gewoon gaan zo het altijd ging. Nee dan dit,
   “Het Duitse parlement heeft ingestemd met een verbod op het in brand steken van de vlag van de Europese Unie of vlaggen van andere landen. Ook andere manieren van het demonstratief vernielen, bespotten of beledigen van deze vlaggen is niet toegestaan. Wie dat wel doet, riskeert een gevangenisstraf van maximaal drie jaar of een geldboete.”

   11 likes
   • Freba schreef:

    Welke gek wil er nu sterven voor een stuk stof, voorstellende een nationale vlag? Aldus Osho op een van zijn laatste bladzijden uit zijn boek Het Boek Der Geheimen III. Opgetekend 50 jaar geleden. Uiteraard wordt je met zulke teksten verbannen en zeker uit het boerenland genaamd de VS. Amerikanen zijn de grootste jodenslaven op Aarde. 100 jaar geleden waren dat de Duitsers.

    5 likes
 • salvar schreef:

  ik lees het nog niet eens , alleen de titel.
  het grootste politiek schandaal?
  vergissen we ons nu?
  ja het grootste schandaal is (of wordt) het wereld wijd corona hoe verschrikkelijk het is, ondanks dat het een gewone griep is.
  dit is schending van de mensenrechten om mensen totaal te isoleren en het sociaal contact verbieden door mensen op te sluiten en dit wereld wijd.
  rutte komt misschien leuk over maar is als gates van het zelfde laken pak , ook naar het tribunaal met hem.

  18 likes
  • Gezinusk schreef:

   Ja over het algehele plaatje blijft Rutte een engerd met zijn duizend beloftes en sorry, maar vergeet ook de griezels van D66 niet. Die vinden dat de Europese landen die de afgelopen jaren verantwoordelijk met hun financiën zijn omgegaan, en daardoor sterk staan, andere EU lidstaten financieel moeten steunen die de afgelopen decennia de zaak op onverantwoorde wijze hebben beheerd. Daar ook al jaren op gewezen werden maar het elke keer weer aan hun laars lapten.

   Zo denkt engerd Rob Jetten dat als wij ons belastinggeld overmaken aan de italianen, zij daarvan onze bloemen kunnen kopen. Een cadeautje zeg maar. Het moet niet gekker worden.

   8 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Obama slechts een ja knikker voor de NWO meer niet.

  4 likes
 • Harry schreef:

  Feit is dat de FBI onder voorwendselen waarvan zij wisten dat die rammelden het Trump team heeft afgeluisterd en dat de Obama administratie deze gesprekken unmasked heeft, dus van namen en rugnummers heeft voorzien.

  1 likes
 • NicoVilly schreef:

  Ik dacht dat hierover reeds een artikel is verschenen in NinForNews in november 2019: https://www.youtube.com/watch?v=qiZHuxO14OU&t=57s

  0 likes
 • x

  Check Also

  documenten

  Documenten over Epstein en Maxwell openbaar: dit zijn de hoogtepunten

  Er zijn tientallen documenten openbaar gemaakt over ...

  trump

  In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

  Vorig jaar werden op social media massaal ...

  >