Homepagina » Buitenland » Is vlucht MH370 gekaapt door orgaanhandelaars die voor de elite werken? Voormalige tv-baas zegt bewijs te hebben
Is vlucht MH370 gekaapt door orgaanhandelaars die voor de elite werken? Voormalige tv-baas zegt bewijs te hebben

Is vlucht MH370 gekaapt door orgaanhandelaars die voor de elite werken? Voormalige tv-baas zegt bewijs te hebben

Darlene Lieblich Tipton, een voormalige directeur van Fox TV, heeft aangekondigd dat ze een harde schijf in bezit heeft met daarop bewijs dat vlucht MH370 van Malaysia Airlines, die vier jaar geleden van de radar verdween, gekaapt is om organen van de passagiers te kunnen oogsten.

Volgens Tipton, die ontslagen zou zijn bij Fox omdat ze haar zakelijke e-mailadres had gebruikt om een benefiet te organiseren voor nabestaanden van de passagiers, waren de slachtoffers allemaal beoefenaars van Falung Gong en zijn hun organen naar rijke mensen gegaan.

Ze zei te hopen dat China beoefenaars van Falung Gong gaat arresteren zodat er een einde kan komen aan deze verschrikkelijke praktijken, waarbij organen uit levende mensen worden gehaald.

Tragedie

Tipton zei verder dat ze een film gaat maken over deze tragedie om dit soort ‘barbaarse praktijken’ te ontmaskeren.

Ze beweert een harde schijf in haar bezit te hebben met daarop gedetailleerde informatie die na de première van haar film openbaar zal worden gemaakt.

Ze wil het leven van de persoon die de informatie op de harde schijf heeft gezet naar eigen zeggen niet in gevaar brengen.

Geen details

“Ik kan op dit moment geen details geven,” legde Tipton uit. “Ik kan wel zeggen dat [de informatie] duidelijk maakt waarom MH370 is verdwenen.”

Vlucht MH370 van Malaysia Airlines verdween op 8 maart 2014 van de radar. Het toestel was op weg van Kuala Lumpur naar Peking.

Het vliegtuig is nooit teruggevonden.

Foto: Fiver, der Hellseher Wikimedia Commons

[Sputniknews]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bewust
Bewust
1 jaar geleden

Het toestel MH370 is hetzelde toestel als de MH17 , ook van Malaysian Airways . Is nog gespot in Tel Aviv . De lijken van het MH17 toestel hadden al rigor mortis ( geen bloed meer , dat was al gestold ) toen dit toestel in Oekraïne neerkwam . Met de bedoeling om Poetin in een kwaad daglicht te stellen , omdat hij niet meer wilde meewerken aan de Nieuwe Wereld Orde .
De Illuminati gaan letterlijk over lijken , dat blijkt !

Willie
Willie
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

Jajaja, het zaakje stinkt. En de getuigen in Oekraine zeiden ook al dat de lijken vreselijk stonken, geen lijkengeur maar (ik meen) formaldehyde-geur. Hetzelfde goedje om organen e.d. op “sterk water” te zetten. Nou ja, ik heb ook foto’s en filmpjes gezien door getuigen genomen waarop inderdaad heel vreemde lijken te zien waren. Beslist geen verse. De zaak stinkt!

Hawks
Hawks
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

Rigor mortis heeft niet zo heel veel te maken met gestold bloed, maar heeft alles te maken met chemische veranderingen in de spieren?

Robert
Robert
1 jaar geleden

Ok, lees ik het verkeerd?

Volgens Tipton … waren de slachtoffers allemaal beoefenaars van Falung Gong en zijn hun organen naar rijke mensen gegaan.

Ze zei te hopen dat China beoefenaars van Falung Gong gaat arresteren zodat er een einde kan komen aan deze verschrikkelijke praktijken…

Zijn ze nu slachtoffer of dader?

Willie
Willie
Reactie op  Robert
1 jaar geleden

Was me ook niet erg duidelijk. Temeer daar ik altijd begrepen heb dat Falung Gong-aanhangers heel vredelievend waren en heel bewust leefden. Ik denk dus dat het er een beetje krom staat maar dat Falung Gong-aanhangers slachtoffers waren. Even gekeken bij Wikipedia Falung Gong en vond o.a. ook dit: “Orgaantransplantaties[bewerken]
Volgens de Canadese politicus David Kilgour en David Matas, een advocaat, bestaan er aanwijzingen dat gevangengenomen Falun Gong-beoefenaars worden gebruikt als donor voor organen. In juli 2006 kwamen zij met een rapport, ‘Report into Allegations of Organ Harvesting of Falun Gong Practitioners in China’, waarin zij beweren dat de Chinese autoriteiten een onbekend aantal gevangenen hebben geëxecuteerd om hun organen te kunnen ‘oogsten’ (waaronder harten, levers en nieren). De organen worden met hoge winsten verkocht aan zieke, meestal buitenlandse patiënten die in hun eigen land vaak maanden of jaren moeten wachten op een orgaan. In 2008 kwam volgens de twee verder bewijs voor deze praktijken door de bevestiging van een Chinese arts, dr. Lu Guoping, van Minzu Hospital in Guangxi. Hij gaf volgens hen toe, dat zijn ziekenhuis voorheen organen van Falun Gong-beoefenaars gebruikte. Hij zou zelf de donoren in de gevangenis hebben uitgekozen. Ook een ziekenhuis in Kanton zou aan dergelijke organen kunnen komen. De dokter zou zijn beweringen later intrekken, maar Kilgour en Matas zeggen dat zijn bekentenis is opgenomen op een tape. Volgens hen hebben er sinds 1999 40.000 orgaantransplantaties plaatsgevonden waarvan de donor onduidelijk is. Door hun levenswijze zijn Falun Gong-beoefenaars erg gezond.[4]”

Godwint
Godwint
Reactie op  Willie
1 jaar geleden

https://m.youtube.com/watch?v=UWqNhnflWFA

Falun Gong en hun gezonde organen.

Margie
Margie
Reactie op  Willie
1 jaar geleden

Translation gives confusion… Its never the same
the victims of this organ harvesting were all Falun Gong practitioners who had their body parts removed as “part of an ‘on demand’ organ transplant scheme for rich people.”
“I hope that China arrests Falun Gong practitioners and stop the heinous act of using these prisoners of conscience to facilitate China’s inexcusable and horrendous practice of live organ harvesting,” Tipton claimed, adding that she now intends to make a film about this tragedy in order to expose this “barbaric practice.”

Besides…de mh 370 be stemming was Beijing not Peking

MH 17 was niet hetzelfde toestel, het was hetzelfde type toestel als MH 370

Met twee dezelfde types kun je veel doen ontstaan… Create and destroy!!!
Connect the dots…

Bewust
Bewust
Reactie op  Margie
1 jaar geleden

Het is idd niet 100% zeker dat de MH 370 hetzelfde is als de MH 17 , maar het ligt wel voor de hand dit te veronderstellen , omdat de MH 17 niet dezelfde is als de MH17 die is neergestort . Een embleem op het toestel , zoals gefotografeerd op Schiphol , bleek af te wijken van het”zelfde”embleem van het neergestorte toestel . Dat geeft toch te denken .
En dan vallen vanzelf weer een paar puzzelstukjes in elkaar .

Margie
Margie
Reactie op  Bewust
1 jaar geleden

Er zijn meerdere fotos met bewijzen, op de plek des onheils….

Martijn Vos
Martijn Vos
Reactie op  Robert
1 jaar geleden

@Robert

Ja er is een grote fout in dit artikel, en ook in de Engelse, die denk ik is ontstaan door een verkeerde vertaling vanuit het Chinees.
Falun Gong beoefenaars zijn (net als Oeigoeren) slachtoffer van orgaanroof, door de CCP.

Daarom neem ik aan dat er had moeten staan:

Ze zei te hopen dat China STOPT met ARRESTEREN van beoefenaars van Falung Gong, zodat er een einde kan komen aan deze verschrikkelijke praktijken, waarbij organen uit levende mensen worden gehaald

Laatste ontwikkelingen met betrekking tot deze orgaanroof in Londen vorige week:

https://www.youtube.com/watch?v=ofQA7FVCoPc&feature=youtu.be&t=392

infootje
infootje
1 jaar geleden

Niet erg slim van die Tipton, om e.e.a. al zo vroeg bekend te maken (als het waar is).
Ze zou wel eens de volgende kunnen zijn die “ge-harvest” wordt.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
1 jaar geleden

” waarbij organen uit levende mensen worden gehaald. ”

ja dat kan niet anders jou hersenen zijn het hooft van jou organisatie al waar een levens belang in samenwerking van de totale organisatie is..
hersendood zijn ook de organen dood.. kunstmatig in leven houden is de de optie maar denk dan een hoe dat met die hersenen zit kunnen die dan tijdelijk wel of niet signalen ontvangen, zenden en opslaan (de beademing wordt op gang gehouden)
hersendood is gelijk aan het orgaan zijn dood..
orgaandonatie is het andere woord voor kanibalisme de vroegere elite sneden levende mensen open op offer altaars en aten de organen waarmee zij dachten hier van bezit te nemen..
veel verandering met toen is er niet het gebeurt nu door wat nettere kannibalen.. wat voor het slacht-offer dan weer balen is.. hier zie je dat het taal gebruik nog achter loopt maar wel de waarheid schrijft..
wakker worden, wakker worden, wakker worden, of mijn overheid sloop je de wet er voor is er al dank aan Pia

infootje
infootje
Reactie op  :adrianus-johannes.
1 jaar geleden

Hersendood is een verzonnen term en wordt gebruikt als een excuus om organen uit een levend lichaam te halen.
Het heeft absoluut geen zin om uit een dood lichaam organen te halen, want die zijn waardeloos voor transplantatie.
Hersendood wil zeggen dat er geen hersenactiviteit meer WAARNEEMBAAR is, wat absoluut niet wil zeggen dat er absoluut geen hersenactiviteit meer IS.
En als de nood voor een bepaald orgaan hoog is, geloof maar dat de term hersendood creatief gebruikt zal worden.
Mensen die zich opgegeven hebben voor orgaandonatie dienen zich goed te realiseren waar ze mee ingestemd hebben.
Op de o.k. worden lichamen waarin nog levende organen zitten (dus in een levend lichaam) vastgebonden en opengesneden, waarom arm en been straps als de persoon al dood zou zijn?
Pas na het wegnemen van de benodigde organen sterft het lichaam pas echt.

Cas
Cas
1 jaar geleden

Het moet echt niet gekker worden allemaal, om complete passagiers vliegtuigen te laten verdwijnen om organen te oogsten.

Word tijd voor 3D printers die ze gewoon uitprinten.

Stelletje mafkezen

frans
frans
1 jaar geleden

Maar waar is de MH 370 nu?
Niet gevonden.
Ik heb gelezen in een channeling, ja!, Dat een mislukte poging om het vliegtuig in een tijdspoort te trekken tijdens de vlucht, dus naar een andere dimensie of tijdlijn.
Om dit vliegtuig te laten verdwijnen.
Door die actie met hoog geavanceerde technologie, (van China?), zijn er grote problemen ontstaan.
Dit plan mislukte waardoor het vliegtuig zwaar beschadigd raakte. Het zou niet meer heelhuids kunnen landen.
Vervolgens zou het vliegtuig met passagiers en met bemanning en al door een buitenaardse mogendheid
zijn opgepikt in zijn geheel en naar een andere planeet te zijn gebracht.
Alle inzittenden hadden er mee ingestemd het zo te doen.
Een bevreemdend verhaal! Zou dit kunnen?
Zouden deze inzittenden op een andere planeet zitten en daar leven?
Niets in onmogelijk.

redice
redice
Reactie op  frans
1 jaar geleden

Dat geloof je toch zelf niet, dat alle passagiers hiermee akkoord gaan om zomaar hun leven en vooral hun familie en vrienden op te geven om naar het onbekende te trekken???
En waarom een passagiersvliegtuig gebruiken voor de test en geen militair toestel met vrijwilligers??
Neen, dan lijkt de orgaantheorie wel aannemelijker

Djurkwin
Djurkwin
Reactie op  frans
1 jaar geleden

Als je de foto’s bekijkt van de crash in Oekraine van de MH17 dan zie je eigenlijk alleen maar aziatische mensen die flink toegetakeld zijn, en idd al geruime tijd dood zijn geweest. Het is echt bij het zieke af en hoop dat ook deze stinkende formaldehyde beerput netjes opgeruimd wordt. De kisten met lichamen die over de snelweg marcheerden waren leeg. Het was één grote show. Ik heb toendertijd meerdere woningen bezocht waar slachtoffers van MH17 zouden wonen. Via de tv gezien dat familie voor het huis stond te vertellen hoe erg het al niet was. Na traceren desbetreffende woning bleken alle woningen al geruime tijd te koop stonden. De mensen hier in Nederland ( en de rest v/d wereld ) zullen de komende tijd nog wel meer bizarre complotten en beerputten onder ogen moeten komen. Gelukkig maar, kunnen we dit hoofdstuk weer afsluiten.

Love & Peace

Djurkwin
Djurkwin
Reactie op  frans
1 jaar geleden

owjah, en google maar eens op channeling & mind control.
Er is cKerZz wel een natuurlijk vorm van channelen maar niet zoals ze ons proberen te vertellen. Als je bijvoorbeeld over iets informatie wilt hebben dan stemt het niet stoffelijke af op die informatiezender
( channel ) en stroomt de info letterlijk door je heen.
Als ik bijvoorbeeld brieven aan justitie schrijf bijvoorbeeld komt de inhoud bijna vanzelf op papier. Ik ben er elke keer ook weer verbaasd over wat ik dan terug lees want veel dingen zijn voor mij dan ook nieuw of worden stuk duidelijker. Ik noem dat de Truth channel, ghehe.

Love & Peace

Only you
Only you
1 jaar geleden

Het lijkt wel een sf triller?
Maar wat je afweegt van Li en re nieuws ga je toch je bedenkingen krijgen?

x

Check Also

mh17

Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

Als je na de ramp met vlucht ...

mh17

MH17-strafzaak is ‘een showproces’: ‘Bijna misdadig hoe het JIT opereert’

Op maandag is in de extra beveiligde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x