Buitenland

Is vlucht MH370 gekaapt door orgaanhandelaars die voor de elite werken? Voormalige tv-baas zegt bewijs te hebben

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Darlene Lieblich Tipton, een voormalige directeur van Fox TV, heeft aangekondigd dat ze een harde schijf in bezit heeft met daarop bewijs dat vlucht MH370 van Malaysia Airlines, die vier jaar geleden van de radar verdween, gekaapt is om organen van de passagiers te kunnen oogsten.

Volgens Tipton, die ontslagen zou zijn bij Fox omdat ze haar zakelijke e-mailadres had gebruikt om een benefiet te organiseren voor nabestaanden van de passagiers, waren de slachtoffers allemaal beoefenaars van Falung Gong en zijn hun organen naar rijke mensen gegaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze zei te hopen dat China beoefenaars van Falung Gong gaat arresteren zodat er een einde kan komen aan deze verschrikkelijke praktijken, waarbij organen uit levende mensen worden gehaald.

Tragedie

Tipton zei verder dat ze een film gaat maken over deze tragedie om dit soort ‘barbaarse praktijken’ te ontmaskeren.

Ze beweert een harde schijf in haar bezit te hebben met daarop gedetailleerde informatie die na de première van haar film openbaar zal worden gemaakt.

Ze wil het leven van de persoon die de informatie op de harde schijf heeft gezet naar eigen zeggen niet in gevaar brengen.

Geen details

“Ik kan op dit moment geen details geven,” legde Tipton uit. “Ik kan wel zeggen dat [de informatie] duidelijk maakt waarom MH370 is verdwenen.”

Vlucht MH370 van Malaysia Airlines verdween op 8 maart 2014 van de radar. Het toestel was op weg van Kuala Lumpur naar Peking.

Het vliegtuig is nooit teruggevonden.

Foto: Fiver, der Hellseher Wikimedia Commons

[Sputniknews]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bewust
Bewust
5 jaren geleden

Het toestel MH370 is hetzelde toestel als de MH17 , ook van Malaysian Airways . Is nog gespot in Tel Aviv . De lijken van het MH17 toestel hadden al rigor mortis ( geen bloed meer , dat was al gestold ) toen dit toestel in Oekraïne neerkwam . Met de bedoeling om Poetin in een kwaad daglicht te stellen , omdat hij niet meer wilde meewerken aan de Nieuwe Wereld Orde .
De Illuminati gaan letterlijk over lijken , dat blijkt !

Robert
Robert
5 jaren geleden

Ok, lees ik het verkeerd?

Volgens Tipton … waren de slachtoffers allemaal beoefenaars van Falung Gong en zijn hun organen naar rijke mensen gegaan.

Ze zei te hopen dat China beoefenaars van Falung Gong gaat arresteren zodat er een einde kan komen aan deze verschrikkelijke praktijken…

Zijn ze nu slachtoffer of dader?

infootje
infootje
5 jaren geleden

Niet erg slim van die Tipton, om e.e.a. al zo vroeg bekend te maken (als het waar is).
Ze zou wel eens de volgende kunnen zijn die “ge-harvest” wordt.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
5 jaren geleden

” waarbij organen uit levende mensen worden gehaald. ”

ja dat kan niet anders jou hersenen zijn het hooft van jou organisatie al waar een levens belang in samenwerking van de totale organisatie is..
hersendood zijn ook de organen dood.. kunstmatig in leven houden is de de optie maar denk dan een hoe dat met die hersenen zit kunnen die dan tijdelijk wel of niet signalen ontvangen, zenden en opslaan (de beademing wordt op gang gehouden)
hersendood is gelijk aan het orgaan zijn dood..
orgaandonatie is het andere woord voor kanibalisme de vroegere elite sneden levende mensen open op offer altaars en aten de organen waarmee zij dachten hier van bezit te nemen..
veel verandering met toen is er niet het gebeurt nu door wat nettere kannibalen.. wat voor het slacht-offer dan weer balen is.. hier zie je dat het taal gebruik nog achter loopt maar wel de waarheid schrijft..
wakker worden, wakker worden, wakker worden, of mijn overheid sloop je de wet er voor is er al dank aan Pia

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x