Spiritueel

Vrouw verlost van verslaving door ’terug te gaan naar vorig leven als Azteek’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw uit de Amerikaanse stad San Antonio is ervan overtuigd dat ze eerder heeft geleefd. “Ik heb me vaak afgevraagd of ik normaal was,” zei Belinda Ramirez. “Er leven 6,7 miljard mensen op aarde. Hoe kan ik de enige zijn?”

Ramirez was geobsedeerd door het voedsel dat haar vrienden en familieleden in de afvalbak gooiden. Ze wilde weten waar die obsessie vandaan kwam en besloot langs te gaan bij een hypnotiseur. Ze onderging regressietherapie en ging ze terug naar een vorig leven waarin ze naar eigen zeggen een Azteek was.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Alle puzzelstukjes vielen opeens op hun plaats. Ze zag zichzelf in een tijd waarin voedsel schaars was. “Ik was vel over been,” zei ze. “Ik lag op de grond en blies mijn laatste adem uit.” Voor Ramirez was reïncarnatie de reden voor haar voedselverslaving.

“Ik voelde me achteraf lichter, alsof ik een hoop ballast kwijt was. Ik was blijer. Blij dat ik verlost was van de verslaving,” zei ze. “Na de sessie is het nooit meer gebeurd.” Nu kan ze langs de prullenbak lopen zonder te móeten kijken wat erin zit.

Voor Ramirez is het duidelijk dat ze onsterfelijk is. Hoewel ze in dat leven stierf, is er volgens haar niet zoiets als de dood. Opnieuw worden geboren is voor de meeste mensen moeilijk te bevatten. Ramirez zegt dat het geloof in wedergeboorte of reïncarnatie haar leven heeft gered.

[Fox San Antonio]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Hey, als het maar werkt. Van mij mag je ook skippybal-therapy gebruiken als dat werkt.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x