Paranormaal

Leer zelf communiceren met een overleden dierbare

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het verlies van een dierbare kan intens pijnlijk zijn. Vooral als je nog zoveel had willen zeggen en willen vragen. Toch zijn er al sinds duizenden jaren mensen die beweren met overledenen te kunnen communiceren. Hebben zij gelijk?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Om te kunnen communiceren met een overleden persoon, zul je op de een of andere manier over bepaalde eigenschappen moeten beschikken. Eigenschappen die ieder mens al in zich heeft. Alleen is dit bij de één meer ontwikkeld dan bij de ander. Eén van deze eigenschappen is dat je een bepaalde innerlijke stilte moet kunnen ontwikkelen. In de hedendaagse drukke tijd is dit een opgave die meestal niet erg eenvoudig is.

In de Verenigde Staten experimenteren sommige scholen inmiddels met voorbereidend onderwijs in meditatie- en zelfwaarderingstechnieken, voor het geval sommige kinderen innerlijke gaven mochten ontdekken die tot paranormale activiteiten zouden kunnen leiden, of zelfs tot communicatie met mensen aan de ‘andere kant’.

Het gevaar van deze groeiende belangstelling

Het grootste gevaar van communicatie met de andere kant is dat men blindelings gelooft dat de boodschappen waar zijn. Men gaat erop vertrouwen, omdat zij afkomstig lijken van een hogere bron, een persoonlijk contact met de geestenwereld. Maar één ding is zeker, mensen blijven mensen, ongeacht of zij het aardse verruild hebben voor het eeuwige, en zelfs overleden mensen kunnen wel eens dingen vertellen die niet geheel (soms zelfs geheel niet) kloppen.

De grote vraag

Sinds het begin van de geschiedenis hebben vrijwel alle beschavingen een of andere vorm van geloof in een hiernamaals gekend. Het is dan ook niet verwonderlijk dat pogingen om met overledenen te communiceren tot in de vroegste oudheid teruggaan.

Weinig vragen zijn van zulk vitaal belang als de grote vraag: wat is de menselijke natuur en wat is de uiteindelijke bestemming van de mens? Wat gebeurt er na de dood? Is er een leven aan gene zijde? En zo ja, is het mogelijk, op welke wijze dan ook, met degenen die zijn ‘overgegaan’ te communiceren? Kan men met gestorven familieleden en vrienden of met (beroemde) personen uit de geschiedenis ‘in contact treden’? Dit zijn vragen waar de wereld zich mee bezighoudt.

Communicatie voorbehouden aan een kleine groep mensen?

Communicatie met spirits, geesten of overleden mensen lijkt voorbehouden aan mensen die er een speciale gave voor hebben. Kijk maar naar televisieprogramma’s als ‘Ghost whisperer’, ‘Het zesde zintuig’ en de theatershows van mensen als Derek Ogilvie en Peter van der Hurk. Zij helpen mensen en geven vaak informatie die alleen de overledene en de achtergeblevenen weten.

Toch is communicatie met een overleden dierbare voor iedereen mogelijk. Een van de belangrijkste eigenschappen die men daarvoor nodig heeft is eenvoudig aan te leren, bijvoorbeeld met de speciale meditatiesessie ‘Contact met een overleden dierbare’, welke ontwikkeld is door Trancewerk.

Door naar deze meditatiesessie te luisteren ontwikkel je de benodigde innerlijke stilte, waardoor het mogelijk wordt om te communiceren met een overleden dierbare. Met de geavanceerde visualisatietechniek is de kans bijzonder groot dat men inderdaad contact krijgt met een overleden dierbare en deze ook tijdens de sessie ziet. Het is een fantastische mogelijkheid om eindelijk dat stukje afsluiting te krijgen. Vooral als je nog met vragen zit of nog dingen had willen zeggen.

Trancewerk biedt deze hartverwarmende meditatiesessie tot en met 4 maart 2014 aan voor slechts 10 euro (normale prijs 49,99 euro).

Klik hier voor meer informatie.

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button