UFO

VIDEO: Mysterieuze UFO vliegt tussen de wolken door in Peru

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een cameraman claimt tijdens het maken van een timelapse-video een ruimteschip te hebben vastgelegd in de lucht boven Peru. Beelden van een donker object in de wolken werden door de Mexicaanse groep Misterio Canal op YouTube geplaatst.

Volgens sommigen doet het object denken aan een ruimteschip uit de Star Wars-films. Anderen denken dat het gewoon een wolk is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Misterio Canal schreef: “Schokkend, als dit waar is bevestigt dit dat we worden beschermd door een buitenaardse intelligentie of bestaande experimenten die gerelateerd zijn aan dit soort technologie op onze planeet.”

Witte objecten

Volgens de groep zou het kunnen gaan om een moederschip, schrijft de Daily Mail. De beelden zijn in augustus gemaakt in de noordwestelijke regio La Libertad. In dit gebied zijn onlangs nog witte objecten gefilmd, aldus Misterio Canal.

Onder het filmpje wordt druk gediscussieerd. Volgens Luis Antonio Marrega is het object mogelijk teruggereisd in de tijd om iets te verzamelen of een bepaalde gebeurtenis te voorkomen.

Gespiegeld

Misterio Canal legt uit: “We publiceren materiaal dat wij interessant vinden. Het eindoordeel ligt bij de kijker. Laten we onze geest open stellen.”

Er zijn ook mensen die zeggen dat het filmpje nep is of dat het gewoon een donkere wolk is. Segaheaddy15 schreef dat het object compleet gespiegeld is, terwijl Nekoman zei dat het een wolk is.

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zeven zusters
Zeven zusters
7 jaren geleden

Ik moet zeggen dat ik zelf nog nooit dit soort wolken heb gezien,hoekige en afgeplatte vormen die me doen denken aan een pantservoertuig,hij lijkt wel geschubt zoals bv een handgranaat.

GertJ
GertJ
7 jaren geleden

Duidelijk een gevalletje CGI lijkt mij. Kom op zeg, waar blijven de 100% originele video’s? Want die wil ik dolgraag zien.

Logiter
Logiter
7 jaren geleden

Spannend muziekje en een blikkerige vooruitgang in een soepel gaande wolk.
Dit is net zo spannend en echt als bassie en adriaan.

Waarheid69
Waarheid69
7 jaren geleden

Ouch, die Joran blijft invloed houden he…. of wordt ie nu ook al buitenaards gezocht ….

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x