Buitenland

Vorige week is er heel belangrijk nieuws naar buiten gekomen, maar je hebt er waarschijnlijk niets over gelezen of gehoord

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige week is er heel belangrijk nieuws naar buiten gekomen, maar je hebt er waarschijnlijk niets over gelezen of gehoord.

Het besluit van Groot-Brittannië, Frankrijk en de Verenigde Staten om in april 2018 Syrië te bombarderen na een vermeende gifgasaanval, berust hoogstwaarschijnlijk op een fout, schrijft journalist Peter Hitchens voor de Mail On Sunday.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij trekt een parallel met de fictieve massavernietigingswapens in Irak in 2003.

Gigantisch gat

De Organisatie voor het Verbord op Chemische Wapens (OPCW), het internationale agentschap dat incidenten onderzoekt waarbij gifgas zou zijn ingezet, heeft tegenover Hitchens bevestigd dat een verwoestend gelekt document afkomstig van haar hoofdkwartier in Nederland echt is.

Het document, geschreven door enkele van de meest ervaren onderzoekers van de OPCW, laat zien dat het zeer onwaarschijnlijk is dat gasflessen die in het Syrische Douma zijn gevonden, uit helikopters zijn geworpen, zoals algemeen werd aangenomen.

Hierdoor is er een gigantisch gat ontstaan in het officiële verhaal.

Geen melding

Hitchens merkt op dat het officiële rapport van de OPCW hier geen melding van maakt.

“Is de organisatie onder druk gezet of misschien zelfs overgenomen, door politieke krachten die zoeken naar een excuus voor militaire interventie in Syrië?” vraagt hij zich af.

Hij pleit dan ook voor een onderzoek naar wat er allemaal achter de schermen gebeurt.


[Daily Mail]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
4 jaren geleden

en ze leven nog lang en gelukkig?

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 jaren geleden

Ja nu geeft de NPO en RTL niet thuis.

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Je hoort niets, omdat op alle departementen das Befehl gegeven het zionistische pan Europese uitrottingspragramma zo strak mogelijk te volgen. Waarbij men een leger aan links-fascistische Soros gangreen adepten heeft klaarstaan om het laatste origine door de knieën te krijgen en vooral als judas vriendjes te spelen met Ali het knuffelattribuut van Beatrix…. en door Midden-Oosten hyena’s vrij door steden en dorpen te jagen die zich daar te goed mogen doen aan jullie dochters en die jullie zonen zonder pardon moeten afmaken als op een middeleeuws slachtveld en de moeders als bloedvlekken mogen uitsmeren op de onbewaakte vestingmuren.

Wat inhet Midden-Oosten niet lukt zal lukken in de EU!!

Back to top button
3
0
We lezen graag je reactie!x