Mens en Dier

Ernst Kuipers sorteert voor op herhaald vaccineren: ‘Kijk, daar komt de aap uit de mouw’

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het virus gaat niet meer weg, zei Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg, aan tafel bij Humberto. “Het zou dus ook zo kunnen zijn dat je tegen herhaalde vaccinaties aanzit,” zei Kuipers. “We kijken nu heel blij als je eenmaal Janssen of tweemaal één van de andere vaccins hebt gehad, dan ben je klaar.”

Volgens Kuipers zou het ‘goed kunnen’ dat je daarna opnieuw geprikt moet worden, wellicht zelfs één keer per jaar. “Omdat de effectiviteit langzaam afneemt, of omdat er varianten komen waartegen de vaccins minder goed beschermen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Wie pakt ze aan?

“Kijk, daar komt de aap uit de mouw,” reageert politicus Bas Filippini. “De vaccindealers gaan voor de jaarlijkse maximale omzet. Wie pakt ze aan?”

Huisarts Els van Veen vraagt zich hardop af: “Wat verdient de heer Kuipers met dit optreden? Soms net zoveel als Famke Louise betaald kreeg om #IkDoeNietMeerMee in te slikken? Schandalig dit.”

Medische apartheidsstaat

“Voor de duidelijkheid: Kuipers is een maag-darm-leverarts. Een coronavirus is een luchtwegvirus dat bij jonge mensen hoogstens wat verkoudheid geeft. Het gaat inderdaad niet meer weg, maar het eigen immuunsysteem kan het prima aan,” licht de huisarts toe.

Carola Dieudonné vat samen: “Welkom in de medische apartheidsstaat, waarin je herhaaldelijk gevaccineerd wordt met experimentele injecties, in de gaten gehouden wordt via je QR-code en gediscrimineerd wordt als je het niet doet!”

4.8 76 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ondergronds
Ondergronds
2 jaren geleden

Ja, ze drijven ons steeds verder in een richting die we niet willen. En dan komt vanzelf het moment dat we van ons afbijten. En dat moment nadert snel.

J@n
J@n
2 jaren geleden

Electrische auto’s, warmtepompen, waterstof…etc etc de zgn energietransitie hebben erg veel politicie een enorm belang in. Duitsland gaat juist over op kolencentrales en over op gas. Deutsche Grundlichkeit klopt vaak. Onze huidige politici hebben geen actieve herinnering of zijn narsistisch en/of macht wellustig. De namen mag u zelf invullen.

levitas
levitas
2 jaren geleden

kuipers is ook weer zo’n smeerlap alles voor het geld.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 jaren geleden

Deze gratis griep soap opera werd mede mogelijk gemaakt door ErasmusMC.
https://www.erasmusmagazine.nl/2011/11/25/erasmus-mc-ontwikkelt-dodelijk-griepvirus/
BURGERARREST

Back to top button
75
0
We lezen graag je reactie!x