Homepagina » Buitenaards » Luitenant-kolonel die diende onder president Eisenhower doet boekje open over Roswell-aliens
Luitenant-kolonel die diende onder president Eisenhower doet boekje open over Roswell-aliens

Luitenant-kolonel die diende onder president Eisenhower doet boekje open over Roswell-aliens

De Amerikaanse luitenant-kolonel Philip Corso wordt gezien als een belangrijke getuige in de zaak rond de Roswell-crash.

In de bestseller The Day After Roswell (1997), die een jaar voor zijn dood verscheen, beweerde Corso dat hij als hoofd van een afdeling van het Pentagon de beschikking had over buitenaardse technologie die uit een neergestorte UFO was gehaald.

In zijn boek schreef Corso dat de meeste hoge functionarissen van het Pentagon en hun belangrijkste stafleden er allemaal van op de hoogte waren dat veel nieuwe projecten gebruikmaakten van technologie uit neergestorte UFO’s.

Grote bedrijven

Hij zou als militair opdracht hebben gekregen om met de technologie naar verschillende grote Amerikaanse bedrijven te gaan.

Corso, die onder president Eisenhower lid was van de Nationale Veiligheidsraad, noemt in zijn boek zaken als laser optics, glass fibre optics, integrated circuits – gerelateerd aan de computer en aanverwante technologie – en night vision equipment.

Alien

Dit zouden eigenlijk technologieën zijn die door hem van de buitenaardsen naar de Amerikaanse bedrijven werden gebracht en vanaf dat moment verder zijn ontwikkeld.

In zijn oorspronkelijke manuscript stond ook dat hij in 1957 zelf een alien had ontmoet in een verlaten mijn. Hij zei telepathisch met het wezen te hebben gecommuniceerd.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Wanneer je de ontwikkelingen in de electronika met bijvoorbeeld die van de medische wetenschap vergelijkt dan zie je duidelijk dat dit niet in evenwicht is. De geneeskunde loopt hopeloos achter en bevindt zich in vergelijking met de halfgeleider techniek in de middeleeuwen. Daar zijn 2 verklaringen voor. Alien technology en de wapenwedloop. Deze twee invloeden hebben de electronika gemaakt tot wat het nu is. Zonder deze push was b.v. de smartphone er nog lang niet geweest.

  De medische wereld is intussen niet veel verder gekomen dan wat geexperimenteer daarbij gehinderd door overheden die anders dan tijdens de wapenwedloop iedere vooruitgang (DNA onderzoek en modificatie) willen tegenhouden. Dat daardoor honderd duizenden mensen of meer voortijdig sterven weegt niet op tegen het toestaan van in hun beleving “enge¨ ontwikkelingen die volgens sommige politieke partijen en een groot deel van de media in Europa gecriminaliseerd en verboden moeten worden.

  15 likes
  • @Bert

   Dat denk ik ook. Met name het militair-industrieel complex, bedrijven als DARPA lopen verder voor dan de meeste van ons denk ik vermoeden, en niet te vergeten de ruimtevaartindustrie NASA en zijn JPL. Mogelijk lopen zij een jaar of dertig voor op het gebied van elektronica die later deels voor de consumptiemarkt geschikt word gemaakt.

   Dat denk ik ook. Met name het militair-industrieel complex, bedrijven als DARPA lopen verder voor dan de meeste denk ik vermoeden, en niet te vergeten de ruimtevaartindustrie NASA en zijn JPL. Mogelijk lopen zij een jaar of dertig voor op het gebied van elektronica die later deels voor de consumptiemarkt geschikt word gemaakt.

   kolonel John B. Alexander (bd) meldde vlak voor de Amerikaanse invasie van Irak in 2003 dat er pantservoertuigen met microwave wapens werden ingezet om de ingegraven elitetroepen van Saddam Hoessein uit hun holen te microwave stralen, of hoe je het ook moet noemen. Het zal ongetwijfeld een pijnlijke bedoeling zijn geweest.

   9 likes
  • Als je op je agenda hebt staan dat er hooguit 500 miljoen mensen mogen overblijven op aarde (Georgia guidestones)dan ga je inderdaad niet je best doen om de medishe wereld te voorzien van apparatuur die mensenlevens kan redden.Nee dan krigt de mensenmoordmachine het leger natuurlijk alle steun. Ik snap trouwens niet dat er nog mensen vrijwillig het leger in gaan,je wordt er opgeleid om te moorden.

   9 likes
 2. Met de dag krijg je meer en meer nieuws over buitenaards leven. Dit zal gebruikt worden straks om de mensheid weer onder totale controle te krijgen. Mensen zijn straks afhankelijk van het aardse legen dus een totale gehoorzaamheid. Dit gaat gewoon worden gebruikt, mark my words!

  13 likes
  • Ik de denk dat het zo idd was, we hebben het over 1960.
   Vergeet niet dat de mayas, Egyptenaren, Azteken ezv, allemaal hoge beschavingen hadden.
   De Azteken bvb hebben maar een piek tijd van 90 jaar gehad, dat is te weinig om zo te evolueren.
   Maar tijden verandere snel, welke kant het opgaat geen idee, maar ik heb meer hoop dan vroeger.
   Het is aantoonbaar dat de viberatie omhooggaat, dus we worden van slaap stand naar wakker stand gevormd.
   Anyway, we zijn de laatste die die het horen tot we gaan samen werken om het collectief geheugen te updaten.
   Dat is de oplossing, anders blijven we maar de verkeerde dingen volgen.
   We wachten op de 100ste aap, dan weten we meer…
   Beetje vaag misschien, lig al half te slapen, maar ben wel wakker… als je begrijpt wat ik bedoel lol.

   Goede morgen!

   3 likes
 3. Ik heb het boekje van Philip Corso gelezen en vind hem niet erg geloofwaardig overkomen. Te minste bewijs kan hij niet leveren en toegegeven dat dit ongelooflijk lastig moet zijn, maar voor de rest gaat 4/5 van zijn boekje over zijn dienstjaren in binnen- en buitenland, en zijn speciale band met generaal Trudeau.

  Corso haalt aan dat een van de belangrijkste buitenaardse vondsten die in het neergestorte object nabij Roswell in 1947 is gevonden later bekend zou worden als glasvezel (fiber optics). Wat jaren later zou dit materiaal volgens hem in het bedrijfsleven geïntroduceerd worden waarna het op de markt werd gebracht. Ik kom niet verder dan dat de uitvinder Robert Maurer heet met in zijn voetsporen Donald B. Keck.

  12 likes
 4. Dat gaat ze nooit meer lukken om de mensheid onder controle te krijgen.
  Als aliens zich al laten zien, hun hoge energieen doen momenteel het werk en dat gaat nog veel sterker worden, is dat als er geen darkie meer losloop op de planeet.
  Eerder niet.
  Maar ik ben benieuwd wat voor show ze nu voor ons in petto hebben.
  Het zal hoe dan ook mislukken om ons te misleiden, zoals alles wat ze doen momenteel mislukt.
  Nogmaals, hun tijd zit er op.

  12 likes
 5. het wordt steeds moeilijker voor de mensheid om terug te vechten.
  chemtrails
  e-nummers
  magnetrons die het goede uit je eten halen
  overal komt zo meteen vitamine A in teveel is funest voor je lichaam.
  zwarte strepen in de lucht zijn volgens een weerman van stoomboten.
  de media en regeringen liegen dat ze barsten.
  we gaan zonder dat we het weten naar de haaien.

  7 likes
 6. Eisenhower had wel meer op zijn kerfstok,de viespeuk.
  Geroemd in de geschiedenisboeken,maar ondertussen was hij geen haar beter dan een mengele…

  5 likes
 7. eerst moeten wij ons zelf ontgiftigen van wat ze ons allemaal in ons lichaam pompen pas dan kunnen we weer helder denken en zo komen we beter bij ons bewust zijn en onze spirituele roods , dan komt de communicatie met het buiten aardse vanzelf op gang, daar hebben we het witte huis niet voor nodig

  4 likes
 8. wel jaaa weer zo,n l*lhannes met hetzelfde verhaal als z,n 100 voorgangers ,die hier als ontzichtbare ufo,s voorbij komen vliegen,en hoeveel komen er nog???? schijnbaar verdienden dit soort figuren toedertijd zo weinig dat ze geen fototoestel konden kopen?,,,,shoot a picture,,,,NEXT.

  2 likes
 9. Dito het Jahweh_Maïtreya project.

  1 likes
 10. Pix or it didn’t happen

  1 likes
 11. Wat me opvalt is dat door meneer technieken worden opgesomd die we al bezitten. Indien hij één nieuwigheid zou kunnen voorleggen, iets wat we NOG NIET ontwikkeld hebben, zou ik hem misschien het “voordeel van de twijfel” geven.

  1 likes
 12. Wedden dat het allemaal de schuld is van Bill Gates?
  Met Windows 10 aan boord voorzien en in gegooide ruiten en meer van dat soort prutswerk in de cockpit.!
  Wacht tot Windows 13 eraan komt… holy smoke zeg.

  0 likes
 13. Hoe zouden jullie reageren als ik vertelt dat wij hebben op aarde een complete technologie die kan mensen in toekomst overal naar toe brengen in form van vliegende objecten die wij vandaag een UFO noemen. Techniek is niets anders dan alle gebouwen die wij noemen huizen van god en dat is blauw druk in macro
  systeem en vaart op de pouwer van kwik sap. Daar ben ik erachter gekomen allang geleden maar niemand wil naar mij luisteren en die gene dat ik benaderd werd ben ik uitgelachen als iemand die gek is. De puzzel is
  namelijk dat alle gebouwen een onderdeel is van technologie uit oudheid en door iemand uit ruimte betroken
  was met doel om dat alles op gang zetten.Bewijzen in bijbel en alle andere bronen zijn meer dan duidelijk en
  wij moeten alleen dat weer ontdeken.Kwik reactor ik ken als Para Rasa uit indisch geschrift in geheime leer.
  Als iemand wil geloven dan ben ik bereid om alles uitlegen aan die dat interese heb in toekomst

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...