Buitenaards

Luitenant-kolonel die diende onder president Eisenhower doet boekje open over Roswell-aliens

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse luitenant-kolonel Philip Corso wordt gezien als een belangrijke getuige in de zaak rond de Roswell-crash.

In de bestseller The Day After Roswell (1997), die een jaar voor zijn dood verscheen, beweerde Corso dat hij als hoofd van een afdeling van het Pentagon de beschikking had over buitenaardse technologie die uit een neergestorte UFO was gehaald.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In zijn boek schreef Corso dat de meeste hoge functionarissen van het Pentagon en hun belangrijkste stafleden er allemaal van op de hoogte waren dat veel nieuwe projecten gebruikmaakten van technologie uit neergestorte UFO’s.

Grote bedrijven

Hij zou als militair opdracht hebben gekregen om met de technologie naar verschillende grote Amerikaanse bedrijven te gaan.

Corso, die onder president Eisenhower lid was van de Nationale Veiligheidsraad, noemt in zijn boek zaken als laser optics, glass fibre optics, integrated circuits – gerelateerd aan de computer en aanverwante technologie – en night vision equipment.

Alien

Dit zouden eigenlijk technologieën zijn die door hem van de buitenaardsen naar de Amerikaanse bedrijven werden gebracht en vanaf dat moment verder zijn ontwikkeld.

In zijn oorspronkelijke manuscript stond ook dat hij in 1957 zelf een alien had ontmoet in een verlaten mijn. Hij zei telepathisch met het wezen te hebben gecommuniceerd.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Derek
Derek
7 jaren geleden

Met de dag krijg je meer en meer nieuws over buitenaards leven. Dit zal gebruikt worden straks om de mensheid weer onder totale controle te krijgen. Mensen zijn straks afhankelijk van het aardse legen dus een totale gehoorzaamheid. Dit gaat gewoon worden gebruikt, mark my words!

Bert
Bert
7 jaren geleden

Wanneer je de ontwikkelingen in de electronika met bijvoorbeeld die van de medische wetenschap vergelijkt dan zie je duidelijk dat dit niet in evenwicht is. De geneeskunde loopt hopeloos achter en bevindt zich in vergelijking met de halfgeleider techniek in de middeleeuwen. Daar zijn 2 verklaringen voor. Alien technology en de wapenwedloop. Deze twee invloeden hebben de electronika gemaakt tot wat het nu is. Zonder deze push was b.v. de smartphone er nog lang niet geweest.

De medische wereld is intussen niet veel verder gekomen dan wat geexperimenteer daarbij gehinderd door overheden die anders dan tijdens de wapenwedloop iedere vooruitgang (DNA onderzoek en modificatie) willen tegenhouden. Dat daardoor honderd duizenden mensen of meer voortijdig sterven weegt niet op tegen het toestaan van in hun beleving “enge¨ ontwikkelingen die volgens sommige politieke partijen en een groot deel van de media in Europa gecriminaliseerd en verboden moeten worden.

Gezinusk
Gezinusk
7 jaren geleden

Ik heb het boekje van Philip Corso gelezen en vind hem niet erg geloofwaardig overkomen. Te minste bewijs kan hij niet leveren en toegegeven dat dit ongelooflijk lastig moet zijn, maar voor de rest gaat 4/5 van zijn boekje over zijn dienstjaren in binnen- en buitenland, en zijn speciale band met generaal Trudeau.

Corso haalt aan dat een van de belangrijkste buitenaardse vondsten die in het neergestorte object nabij Roswell in 1947 is gevonden later bekend zou worden als glasvezel (fiber optics). Wat jaren later zou dit materiaal volgens hem in het bedrijfsleven geïntroduceerd worden waarna het op de markt werd gebracht. Ik kom niet verder dan dat de uitvinder Robert Maurer heet met in zijn voetsporen Donald B. Keck.

Faith
Faith
7 jaren geleden

Dat gaat ze nooit meer lukken om de mensheid onder controle te krijgen.
Als aliens zich al laten zien, hun hoge energieen doen momenteel het werk en dat gaat nog veel sterker worden, is dat als er geen darkie meer losloop op de planeet.
Eerder niet.
Maar ik ben benieuwd wat voor show ze nu voor ons in petto hebben.
Het zal hoe dan ook mislukken om ons te misleiden, zoals alles wat ze doen momenteel mislukt.
Nogmaals, hun tijd zit er op.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x