Binnenland

Maak je borst maar nat: via dit nieuwe concept wordt straks het klimaatgeloof gekoppeld aan volksgezondheid

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

Via het nieuwe concept ‘planetary health’ wordt straks het klimaatgeloof gekoppeld aan volksgezondheid om zo ‘noodzakelijke gedragsverandering’ en meer ‘drastische maatregelen’ zoals het inkrimpen van onze economie (‘degrowth’) te kunnen gaan afdwingen, aldus een rapport van de KNAW.

Het instituut claimt dat de ‘klimaatcrisis’ regelmatig bosbranden, hittegolven, overstromingen en extreme droogte veroorzaakt. Ook beweert de KNAW dat de biodiversiteit snel afneemt, stikstof zich ophoopt in de natuur en dat drinkwaterbronnen opdrogen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Als deze wereldwijde milieuveranderingen onverminderd doorgaan, kunnen eind deze eeuw wereldwijd miljarden mensen te maken krijgen met ernstige gezondheidsrisico’s,” zegt de KNAW.

‘Mitigatiebeleid’

De WHO noemt ‘klimaatverandering’ zelfs ‘de grootste bedreiging voor de volksgezondheid’ in de 21e eeuw.

Gelukkig is daar ‘planetary health’, een nieuw vakgebied dat snel is gegroeid. Het richt zich op veranderingen op mondiale schaal en kijkt verder dan milieubedreigingen.

Als de biodiversiteit afneemt, ontstaan ook grote gezondheidsrisico’s voor mensen, valt te lezen in het rapport. “Om gevolgen voor de volksgezondheid te voorkomen, is het essentieel om de oorzaken van wereldwijde milieuveranderingen aan te pakken met een effectief ‘mitigatiebeleid’.”

Inkrimping van productie en consumptie

“Het is de vraag of technologische aanpassingen, zoals de transitie naar duurzame energie, het tij nog kunnen keren, of dat er meer drastische maatregelen nodig zijn, zoals inkrimping van de materiële productie en consumptie (‘degrowth’),” staat in het rapport.

In beide gevallen zullen volgens de KNAW transformatieve veranderingen nodig zijn in de energievoorziening, het vervoer, de industrie, de voedselproductie en andere essentiële sectoren.

Gedragsveranderingen versnellen

“Beleidsmakers, bedrijven, overheidsinstellingen en individuele burgers zullen hun beleid en hun gedrag grondig moeten aanpassen om deze transformaties tot stand te brengen. Daarvoor zullen vaste gewoonten, gevestigde belangen en andere grote belemmeringen moeten worden doorbroken.

De KNAW voegt toe dat bewustwording van de gezondheidsrisico’s van wereldwijde milieuveranderingen ook kan helpen om de noodzakelijke gedragsveranderingen te versnellen.

4.7 139 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

157 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
10 maanden geleden

Die volgevreten tuinkabouter gaat het goede voorbeeld geven.

Henk
Henk
10 maanden geleden

Uw schadelijke uitstoot zal nooit de hoeveelheden halen als van de prominenten en beroemdheden die u terechtwijzen op het uwe.

Henri
Henri
10 maanden geleden

Altijd weer dezelfde psychopathische beleids truc in zwaar pathocratisch NL anno 2023;

Beweer iets vaags wat niet zichtbaar is en natuuelijk vooral gevaarlijk vo8r je gezondheid. Het liefst via een misdadig instituut wat ooit een terechte wetenschappelijke sratus had, maar nu geinfiktreerd en overgenomen is door wef-adepten.

Vervplgens is de ‘oplossing’ blinde gehoirzaamheid c.q. volgzaamheid/slaafse gedragsaanpassing -navolging. Opdat je op eugenetische wijze opgeruimd wordt.
Helemaal in lijn met de psychopathische lijn zoals uutgezet door de door en door zieke ‘elites’ die menen dat ze beter zijn dan God.

Waar blijven de dwangjassen en gedwongen opnames op eilanden waar ze nooit meer vanaf kunnen komen…

Annette
Annette
10 maanden geleden

Ik zal wel hartstikke dom zijn, maar als eerste heb ik maar het woord “mitigatie” opgezocht. Ik had geen flauw idee wat dat WOORD betekende:

Mitigatie: matiging, verzachting, vermindering.
En KAN verwijzen naar Klimaatmitigatie. maatregelen om de opwarming van de Aarde te beperken.

WOW, lust je nog peultjes?

Hier is dus sprake van een NIEUWE religie. Wij MOETEN en ZULLEN dus gaan geloven, dat de Aarde zal vergaan, als er niet snel wat gaat gebeuren.

De WHO komt met de waarschuwing, dat “klimaatverandering” grote gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

NEE!!!! De WHO bestaat uit een stelletje criminelen, die nu, méér dan twee jaar geleden, de gehele wereldbevolking heeft proberen te doden, of minimaal ernstig te beschadigen, met een vaccin, dat niet eens een vaccin is!

Daarbij komt ook nog eens, dat veel van de huidige natuurrampen worden veroorzaakt door MENSEN. Daar zijn genoeg voorbeelden van te vinden.

WANNEER worden de mensen nu eens echt wakker? En zeggen: GENOEG IS GENOEG?

Als wij met z’n allen niet meer luisteren naar de bullshit, dan vallen al hun duivelse plannetjes in het watere.

Back to top button
157
0
We lezen graag je reactie!x