Homepagina » Buitenaards » First Contact: De aarde wordt klaargestoomd voor ‘contact met een andere beschaving’
First Contact: De aarde wordt klaargestoomd voor 'contact met een andere beschaving'

First Contact: De aarde wordt klaargestoomd voor ‘contact met een andere beschaving’

De film First Contact, die voorzien is van commentaar door de legendarische acteur James Woods, vertelt het verhaal van Darryl Anka, die naar eigen zeggen na een UFO-waarneming in contact kwam met een buitenaards wezen genaamd Bashar.

Volgens Anka geeft Bashar boodschappen door om de aarde voor te bereiden op contact met een andere beschaving.

Uit EEG-onderzoek blijkt dat er opzienbarende veranderingen optreden in zijn brein als hij de boodschappen doorkrijgt.

Niet vreemd

First Contact: De aarde wordt klaargestoomd voor 'contact met een andere beschaving'In de film, die op 14 oktober jongstleden in première ging in Praag, wordt besproken welke positieve impact contact met buitenaardsen kan hebben op onze beschaving.

Buitenaards contact klinkt de meeste mensen inmiddels niet vreemd meer in de oren. De vraag is niet óf het gaat gebeuren, maar wanneer, aldus Woods.

In de documentaire komen ooggetuigen aan het woord en wordt wetenschappelijk bewijs gepresenteerd.

Realiteit

Ook proberen de makers een antwoord te geven op vragen die al duizenden jaren worden gesteld: Waarom zijn we hier? Hoe zal de toekomst eruitzien? Wat is de aard van ons bestaan?

Bashar legt in de film uit hoe het universum werkt en hoe ieder persoon zijn of haar eigen realiteit creëert.

De afgelopen 30 jaar hebben duizenden mensen van over de hele wereld naar zijn boodschappen geluisterd.

Nederland

First Contact stelt dat we niet alleen zijn en dat waarheid vreemder is dan fictie.

Wil jij dat de film ook in Nederland in de bioscoop te zien zal zijn, kijk dan hier voor meer informatie.

Bekijk hieronder een trailer van de film:

[First Contact]


Vind je dit artikel belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. Mooie poster, een piramide met de verlichte mens op de top. Het is geen toeval dat dit de poster is geworden van de decennia oude psychologische operatie die ons wil wijsmaken dat er andere beschavingen zijn die ons kunnen bezoeken.

  Als het zover is, dan ben je gewaarschuwd: het is een leugen. Wat ons bezoekt is niets anders dan de macht die al zeker 200 jaar op onze maatschappij parasiteert, de ‘verlichten’ zoals zij zichzelf zien. Omdat de rest in onwetendheid leeft, zien zij zichzelf als pioniers. Uit hun mond: might is right oftewel macht heeft gelijk.

  17 likes
 2. Leuk amusement. James woods is een super acteur. Net een YouTube filmpje gekeken van darryl anka. Hij komt bij mij niet over. Ze hadden met drunvalo moeten samenwerken dan had ik er meer geloof in gehad.

  Als er een andere beschaving zich wil blootstellen aan ons mensen, dan zullen ze eerst zorgen dat 50% van de bevolking een spacecraft ziet. (Babysteps)
  Helaas zien we niks.

  3 likes
 3. We worden inderdaad klaargestoomd voor iets waar geen bewijs voor is.
  Waar wel bewijs voor is dat we leven op een plaats waar tot op de dag van vandaag over gelogen wordt en er niet een persoon die de curvature zonder Go pro kan tonen !
  Gaat er geen belletje rinkelen als er niet een echte foto van de aarde blijkt te zijn !
  Gelooft u dat u op een bal leeft waar geen curvature op te vinden is ?
  We worden inderdaad klaar gestoomd voor het contact met buitenaardsen al weten de buitenaardse het zelf niet.

  3 likes
  • “Gelooft u dat u op een bal leeft waar geen curvature op te vinden is ?”

   Ja. Stel je een bacterie voor op een skippybal. Denk je dat die bacterie een curve van de bal ziet? Nee, want die bal is gewoon veel te groot voor zo’n eencellige. Op dezelfde wijze is de aarde te groot voor ons om een curve te zien.

   Ga zelf op een skippybal staan en je ziet een curve. Het heeft allemaal te maken met de schaal waarop we dingen waarnemen.

   4 likes
  • De curavture zonder go pro bewijzen ..? DAt kan, indien u wenst
   Heeft u een boot en een krachtige laser ter beschikking, ? gaan we morgen meteen aan de slag

   1 likes
  • De curavture zonder go pro bewijzen ..? DAt kan, indien u wenst
   Heeft u een boot en een krachtige laser ter beschikking, ? gaan we morgen meteen aan de slag

   1 likes
  • Alsjeblieft, hier is de foto van de curvature: http://stupidconspiracies.org/misc/toronto.gif

   1 likes
  • Op een ronde bol kan je parallel aan de evenaar een rechte lijn trekken met een willekeurige lengte (bijv. 6000km). Probeer dat maar eens te doen op een platte ronde schijf…

   0 likes
 4. Spijtig om te zien dat er nog zoveel mensen in hun eigen gecreeërde angst-gevangenis zitten, vooral op deze site. (de bovenste reacties). En gelukkig zie ik hier ook de mensen die de ketenen van angst hebben afgeworpen en die de zaken serieus onderzoeken! Voor al die serieuze onderzoekers kan ik de boeken van C. Vermeeren – Ufo’s bestaan gewoon, B. Creme – De Bundeling van de Krachten van Licht en de boeken van G. Aartsen ten zeerste aanbevelen. De nieuwe tijd van Licht komt eraan en dat kunnen de angstige, onwetende negatievelingen niet meer tegenhouden!!!

  6 likes
  • Precies! Als je je alleen maar focust op angst, zal je in die staat verblijven en dat zal je wereld zijn. Het wordt tijd dat mensen wakker worden en hun kracht weer terugnemen.
   Het enige wat Bashar (Darryl Anka) doet is ons adviezen geven hoe we het beste uit het leven kunnen halen door volledig in het NU te leven, alle kansen volledig aan te pakken en geen verwachtingen te hebben van hoe de uitkomst zal zijn. Dit heeft niks met “Mind Control” of wat voor een bullshit dan ook te maken.
   Ik zie wereldwijd heel veel veranderen in positieve zin (Referenda, Internet, meditatie, doorbraak van psychedelica, Biologisch voedsel en kan zo nog wel even doorgaan).

   4 likes
 5. Interessant, zovel verschillende meningen hier en iedereen denkt gelijk te hebben.
  Volgens mij toont dit duidelijk aan dat niemand weet wat waar is.

  8 likes
 6. Ninefornews,

  Bedankt voor het delen van dit bericht! Een vriend van mij heeft contact met jullie gezocht zodat jullie dit konden verspreiden, waarvoor mijn dank!

  Ik ben in NL de “ambassador” om een met een bioscoop in contact te treden om deze film/documentaire op scherm te krijgen… Wellicht kunnen we hierin samenwerken, mijn emailadres hebben jullie waarschijnlijk…

  Zodoende kunnen we in NL voldoende “mankracht” krijgen om dit in de bioscoop te krijgen.

  Ik heb ook contact met Zia Films en e.e.a. aan verhuur informatie gekregen! Dit is niet commercieël en voor een heel schappelijke prijs kan de bioscoop deze film uitzenden..

  M.v.g. Anne Boersma (ik ben een man ;))

  5 likes
 7. Ik geloof niet zo in buitenaardsen die de aarde willen veroveren.
  Alles waar ze mogelijk op uit zijn, zoals grondstoffen en water, kunnen ze zonder geweld op zoveel andere plekken in het universum vinden en delven.

  Jammer trouwens dat deze site langzaam gekaapt lijkt te worden door platte aarde gekkies.

  7 likes
 8. Wanneer gaat dit plaats vinden?

  3 likes
 9. Mooi, dit is dus geen oorlogszuchtige negatieve documentatie!

  Er zijn heel wat films die altijd weer zo waren dat de buitenaardsen de kwaaien waren of zijn.
  De machten op aarde schijten reeds in hun broek.
  TWEEDERDE van de macht van de cabal is reeds afgebrokkeld.
  De weg wordt vrij als wij als wij dat van uit ons hart willen.
  Daar kan niets tegen op.

  3 likes
 10. De tijd van Noach komt terug zoals openbaring dat beschrijft, waar de gevallen engelen op aarde weer zichtbaar zullen zijn met hun nageslacht en voordoen als buitenaardsen. Licht van buiten donker van binnen is hun wezen.

  2 likes
 11. Lijkt mij wel leuk om een tripje mars te maken en terug.

  1 likes
 12. Een handjevol wereldwijze mensen probeert vergeefs de mensen tot verlichting te brengen.
  Teksten in popmuziek,boeken over de toekomst (1984),zelfs eigenwijze regisseurs proberen vaak een boodschap door te geven in hun werk.
  De meesten zijn inmiddels niet meer onder ons,maar hun nalatenschap is een overduidelijk bewijs dat “dumbing down society” zijn werk doet.
  De huidigemens is simpelweg te lui gemaakt,zodat voorlichting en manipulatie vanuit hollywood ruim baan heeft…
  Nu nog printjes op de mc donalds wegwerp bekers en bakjes,dan kan ook iedereen die in de berm kijkt voorlichting en manipulatie genieten.

  1 likes
 13. Buitenaardsen willen echt niet te maken hebben met het stinkende lichaam van mensen. Zij vinden ons stinken zoals wij een das vinden stinken. Zoals wij een das niet in huis nemen, gaan zij ons ook niet in huis nemen of in onze huizen samen met ons verblijven. Integendeel, ze zullen de neiging krijgen ons te verdelgen met ik weet niet wat. Vergassen? Of de zuurstof tijdelijk uitschakelen (= uitgassen). Anyway, echte buitenaardsen ruiken heel lekker (in de beleving van mensen) en de neppe buitenaardsen stinken vreselijk. Vreemd dat geen van de mensen die zegt contact te hebben met buitenaardsen ooit over hun geur vertelt. Moeten we hun serieus nemen? Nee toch?

  0 likes
 14. Ach de bijbel, en de Boek van Henoch, maar ook andere boeken en culturen, wijst al op dat vroeger de buiten of binnenaardsen er waren die de grote bouwwerken op aarde bouwden. Deze gevallen engelen (wachters) hadden gemeenschap met aardse vrouwen waaruit de reuzen geboren werden. NU 3000 kan later kan het zijn dat de tijd van Noach terugkeert omdat het ook is beschreven. Maar of je er gelukkig mee moet wezen betwijfel ik ten zeerst.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...