Gezondheid

Baking soda is één van de beste gezondheidsproducten. Ben jij al bekend met deze aspirine van de alternatieve gezondheid?

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Baking soda, oftewel zuiveringszout, is het rijsmiddel dat brood en cake z’n vorm geeft, helpt je afvoer te ontstoppen en is een efficiënt schuurmiddel voor je oven.

Natriumbicarbonaat is daarnaast één van de beste gezondheidsproducten. Het zou weleens de aspirine van de alternatieve gezondheid kunnen zijn.

Baking soda is een maagzuurremmer die de spijsvertering helpt en de pH-waarde in het lichaam op peil houdt.

Spotgoedkoop supplement

Los een halve theelepel op in water en je hebt een spotgoedkoop supplement zonder bijwerkingen.

Onderzoekers van het Medical College in Georgia gaven zuiveringszout uit de supermarkt aan ratten en later aan een groep gezonde studenten.

Het begon de ontstekingsreacties van het immuunsysteem – die bij onbalans artritis, hartfalen en sommige kankers kunnen veroorzaken – te veranderen.

Bloedfilter

Natriumbicarbonaat bleek specifiek met de milt te communiceren, het eerste betrokken orgaan dat een grote rol speelt in ons immuunsysteem als bloedfilter.

Hier worden onder meer witte bloedcellen, zogeheten macrofagen, opgeslagen.

Terugdringen van ontstekingen

Het drinken van natriumbicarbonaat zette de macrofagen aan tot het terugdringen van ontstekingen. Bij de studenten trad dit effect na twee weken op.

De onderzoekers zijn ervan overtuigd dat het moment eraan zit te komen dat zuiveringszout zal worden voorgeschreven aan iedereen met auto-immuunproblemen, waaronder coeliaki, ziekte van Crohn, multiple sclerose, pernicieuze anemie, psoriasis en reumatoïde artritis.

[Medisch Dossier]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jelle
jelle
3 jaren geleden

Ik gebruik het al jaren ,elke morgen een 1/3 theelepel remt kanker cellen ,elke 3 weken een voetbad met citroen .Een lepel bij de was schoner dan ooit tevoren enz,enz,
Lees het boek Natrium bicarbonaat van Dr Mark Sircus

jolo
jolo
3 jaren geleden

Constant gebruik blijkt mijn inziens niet aan de orde, maar een kuur van 2 weken om het lichaam weer op het spoor te zetten?

elisabethje
elisabethje
3 jaren geleden

Je zou wel gecoate natriumbicarbonaat moeten nemen voor optimale opname 😉

Margie
Margie
3 jaren geleden

Sodium bicarbonate, natuurlijk reinigend!!!
Dagelijks limoensap in het water plus 1/2 theelepel sodium bicarbonate. Tanden poetsen we ook al jaren met sodium bicarbonate.
Maak mijn eigen waspoeder waarvan sodium bicarbonate een van de ingredienten is.
Maak de koelkast ermee schoon, borstels, kammen, glazen…teveel om op te noemen wat je met een simpel natuurlijk middel bereikt. Kind kan de was doen… Zo simpel is leven!!!

Sodium percarbonate is het natuurlijke middel waar anderen op onnatuurlijke wijze chloor gebruiken. Sodium percarbonate onschadelijk voor mens en milieu

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x