Buitenland

Oekraïens parlementslid: ‘We vechten niet alleen voor Oekraïne, maar ook voor de Nieuwe Wereldorde’

Help door dit met vrienden op je social media te delen!

Het Oekraïense parlementslid Kira Roedik van de liberale en pro-Europese partij Holos zei zondag op Fox News dat ze met haar team achterblijft in Kiev om te vechten. “Wij zijn onderdeel van het verzet. We zijn bewapend. We zijn klaar om te vechten.”

“We vechten al acht jaar tegen Poetin,” voegde Roedik toe. “Dit is een cruciaal moment omdat we weten dat we niet alleen vechten voor Oekraïne. We vechten voor de Nieuwe Wereldorde, voor de democratische landen. We wisten dat we het schild zouden vormen voor Europa. We wisten dat we niet alleen Oekraïne zouden beschermen. We beschermen alle landen die hierna aan de beurt zullen komen als we falen. Dat is waarom we niet mogen falen.”

(Video verwijderd? Klik hier...)


Enkele dagen geleden plaatste het parlementslid een foto waarop ze poseert met een Kalasjnikov. Ze schreef dat ze leert hoe je een Kalasjnikov moet gebruiken en zich voorbereidt om de wapens op te pakken. Het bericht werd meer dan 300.000 keer geliket.


Eerder deze maand maakte Roedik bekend dat er een strafzaak loopt tegen Holos vanwege de economische activiteiten van de partij.

‘Overbodige bevolking’

Eind vorig jaar zei de Boliviaanse oud-president Evo Morales tijdens een rondetafelgesprek over samenwerking tussen Rusland en Zuid-Amerikaanse landen dat ‘het beleid van de Nieuwe Wereldorde gericht is op het uitdunnen van de ‘overbodige bevolking’.

Met de ‘overbodige bevolking’ doelt men op de ouderen en mensen met een handicap. In sommige gevallen worden ook arme en eenvoudige mensen gezien als probleem voor kapitalisme, zei Morales.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
103 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Underground
Underground
3 maanden geleden

Here We Go. Niets nieuws voor de wakkere onder ons………

johannes
johannes
3 maanden geleden

och naïef meiske , democratie is hier in het westen al net zo weinig te vinden als water in de woestijn dankzij ……ja juist die nieuwe wereldorde. Het enige wat ze hier nog kunnen is met voor hen mooie kreten lopen roepen en de labiele emotypes meekrijgen maar juist het tegenovergestelde doen zoals we de laatste jaren zo vaak hebben gezien dat nu zelfs mannen er spontaan zwanger van worden

carolina
carolina
3 maanden geleden

Helaas, een dom blondje

Klaas waak
Klaas waak
3 maanden geleden

Wat is dat toch met dat soort mensen.. waarom gaat ze niet gewoon in de eu wonen dan? Onrust stokers zijn het meer niet.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

103
0
We lezen graag je reactie!x