Buitenland

Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Trump heeft informatie over de mensen die Black Lives Matter en Antifa financieren. Hij laat er nog niet veel over los, schrijft website LifeZette.

In de talkshow The Ingraham Angle zei Trump dat een persoon die aanwezig was bij de Republikeinse Nationale Conventie naar Washington D.C. was gekomen en dat het vliegtuig waar hij aan boord zat gevuld was met tuig gekleed in zwarte uniformen. “Ze waren van plan om veel schade aan te richten. Dit gebeurt echt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De president suggereerde dat ‘mensen waar je nog nooit van hebt gehoord, mensen die vanuit de schaduw opereren’ binnenlandse terreurgroepen financieren. “Het geld is afkomstig van een aantal waanzinnig rijke mensen die geen idee hebben dat ze voor de wolven gegooid zullen worden als ze hun doel bereiken, wat niet zal gebeuren.”

Controle kwijt

De president liet zich minder terughoudend uit over Black Lives Matter: “Black Lives Matter is een marxistische organisatie. Het is een vreselijke naam, zo discriminerend. Dit is slecht voor zwarte mensen, dit is slecht voor iedereen. Ze krijgen steeds minder steun, want mensen hebben er genoeg van.”

Trump lichtte toe: “De Democraten zijn de controle kwijt over radicaal-links. Het was de bedoeling dat Biden pas rond de verkiezingen uit zijn kelder zou komen. Hij moet er nu al uit komen omdat ik er zo goed voor sta in de peilingen.”

Aanhangers van onder andere Black Lives Matter plunderen er al weken op los in Amerikaanse steden. Daarbij is veel schade aangericht en zijn ook doden gevallen. De mainstream media houden vol dat het gaat om ‘grotendeels vreedzame protesten’. En wat doet onze premier Rutte? Die nodigt vertegenwoordigers van deze relclub uit op het Catshuis voor een gesprek.

Na afloop van het gesprek jubelde Rutte: “Dank voor het inhoudelijke en constructieve gesprek. We kunnen racisme alleen samen bestrijden. In het onderwijs, in de zorg, op de arbeidsmarkt. We zetten het gesprek binnenkort voort en pakken samen door.”

[LifeZette]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ome jaap
Ome jaap
3 jaren geleden

Rutte schend mensenrechten, zijn strafblad word als maar groter MH17 hoax, co2, BLM, en de corona en over de kleine dingen zullen we het maar niet hebben. Als deze curcus ook klaar is kan het tribunaal beginnen. Haal maar vast popcorn !

wolfje168
wolfje168
3 jaren geleden

Na de verkiezingen gaat hij het ons vetellen zeker. D.w.z., als hij herkozen wordt.

trackback
Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’ | E.J. Bron
3 jaren geleden

[…] Lees verder>>> […]

RayOfLight
RayOfLight
3 jaren geleden

Ruttekopje Herr Hugo of wie dan ook zijn niet meer dan het middelmanagment. Niet belangrijk , niet interresant en vervangbaar.
Trump bedoelt waarschijnlijk op De Soros en de CCP. Er zijn tekenen dat de CCP uit elkaar valt. Dit is een goed teken want de hele Plandemic is door de CCP bedacht om de NWO in te luiden.
Dit plan lijkt nu te mislukken ik ben voorzichtig optimistisch. Echter zijn er heel veel meelopers die klakkeloos doen wat hun wordt opgedragen en pas als deze mensen wakker worden en zich afvragen wat er feitelijk in Nederland aan de hand is zal het tij keren (tenminste dat hoop ik).

Gebeurt dit dan zal het politieke landschap van nederland veranderen. Een andere poppenkast zogezegt. Gebeurt dit niet dan komen er GEEN verkiezing ( Rona en company verhinderen dit :). En zal europa een dictatuur worden die vele malen erger zal zijn dan de voormalige sovjet unie.

Hoop voor het beste , als je demonstreert ben je prooi voor de politie lijkt mij. Maar voorals nog is vreedzaam demonstreren de enigste oplossing.

Bedenk dat deze hele crisis bedacht is door mensen die ziek in hun hoofd zijn en dat hun masterplan volledig mislukt is. Er is niet alleen hoop op een menswaardige toekomst maar zelfs een goede kans dat de Ronashow binnenkort ten einde is.

Sapperdeflap corona !

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x