Homepagina » Buitenland » Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’
trump
Foto: President Trump bezoekt Kenosha (CC0)

Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’

President Trump heeft informatie over de mensen die Black Lives Matter en Antifa financieren. Hij laat er nog niet veel over los, schrijft website LifeZette.

In de talkshow The Ingraham Angle zei Trump dat een persoon die aanwezig was bij de Republikeinse Nationale Conventie naar Washington D.C. was gekomen en dat het vliegtuig waar hij aan boord zat gevuld was met tuig gekleed in zwarte uniformen. “Ze waren van plan om veel schade aan te richten. Dit gebeurt echt.”

De president suggereerde dat ‘mensen waar je nog nooit van hebt gehoord, mensen die vanuit de schaduw opereren’ binnenlandse terreurgroepen financieren. “Het geld is afkomstig van een aantal waanzinnig rijke mensen die geen idee hebben dat ze voor de wolven gegooid zullen worden als ze hun doel bereiken, wat niet zal gebeuren.”

Controle kwijt

De president liet zich minder terughoudend uit over Black Lives Matter: “Black Lives Matter is een marxistische organisatie. Het is een vreselijke naam, zo discriminerend. Dit is slecht voor zwarte mensen, dit is slecht voor iedereen. Ze krijgen steeds minder steun, want mensen hebben er genoeg van.”

Trump lichtte toe: “De Democraten zijn de controle kwijt over radicaal-links. Het was de bedoeling dat Biden pas rond de verkiezingen uit zijn kelder zou komen. Hij moet er nu al uit komen omdat ik er zo goed voor sta in de peilingen.”

Aanhangers van onder andere Black Lives Matter plunderen er al weken op los in Amerikaanse steden. Daarbij is veel schade aangericht en zijn ook doden gevallen. De mainstream media houden vol dat het gaat om ‘grotendeels vreedzame protesten’. En wat doet onze premier Rutte? Die nodigt vertegenwoordigers van deze relclub uit op het Catshuis voor een gesprek.

Na afloop van het gesprek jubelde Rutte: “Dank voor het inhoudelijke en constructieve gesprek. We kunnen racisme alleen samen bestrijden. In het onderwijs, in de zorg, op de arbeidsmarkt. We zetten het gesprek binnenkort voort en pakken samen door.”

[LifeZette]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ome jaap
Ome jaap
9 maanden geleden

Rutte schend mensenrechten, zijn strafblad word als maar groter MH17 hoax, co2, BLM, en de corona en over de kleine dingen zullen we het maar niet hebben. Als deze curcus ook klaar is kan het tribunaal beginnen. Haal maar vast popcorn !

wolfje168
wolfje168
9 maanden geleden

Na de verkiezingen gaat hij het ons vetellen zeker. D.w.z., als hij herkozen wordt.

trackback
Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’ | E.J. Bron
9 maanden geleden

[…] Lees verder>>> […]

RayOfLight
RayOfLight
9 maanden geleden

Ruttekopje Herr Hugo of wie dan ook zijn niet meer dan het middelmanagment. Niet belangrijk , niet interresant en vervangbaar.
Trump bedoelt waarschijnlijk op De Soros en de CCP. Er zijn tekenen dat de CCP uit elkaar valt. Dit is een goed teken want de hele Plandemic is door de CCP bedacht om de NWO in te luiden.
Dit plan lijkt nu te mislukken ik ben voorzichtig optimistisch. Echter zijn er heel veel meelopers die klakkeloos doen wat hun wordt opgedragen en pas als deze mensen wakker worden en zich afvragen wat er feitelijk in Nederland aan de hand is zal het tij keren (tenminste dat hoop ik).

Gebeurt dit dan zal het politieke landschap van nederland veranderen. Een andere poppenkast zogezegt. Gebeurt dit niet dan komen er GEEN verkiezing ( Rona en company verhinderen dit :). En zal europa een dictatuur worden die vele malen erger zal zijn dan de voormalige sovjet unie.

Hoop voor het beste , als je demonstreert ben je prooi voor de politie lijkt mij. Maar voorals nog is vreedzaam demonstreren de enigste oplossing.

Bedenk dat deze hele crisis bedacht is door mensen die ziek in hun hoofd zijn en dat hun masterplan volledig mislukt is. Er is niet alleen hoop op een menswaardige toekomst maar zelfs een goede kans dat de Ronashow binnenkort ten einde is.

Sapperdeflap corona !

x

Check Also

trump

Trump: we gaan het Witte Huis heroveren, eerder dan je denkt

De Amerikaanse oud-president Donald Trump hield zaterdag ...

kabinet

Demissionair kabinet haalt nog gauw wat terroristen naar Nederland: ‘Lekker geregeld’

Een Nederlandse delegatie is in het noorden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x