Homepagina » Buitenland » Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’
trump
Foto: President Trump bezoekt Kenosha (CC0)

Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’

President Trump heeft informatie over de mensen die Black Lives Matter en Antifa financieren. Hij laat er nog niet veel over los, schrijft website LifeZette.

In de talkshow The Ingraham Angle zei Trump dat een persoon die aanwezig was bij de Republikeinse Nationale Conventie naar Washington D.C. was gekomen en dat het vliegtuig waar hij aan boord zat gevuld was met tuig gekleed in zwarte uniformen. “Ze waren van plan om veel schade aan te richten. Dit gebeurt echt.”

De president suggereerde dat ‘mensen waar je nog nooit van hebt gehoord, mensen die vanuit de schaduw opereren’ binnenlandse terreurgroepen financieren. “Het geld is afkomstig van een aantal waanzinnig rijke mensen die geen idee hebben dat ze voor de wolven gegooid zullen worden als ze hun doel bereiken, wat niet zal gebeuren.”

Controle kwijt

De president liet zich minder terughoudend uit over Black Lives Matter: “Black Lives Matter is een marxistische organisatie. Het is een vreselijke naam, zo discriminerend. Dit is slecht voor zwarte mensen, dit is slecht voor iedereen. Ze krijgen steeds minder steun, want mensen hebben er genoeg van.”

Trump lichtte toe: “De Democraten zijn de controle kwijt over radicaal-links. Het was de bedoeling dat Biden pas rond de verkiezingen uit zijn kelder zou komen. Hij moet er nu al uit komen omdat ik er zo goed voor sta in de peilingen.”

Aanhangers van onder andere Black Lives Matter plunderen er al weken op los in Amerikaanse steden. Daarbij is veel schade aangericht en zijn ook doden gevallen. De mainstream media houden vol dat het gaat om ‘grotendeels vreedzame protesten’. En wat doet onze premier Rutte? Die nodigt vertegenwoordigers van deze relclub uit op het Catshuis voor een gesprek.

Na afloop van het gesprek jubelde Rutte: “Dank voor het inhoudelijke en constructieve gesprek. We kunnen racisme alleen samen bestrijden. In het onderwijs, in de zorg, op de arbeidsmarkt. We zetten het gesprek binnenkort voort en pakken samen door.”

[LifeZette]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ome jaap
Ome jaap
3 maanden geleden

Rutte schend mensenrechten, zijn strafblad word als maar groter MH17 hoax, co2, BLM, en de corona en over de kleine dingen zullen we het maar niet hebben. Als deze curcus ook klaar is kan het tribunaal beginnen. Haal maar vast popcorn !

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Ome jaap
3 maanden geleden

Rutte stuurt ook volks belasting geld naar de EU, deze geld wordt gebruikt door de EU voor allerlei illegale activiteiten. We moeten NEXIT met een nieuwe schone regering

Willem
Willem
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

De meeste van onze belasting centen stromen letterlijk in de zakken van de elite , dat wat over is gaat naar Brussel ja . Mensen denken dat van belastinggeld wegen worden gebouwd enzo …. , dat is absoluut niet zo , dit geld toveren ze weer ergens anders vandaan en correspondeert bij lange na niet met wat wij aan belasting betalen .

Eric
Eric
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Nieuwe regering met welke partijen?

Martijn
Martijn
Reactie op  Ome jaap
3 maanden geleden

Het tribunaal is allang begonnen ergens in mei/juni. Is al maanden bezig. Half Hollywood is al opgepakt en geëxecuteerd. Evenals koningshuizen en vele ministers wereldwijd zijn al verwijderd.
Ik heb gelezen dat zelfs rutte al is verwijderd.
Dat zou fantastisch zijn.
De komende maanden zal alles bekend gemaakt gaan worden.
Internet staat er vol mee, maar zoek wel met duckduckgo als zoekmachine. Google houdt nogal van censuur….

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Martijn
3 maanden geleden

Ik hen toch het nieuws goed gevolgd maar ik zou niet weten wie? Niet aankomen met een Epstein

Martin
Martin
Reactie op  Martijn
2 maanden geleden

Ik denk dat je met Q anon beweging ook voorzichtig moet zijn, en dat er word gezegd dat er al zoveel opgepakt zouden zijn en geexcuteerd. Daar geloof ik niks van iedereen kan lijsten op internet publiceren met bekende namen. In dit geval zeg ik eerst zien dan geloven. denk eraan er is ook veel gecontroleerde oppositie die soms door dezelfde elite bestuurd word.
Hoe meer de gewone burger verward en bezig word gehouden met zinlose dingen hoe meer hun ongestoord hun gang kunnen gaan.

Willem
Willem
Reactie op  Ome jaap
3 maanden geleden

Ja en toch blijven ze zitten en komen met alles weg, gek he? Verkiezingen komen ook niet meer, is sowieso zinloos.

Peters
Peters
Reactie op  Ome jaap
2 maanden geleden

Niks tribunaal, een top-baan in Brussel straks waar hij ons zuurverdiende pensioen geld kan gaan weg geven .!

wolfje168
wolfje168
3 maanden geleden

Na de verkiezingen gaat hij het ons vetellen zeker. D.w.z., als hij herkozen wordt.

jenne
jenne
Reactie op  wolfje168
3 maanden geleden

We moeten er alles aan doen, dat deze kwezels niet meer te zien zijn na de verkiezingen, het wachten is op een harde figuur, en het systeem moet anders, kiezers meer controle, en macht via een bindend referendum !

Jo Bidon
Jo Bidon
Reactie op  jenne
3 maanden geleden

Maak niet de fout alle macht in handen van een figuur te leggen die zich niet bewezen heeft. Anders kan het weer fout gaan.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  wolfje168
3 maanden geleden

@wolfje168

Daar zorgen de HRA slaven wel voor, die zich laven aan de tiet van de overheid en zullen daarom VVD (pro HRA) blijven stemmen, tot aan hun ondergang.

En met stembusfraude is de politiek goed te sturen in de richting die de cabal wil. Er hangt voor de zio wereldwijde macht veel van af en dienen daarom zoveel mogelijk landen en politici te worden gestuurd met allerlei mogelijke middelen en om zo alle koppen dezelfde kant op te krijgen. Daarom hoor en zie je ook bij het nep corona virus landen en politici dezelfde maatregelen nemen, met dezelfde idiote uitspraken de leugens onderbouwen.

De psychopaten zijn in een denkbeeldige goddelijke strijd verwikkeld en volgen de bijbelse openbaringen. Deze psychopatische machten willen dood, verderf en ellende, geen vrede, voorspoed en liefde. Ze zijn het duistere, de schaduwzijde van de zon, licht en leven. Daarom kleden zionisten zich ook triest, sober en vooral in het zwart. Een depressievere geheel moet er nog geboren worden en de sektarische dood druipt ervan af. Onbegrijpelijk, maar deze mensen leven van en voor de dood en in hun eigen wereld, waarbij anderen, buiten hun wereld, het goyim, van nul waarde is en slechts dienen om misbruikt te worden als slaven. Het maakt niet uit of je blank of zwart bent, ze zijn slechts gebruiksvoorwerpen. Idem denken veel moslims zo, alleen laten deze zich ook weer als slaaf gebruiken door de zionistische sekte, hoewel ze denken van niet, zijn ook zij gebruiksvoorwerpen.

Zionisten hebben niet alleen door slimheid en inteeltligentie hun macht te danken, maar ook door of vooral over lijken te gaan.

We zijn nog ver verwijderd van ware vrijheid en vrede.

Hollander
Hollander
Reactie op  Het leugentijdperk
3 maanden geleden

Je hebt de bel horen luiden, maar weet niet niet waar de klepel hangt. Je geeft Zionisten de schuld, maar weet niet was een Zionist is.
Dat Rothschild en nog een paar van dergelijke figuren toevallig van Joodse afkomst zijn, wil niet zeggen dat zij Zionisten zijn. Integendeel, ze doen juist het tegendeel van wat Joden voorstaan.
Hen uitmaken voor Zionist is onjuist en daarmee discrimineer je een heel volk en natie en ben je antisemitisch.
Een Zionist is iemand die vanuit de tijd voor de Balfourverklaring van mening was, dat Sion (de Bijbelse naam voor Jerusalem) in handen behoort te zijn van de rechtmatige eigenaren.

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  Hollander
2 maanden geleden

Hollander.De rothschilds/rockefellers zijn nepjoden,ze hebben het jodendom geinfiltreerd voor hun satanische machtsdoeleinden.Ze zijn de khazariaanse mafia a.k.a. de illuminati,de cabal,de deepstate.Ze hebben de macht over 80% van de wereld,het zijn satanisten.

ster
ster
Reactie op  wolfje168
3 maanden geleden

Zolang de stembussen niet doorzichtig is zoals in Rusland en in Frankrijk kan men de NLders bedonderen door de stembussen van te voren te vullen met de “gewenste” uitslag. Dus schudden met de stembussen als de stemlokalen opgaan.

trackback
Trump: ‘Ik weet precies wie Black Lives Matter en Antifa financieren’ | E.J. Bron
3 maanden geleden

[…] Lees verder>>> […]

RayOfLight
RayOfLight
3 maanden geleden

Ruttekopje Herr Hugo of wie dan ook zijn niet meer dan het middelmanagment. Niet belangrijk , niet interresant en vervangbaar.
Trump bedoelt waarschijnlijk op De Soros en de CCP. Er zijn tekenen dat de CCP uit elkaar valt. Dit is een goed teken want de hele Plandemic is door de CCP bedacht om de NWO in te luiden.
Dit plan lijkt nu te mislukken ik ben voorzichtig optimistisch. Echter zijn er heel veel meelopers die klakkeloos doen wat hun wordt opgedragen en pas als deze mensen wakker worden en zich afvragen wat er feitelijk in Nederland aan de hand is zal het tij keren (tenminste dat hoop ik).

Gebeurt dit dan zal het politieke landschap van nederland veranderen. Een andere poppenkast zogezegt. Gebeurt dit niet dan komen er GEEN verkiezing ( Rona en company verhinderen dit :). En zal europa een dictatuur worden die vele malen erger zal zijn dan de voormalige sovjet unie.

Hoop voor het beste , als je demonstreert ben je prooi voor de politie lijkt mij. Maar voorals nog is vreedzaam demonstreren de enigste oplossing.

Bedenk dat deze hele crisis bedacht is door mensen die ziek in hun hoofd zijn en dat hun masterplan volledig mislukt is. Er is niet alleen hoop op een menswaardige toekomst maar zelfs een goede kans dat de Ronashow binnenkort ten einde is.

Sapperdeflap corona !

André
André
Reactie op  RayOfLight
3 maanden geleden

En wie zitten er achter de CCP? Dezelfde sekte die ook andere landen in het verleden hebben opgericht. Denk: bankensector

RayOfLight
RayOfLight
Reactie op  André
3 maanden geleden

CCP is een verzamelnaam… Chinese communistic party. Rotshild ook chinees. De hele show word vanuit china gestuurd (bankensector). Heel het westen is inmiddels geinfiltreerd door CCP. Bedoeling van trumpadmin is het om deze bankensector te hervormen (lees machteloos te maken). Echter de stupid rich die achter deze groep staan hebben niet het inzicht dat zij ook gemanipuleerd worden en volgen klakkeloos de NWO agenda. Dit zit zo : Rich waar trump het over heeft worden getraced en gemanipuleerd dmv accounts infiltranten en blackmail a.la epsteind. Resultaat is dat deze mensen in een informatiecloud leven waarin ze elke gewenste kant kunnen worden opgestuurd. Zoals blijkt uit interview weet trump dit en probeert de CCP macht te ontnemen. En dit kan zoals je al aangaf het beste door de bankensector te vernietigen( hervormen;). Watch crypto’s die gaan nu in een vrije val en zullen over een half jaar 10 voudige waarde hebben (volgens my). Omdat er een decentraal bankenstelsel aankomt. De elite weet dit en dit betekend hun einde.

Echt nieuws (een beetje biased):

https://www.youtube.com/watch?v=qom-jJvLTBY

Margie
Margie
Reactie op  RayOfLight
3 maanden geleden

De nieuwe zijderoute vanuit China denderen de treinen al vele landen binnen. De geschiedenis herhaalt zich

RayOfLight
RayOfLight
Reactie op  Margie
3 maanden geleden

INDERDAAD , Oh geschiedenis… als mensen eens wisten dat de chinese muur niet de door chinesen gebouwd was….

jenne
jenne
Reactie op  RayOfLight
3 maanden geleden

Niet klakkeloos meelopen, gewoon corrupte omgekochte strebers, die hun eigen moeder verkopen, en over lijken gaan, ook kinderlijkjes !

Harrie
Harrie
3 maanden geleden

De manier hoe de MSM berichten over de fake pandemie en ook BLM , hoe tegenstanders van de noodwet door hun worden gedemoniseerd,
, hoe ze de dictatoriale middelen van deze regering toedekken en toejuichen, laat zien dat Trump het goed ziet, het zijn vijanden van het volk. Er zit decennia aan frustratie achter, bijvoorbeeld dat mensen toch op Wilders en Fortuyn stemmen. De MSM hoopt vanuit hun Vinex wijken te zien hoe we verzuipen, ieder 10 jaar komen er een miljoen kansloze immigranten erbij, MSM wrijft zich verkneuterend in hun handen. Dit ongehoorzame volk moet worden uitgewist en vervangen worden door mensen die nog wel willen luisteren naar ons, denkt MSM. De boeren gaan er ook aan. De MSM houdt niet van boeren maar van vluchtelingen klimaatactivisten vegetariers en zelfhaters. De weilanden moeten gebruikt worden door miljoenen Afrikanen, dat helpt de armen denken MSM. De vijanden van het volk.

Nexit please!
Nexit please!
3 maanden geleden

Het is niet de pratende pop Rutte die spreekt; Het is de hand van George Soros die hem laat praten…!

Rutte en BLM zijn beiden pionnen in Soros z’n schaakspel. Alleen staat BLM nog een niveau lager in rang.

‘Met een inhoudelijk en constructief gesprek, racisme bestrijden’. Haha… Alsof de deep state boys hun NWO plan zomaar even zouden aanpassen…

Ron Jaspers
Ron Jaspers
Reactie op  Nexit please!
2 maanden geleden

Nexit please! Rutte is een marionetpop van de (nazi) bilderberg groep,hij voert de communistische N.W.O. agenda uit.george soros is ook lid van de (nazi) bilderberg groep.Leden van ons koningshuis zitten ook vuistdiep in de bilderberg groep.Nazi/sser nepprins bernhard is mede oprichter van de (nazi) bilderberg groep,nep koningin/prinses beatrix van amsberg is decennialang voor zitster geweest van de (nazi) bilderberg groep.W.A. en maxima zijn ook bilderbergers.

Johan
Johan
3 maanden geleden

George soros zit hier achter. Eugenetica is de filosofie (sekte) waar deze gekke debielen wezens voor staan. Hij is niet de enige persoon die de filosofie naleeft bill gates gelooft er ook heilig in eugenetica.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Johan
3 maanden geleden

Rutte, Merkel, Macron, zover ik weet alle EU leiders zijn gekozen door soros. Het is een gevaarlijke clubje

mari
mari
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden
André
André
Reactie op  Johan
3 maanden geleden

Soros loopt dan ook de deur plat bij de Europese Commissie. Vorig jaar al zo’n 30 keer als ik me niet vergis. Ja, allemaal uit naam der democratie.

Johan
Johan
3 maanden geleden

Goede bewustmakende docu over bill gates en zijn filosofie eugenetica

https://m.youtube.com/watch?feature=emb_title&v=-iZ0d_Ls_YM

Bibi
Bibi
3 maanden geleden

Het is toch overduidelijk dat “onze premier” de Verdeel en Heers agenda dient
Al met al worden Rutte en consorten steeds ongeloofwaardiger!
Wat een Farce!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

President Trump heeft allang Antifa/BLM een terrorist group verklaart. Dezelfde criminelen financeert Antifa/BLM ISIS/Terrorists/ bosbranden/humantraffic en Covid-19 en heeft alle grote media onder zich zoals NOS,Telegraaf etc.. En denk na, waarom Rutte gesprek voert met BLM?? En waarom is de MEDIA tegen Trump ?..Onze regering/media wordt ook bestuurd door deze gevaarlijke groepering. Hoe gevaarlijk is Rutte/Hugo/Grapperhaus?

TRUMP GAAT WINNEN !! President Trump gaat harmony terug brengen op aarde!

Kevolution
Kevolution
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

OF een schijnveiligheid, over de boeg van zogenaamde vrijheid, liefde en licht. Ofwel; dat de cabal gewoon een “verdieping” van de piramide opgeeft zodat het lijkt dat we vrij zijn. Fake love, vals licht….

Kijk ik weet ook niet wat de toekomst brengt, maar ergens heb ik een gedachte die ik niet kan loslaten. En dat is dat de Cabel misschien wel afschuwelijk gestoord is, maar niet achterlijk. Ze zouden het toch nooit hebben kunnen toestaan dat Trump zó ver kon komen? Het is toch naïef om te denken dat wat hij doet tegen de Cabal, allemaal maar zomaar kan?

Jeffrey bisschop
Jeffrey bisschop
Reactie op  Kevolution
3 maanden geleden

Jawel, trump heeft alles zelf voor elkaar gekregen al die jaren. Zn familie en vriendengroep (waaronder de Kennedy’s. Je weet wel, die ook koud gemaakt is door hoger hand) zijn inteligent en groot genoeg om alles voor elkaar te krijgen wat nu onder ons neus gaande is. Je hoort er niks van wat ook weer genoeg zegt. Hij heeft zich nooit vergrepen aan kindertjes zoals de rest van de elite en daardoor kan hij met niks gechanteerd worden. Hij trapt alle corrupte ceo’s overal weg en creëert teams die dingen doen die hun weerga niet kennen. Wat hij doet is ongekend en er is geen weg meer terug. Trump is draining the swamp en niemand kan hem stoppen!

x

Check Also

rutte

Premier Rutte en minister De Jonge ‘zijn staatsgevaarlijke verraders’

De VVD vindt dat erover nagedacht moet ...

trump

Kijk: President Trump geeft zijn ‘belangrijkste speech ooit’

President Trump heeft gisteren een update gegeven ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x