BinnenlandGreat Reset

Business Class laat filmpje zien over Klaus Schwab en Great Reset: hebben we in 2030 geen bezittingen meer?

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Harry Mens sprak zondag in het tv-programma Business Class met Pim van Rijswijk van de VRB Adviesgroep. Hij verwacht dat het aantal faillissementen vanaf 2022 fors hoger zal komen te liggen door nieuwe beperkingen, het wegvallen van steunmaatregelen en het terugbetalen van belastingschulden.

VRB helpt ondernemers bij het omzetten van hun eenmanszaak naar een BV als een ‘Beschermende Vennootschap’. Met zo’n vennootschap kunnen ondernemers hun zakelijke en privébezittingen beschermen.

In de uitzending werd een filmpje getoond ‘dat hier en daar best wel onderwerp van discussie zal zijn’ over Klaus Schwab van het World Economic Forum en de Great Reset.

EU-register

Het World Economic Forum – een machtige club van ondernemers, royals en politici – zegt in één van haar video’s dat mensen in 2030 gelukkig zullen zijn en geen bezittingen meer hebben.

“Zullen we in 2030 werkelijk geen bezittingen meer hebben? Wat moeten we in deze context bijvoorbeeld vinden van de plannen van de EU om een register te maken waar alle eigendommen van EU-inwoners in komen te staan, het onteigenen van boeren, de afschaffing van contant geld en het wereldwijd invoeren van een door de overheid gereguleerde digitale munt?” vraagt de commentaarstem.

Grote puinhoop

“En waar staat The Great Reset dan precies voor? Betekent dit dat de wereld eerst een grote puinhoop zal moeten worden voor het weer opnieuw kan worden opgebouwd? Is dit wat men bedoelt wanneer men het heeft over Build Back Better? En hoe kunnen we ons daar nu al op voorbereiden?”

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
187 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rik
Rik
7 maanden geleden

Ze kunnen dit alles slechts bewerkstelligen als de complete bevolking onder controle staat, vandaar dat een aantal landen een vaccinatieplicht gaan instellen. Oostenrijk en Griekenland zijn al overstag gegaan. Duitsland gaat ook volgen en NL binnenkort ook (dat staat al vast) en het volk vindt het allemaal prima (zie die reacties daarover in de msm).

Merijn Hugens
Merijn Hugens
7 maanden geleden

ELITE-PARASIETEN & BOTTOMFEEDERS

Bwahahaha…waarom denk je anders dat al die Lockdowns zijn?!! Om de Middenklasse KAPOT te maken Natuurlijk! Dat was me al ver voor de start van die Dictatoriale-Maatregele héél erg duidelijk…Het is nu eenmaal onderdeel van de NWO-Great-Reset-Event-201….

Theo
Theo
7 maanden geleden

Schokkend???? Hoezo?
Nooit onderzoek gedaan naar wat er werkelijk aan de hand is????
Keer naar God!!!
Vraag Hem om inzicht!
Alles staat beschreven in de Bijbel ook wat er nu werkelijk speelt!

Pieter
Pieter
7 maanden geleden

Het lijkt verstandig vast een petitie te starten tegen de prikplicht die er ook in Nederland gaat komen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

187
0
We lezen graag je reactie!x