Binnenland

Meldingen van sterfgevallen na inenting lopen hard op: ‘Wij vinden dit alarmerend’

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij het vaccinatiemeldpunt van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 komen steeds meer meldingen binnen. Inmiddels zijn er 1456 sterfgevallen en 1402 gevallen van ernstige gezondheidsschade gemeld. “Wij vinden dit alarmerend,” zegt de BPOC2020. Op 13 augustus stond de teller nog op 1300 sterfgevallen en 1150 maal ernstige gezondheidsschade.

De commissie heeft Agnes Kant, directrice van Bijwerkingencentrum Lareb, opgeroepen om te komen getuigen in een hoorzitting. Er is inmiddels contact met haar.

In de hoorzitting zal de commissie inzage geven in de cijfers die zijn binnengekomen bij het meldpunt en geeft zij mevrouw Kant de kans uitleg te geven over hoe zij eventuele verbanden zoekt tussen vaccinaties, overlijdensgevallen en gezondheidsschade.

Maximale transparantie

“Wij willen dit in een openbare live gestreamde hoorzitting doen vanwege de transparantie die de BPOC2020 altijd betracht. Mevrouw Kant, wij roepen u op om op de kortst mogelijke termijn te komen verklaren in een hoorzitting van de BPOC2020. Daar kunt u via een live gestreamde hoorzitting aan ieder laten zien hoe het Lareb te werk gaat,” zegt commissievoorzitter Pieter Kuit in een videoboodschap.

“Wij gaan ervan uit dat u deze uitnodiging aanneemt zodat u maximale transparantie aan ieder die de vaccinaties krijgt en nog moet krijgen, kunt betrachten,” voegt hij toe.

Bij het Lareb zijn 509 meldingen van overlijden na coronavaccinatie binnengekomen. Daarnaast zijn er 118.998 meldingen met 622.163 vermoede bijwerkingen.

4.6 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mariposa
Mariposa
11 maanden geleden

Al bekend of het doorgaat?

ProAsfalt
ProAsfalt
11 maanden geleden

De nieuwe rekensom
Aantal inwoners: 17M
80% liet zich speudovacineren en dat komt overeen met 13,6M
Totaal (vermoedelijke) sterfgevallen door de pseudovaccinatie: 1965.
Rekenen: 0,014% sterft dus dat is 1 op de 6921.

In het verkeer komen per jaar rond de 600 mensen om.
Wat zal er gebeuren als dat plotseling 1965 wordt?

Je begeven in het verkeer is dus 3 maal veiliger dan het halen van de gifprik.
Parachutespringen is zelfs een factor 5 of meer veiliger. Er vinden meen ik 60.000 sprongen plaats per jaar en het gaat 1 of 2 keer mis.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
11 maanden geleden

Start Gewoon met Standaard-Autopsie na Overlijden van Elke (1ste Dosis) Gevaccineerde….Ik denk dat het Aantal Meldingen van Dood door VacciNazis in één keer vertienvoudigd…

Huisartsen zijn op dit moment geïnstrueerd om alle problemen met Bloedplaatjes, Klontering & andere Gezondheidsklachten in de Doofpot te stoppen, door Patiënten naar huis te sturen met de Mededeling dat het zeker NIET KOMT DOOR de VACCINAZI…Terwijl ze VOOR hun VacciNazi HÉLÉMÁÁL NIKS MANKEERDEN….

Oleehop
Oleehop
11 maanden geleden

Alarmerend. Lol. 1 tot 10 sterfgevallen is alarmerend.Over de duizend is gewoon pure waanzin.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

114
0
We lezen graag je reactie!x