Homepagina » Natuur en Milieu » Zeer merkwaardige zonsondergang leidt tot theorieën over aliens. Bekijk de foto’s
Zeer merkwaardige zonsondergang leidt tot theorieën over aliens. Bekijk de foto's

Zeer merkwaardige zonsondergang leidt tot theorieën over aliens. Bekijk de foto’s

In Canada is een wel heel vreemde zonsondergang vastgelegd. Rond de zon waren mysterieuze kringen te zien, die op internet voor de nodigde consternatie zorgden.

Christine McNaughton uit Canada plaatste onderstaande foto’s op Twitter. Ze zijn gemaakt op Manitoulin Island, nabij Toronto.

“Jongens, kijk die zonsondergang!” schreef ze erbij.

Vliegende schotel

De beelden trokken onder meer de aandacht van mensen die zich bezighouden met buitenaards leven.

Scott C. Waring van de website ET Database zei bijvoorbeeld dat de vreemde kringen werden veroorzaakt door een opstijgende vliegende schotel.

De UFO zou overdag schuilen in een nabijgelegen meer en ’s avonds tevoorschijn komen.

Cirruswolken

Volgens website Earthsky.org ging het echter om cirruswolken, waarin ijskristallen zitten. Die breken het zonlicht en weerkaatsen het.

Dat proces zou volgens de website de vreemde kringen veroorzaken die op de foto’s te zien zijn.

[Nieuwsblad]


Vind je deze info waardevol? Deel het dan met anderen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Wow, kijk eens iets optisch raars met de zon… Natuurlijk heeft het met Aliens te maken!
  Houdt alsjeblieft op met de gezeik.

  26 likes
 2. De Aliens, De Russen, Het Gele Gevaar, ….. De ANGST komt eraan hoor, écht waar!
  Of zou het er dichter bij huis al zijn 🙂

  11 likes
 3. De vraag is hoeveel g- krachten kunnen wij dragen die gepaard gaat met een gigantische snelheid, zodoende kunnen aliens zich al niet onder de mensen scharen, ze kunnen niet op ons lijken. Hoe groot is zo’n UFO wel niet, als je altijd in een ruimteschip moet blijven moet het toch wel enorm zijn. Mijn idee wij proberen steeds sneller te reizen in de ruimte, maar zijn maar tot bepaalde krachten opgewassen. Wat voor een gedrocht moet er wel niet van buiten ons zonnestelsel komen wat zoveel meer kracht heeft en kan hebben, ik denk dat deze soort wel opvalt tussen ons. En daarbij ik heb er nog nooit een gezien. Eerst zien dan geloven.

  2 likes
  • Het mag wat als gezeur klinken, maar snelheid brengt geen g-krachten met zich mee. Versnelling is hetgeen g-krachten met zich mee brengt.

   Op dit moment zijn er al theoretische motoren die we kunnen gebruiken (https://en.wikipedia.org/wiki/Alcubierre_drive, alcubierre drive, ook wel bekend als warp-drive). Dit kunnen we nog lang niet maken. De onderdelen waarschijnlijk wel (zelfs de absolute negatieve energie, zie uitspraken Kip Thorne hierover, alleen de hoeveelheden die we kunnen maken, is mini, miniscuul). En verder hebben we zoveel energie nodig als de zon zo’n beetje genereert. Voor ons, zeker nu, onhaalbaar. Maar wellicht voor buitenaardse rassen (vooropgesteld dat die er zijn) wel. Dus aarde is bereikbaar voor anderen.
   Overigens, met deze motor kan je sneller gaan dan de lichtsnelheid (je buigt ruimte-tijd om je heen, in de bubbel gebeurt er niets). Ook het relativiteitsverschijnsel (het verouderen van de rest t.o.v. jouzelf) “omzeil” je op deze manier.

   Wat is de conclusie? Buitenaardsen hoeven geen gedrochten te zijn. Maar met reguliere motoren moeten ze waanzinnig oud kunnen worden. Waarom? Omdat als je met relativistische snelheden reist, verloopt jouw tijd langzamer dan iemand die “achter” blijft. Dus als ze hier naar toe reizen over grote afstanden, is de achterhoede dood als de ploeg hier op aarde aan komt. Zeker als ze terug willen of met hen willen communiceren. Dan kan je oplossen als je in vergelijking met ons waanzinnig oud wordt. 1000-den dan niet 100.000-den jaren oud. Onwaarschijnlijk, maar zou kunnen.

   Een andere mogelijkheid is niet-conventionele motoren, zoals bijv de Albubierre drive. Ik weet niet hoe hard je dan kan, maar theoretisch aanzienlijk harder dan de lichtsnelheid. .

   Worm holes is nog een andere mogelijkheid. Lijkt een beetje op het idee van de Alcubierre drive, alleen open je een soort tunnel. Dan heb je nagenoeg helemaal geen reistijd.

   Nog een andere mogelijkheid is door dimensies heen reizen. De laatste paper van Stephen Hawking geeft aan dat we mogelijk toch in een multiversum leven. Het schakelen tussen dimensies zou zonder reistijd zijn.

   Al deze mogelijkheden zijn voor de mens nog verre van mogelijk. Voor buitenaardsen? Geen idee. Ik weet niet eens of ze bestaan. Maar wat ik hier wel mee wil zeggen, is dat als het mogelijk is, de aliens er helemaal niet als kolossen uit hoeven te zien. Misschien zien ze er wel net uit als wij of hebben ze de vorm van een baksteen. En gebruiken we aliens om huizen te bouwen. Ik heb geen idee. Beide ideeen zijn momenteel even aannemelijk.

   Uiteindelijk hoeven we niet te zien om te geloven. Sterker nog, zonder zien juist geloven. Dan zien, das niet meer geloven, maar weten.

   4 likes
   • snelheid brengt zeer zeker g-krachten met zich mee.
    verkoop geen onzin.

    alleen in een rechte lijn met een constante snelheid zijn er geen g-krachten.
    en als je stilstaat.

    fff

    3 likes
  • Internagellaktisch ruimteschip is juist erg compact.

   0 likes
 4. Voor iedereen die wil weten wat je kunt doen met licht etc om optische illusie te zien raad ik aan om nu naar Depont in Tilburg te gaan. Krijg je een basis cursus exact bij verschillende kunstobjecten te zien. Krijg je meer inzicht over hoe dit werkt. En dan is het geen hocus pocus meer.
  Het kan natuurlijk zijn, maar het kan ook door menselijk toedoen gebeurt zijn. Stoffen, frequenties etc. toebrengen in de luchtlaag.

  8 likes
 5. Die arme Aliens (of ze bestaan of niet) krijgen overal de schuld van.

  7 likes
 6. Waarom moeten deze Ufo’s zich overdag’s verschuilen? Nu de mensheid de samenwerking met Aliens/Ufo’s juist zo hard nodig hebben, zouden ze moeten ophouden met het spelen van kiekeboe en zich juist op Aarde grootschalig moeten aanmelden en om wel contact te leggen met mensen en wereldleiders voor juist het oplossen van allerlei wereld problemen.

  5 likes
 7. Patricia Müller

  Misschien is het ook gewoon een vies chemtrail luchtje. Maakt ook vaak zo’n soort regenboog verschijnsel.

  4 likes
 8. Nurofen is het eerste waar ik aan denk

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

signalen

Niet alleen? Vier ‘mysterieuze signalen’ opgevangen uit de ruimte

Een team Australische wetenschappers heeft een doorbraak ...