Het Complot

Verdwenen AirAsia-vlucht nu al omgeven met complottheorieën

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zondagochtend verdween vlucht QZ8501 van AirAsia van de radar. Het laatste contact met de piloten was toen ze toestemming vroegen om hoger te vliegen vanwege een storm. Het zoeken werd vanmorgen plaatselijke tijd hervat.

Volgens het hoofd van de Indonesische reddingsdienst is er weinig hoop dat de inzittenden nog leven. Op internet doen al de nodige complottheorieën de ronde. We hebben een top 5 samengesteld.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

1. Iemand verzamelt vliegtuigen voor een nieuwe aanval

Toen het toestel van AirAsia vermist raakte, werden er al snel parallellen getrokken met vlucht MH370 van Malaysia Airlines. Beide vliegtuigen vlogen over de Javazee en verdwenen spoorloos. Sommigen vragen zich af of iemand wellicht vliegtuigen verzamelt voor eventuele terroristische aanslagen. Terreurgroep IS en extremistische Oeigoeren worden aangewezen als mogelijke verdachten.

2. Economisch terrorisme

Er wordt ook gezegd dat de verdwijning van vliegtuigen in Azië te maken kan hebben met economisch terrorisme. Malaysia Airlines gaat eind dit jaar van de beurs in Kuala Lumpur. Na het verdwijnen van vlucht MH370 en de crash van MH17 zijn de resultaten van het bedrijf enorm verslechterd. De vliegmaatschappij wordt door consumenten gemeden en leed in het tweede kwartaal van dit jaar een verlies van 73,8 miljoen euro.

3. Iemand experimenteert met het overnemen van de controle van vliegtuigen

Sommige complottheoretici hebben gesuggereerd dat iemand de controle van vliegtuigen kan overnemen en daarmee experimenteert. Het uiteindelijke doel zou een grote aanval zijn.

4. Tan Sri ‘Tony’ Fernandes

Het investeringsvehikel van Tan Sri ‘Tony’ Fernandes, de algemeen directeur van AirAsia, heeft afgelopen week 944.800 aandelen Tune Insurance Holdings van de hand gedaan. Op 22 december werden 850.000 aandelen verkocht en een dag later nog eens 94.800. Sommigen vragen zich af of Fernandes al wist dat zijn bedrijf een klap te verwerken zou krijgen.

5. In China werd twee weken geleden gewaarschuwd voor de verdwijning van een vliegtuig van AirAsia

Op een Chinees forum werd twee weken geleden een bericht geplaatst over de aanstaande verdwijning van een vlucht van AirAsia. In het bericht valt te lezen dat de ‘Zwarte Hand’ achter de verdwijning van de vliegtuigen zou zitten. Zwarte Hand verwijst in dit geval naar een schaduwgroep die achter de schermen opereert.

Vrij vertaald: “De Zwarte Hand heeft MH370 en MH17 gekaapt en neergehaald, Malaysia Airlines is kapot gemaakt. AirAsia is het volgende doelwit van de Zwarte Hand omdat het een Maleisische luchtvaartmaatschappij is. Alle Chinezen die van plan zijn op reis te gaan moeten AirAsia mijden zodat je niet verdwijnt zoals de passagiers aan boord van MH370.”

Er gaan geruchten dat het bericht is geplaatst door een Chinese inlichtingenofficier of een hacker die de hand wist te leggen op gevoelige informatie.


[Heavy]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Candor
Candor
9 jaren geleden

Psychopats hebben geen geweten en Empathie en dit zijn de politics , media en degene die de wereld leiden volgens Thomas Sheridan .

In de link worden wetenschappelijk de verschillen aangegeven mbt de hersenen .

Dit geeft meer inzicht omdat de normale mens zich niet kan voorstellen dat een ander tot bepaalde onmenselijke dingen in staat is het gaat om power en controle .

THERE IS SOMETHING VERY DIFFERENT WITH AN NORMAL HUMAN BEING .

https://www.youtube.com/watch?v=8ZJvk8b4OTQ

Persoonlijk denk ik dat er vele mensen blij met deze informatie zullen zijn , het geeft inzicht en misschien wel herkenning .

bianca h
bianca h
9 jaren geleden

De zwarte hand van dik trom

redice
redice
9 jaren geleden

het lijkt erop dat David Icke over de gehele lijn wel eens gelijk zou kunnen hebben als je zo ziet wat er allemaal aan het gebeuren is in de wereld de dag van vandaag. wie dit nog normaal durft te noemen is goed gebrainwashed…

pietje
pietje
9 jaren geleden

Ik gooi dit allemaal in de schoot van Amerika (de duistere regering) dan !!!! Niet die arme Obama dat is een goede sul maar wat daarachter zit is een brok ellende !!!! Daar kan hij zonder hulp geen verandering in brengen ! Laten we hopen dat hij die hulp krijgt hij wil het allemaal wel maar krijgt de kans niet net als Kennedy !!! De Rotschilds etc. maken dit allemaal voor dat verrotte geld en ze hebben al zoveel !!!!! Niet te begrijpen hoe gulzig een mens (nou ja reptiel) kan zijn !

Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x