Mens en Dier

Is het tijd om miljardair George Soros te verbannen? Dit is wat hij allemaal op zijn kerfstok heeft

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het begon als een complottheorie, maar is inmiddels niet meer te ontkennen: miljardair George Soros en zijn Open Society Foundations zijn een bedreiging geworden voor de democratie, valt te lezen in een artikel op de website van Israel National News.

Fiona Hill, voormalig lid van de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad, deed onlangs wenkbrauwen fronsen door te beweren dat het onderzoek naar Oekraïense inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen ‘gebaseerd is op fictie’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

The Guardian, de favoriete krant van Soros, schreef eind vorige maand dat ‘sommige Republikeinen een complottheorie verspreidden die stelt dat niet Rusland, maar Oekraïne zich had bemoeid met de presidentsverkiezingen van 2016’.

Uitgebreid gedocumenteerd

Dat terwijl uitgebreid is gedocumenteerd hoe het Oekraïense parlementslid Serhiy Lesjenko en de Oekraïens-Amerikaanse Alexandra Chaloepa de verkiezingen probeerden te beïnvloeden.

In april werd onthuld hoe de Open Society Foundations van Soros gelinkt zijn aan de Democratic National Committee (DNC), het hoogste bestuursorgaan van de Democratische Partij.

Hill zat van 2000 tot 2006 in de bestuursraad van het Open Society Institute van Soros.

Daarnaast heeft Hill toegegeven dat ze samengewerkte met de auteur van het gewraakte ‘Rusland-dossier’ Christopher Steele, die werd betaald door de Clinton-campagne en DNC.

Mol

In 2017 zei voormalig Trump-adviseur Roger Stone tegen Alex Jones: “George Soros is het Witte Huis binnengedrongen.”

“Hij heeft een mol binnen het nationale veiligheidsapparaat, een vrouw genaamd Fiona Hill, die wordt betaald door Soros en door het Open Society Institute,” klonk het.

Stone en Jones werden indertijd weggezet als ‘complottheoretici’.

De organisaties van Soros zijn niet alleen in de Verenigde Staten actief.

Moord

Zijn ngo’s hebben in diverse landen staatsgrepen gepleegd en regimeverandering afgedwongen, waaronder in Oekraïne en Macedonië.

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft zelfs gezegd dat Soros verantwoordelijk is voor de moord op de Slowaakse journalist Jan Kuciak.

Soros financierde de Remain-campagne in Groot-Brittannië.

Toen de rechtse Oostenrijkse regering in mei 2019 ten val kwam na een schandaal, bleken de journalisten die het naar buiten hadden gebracht voor het door Soros gefinancierde International Consortium of Investigative Journalists te werken.

Grootste gevaar

Nigel Farage noemde George Soros in het Europees Parlement ‘het grootste gevaar voor de hele westerse wereld’.

“Zijn invloed hier en in Brussel is ongekend,” zei hij.

Open Society schrijft op haar eigen website vol trots ‘sinds 1984 32 miljard dollar te hebben weggegeven aan linkse politieke doelen’.

Onderzoeker Peter Schweizer schrijft in zijn boek ‘Secret Empires’ hoe Soros chaos veroorzaakt voor persoonlijk gewin.

Het is hoog tijd dat westerse landen erkennen dat Vladimir Poetin juist handelde toen hij Open Society verbande uit Rusland.

[Israel National News]

 

3.8 5 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

Hoe bestaat het dat een zo’n ouwe man zoveel heeft kunnen verzieken in zoveel landen en dat hij nog steeds levend rond loopt. Het is een rare wereld deze wereld.

Willem
Willem
4 jaren geleden

Ik denk toch een soort van marionet voor hen die achter de schermen echt aan de touwtjes trekken , die willen niet gehoord of gezien worden , maar hebben toch een instrument nodig om hun vieze plannen in goede banen te leiden .

salvar
salvar
4 jaren geleden

@willem

ouwe man je bedoeld de duivel in schaapskleren.
niks ouwe man het is een charlatan of om grover te zeggen een teringlijder.
dan zeg ik het nog netjes.
het ergste is dat het lijkt of hij het eeuwige leven heeft.
misschien laat hij net als de koningin van engeland zijn bloed verversen.
kijk alleen maar wat hij teweeg gebracht heeft met zwarte piet.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Zolang een man als Soros met Geld loopt te zwaaien heeft hij genoeg mensen en invloed , zo zitten mensen nu een maal in elkaar…. Dat hij z’n ziel aan de duivel heeft verkocht is zijn zaak, maar al die mensen die er gebruik van maken ook…Wonderliijk dat dergelijke creaturen nog zo oud worden.. Maar ach hij zal heel lang last hebben van z’n karma, niet te benijden dus…..Misschien is het interessant om te kijken wat er gebeurt met al die organisatie’s als de man komt te overlijden ….

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x