Mens en Dier

Verontwaardiging over uitspraken oud-D66-Kamerlid Pia Dijkstra: ‘Het is ronduit ziekelijk’

Help ons door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Sinds de monsterzege van de PVV worden alle partijen voor de microfoon van de staatsomroep gesleept, behalve de PVV zelf. Zondag mocht oud-D66-Kamerlid Pia Dijkstra op NPO Radio 1 leeglopen over de partij van Geert Wilders.

“Ik vind het ernstig en ik heb er enorm grote zorgen over,” zei de voormalig journaalpresentator over de verkiezingswinst van de PVV. “Ik geloof er niet in dat je tijdelijk je standpunten even ter zijde zet en vervolgens mooi weer gaat spelen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op sociale media regent het kritische reacties. “Alsof ze ter plekke gaat overgeven in de studio. Lichaamstaal,” merkt FVD-fractievoorzitter in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans op.

Iedere ochtend 3 minuten gorgelen met zure wijn

“Inwoners van Nederland zijn het geïmporteerde migratiegeweld zó intens zat. De steekpartijen, diefstallen, de verloedering, berovingen. Dijkstra is ziende blind en horende doof,” voegt ze toe.

Adjunct-hoofdredacteur van OpinieZ.com Uri van As reageert: “Iedere ochtend 3 minuten gorgelen met zure wijn en ook u spreekt, net als Pia Dijkstra, met een klassiek D66-damesaccent.”

Begint erg onsmakelijk te worden

“Het bashen van de PVV-stemmers gáát maar door. En het einde is niet in zicht. Nog niet het begin van enige zelfreflectie bij partijen als D66, die meer dan gehalveerd werden. Deze aanhoudende hetze van de publieke omroep tegen de PVV begint erg onsmakelijk te worden,” vindt De Nationale Pruttelaar, waarop PVV-Statenlid Tjerk Langman zegt: “Klopt helemaal. Het is ronduit ziekelijk.”

Ik zou de reacties maar weer uitzetten, adviseert vastgoedondernemer Erik de Vlieger. Eerder zette NPO Radio 1 de mogelijkheid om te reageren op een bericht op X uit ‘vanwege het grote aantal beledigende reacties’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 162 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
3 maanden geleden

WEF is nu oppermachtig!

Eric Jacobs
Eric Jacobs
3 maanden geleden

Kotsmisselijk word ik van die zure extreem linkse deugers. Bah bah. 🤮

manon
manon
3 maanden geleden

Deze mensen zien echt helemaal niets meer zeker, ze staan zo ver verwijderd uit het dagelijkse menselijke bestaan waardoor zij dit soort onzin uitkraamt. Jij bent zelf de schuldige dat Nederland zo heeft gestemd, trut

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Wat verwacht men van een STELLETJE LOSERS ??
D66 = 0..WEG MET ZE !!

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x