Het Complot

Moeder 9/11-kaper: “VS houdt de waarheid verborgen. Zij zijn het die deze aanslag hebben gepland”

Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mohammed Atta, die wordt beschouwd als de aanvoerder van de terroristische cel die de aanslag op het WTC in New York uitvoerde, is het slachtoffer van een Amerikaanse samenzwering. Dat heeft zijn moeder Bosaina Mohammed Mustafa Scheraki gezegd tegenover de Spaanse krant El Mundo.

Het is voor het eerst sinds de aanslagen van 9/11 dat de vrouw een interview geeft. Volgens haar had Atta niets te maken met de vliegtuigen die in de Twin Towers werden gevlogen.

Waarheid verborgen
Moeder 9/11-kaper: "VS houdt de waarheid verborgen. Zij zijn het die deze aanslag hebben gepland"
Mohammed Atta (Wikicommons)

Verondersteld wordt dat Atta het vliegtuig bestuurde dat in de noordelijke toren van het World Trade Center vloog. Zijn moeder is er echter van overtuigd dat haar zoon nog leeft en in Guantanamo wordt vastgehouden. Ze zei dat hij het slachtoffer is van een samenzwering die is opgezet door Amerika om de islam in diskrediet te brengen.

“De VS houdt de waarheid verborgen. Zij zijn het die deze aanslag hebben gepland,” zei de vrouw. “Zij hebben mensen met Arabische paspoorten uitgekozen om hen de schuld te geven.”

Gebeld

Ze voegde toe: “Ik ben 74 jaar en weet zeker dat hij nog leeft. Ik weet dat hij niets verkeerds heeft gedaan en dat hij niet in staat zou zijn tot het uitvoeren van de dingen waarvan hij wordt beschuldigd.”

De hele familie van Atta gelooft dat hij onschuldig is. Zijn vader claimde dat zijn zoon hem in de dagen na de aanslagen nog heeft gebeld.

[AD]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob ter Horst
Rob ter Horst
5 jaren geleden

Ja ja, zelfs als een kameel in de woestijn een scheet laat, is het de schuld van de VS of de joden…

Martijn1205
Martijn1205
5 jaren geleden

Ja uiteraard is de man onschuldig. Hij was tenslotte aanhanger van ‘de religie van de vrede’ en die mensen plegen heus geen aanslagen, echt niet hoor.

Dat er iets stinkt aan 911 is wel duidelijk, maar deze fijne ‘cultuurverrijkers’ pleegden echt wel de aanslag op zich.

Predator
Predator
5 jaren geleden

Laat Rob met rust! Die slaapt lekker..Slaap lekker Rob en mis het nos nieuws niet he.

Hans
Hans
5 jaren geleden

Ach, typisch een reactie van een moslim, altijd ontkennen en de schuld op anderen schuiven in plaats de hand in eigen boezem steken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x