Het Complot

Mysterieuze verdwijning Boeing 777 gelinkt aan 9/11?

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het blijkt nu dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines, die nu bijna een week wordt vermist, opzettelijk over Maleisië is gevlogen richting de Indiase eilandengroep Andamanen. Dat zeggen bronnen rond het onderzoek op basis van militaire radarbeelden. De mysterieuze verdwijning doet vermoeden dat de communicatie bewust is uitgezet door iemand aan boord van het toestel.

Amerikaanse media melden uit monde van twee functionarissen dat de Verenigde Staten ervan uitgaan dat de twee communicatiesystemen in het vliegtuig afzonderlijk van elkaar werden uitgeschakeld. Dit kan erop wijzen dat het om een bewuste actie gaat. Het systeem om gegevens te rapporteren werd om 01.07 uur ’s nachts lokale tijd uitgezet en de transponder, die de locatie en de hoogte van het vliegtuig doorstuurt, om 01.21 uur.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Dan is er nog het mysterie rond de telefoons van Chinese passagiers die bleven overgaan als ze werden gebeld door familieleden. Een medewerker van Malaysia Airlines zei dat hij de mobiele telefoons van cabinepersoneel heeft gebeld en dat die telefoons ook overgingen. Ook de app van de Chinese berichtendienst QQ gaf aan dat sommige passagiers nog ‘online’ waren.

Transponders die worden uitgezet, vliegtuigen die van koers veranderen, spooktelefoontjes, waar hebben we dat eerder gezien? Het gebeurde op 11 september 2001. De transponder van de vermiste vliegtuigen was uitgezet en ze veranderden van koers, maar de bemanning stuurde geen noodsignaal. Een dergelijke procedure neemt maar enkele seconden in beslag.

Sommige analisten denken dat vlucht MH370 gestolen is. Het blijkt dat je met een app op een Android-telefoon met gemak de besturing van een vliegtuig kunt overnemen, aldus de Spaanse beveiligingsexpert Hugo Teso. Op een hackersconferentie in Amsterdam gaf hij een virtuele demonstratie. Veel boordcomputers blijken te draaien op stokoude software. Het overnemen van systemen is daardoor vrij eenvoudig. Hackers kunnen het onbeveiligde communicatiesysteem dat wordt ingezet bij de informatie-uitwisseling tussen vliegvelden en vliegtuigen gebruiken om vliegtuigen op afstand over te nemen.

Journalist Michael Rivero vraagt zich af of er financiële motieven in het spel zijn. Een Boeing 777 kost gemiddeld 300 miljoen dollar. Op de zwarte markt kunnen de onderdelen van een 777 gemakkelijk 100 miljoen dollar opleveren. Rivero adviseert te gaan zoeken op verlaten of gesloten luchthavens met grote hangars. De vooraanstaande Amerikaanse natuurkundige dr. David Griscom vraagt zich af of vlucht MH370 is gestolen door ‘dezelfde bende die achter de false flag-operatie 9/11 zat’. Griscom meent dat de besturing van de Maleisische Boeing 777 op afstand is overgenomen. Hij wijst erop dat er ook spooktelefoontjes kwamen uit de vermeende gekaapte vliegtuigen op 11 september 2001.

De FBI en de media spraken in eerste instantie van 15 telefoontjes vanaf de vliegtuigen op 9/11. Deena Burnett was er zeker van dat haar echtgenoot, een passagier aan boord van vlucht UA93, haar had gebeld vanaf zijn mobiele telefoon. Het probleem was echter dat de vliegtuigen op dat moment zo hoog vlogen dat ze buiten het toenmalige bereik van mobiele telefoons waren.

In 2006 paste de FBI het verhaal aan door toe te geven dat 13 van de 15 telefoongesprekken nooit hadden plaatsgevonden. De FBI gaf zelfs toe dat Ted Olsen nooit is gebeld door zijn vrouw toen zij zogenaamd aan boord was van de gekaapte vlucht AA77. In zijn boek ‘Hijacking America’s Mind on 9/11’ legt Elias Davidsson uit dat geen van de 19 Arabieren die worden beschuldigd van de aanslagen aan boord van de vermeende gekaapte toestellen waren.

Vlak voor 9/11 verdween er 2,3 biljoen dollar uit de schatkist van het Pentagon. Toenmalig president George W. Bush belastte onderminister van Defensie Dov Zakheim met het opsporen van het geld. Zakheims bedrijf SPC ontwikkelde een zogeheten ‘flight termination system’ waarmee iemand op afstand de besturing van een vliegtuig kan overnemen, net zoals de hierboven genoemde app. Een aantal medewerkers van SPC waren aan boord van de gekaapte vliegtuigen. Is dit systeem nu opnieuw gebruikt?

Vlucht MH370 is niet het eerste vliegtuig dat van de radar is verdwenen. Sinds 1958 zijn een aantal toestellen vermist geraakt en nooit teruggevonden. De meest bizarre gevallen zijn:

Boeing 727-223: Op 25 mei 2003 steeg een Boeing 727-223 op vanaf luchthaven Quatro de Fevereiro in de Angolese hoofdstad Luanda. Het vliegtuig steeg zonder toestemming op, waarna de transponder werd uitgezet en nooit meer iets van de Boeing is vernomen.

BSAA Star Tiger: Op 20 januari 1948 vloog een viermotorig vliegtuig van de Azoren naar Bermuda om zonder een spoor te verdwijnen. De passagiers en bemanningsleden zijn nooit gevonden.

BSAA Star Ariel: In 1949 vloog de Star Ariel vanaf Bermuda naar Jamaica. Ondanks een zoekactie waar meer dan 70 vliegtuigen bij betrokken waren, werd het toestel nooit gevonden.

Flying Tiger Line Flights 739: Op 16 maart 1962 steeg een Lockheed L-1049 Super Constellation op vanaf Guam. Op weg naar de Filipijnen verdween het vliegtuig plotseling. Er werd geen noodsignaal uitgezonden.

Glenn Miller: De Amerikaanse jazztrombonist Glenn Miller zou op 15 december 1944 van Engeland naar Parijs vliegen, maar hij kwam daar nooit aan. Officieel was het toestel in slecht weer terechtgekomen en neergestort in Het Kanaal, maar zijn lichaam en het wrak van het vliegtuig zijn nooit teruggevonden.

Amelia Earhart: Op 2 juli 1937 steeg Earhart samen met navigator Fred Noonan op. Hun reisdoel was Howland, een klein eiland met een lengte van enkele kilometers. Hun laatste positiemelding en visueel contact was boven de Nukumanu-eilanden. Een schip van de Amerikaanse kustwacht lag vlakbij Howland om Earharts vliegtuig naar het eiland te loodsen. Ze heeft haar bestemming nooit bereikt. Wat zich precies heeft afgespeeld is tot op heden onbekend.

[Press TV, Global News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

the aliens did it, the aliens did it,,,binnen 24 uur is dat vliegtuig gevonden vanaf nu,,

D.R.
D.R.
10 jaren geleden

Check deze site maar is: http://www.jimstonefreelance.com/

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

9/11 was een ‘inside job’; is deze verdwijning van de Boeing 777, ook een ‘inside job’? Dit lijkt mij nogal sterk.

dastan
dastan
10 jaren geleden

het zou heel goed mogelijk kunnen zijn dat het om een bewuste actie gaat. een kaping als ik hoor dat mensen op het vliegtuig nog gebeld kunnen worden maar na twee keer overgaan abrupt stopt zou je ook nog aan een jammer kunnen denken deze blokkeert alle inkomend en uitgaand data en mobiel verkeer. een piloot kan namelijk zijn radar gegevens uit zetten daar heeft hij een knop voor dan verdwijnt hij simpel weg van de radar die door de burgerluchtvaart gebruikt wordt. de motoren geven ieder afzonderlijk ook een singiaal naar de fabrikant zo weten zij hoe het met de motoren gestelt staat enz. de fabrikant beweert dat zij pas 4 uur na het radar contact verlies hun motoren ook kwijt waren 4 uur later…. dit zou kunnen betekenen dat het toestel aan de grond gezet is en volledig uitgeschakeld is. als dit het geval is dan is het een zeer goed georganiseerde kaping. met de nucliare wereld top op komst zou het zelfs zo kunnen zijn dat ze er een aanslag mee willen pogen op hartje Denhaag. het toestel is al een week vermist en in een week tijd kunnen ze veel met zo’n toestel doen.

verdwijning door buitenaardse activiteiten,, het is mogelijk ik zelf heb zilveren orbs gezien 18 totaal op klaarlichte dag dit was een hele bijzondere ervaring. en hierna ben ik gaan zoeken en kwam uit bij de goden. zij zijn eigenlijk buitenaardse. gezien waartoe de orbs instaat waren durf ik met zekerheid te stellen dat er ook complete vliegtuigen kunnen verdwijnen, de technologie ligt duizenden jaren ver op de onze. ik probeer er wel is achter te komen hoe ze dit doen en volgens mij met frequenties van bepaalde materialen.

maar toch moeten we op onze hoede zijn voor evnt kwaad willende die het op de top hebben gemunt door er een vliegtuig in te boren, ik zit binnen de 100km zone en heb al meerdere militairen voertuigen gezien, ook komen er luchtafweer geschuten te staan en als je maar probeert in de buurt te komen zullen ze dodelijk geweld gebruiken om dat te verhinderen. het zal nog wat worden als er straks 24/7 f16 gevechts straaljagers door de lucht knallen hier.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x