Homepagina » Het Complot » Mysterieuze verdwijning Boeing 777 gelinkt aan 9/11?
Mysterieuze verdwijning Boeing 777 gelinkt aan 9/11?

Mysterieuze verdwijning Boeing 777 gelinkt aan 9/11?

Het blijkt nu dat de Boeing 777 van Malaysia Airlines, die nu bijna een week wordt vermist, opzettelijk over Maleisië is gevlogen richting de Indiase eilandengroep Andamanen. Dat zeggen bronnen rond het onderzoek op basis van militaire radarbeelden. De mysterieuze verdwijning doet vermoeden dat de communicatie bewust is uitgezet door iemand aan boord van het toestel.

Amerikaanse media melden uit monde van twee functionarissen dat de Verenigde Staten ervan uitgaan dat de twee communicatiesystemen in het vliegtuig afzonderlijk van elkaar werden uitgeschakeld. Dit kan erop wijzen dat het om een bewuste actie gaat. Het systeem om gegevens te rapporteren werd om 01.07 uur ’s nachts lokale tijd uitgezet en de transponder, die de locatie en de hoogte van het vliegtuig doorstuurt, om 01.21 uur.

Dan is er nog het mysterie rond de telefoons van Chinese passagiers die bleven overgaan als ze werden gebeld door familieleden. Een medewerker van Malaysia Airlines zei dat hij de mobiele telefoons van cabinepersoneel heeft gebeld en dat die telefoons ook overgingen. Ook de app van de Chinese berichtendienst QQ gaf aan dat sommige passagiers nog ‘online’ waren.

Transponders die worden uitgezet, vliegtuigen die van koers veranderen, spooktelefoontjes, waar hebben we dat eerder gezien? Het gebeurde op 11 september 2001. De transponder van de vermiste vliegtuigen was uitgezet en ze veranderden van koers, maar de bemanning stuurde geen noodsignaal. Een dergelijke procedure neemt maar enkele seconden in beslag.

Sommige analisten denken dat vlucht MH370 gestolen is. Het blijkt dat je met een app op een Android-telefoon met gemak de besturing van een vliegtuig kunt overnemen, aldus de Spaanse beveiligingsexpert Hugo Teso. Op een hackersconferentie in Amsterdam gaf hij een virtuele demonstratie. Veel boordcomputers blijken te draaien op stokoude software. Het overnemen van systemen is daardoor vrij eenvoudig. Hackers kunnen het onbeveiligde communicatiesysteem dat wordt ingezet bij de informatie-uitwisseling tussen vliegvelden en vliegtuigen gebruiken om vliegtuigen op afstand over te nemen.

Journalist Michael Rivero vraagt zich af of er financiële motieven in het spel zijn. Een Boeing 777 kost gemiddeld 300 miljoen dollar. Op de zwarte markt kunnen de onderdelen van een 777 gemakkelijk 100 miljoen dollar opleveren. Rivero adviseert te gaan zoeken op verlaten of gesloten luchthavens met grote hangars. De vooraanstaande Amerikaanse natuurkundige dr. David Griscom vraagt zich af of vlucht MH370 is gestolen door ‘dezelfde bende die achter de false flag-operatie 9/11 zat’. Griscom meent dat de besturing van de Maleisische Boeing 777 op afstand is overgenomen. Hij wijst erop dat er ook spooktelefoontjes kwamen uit de vermeende gekaapte vliegtuigen op 11 september 2001.

De FBI en de media spraken in eerste instantie van 15 telefoontjes vanaf de vliegtuigen op 9/11. Deena Burnett was er zeker van dat haar echtgenoot, een passagier aan boord van vlucht UA93, haar had gebeld vanaf zijn mobiele telefoon. Het probleem was echter dat de vliegtuigen op dat moment zo hoog vlogen dat ze buiten het toenmalige bereik van mobiele telefoons waren.

In 2006 paste de FBI het verhaal aan door toe te geven dat 13 van de 15 telefoongesprekken nooit hadden plaatsgevonden. De FBI gaf zelfs toe dat Ted Olsen nooit is gebeld door zijn vrouw toen zij zogenaamd aan boord was van de gekaapte vlucht AA77. In zijn boek ‘Hijacking America’s Mind on 9/11’ legt Elias Davidsson uit dat geen van de 19 Arabieren die worden beschuldigd van de aanslagen aan boord van de vermeende gekaapte toestellen waren.

Vlak voor 9/11 verdween er 2,3 biljoen dollar uit de schatkist van het Pentagon. Toenmalig president George W. Bush belastte onderminister van Defensie Dov Zakheim met het opsporen van het geld. Zakheims bedrijf SPC ontwikkelde een zogeheten ‘flight termination system’ waarmee iemand op afstand de besturing van een vliegtuig kan overnemen, net zoals de hierboven genoemde app. Een aantal medewerkers van SPC waren aan boord van de gekaapte vliegtuigen. Is dit systeem nu opnieuw gebruikt?

Vlucht MH370 is niet het eerste vliegtuig dat van de radar is verdwenen. Sinds 1958 zijn een aantal toestellen vermist geraakt en nooit teruggevonden. De meest bizarre gevallen zijn:

Boeing 727-223: Op 25 mei 2003 steeg een Boeing 727-223 op vanaf luchthaven Quatro de Fevereiro in de Angolese hoofdstad Luanda. Het vliegtuig steeg zonder toestemming op, waarna de transponder werd uitgezet en nooit meer iets van de Boeing is vernomen.

BSAA Star Tiger: Op 20 januari 1948 vloog een viermotorig vliegtuig van de Azoren naar Bermuda om zonder een spoor te verdwijnen. De passagiers en bemanningsleden zijn nooit gevonden.

BSAA Star Ariel: In 1949 vloog de Star Ariel vanaf Bermuda naar Jamaica. Ondanks een zoekactie waar meer dan 70 vliegtuigen bij betrokken waren, werd het toestel nooit gevonden.

Flying Tiger Line Flights 739: Op 16 maart 1962 steeg een Lockheed L-1049 Super Constellation op vanaf Guam. Op weg naar de Filipijnen verdween het vliegtuig plotseling. Er werd geen noodsignaal uitgezonden.

Glenn Miller: De Amerikaanse jazztrombonist Glenn Miller zou op 15 december 1944 van Engeland naar Parijs vliegen, maar hij kwam daar nooit aan. Officieel was het toestel in slecht weer terechtgekomen en neergestort in Het Kanaal, maar zijn lichaam en het wrak van het vliegtuig zijn nooit teruggevonden.

Amelia Earhart: Op 2 juli 1937 steeg Earhart samen met navigator Fred Noonan op. Hun reisdoel was Howland, een klein eiland met een lengte van enkele kilometers. Hun laatste positiemelding en visueel contact was boven de Nukumanu-eilanden. Een schip van de Amerikaanse kustwacht lag vlakbij Howland om Earharts vliegtuig naar het eiland te loodsen. Ze heeft haar bestemming nooit bereikt. Wat zich precies heeft afgespeeld is tot op heden onbekend.

[Press TV, Global News]


Vind je dit belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. the aliens did it, the aliens did it,,,binnen 24 uur is dat vliegtuig gevonden vanaf nu,,

  3 likes
  • Gisteravond mocht ik contact maken met mijn ziels-deel uit de 5e dimensie. Hiervan waren 30 mensen getuige. Dit ziels-deel liet me ‘zien’ dat het toestel met alle mensen aan boord zich naar een bestemming in de 5e dimensie aan het begeven is. De mensen aan boord maken het goed, al vinden ze het wel spannend wat er gebeurd. Deze mensen hebben allen al een grote hooggevoeligheid ontwikkeld waardoor ze in staat zijn deze ervaring te ervaren. Het vliegtuig is opgenomen door een groot driehoekig ruimteschip, met hun ziels-delen aan boord, dat zich in het voor ons nog onbekende deel van het Universum in de 5e dimensie bevindt.

   23 likes
  • Je hoopt dat dit gerelateerd is met DE aankonding van courtney brown op 15/03 ?

   0 likes
 2. het zou heel goed mogelijk kunnen zijn dat het om een bewuste actie gaat. een kaping als ik hoor dat mensen op het vliegtuig nog gebeld kunnen worden maar na twee keer overgaan abrupt stopt zou je ook nog aan een jammer kunnen denken deze blokkeert alle inkomend en uitgaand data en mobiel verkeer. een piloot kan namelijk zijn radar gegevens uit zetten daar heeft hij een knop voor dan verdwijnt hij simpel weg van de radar die door de burgerluchtvaart gebruikt wordt. de motoren geven ieder afzonderlijk ook een singiaal naar de fabrikant zo weten zij hoe het met de motoren gestelt staat enz. de fabrikant beweert dat zij pas 4 uur na het radar contact verlies hun motoren ook kwijt waren 4 uur later…. dit zou kunnen betekenen dat het toestel aan de grond gezet is en volledig uitgeschakeld is. als dit het geval is dan is het een zeer goed georganiseerde kaping. met de nucliare wereld top op komst zou het zelfs zo kunnen zijn dat ze er een aanslag mee willen pogen op hartje Denhaag. het toestel is al een week vermist en in een week tijd kunnen ze veel met zo’n toestel doen.

  verdwijning door buitenaardse activiteiten,, het is mogelijk ik zelf heb zilveren orbs gezien 18 totaal op klaarlichte dag dit was een hele bijzondere ervaring. en hierna ben ik gaan zoeken en kwam uit bij de goden. zij zijn eigenlijk buitenaardse. gezien waartoe de orbs instaat waren durf ik met zekerheid te stellen dat er ook complete vliegtuigen kunnen verdwijnen, de technologie ligt duizenden jaren ver op de onze. ik probeer er wel is achter te komen hoe ze dit doen en volgens mij met frequenties van bepaalde materialen.

  maar toch moeten we op onze hoede zijn voor evnt kwaad willende die het op de top hebben gemunt door er een vliegtuig in te boren, ik zit binnen de 100km zone en heb al meerdere militairen voertuigen gezien, ook komen er luchtafweer geschuten te staan en als je maar probeert in de buurt te komen zullen ze dodelijk geweld gebruiken om dat te verhinderen. het zal nog wat worden als er straks 24/7 f16 gevechts straaljagers door de lucht knallen hier.

  5 likes
  • De grote baas komt langs… Straks allemaal in de houding in deelstaat 51 voor hoofd
   puppet Obama…. NOS wasverzachter zegt dat u moet klappen. Klappen sheeple, klappen…

   Jongeluy

   2 likes
 3. 9/11 was een ‘inside job’; is deze verdwijning van de Boeing 777, ook een ‘inside job’? Dit lijkt mij nogal sterk.

  5 likes
 4. Dat er een paar dagen voor 9/11 2.3 triljoen dollar uit de kas van het Pentagon verdween is overigens niet waar. Meer een geval van slecht luisteren of lezen/interpreteren van de Speech die toendertijd gegeven is door Rumsfeld .. 1 ding is zeker en dat is dat het niet zeker is wat er met het vliegtuig gebeurt is. Maar daar komen we vast snel genoeg achter.

  5 likes
 5. ´´Hij wijst erop dat er ook spooktelefoontjes kwamen uit de vermeende gekaapte vliegtuigen op 11 september 2001.´´ LOL
  Wat heeft dit met deze huidige situatie te maken? Er komen helemaal geen spooktelefoontjes uit het Maleise toestel want er wordt gewoon naartoe gebelt en de phones gaan over, tja dat is normaal he, niks mysterieus ! En vergeet het maar om met een app een vliegtuig te besturen of van koers te laten veranderen, laat staan de transponder uitzetten .waartoe een code nodig is.. allemaal crap.

  3 likes
 6. Bizar of toeval? Vandaag kwam ik de vlgd. site tegen. Wanneer je een stukje naar beneden scrolt zie je twee foto’s naast elkaar staan, nl. het logo van Malaysia Air Lines en een crop circle uit het Engelse Wiltshire, gedateerd 4 augustus 2013. Oordeel zelf:

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2507650/pg1

  Uiteraard kan deze crop circle gewoon door mensenhanden gemaakt zijn.

  2 likes
 7. kaping is al bevestigd, ook zeer goed voorbereid, vliegtuig heeft nog lang doorgevlogen en mobiele telefoons van passagiers waren 4 uur na opstijgen nog bereikbaar. Motoren hebben volgens VS +/- 7 uur gedraaid. Vraag wat is het motief? Opties: 1) onderdelen van vliegtuig verkopen 2) losgeld voor vliegtuig en passagiers 3) 9/11 scenario met een aanval op nucleaire top in Den Haag? Even in Kazachstan een vuile bom ophalen en dan met false transponder codes doorvliegen? Met ruim 2 weken tussen verdwijning en nucleaire top een haalbaar scenario mijns inziens.
  Omdat er 1 week na de verdwijning nog geen losgeld is gevraagd is scenario 3 kansrijk. 4) mislukte kaping en uiteindelijke crash in onbekende zee lokatie. (waarom draaien de motoren dan nog 7 uur? en is er geen mayday verzonden…) Zo vlak voor een top waar alle belangrijke wereldleiders aanschuiven moet je een 9/11 scenario niet uitsluiten en je daarop voorbereiden.

  2 likes
 8. 777 = 9/11 HURR DURR
  Conspiracy unveiled!

  1 likes
 9. #Marisca bijna goed.De 5 dimensie is ook hier in de hollow earth En daar is nu iedereen die in het vliegtuig aanwezig waren.Veilig en wel. Het was een giga sigaar chape moederschip .Niets is wat het lijkt.Maar dit muisje krijgt een discloser staartje.Vrede en vrijheid en nessara voor de gehele aarde.

  1 likes
 10. En dan ga je je toch afvragen of je je nog wel veilig moet voelen ….?!

  0 likes
 11. Zoals iedereen gis ik ook wat er gebeurd kan zijn.

  alien interception — lijkt me onwaarschijnlijk.

  mislukte kaping– mogelijk maar een kaping heeft meestal als doel het vliegtuig als onderpand te gebruiken voor wensen / eisen van de kaper. Het is niet handig om nooit meer wat van je te laten horen.

  mechanisch defect / crash– mogelijk maar dan zou er een ‘mayday’gevold hebben van de piloot / co-piloot

  Remote interception plane jacking — james bond scenario maar zou natuurlijk mogelijk zijn! Maar waar parkeer je zo’n kist zonder opgemerkt te worden.

  zelfmoord — naar mij idee meest waarschijnlijk. Piloot heeft radar gesaborteerd en het vliegtuig laten neerstorten in de zee.

  Maar ja, net als iedereen het blijft speculeren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

wtc7

Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

Een groep ingenieurs en architecten eist dat ...

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...