Bewustzijn

Na het nieuwetijdskind nu het hybride kind

Help door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naast het indigokind, het paranormale kind en het nieuwetijdskind wordt nu ook gesproken van het zogeheten hybride kind.

Het gaat om kinderen die worden voortgebracht door genetisch materiaal van mensen te vermengen met genen van buitenaardsen.

Daardoor ontstaan wezens die zowel menselijke als buitenaardse kenmerken en kwaliteiten hebben. Door hun verhoogde trilling kunnen mensen ze niet met hun fysieke ogen waarnemen, aldus energetisch/reconnectief therapeut Sigrid Karssens uit Waspik.

Steeds meer mensen zijn overtuigd van hun buitenaardse nageslacht en delen ervaringen bijvoorbeeld via YouTube. In onderstaande video vertelt Bridget Nielsen over haar eigen hybride kinderen. Ze heeft ook een website met informatie over hybride kinderen.

Ook Sigrid Karssens, die naar eigen zeggen onlangs naar een moederschip is gebracht om daar een vaccinatie met buitenaardse virussen en bacteriën te krijgen, zegt met steeds meer mensen in contact te komen die innerlijk weten dat ze elders een hybride kind hebben. Die kinderen hebben hun thuis overigens in ‘andere dimensies’.

Bron: Hpdetijd.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yes
Yes
10 jaren geleden

Tja, falsificatie onmogelijk….. Ouders denken -helaas ten onrechte- dat hun kinderen heel bijzonder zijn 🙂

Kees Chinees
Kees Chinees
10 jaren geleden

Het wordt met de dag gekker.

Dreamfall
Dreamfall
10 jaren geleden

Dit artikel is echt weer zo hokjesdenkend.

En mensen willen graag bij een hokje horen.

als het nou gaat om een voetbalclub,land,geloof,indigokind,zwart,blank het maakt nie uit want hokjes zijn hokjesdenkend en beschermen hun grenzen en hebben moeite een ander hokje te accepteren.

Dus weg met al die hokjes dan staan we een stuk sterker om goed te kunnen leven.

Groetjes
Dreamfall

Bert
Bert
10 jaren geleden

Hybride kinderen: “door hun verhoogde trilling kunnen mensen ze niet met het fysieke oog waarnemen”…. Ben ik even blij dat ik op gelijkstroom loop.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

41
0
We lezen graag je reactie!x