Homepagina » Bewustzijn » Na het nieuwetijdskind nu het hybride kind
Na het nieuwetijdskind nu het hybride kind

Na het nieuwetijdskind nu het hybride kind

Naast het indigokind, het paranormale kind en het nieuwetijdskind wordt nu ook gesproken van het zogeheten hybride kind.

Het gaat om kinderen die worden voortgebracht door genetisch materiaal van mensen te vermengen met genen van buitenaardsen.

Daardoor ontstaan wezens die zowel menselijke als buitenaardse kenmerken en kwaliteiten hebben. Door hun verhoogde trilling kunnen mensen ze niet met hun fysieke ogen waarnemen, aldus energetisch/reconnectief therapeut Sigrid Karssens uit Waspik.

Steeds meer mensen zijn overtuigd van hun buitenaardse nageslacht en delen ervaringen bijvoorbeeld via YouTube. In onderstaande video vertelt Bridget Nielsen over haar eigen hybride kinderen. Ze heeft ook een website met informatie over hybride kinderen.

Ook Sigrid Karssens, die naar eigen zeggen onlangs naar een moederschip is gebracht om daar een vaccinatie met buitenaardse virussen en bacteriën te krijgen, zegt met steeds meer mensen in contact te komen die innerlijk weten dat ze elders een hybride kind hebben. Die kinderen hebben hun thuis overigens in ‘andere dimensies’.

Bron: Hpdetijd.nl

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sigrid Karssens schreef:

  Ik nodig iedereen van harte uit op mijn site te kijken: http://www.praktijksigridkarssens.nl en dan naar de pagina hybride kinderen te gaan. Er staan o.a. fragmenten van mijn ervaringen met mijn hybride dochter en de vaccinatie met buitenaarde virussen en bacteriën, waardoor ik binnenkort in staat ben fysiek langere tijd met buitenaardsen in andere dimensies te verblijven en mijn hybride kinderen de liefde te geven die ik ze tot nu toe niet heb kunnen schenken omdat ik hun bestaan ontkende. Nu lukt dat niet meer, tja, wat wil je, in deze tijd waar bij iedereen de sluiers weg gaan vallen. Lees ook mijn boek Hemels aarden, overal te bestellen en binnenkort in het Engels verkrijgbaar. Lees en bepaal zelf het waarheidsgehalte van de informatie. Ik hoef het alleen maar te vertellen. Wat je ermee doet…??? Jij en ik leven in een duaal universum, waar ieder keuzevrijheid heeft! Dus je mag me voor gek verklaren :)!With love, Sigrid Karssens

  1 likes
 • Yes schreef:

  Tja, falsificatie onmogelijk….. Ouders denken -helaas ten onrechte- dat hun kinderen heel bijzonder zijn 🙂

  0 likes
 • Kees Chinees schreef:

  Het wordt met de dag gekker.

  0 likes
 • Dreamfall schreef:

  Dit artikel is echt weer zo hokjesdenkend.

  En mensen willen graag bij een hokje horen.

  als het nou gaat om een voetbalclub,land,geloof,indigokind,zwart,blank het maakt nie uit want hokjes zijn hokjesdenkend en beschermen hun grenzen en hebben moeite een ander hokje te accepteren.

  Dus weg met al die hokjes dan staan we een stuk sterker om goed te kunnen leven.

  Groetjes
  Dreamfall

  0 likes
 • Bert schreef:

  Hybride kinderen: “door hun verhoogde trilling kunnen mensen ze niet met het fysieke oog waarnemen”…. Ben ik even blij dat ik op gelijkstroom loop.

  0 likes
 • Monique schreef:

  De mensheid is er kennelijk nu rijp voor om dit soort informatie te ontvangen. Ik heb grote bewondering voor diegene die nieuwe informatie naar buiten brengt. Ze zegt het ook zo helder dat informatie niet volledig te begrijpen is maar dat het aankomt op voelen. En wat bruist ze van positieve energie zeg, heerlijk!

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  ik zou zeggen, van langs om gekker, maar ook dit is niet nieuw 🙂

  0 likes
 • Wesley schreef:

  ” die innerlijk weten”

  Ach, ze weten het innerlijk.

  Is ook makkelijk verifieerbaar. Vroeger stopten we zulke mensen in een gesticht, is misschien niet de juiste manier maar nu tegenwoordig iedereen met internetverbinding de grootst mogelijke waanzin de wereld in kan slingeren zou je nog gaan terugverlangen naar zulke tijden.

  0 likes
 • Jaap schreef:

  jammer dat we ze niet kunnen zien, want zoals het spreekwoord zegt: eerst zien, dan geloven! Stelletje krankzinnige mafkezen. Volledig losgezongen van de realiteit. Zo lust ik er ook nog wel een. Veel beloven en weinig geven, doet een gek in vreugde leven…

  0 likes
 • Yoop schreef:

  Tijd om die gasten een dwangbuis aan te trekken, er wat pillen in stouwen & daarna te verplaatsen naar de psychiatrische afdeling van Huize Weltevree.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Als men het draagvlak wil verpesten over het bestaan van buitenaards leven moet je vooral dit soort flauwekul verkondigen. De apetijtelijke jongedame moet weer zo noidig meeliften op het buitenaardse fenomeen net als al die mensen die beweren van andere planeten te komen. Ik doe het af als aandachttrekkerij. Ik ben wel overtuigd dat buitenaards leven bestaat. Helaas is het zo dat de gekkies het verpesten omdat die nauwelijks serieus kunnen worden genomen.

  0 likes
 • Carpa schreef:

  Ik kan best begrijpen dat sommigen het afdoen als onzin en van de pot gerukte larie, maar zo waren er ontzettend veel zaken die we vroeger ook als gek waarnamen. Vandaag heel erg vanzelfsprekende dingen. Zijn mensen voor gemarteld en gestorven. Voor wat? Voor hun waarheid. Net zoals het niet-geloven, waar- of aannemen van bepaalde informatie ook een bepaalde ‘waarheid’ is. Je bent er nu van overtuigd dat ‘t niet zo is, maar wie zegt dat je dat morgen nog zo ervaart? En de ander? Vandaag nog overtuigd en morgen misschien ‘t omgekeerde?
  Er is zo ontzettend veel dat we, als we fair zijn met onszelf, gewoonweg (nog) niet (kunnen) begrijpen. Het neemt daarom niet weg dat alles wat we nu als ‘normaal’ en ‘vertrouwd’ ervaren per definitie de absolute werkelijkheid betreft.
  Als we al beginnen met eerlijk te zijn met onszelf en ervan uitgaan dat iedereen ‘t wel eens ‘onjuist’ heeft, zonder met een beschuldigende verwijzing te werken, we écht een stap vooruit gaan. Los van al de rest.

  0 likes
 • Vonzie schreef:

  Och…van mij loopt er ook een weeshuis rond. Kan ik ff vangen (alimentatie, kinderbijslag, kinderkorting etc.. ) 😉

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Ach ja weer iets om aandacht mee te krijgen. Dit soort onzin maakt het buitenaardse fenomeen ongeloofwaardiger. De mensen die serieus zijn worden hier niet blij van.

  0 likes
 • Avatar_777 schreef:

  Of het wel of niet waar is, weet ik niet. Maar ik sluit niks uit. Er is tenslotte heel veel wat we met onze 3d-zintuigen (nog) niet kunnen waarnemen. De tijd zal het ons leren en de waarheid aan het licht brengen.

  0 likes
 • Linda schreef:

  Het is wel zo dat bekend is dat vrouwen door buitenaardsen inwendig zijn onderzocht, en volgens mij aardig wat. Waarom zou dit dan niet waar kunnen zijn? Het lijkt mij tot de reële mogelijkheden te horen.

  ‘Ook Sigrid Karssens, die naar eigen zeggen onlangs naar een moederschip is gebracht om daar een vaccinatie met buitenaardse virussen en bacteriën te krijgen.’

  Was dat een vaccinatie met of tegen buitenaardse virussen?

  0 likes
 • Wasbeertjuh schreef:

  Ach…. gekken hebben de halve wereld. Maar dit soort de héle wereld!

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote]Ook Sigrid Karssens, die naar eigen zeggen onlangs naar een moederschip is gebracht om daar een vaccinatie met buitenaardse virussen en bacteriën te krijgen, zegt met steeds meer mensen in contact te komen die innerlijk weten dat ze elders een hybride kind hebben. Die kinderen hebben hun thuis overigens in ‘andere dimensies’. [/quote]

  Oei, het is dan blijkbaar toch waar dat vaccinaties de hersenen aantasten. Enfin, die buitenaardse vaccinaties dan toch…

  0 likes
 • Eibhlin schreef:

  Lijkt me meer dat deze dame en anderen een of ander trauma als een abortus niet kunnen plaatsen en er zo een draai aan geven.

  Wat is het nut van die hybriden dan wel als die er zijn. Er zijn genoeg dingen dat de meeste mensen niet kunnen zien en dus al genoeg ongeloof en discussies opwekken.

  Ik vind het grote onzin al die zogezegde groepen en kinderen die naar hier komen. In mijn ogen zijn er maar 2 groepen. Of je bent een aardse ziel en dus aarde gebonden in denken en zijn. Of je bent een buitenaardse ziel en dus anders dan die aardse mensen. Simpel as that en geen kristal, indigo, engelachtige, hybride, straal dit en straal dat kinderen.

  0 likes
 • Carpa schreef:

  @Yoop: Yoop is op wandel naar huis, ‘s nachts en plots, zonder dat hij/zij wat in de gaten heeft gebeurt er wat vreemds, out of the ordinary. Hij ervaart allerlei emoties en ziet bijzondere zaken en hij wéét gewoon dat het écht is…hij/zij staat bij de voordeur en alles is weer als voorheen. ‘Normaal’. Maar er is een onbedwingbare drang om ‘t met mensen te delen en ja…dat gebeurd ook tot er iemand zegt: Tijd om die gasten een dwangbuis aan te trekken, er wat pillen in stouwen & daarna te verplaatsen naar de psychiatrische afdeling van Huize Weltevree.”
  Dan pas besef je hoe hardvochtig een mens wel kan reageren, puur uit hoofde van wat hij of zij denkt -op dat moment- als absoluut waar & juist.
  Zo WAREN draadloze elektriciteit, GSM’s, computers, WiFi, Smart-TV, laserpennen, biometrische systemen, spraaktechnologie, A.I. e.d. ooit ook een idee van mensen ten Huize Weltevree. We maken er NU, anno 2012 gretig gebruik van, zonder nadenken. Alles lijkt wel ‘zonder nadenken’.

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”Carpa”]@Yoop: Yoop is op wandel naar huis, ‘s nachts en plots, zonder dat hij/zij wat in de gaten heeft gebeurt er wat vreemds, out of the ordinary. [/quote]

  nou, alleen vallen die zaken die je laatst opnoemt geen van alle in het vakje paranormaal, hallucinatie, etc… 🙂
  En die je eerst opnoemt wel.

  Denkfoutje, appelen met peren vergelijken…

  Bovendien, ons brein kan rare toeren uithalen. Wat jij denkt dat echt is, is dat niet noodzakelijk.

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”Sigrid Karssens”] Dus je mag me voor gek verklaren :)!With love, Sigrid Karssens[/quote]

  en, verdien je een beetje goed aan je boek en je website?

  0 likes
 • wouter schreef:

  Los van het feit dat ik mij wel degelijk kan vinden in het bestaan van het ontvoeringsfenomeen, moet ik toch wel even kwijt dat ik stilaan het vliegend schijt krijg van termen als ‘hogere trilling’, ‘andere dimensies’, ‘onzichtbare frequentie’ en dies meer. Een frequentie is ‘iets’ per tijdseenheid. Als je kinderen een hogere frequentie hebben, zeg dan verdomme aan hoeveel hertz jij trilt, en aan hoeveel meer hertz je kinderen. En in welke dimensies bevinden ze zich dan? Of wacht, ik moet mijn geest verbreden en er iets ruimers onder verstaan.
  Ergens vermoed ik dat ze er iets anders mee bedoelen, maar noem een kip een kip, en maak geen misbruik van terminologie die als los zand aan mekaar hangt.

  0 likes
 • Iris schreef:

  Een kinderwens heb ik niet maar zo’n hybride kind is mss toch wel wat voor me!
  Kan ik gewoon m’n ding blijven doen zonder dat ik bákken met tijd kwijt ben aan de verzorging & opvoeding 🙂 En wanneer ik zin en tijd heb kan ik het wat liefde toesturen. Scheelt ook een hoop ongemakken; zo’n zwangerschap en bevalling lijkt me 10x niks!

  0 likes
 • Sigrid Karssens schreef:

  [quote name=”Linda”]Het is wel zo dat bekend is dat vrouwen door buitenaardsen inwendig zijn onderzocht, en volgens mij aardig wat. Waarom zou dit dan niet waar kunnen zijn? Het lijkt mij tot de reële mogelijkheden te horen.

  ‘Ook Sigrid Karssens, die naar eigen zeggen onlangs naar een moederschip is gebracht om daar een vaccinatie met buitenaardse virussen en bacteriën te krijgen.’

  Was dat een vaccinatie met of tegen buitenaardse virussen?[/quote]

  Sigrid Karssens: In onze dimensie zijn vele ziektes uitgestorven. De blauwdruk van oa. de pest en de pokken nog in de vierde? dimensie aanwezig is. Ga ik veel met hybriden om die zich bevinden in deze dimensie, dan bestaat de kans dat zo’n blauwdruk zich gaat manifesteren in de 3D via mijn lichaam. Dat willen ze voorkomen, door mij een cocktailvaccinatie aan te bieden. Ik heb daar toestemming voor gegeven. Mijn celgeheugen herinnert zich hoe ze zich ooit beschermde tegen de pest ea.

  0 likes
 • Carpa schreef:

  @Dr.Why: “Denkfoutje, wat jij denkt dat echt is, is dat niet noodzakelijk.” Dan vul ik aan met: niet persé in deze ‘realiteit’.
  Zo ben je al wel eens met verhoogde hartslag wakker geworden na een heftige, al dan niet goede droom. Wanneer je ‘daar’ bent is zelfs niet-lineaire tijdsbeleving ‘normaal’. Tot je wakker wordt. Over échtheid kan men nog veel zeggen. Hoewel ik je reactie wel begrijp, zijn veel van deze technologische ‘ontdekkingen’ vaak ontsproten vanuit het – wat jij noemt- ‘paranormale’ of extrazintuiglijke realiteiten.
  Zo werd ik als kind, anno 1984, wakker na een black-out, ik zag tijdens dat ‘wegzijn’ dat men glasvezelpartikels gebruikte met nanotechnologie om voor mensen ontoegankelijke plaatsen, data te kunnen bekomen. Zo waren er camera’s, en allerlei meetapparatuur op aanwezig. De partikels gaven hun info door dmv licht. (Laser blijkt later). Dit duurde ‘hier’ nog geen minuut, maar ‘t leek wel paar uur. Een appel of een peer? 😉

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”Carpa”]@Dr.Why: “Denkfoutje, wat jij denkt dat echt is, is dat niet noodzakelijk.” Dan vul ik aan met: niet persé in deze ‘realiteit’.
  [/quote]

  er is maar 1 realiteit. Dromen zijn bedrog 🙂

  [quote name=”Carpa”]zijn veel van deze technologische ‘ontdekkingen’ vaak ontsproten vanuit het – wat jij noemt- ‘paranormale’ of extrazintuiglijke realiteiten.
  [/quote]

  noem er eens eentje?
  Het enige dat ik weet is dat problemen soms opgelost worden in dromen, maar dat is nog paranormaal of extrazintuigelijk.

  [quote name=”Carpa”]ik zag tijdens dat ‘wegzijn’ dat men glasvezelpartik els gebruikte met nanotechnologie om voor mensen ontoegankelijke plaatsen, data te kunnen bekomen…
  [/quote]

  Lasers bestaan al van voor 1984. Wat jij beschrijft is een idee dat je kreeg in half wakende toestand. Hoogstaarschijnlijk getriggerd door iets wat je gehoord of gezien had daarvoor.

  0 likes
 • Carpa schreef:

  @Dr.Why, Ik wil geenszins wedijveren want daar gaat ‘t mij niet om. Ik vond het gewoon vreemd dat iemand als Yoop zo’n opmerking kon maken over iets dat idd vreemd is, maar daarom niet persé ‘onwaar’. Als ik dan je reactie bekijk en jij zegt dat er maar één realiteit is…neem mij niet kwalijk, maar dan zullen talloze gerenommeerde weteschappers jouw visie over wat écht is, zeker teleurstellen. Je vraagt me om ééntje op te noemen, maar er zijn er waarschijnlijk erg veel waar ik enkel ‘t resultaat van kan zien. Zo waren er waarschijnlijk in 1866 toen Nikola Tesla (hou je vast) ‘lichtflitsen’ en ‘beelden’ zag in zijn hoofd over wat hij kon maken niet écht gesprekken daarover. Als je zijn leeftijd van 10 in rekening brengt. Anno 1984 was ook ik 10, grappig, maar ik deed er niets mee, buiten vertellen aan mensen dat dit eraan zat te komen alsook ‘draadloze stroom’. Ik kan je zeggen dat ik volgens velen niet thuishoorde in ‘t rijtje. (abnormaal). Anyway, ‘t ga je goed en blijf je verbazen!

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”Carpa”]@Dr.Why, Ik wil geenszins wedijveren want daar gaat ‘t mij niet om…[/quote]

  Mooi, noem mij maar zo’n gerenomeerde wetenschapper die kan bewijzen dat er meerdere realiteiten zijn.

  Nikola Tesla was zonder meer een genie. Met een geweldige verbeeldingskracht. Daar is niets paranormaal of buitenzintuigelijk aan.

  Ik heb de mens-computer interface ook voorspeld toen ik een jaar of 12 was (een dikke 30 jaar geleden). Die is onlangs realiteit geworden. Niks magisch aan. Hersenen sturen elektrische signalen. Die kunnen opgevangen en ontcijferd worden. Omgekeerd kan je brein leren om bepaalde impulsen te interpreteren. Ik heb er nog wel een paar zo 🙂

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Sigrid Karssens”]Ik nodig iedereen van harte uit op mijn site te k… buitenaardsen in andere dimensies te verblijven en mijn hybride kinderen de liefde te geven die ik ze tot nu toe niet heb kunnen schenken omdat ik hun bestaan ontkende. Nu lukt dat niet meer, tja, wat wil je, in deze tijd waar bij iedereen de sluiers weg gaan vallen. Lees ook mijn boek Hemels aarden, overal te bestellen en binnenkort in het Engels verkrijgbaar. Lees en bepaal zelf het waarheidsgehalte van de informatie. Ik hoef het alleen maar te vertellen. Wat je ermee doet…??? Jij en ik leven in een duaal universum, waar ieder keuzevrijheid heeft! Dus je mag me voor gek verklaren :)!With love, Sigrid Karssens[/quote]
  Sigrid, het is weer tijd voor je Haldol.

  0 likes
 • Carpa schreef:

  @Dr. Why: Nou, eerst zeg je dat er maar één realiteit is en dan mag men je een gerenommeerde wetenschapper noemen die kan bewijzen dat er meerdere zijn… dit lijkt me beetje een contradictie, niet dan? Aan welke universiteit bent u gebonden?
  Maar ik kan volgen hoor, gedachtenkracht is bijzonder. Alsook onze hersenen die een fantastische zend-en ontvangstantenne is. Ben je het eens als ik zeg: “Energy flows where attention goes.” ?
  Paranormaal. what’s in a name, anyway! Er zijn talloze zaken die we nu ‘bizar’ vinden en dan om later weer als normaal te worden beschouwd. Alles is dus per definitie juist én onjuist tegelijk alsook normaal & abnormaal terzelfdertijd. Het hangt af van de individuele of collectieve perceptie in een bepaald tijdskader.
  Ik wil graag meer horen over je voorbeelden van ontcijferen van extracerebrale impulsen.
  Misschien doen ‘gekke’ mensen net dat en ontstond een ruptuur van de afscheidingslijn tssn 2 of meer realiteiten?

  0 likes
 • Dr. Why schreef:

  [quote name=”Carpa”]@Dr. Why: Nou, eerst zeg je dat er maar één realiteit is en dan mag men je een gerenommeerde wetenschapper noemen die kan bewijzen dat er meerdere zijn…[/quote]
  jij zei dat er veel wetenschappers waren die dat tegenspraken.

  [quote name=”Carpa”] Alsook onze hersenen die een fantastische zend-en ontvangstantenne is. Ben je het eens als ik zeg: “Energy flows where attention goes.” ?[/quote]

  De hersenen zijn helemaal geen antenne. En nee 🙂

  [quote name=”Carpa”]
  Ik wil graag meer horen over je voorbeelden van ontcijferen van extracerebrale impulsen.
  [/quote]

  Daar is niet veel bijzonders aan. Dat wordt opgevangen met electrodes en het zijn in wezen gewoon elektrische impulsen.

  [quote name=”Carpa”]
  Misschien doen ‘gekke’ mensen net dat en ontstond een ruptuur van de afscheidingslijn tssn 2 of meer realiteiten?[/quote]

  Alleen in science fiction verhalen.

  0 likes
 • kengai schreef:

  De mens is wel degelijk een antenne, vraag maar eens rond hoeveel mensen een melodietje in hun hoofd hebben en als ze dan de radio aandoen, dat daar dan hetzelfde liedje voor is of als je een goede band met je partner hebt, dat je bijna tegelijk aan dezelfde dingen denkt.

  0 likes
 • Carpa schreef:

  @Dr Why: Wat een teleurstelling. Niet jij als persoon dan wel de visie die je erop nahoudt. Als ik de talloze discrepanties in je schrijven bemerk en je statements die gebaseerd lijken te zijn op slechts persoonlijke veronderstellingen en niet zozeer getuigen van ‘kennis’ van die bepaalde onderwerpen, dan rest mij niet veel meer dan je het beste te wensen.
  Tip: Ga eens interessante symposia bijwonen en sla de vakliteratuur er eens op na, misschien zegt het je wat en brengt het je nog wat bij ook.
  Succes!

  0 likes
 • Monique schreef:

  [quote name=”kengai”]De mens is wel degelijk een antenne, vraag maar eens rond hoeveel mensen een melodietje in hun hoofd hebben en als ze dan de radio aandoen, dat daar dan hetzelfde liedje voor is of als je een goede band met je partner hebt, dat je bijna tegelijk aan dezelfde dingen denkt.[/quote]
  Mee eens en mijn ervaring is dat dit vermogen aan het toenemen is 🙂

  Telepathie vindt plaats, door middel van het grote energieveld. Energie is overal om ons heen. Een lege ruimte is werkelijk niet leeg. Overal zit energie, wat alles met elkaar verbind. Wat doorgaat in alle lagen van het leven. Uiteindelijk is alles energie wanneer je het bekijkt onder een microscoop. (Interessante films hierover zijn “what the bleep do we know” en “Down to the rabbit hole.”)
  Meer hierover lezen? Zie nieuwetijdskind.com

  0 likes
 • Linda schreef:

  Sigrid Karssens: In onze dimensie zijn vele ziektes uitgestorven. De blauwdruk van oa. de pest en de pokken nog in de vierde? dimensie aanwezig is. Ga ik veel met hybriden om die zich bevinden in deze dimensie, dan bestaat de kans dat zo’n blauwdruk zich gaat manifesteren in de 3D via mijn lichaam. Dat willen ze voorkomen, door mij een cocktailvaccinatie aan te bieden. Ik heb daar toestemming voor gegeven. Mijn celgeheugen herinnert zich hoe ze zich ooit beschermde tegen de pest ea.[/quote]

  Dus in feite krijg jij de ziektes ingespoten en reageert jouw lichaam door antistoffen aan te maken?
  Zelfde principe als homeopathie, alleen worden daar soortgelijke ziektes opgewekt met hetzelfde doel.

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”Dr. Why”][quote name=”Sigrid Karssens”] Dus je mag me voor gek verklaren :)!With love, Sigrid Karssens[/quote]

  en, verdien je een beetje goed aan je boek en je website?[/quote]

  My oh my Heer Why. Deze veronderstellingen zijn op heel veel plekken terecht, maar hier….

  0 likes
 • Linda schreef:

  [quote name=”wouter”]Los van het feit dat ik mij wel degelijk kan vinden in het bestaan van het ontvoeringsfenomeen, moet ik toch wel even kwijt dat ik stilaan het vliegend schijt krijg van termen als ‘hogere trilling’, ‘andere dimensies’, ‘onzichtbare frequentie’ en dies meer. Een frequentie is ‘iets’ per tijdseenheid. Als je kinderen een hogere frequentie hebben, zeg dan verdomme aan hoeveel hertz jij trilt, en aan hoeveel meer hertz je kinderen. En in welke dimensies bevinden ze zich dan? Of wacht, ik moet mijn geest verbreden en er iets ruimers onder verstaan.
  Ergens vermoed ik dat ze er iets anders mee bedoelen, maar noem een kip een kip, en maak geen misbruik van terminologie die als los zand aan mekaar hangt.[/quote]

  Je laat me lachen. Misschien even een tijdje de telegraaf lezen? Niet dat je daar van je vliegende schijt afkomt volgens mij:) 🙂 :)))

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Wat een prachtig mooi en lekker vrouwwezen is dit !! Die zou ik wel een hele nacht willen knuffelen en beminnen. Mijn fantasie gaat met me op de loop !

  0 likes
 • wouter schreef:

  Je laat me lachen. Misschien even een tijdje de telegraaf lezen? Niet dat je daar van je vliegende schijt afkomt volgens mij:) 🙂 :)))[/quote]

  [quote name=”Linda”][quote name=”wouter”]Los van het feit dat ik mij wel degelijk kan vinden in het bestaan van het ontvoeringsfenomeen, moet ik toch wel even kwijt dat ik stilaan het vliegend schijt krijg van termen als ‘hogere trilling’, ‘andere dimensies’, ‘onzichtbare frequentie’ en dies meer. [/quote]

  Je laat me lachen. Misschien even een tijdje de telegraaf lezen? Niet dat je daar van je vliegende schijt afkomt volgens mij:) 🙂 :)))[/quote]

  ben een belgje dus kan alleen maar veronderstellen dat de telegraaf iets is als het laatste nieuws bij ons hier 🙂

  en wat mezelf betreft: heb een open geest maar blijf wel kritisch. by the way, ik krijg ook het vliegend schijt van sceptici en ontkenners. mezelf proper houden is een day time job precies…

  0 likes
 • NT schreef:

  Het is enkel gezond als de menselijke moeders vrijwillig toestemming hebben gegeven voor de plaatsing van deze half-wezentjes. Anders is het enkel diep triest omdat het gedwongen is.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  artsen

  Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’

  Een gastbijdrage van prof. dr. Jean-Luc Gala, ...

  ritueel misbruik

  Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’

  Eind juni zond NPO Radio 1 een ...

  >