Mens en Dier

Maak je borst maar nat: Bill Gates verwacht over 3 jaar een nieuwe pandemie

Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoe ziet de wereld eruit na Covid-19? Daarover sprak miljardair Bill Gates onlangs met actrice Rashida Jones in een onthullende podcast. Hij antwoordde bevestigend op de vraag of een nieuwe pandemie onvermijdelijk is. “Hopelijk gebeurt zoiets pas over 20 jaar, maar we moeten ervan uitgaan dat het over 3 jaar al kan gebeuren.”

Gates voorspelde in 2015 in een TED-lezing de huidige pandemie en was betrokken bij een simulatie van een corona-uitbraak in oktober 2019, enkele weken voordat Covid-19 in China opdook. Hij waarschuwde in de podcast dat ‘de volgende natuurlijke epidemie mogelijk meer levens zal eisen’.

De miljardair kreeg ook de vraag of de volgende uitbraak een minder verwoestende impact zal hebben dan de huidige. Volgens Gates zullen de gevolgen minder verwoestend zijn omdat ‘we geoefend hebben’. “We hebben dan ziektespellen en oorlogsspellen gedaan, en vrijwel ieder land zal dan reageren zoals Zuid-Korea en Australië, waarbij mensen snel worden getest en in quarantaine worden geplaatst.”

Militaire aanpak

Hoe reageerden Zuid-Korea en Australië op het virus? In Zuid-Korea werd op grote schaal getest en bron- en contactonderzoek gedaan, waren strenge quarantaineregels van kracht en werden burgers nauwlettend gevolgd via een app.

In Australië waren zeer lange en strenge lockdowns van kracht. In de stad Melbourne moesten burgers bijvoorbeeld drie maanden binnenblijven. In deelstaat Zuid-Australië mochten mensen tijdens de lockdown zelfs niet naar een begrafenis of hun hond uitlaten.

In zijn TED-lezing uit 2015 zegt Gates dat we ons het beste kunnen voorbereiden op een pandemie door middel van een militaire aanpak. Hij pleit voor een soort medisch reservekorps waarbij zorgmedewerkers samenwerken met het leger.

[Dr. Rath Health Foundation]

4.2 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ruud
ruud
1 jaar geleden

Kunnen ze die man niet opsluiten. Dit heeft niks meer met Alzheimer te maken. Die is zelf ziek en een lopende virusbom

Christina
Christina
1 jaar geleden

Dat heeft hij al meermaals gezegd, maar dan erbij gezegd, dat de volgende veel erger zal zijn. Als de mensen hun ogen nu nog niet opengaan…..

rop
rop
1 jaar geleden

Ja, Die speelt goed in en op de angst van de mens in, maar stel nu eens dat je helemaal geen angst hebt, voor wat dan ook ,dan is het manipuleren ervan ook weg, want niemand zal dan voor wat dan ook meer angstig zijn ,waarschijnlijk is dat de beste en de volmaaktste middel tegen het gemanipuleerde. waar mensen echt heel goed in bedreven zijn

John
John
1 jaar geleden

Adolf h….gates zijn Hitchcock fantastisch speelt weer parten. Het woord ,hopelijk ,,in de tekst zegt genoeg.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

87
0
We lezen graag je reactie!x