Homepagina » Mens en Dier » Maak je borst maar nat: Bill Gates verwacht over 3 jaar een nieuwe pandemie
gates
Foto: Andy Thornley CC BY 2.0

Maak je borst maar nat: Bill Gates verwacht over 3 jaar een nieuwe pandemie

Hoe ziet de wereld eruit na Covid-19? Daarover sprak miljardair Bill Gates onlangs met actrice Rashida Jones in een onthullende podcast. Hij antwoordde bevestigend op de vraag of een nieuwe pandemie onvermijdelijk is. “Hopelijk gebeurt zoiets pas over 20 jaar, maar we moeten ervan uitgaan dat het over 3 jaar al kan gebeuren.”

Gates voorspelde in 2015 in een TED-lezing de huidige pandemie en was betrokken bij een simulatie van een corona-uitbraak in oktober 2019, enkele weken voordat Covid-19 in China opdook. Hij waarschuwde in de podcast dat ‘de volgende natuurlijke epidemie mogelijk meer levens zal eisen’.

De miljardair kreeg ook de vraag of de volgende uitbraak een minder verwoestende impact zal hebben dan de huidige. Volgens Gates zullen de gevolgen minder verwoestend zijn omdat ‘we geoefend hebben’. “We hebben dan ziektespellen en oorlogsspellen gedaan, en vrijwel ieder land zal dan reageren zoals Zuid-Korea en Australië, waarbij mensen snel worden getest en in quarantaine worden geplaatst.”

Militaire aanpak

Hoe reageerden Zuid-Korea en Australië op het virus? In Zuid-Korea werd op grote schaal getest en bron- en contactonderzoek gedaan, waren strenge quarantaineregels van kracht en werden burgers nauwlettend gevolgd via een app.

In Australië waren zeer lange en strenge lockdowns van kracht. In de stad Melbourne moesten burgers bijvoorbeeld drie maanden binnenblijven. In deelstaat Zuid-Australië mochten mensen tijdens de lockdown zelfs niet naar een begrafenis of hun hond uitlaten.

In zijn TED-lezing uit 2015 zegt Gates dat we ons het beste kunnen voorbereiden op een pandemie door middel van een militaire aanpak. Hij pleit voor een soort medisch reservekorps waarbij zorgmedewerkers samenwerken met het leger.

[Dr. Rath Health Foundation]
4.2 25 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ruud
ruud
2 maanden geleden

Kunnen ze die man niet opsluiten. Dit heeft niks meer met Alzheimer te maken. Die is zelf ziek en een lopende virusbom

Danny
Danny
Reactie op  ruud
2 maanden geleden

opsluiten? Gewoon geld inzamelen en een sniper inhuren om hem om te leggen. Als ik miljonair geweest was dan waren Gates, tedros ,de jonge en rutte allang verdwenen van deze aardbodem. Aivd kom er maar in.

Tony
Tony
Reactie op  Danny
2 maanden geleden

ik doe het gratis.

Rob
Rob
Reactie op  ruud
2 maanden geleden

Bill Gates heeft totaal niets menselijks over zich. Je gaat je afvragen wat hij eigenlijk dan wel is. Hij werd in 1998 gehoord over zijn ‘bezorgdheid’ over non-microsoft web browsers. Hij begreep de vragen niet die hem gesteld werden. Hij begreep ‘bezorgdheid’ niet eens.

https://streamable.com/30xoyw

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Hij begreep de vragen wel, maar deed voorkomen alsof hij ze niet begreep. Hij kon toen zijn leugens niet verbergen en nu is de hele wereld de dupe van zijn leugens en wanzinnige ideeën.

Oftewel hij hield zich van de domme en toneelspelen kan hij heel goed. Zijn ultieme toneelstuk, om de rijkste man van de wereld te worden vindt nu plaats. Na meer dan 40 jaar mensen voor de gek houden is er dus nog niets veranderd. Maar dit keer zijn het niet klanten die Microsoft-producten kochten, in zijn val zijn getrapt, maar al die mensen die menen dat hij het goed met de mensheid voor heeft, inclusief de meeste regeringen in de wereld.

Wanneer je het spandoek achter zijn lichaam bekijkt, daar staat; enough food for everyone.

Maar daar heeft hij het nog nooit over gehad. Maar hij heeft wel een programma in werking gesteld, namelijk het uitroeien van de wereldbevolking, om dit spandoek kracht bij te zetten.

Rob
Rob
Reactie op  serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Dat hij de wereldbevolking wil uitroeien is niet zijn idee. Dat idee bestaat al veel langer.Het plan van de NWO is al een aantal eeuwen oud. Bill is nu gewoon iemand die vooraan staat om het uit te voeren. Maar het is ook de agenda van de Cabal met een paar bloedlijn families. Bill is voor hen ook gewoon een bruikbare idioot want zelf kunnen bloedlijn families niets. Twee van die bloedlijn families zie je in deze tijd elke keer weer terug.

Pluis
Pluis
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Bill Gates vader was eugeneticus, vond de gekleurde medemens maar “untermenschen”, een soort ratten die uitgemoord moesten worden. Hij was actief in “Planned Parenthood”, de Amerikaanse abortusklinieken, waar voornamelijk zwarte vrouwen geaborteerd en gesteriliseerd werden. De feutus en babylijkjes werden verkocht voor (medische) onderzoeksdoeleinden.
Billy boy heeft zijn sterilisatie drift dus niet van een vreemde geërfd.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Pluis
1 maand geleden

Top comment 💪

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Correctie: Bill 666 Gates is een Rockefeller via de bloedlijn van zn moeder.
Rockefeller is onderdeel van de cabal.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Bill Gates is een rockefeller, die leven in een sub-realiteit.
Die mensen ontmoeten alleen ballenlikkers zoals Rutte.
Gates heeft nog nooit weerwoord gehad.

Christina
Christina
2 maanden geleden

Dat heeft hij al meermaals gezegd, maar dan erbij gezegd, dat de volgende veel erger zal zijn. Als de mensen hun ogen nu nog niet opengaan…..

doornbos
doornbos
Reactie op  Christina
2 maanden geleden

Logisch als je in de feestcommissie zit. Dan weet je wat er gaat komen nietwaar? 🙂

Jeroen
Jeroen
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

👊

rop
rop
2 maanden geleden

Ja, Die speelt goed in en op de angst van de mens in, maar stel nu eens dat je helemaal geen angst hebt, voor wat dan ook ,dan is het manipuleren ervan ook weg, want niemand zal dan voor wat dan ook meer angstig zijn ,waarschijnlijk is dat de beste en de volmaaktste middel tegen het gemanipuleerde. waar mensen echt heel goed in bedreven zijn

Jeroen
Jeroen
Reactie op  rop
1 maand geleden

Zo is het kamaraad!
Je moet die droeftoeters gewoon negeren.
Ik ga nog steeds zonder mondkap mn boodschappen halen en zal er ook nooit een opzetten. Mn tv abonnement heb ik jaren geleden al bij het grofvuil gezet, heerlijk wat was dat een bevrijding van fake nieuws – NOS NPO RTL

#IkHebNooitMeeGedaan

John
John
2 maanden geleden

Adolf h….gates zijn Hitchcock fantastisch speelt weer parten. Het woord ,hopelijk ,,in de tekst zegt genoeg.

William
William
2 maanden geleden

Tuurlijk, de kassa moet blijven rinkelen……

Leidi
Leidi
2 maanden geleden

Graag opsluiten deze engerd

Tao
Tao
2 maanden geleden

COVID-21 schijnt al klaar te staan.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Tao
1 maand geleden

En Covid-20 dan? 😂😂😂😂😂
KungFlu

Mickey
Mickey
2 maanden geleden

He he he, het is nu meer dan duidelijk waar het allemaal vandaan komt!

Henk R
Henk R
2 maanden geleden

Over 3 jaar? Er wordt gesproken over covid 21 in februari 2021 . Ach ja ,om ons gerust te stellen natuurlijk. De partij van de dieren heeft laten weten dat misschien de vogelgriep muteert en dan wellicht van mens op mens overdraagbaar is. Laat er nu in Nederland een laboratorium zijn die dit kant en klaar op de plank heeft liggen. Te lezen in het stuk ” gevaarlijkste virus ooit ” op scientias . Hierin wordt beschreven hoe ze het virus h5n1 genetisch hebben gemodificeerd en dat bij dit biologischwapen ,antrax wat kinderachtig is. Ik vrees dat ze dit gaan gebruiken om de depopulatie te realiseren.

Moni
Moni
Reactie op  Henk R
2 maanden geleden

Covid 20 gaan ze dan overslaan .

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Moni
1 maand geleden

Die is er al: UK Engeland

Trix
Trix
Reactie op  Henk R
2 maanden geleden

Ja… Ik denk dat het een geupgrade / gemuteerde versie van covid 19 gaat worden. Hogere sterfte… Om een groot gedeelte van de mensen alsnog over te halen om die vaccinatie te halen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Henk R
2 maanden geleden

Gelukkig geloof ik niet in virussen. Er zit toch een bepaald verwachtingspatroon achter bij die mensen. Die zouden wel eens helemaal niet uit kunnen komen. Waren ziektes veroorzaakt door bacteriën niet ernstiger in verloop in vroeger tijden?

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Henk R
1 maand geleden

Doe maar, dan gaan die idioten er zelf ook aan😂

Anne
Anne
2 maanden geleden

Wat een griezel. Hij meent dat hij nu ineen keer van alles kan. Van computernerd dan weer voorspeller dan viroloog dan weer vaccin kenner. Ik ben helemaal klaar met die duivel. Hij heeft een vaccin nodig. Het liefst meerderen.

Ikke
Ikke
Reactie op  Anne
2 maanden geleden

Bill is op deze functie gezet door de WEF omdat hij bewezen heeft een product aan de hele wereld te kunnen slijten. Zijn taak nu is om vaccinaties aan alle overheden te slijten. Dit ter voorbereiding op moderne slavernij.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Alleen komen die vaccins niet verder dan de roverheid, want wij moeten die zooi niet. Nét als in 2009 met de Mexikaanse griep: Alles (bijna) kon de prullenbak in en 7000 Nederlandse kinderen die de spuit toen wél hebben gekregen hebben er narcolepsie aan overgehouden……..😕

doornbos
doornbos
Reactie op  Anne
2 maanden geleden

Niks ‘vaccin’. Men is druk met het uitrollen van GMO. In andere woorden genetische modificatie. Daarom slaat het zogenaamde testen ook van het gif ook nergens op. Dat doet helemaal niet terzake. Er moeten zoveel mogelijk mensen dood. Hen vriendelijk vragen vrijwillig te gaan helpt doorgaans niet zo erg. Vandaar dan ook, onder uit de zak.

Jeroen
Jeroen
Reactie op  doornbos
1 maand geleden

Correct

x

Check Also

clinton

Voormalig Clinton-adviseur: Amerika verandert onder Biden in ‘totalitaire staat’

Voormalig Clinton-adviseur Naomi Wolf waarschuwde deze week ...

de jonge

Zo reageert De Jonge op kritische vragen over het coronavaccin

Woensdag stelde Kamerlid Wybren van Haga (FVD) ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

83
0
We lezen graag je reactie!x