Buitenaards

NASA-astronauten delen hun ervaringen over buitenaardsen. Hebben ze een basis op de maan?

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een aantal NASA-astronauten heeft gezegd dat buitenaardsen bestaan en dat ze al geruime tijd in contact staan met de mensheid.

Tenminste vier bekende astronauten hebben zich openlijk uitgesproken over bestaan van aliens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Sommigen van hen hebben UFO’s zien vliegen, terwijl anderen claimen dat ze door hoge militaire functionarissen zijn ingelicht over buitenaards contact.

Buzz Aldrin

Zowel Neil Armstrong als Buzz Aldrin zagen kort na hun historische landing op de maan UFO’s, zo blijkt uit onbevestigde berichten.

NASA-astronaut Armstrong geloofde dat aliens een basis hadden op de maan. Ze zouden hem en anderen gewaarschuwd hebben om ‘weg te blijven’.

Tijdens een Ask Me Anything-sessie op Reddit zei Aldrin: “Vanuit Apollo 11 zag ik op weg naar de maan een licht buiten het raam dat met ons mee leek te reizen.”

“Er waren vele mogelijke verklaringen voor wat het kon zijn geweest,” voegde hij toe.

Hoewel het volgens hem niet ging om een buitenaards vaartuig, gelooft hij wel dat er andere levensvormen in de ruimte zijn.

Edgar Mitchell

In 1971 werd Edgar Mitchell de zesde maan die op de maan liep. De rest van zijn leven bleef hij vertellen dat ‘aliens ons al lange tijd in de gaten houden en hier al heel lang zijn’.

Hij claimde eens dat vredelievende aliens de aarde hadden bezocht om ons te behoeden voor een kernoorlog en dat het Vaticaan de waarheid kent over het bestaan van buitenaardsen.

Mitchell zei ook dat UFO’s zijn gezien boven kerninstallaties en tijdens de Koude Oorlog vaak kernraketten uitschakelden.

De astronaut stelde bovendien dat de Amerikaanse overheid het beroemde Roswellincident in de doofpot heeft gestopt.

“De reden hiervoor was dat ze niet wisten of de aliens al dan niet kwaad in de zin hadden en ze wilden niet dat de Sovjets er lucht van zouden krijgen,” zei hij.

Gordon Cooper

Cooper deed mee aan Project Mercury, de eerste Amerikaanse bemande ruimtemissie. Hij zei in 1951 UFO’s te hebben gezien boven Duitsland.

De astronaut zei ook dat hij vliegende schotels had gezien boven een geheime vliegbasis waar experimentele Amerikaanse vliegtuigen werden getest.

“Deze buitenaardse vaartuigen en hun bemanningsleden komen van andere planeten die iets hoger ontwikkeld zijn,” zei hij in 1984.

“We moeten eerst laten zien dat we onze problemen op een vreedzame manier kunnen oplossen en niet door middel van oorlog, voordat we kunnen worden geaccepteerd als leden van het universele team.”

Brian O’Leary

O’Leary is nooit in de ruimte geweest, maar was wel één van de 11 astronauten die in de jaren zestig in aanmerking kwamen voor een mogelijke Marsmissie.

Later in zijn leven had O’Leary een bijna-doodervaring die zijn kijk op het leven en de realiteit drastisch veranderde.

“Er is overvloedig bewijs dat we worden bezocht [door aliens],” zei O’Leary, die als professor was verbonden aan de Princeton University.

“Beschavingen houden ons al heel lang in de gaten en vanuit het traditionele materialistische westerse standpunt bekeken zien ze er bizar uit.”

[IBTimes]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
6 jaren geleden

We moeten eerst laten zien dat we onze problemen op een vreedzame manier kunnen oplossen en niet door middel van oorlog, voordat we kunnen worden geaccepteerd als leden van het universele team.”

nou dat zal wat worden.
gewone burgers willen geen oorlog alleen de elite houdt van chaos en het liefst heel veel.
de buitenaardse kunnen beter met de burger praten.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

The whole of the US consists of lies ……… of moon landings until 9/11.
From JFK to Martin Luther King.
SHORTLY …….. ALL IN US IS FAKE!

Heribert
Heribert
6 jaren geleden

Ben benieuwd naar de eerste foto’s/films van aliens met de astronauten met name ook hoe ze contact met elkaar hebben,elkaar begroeten en welke afspraken ze met elkaar konden maken.

marcelleke
marcelleke
6 jaren geleden

Heb je het tegen ONS of tegen Engelssprekenden, Rob ?

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x