Buitenland

Vreemde supersone knallen boven de VS, Engeland en India

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand werden verschillende supersone knallen gehoord in de Amerikaanse staat Oklahoma. De knallen waren het gesprek van de dag op de sociale media en lokale bewoners gingen op zoek naar antwoorden.

Veel getuigen dachten aardbevingen te hebben gevoeld. De geologische dienst in het gebied zei dat er geen seismische activiteit was gemeten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Rond dezelfde tijd werd ten zuiden van de stad Houston in Texas een felle flits gezien. Justin Wagoner, een lokale bewoner, zag een groene staart en hoorde een harde supersone knal. Anderen spraken van witte en oranje kleuren.

Bliksem

Inwoners van het Engelse Leicester schrokken begin deze maand op van een harde knal. Mensen in het centrum van de stad deden melding van een bulderende explosie die deed denken aan het geluid van donder.

Ook mensen uit de omgeving waren getuige van de harde knal. Het Britse ministerie van Defensie was niet bereikbaar voor commentaar. De luchtverkeersleiding van East Midlands Airport liet wel weten dat er op het moment van de knal geen militaire toestellen door het gebied vlogen.

Op 18 december jongstleden werd een oorverdovende knal gehoord in Jodhpur in de Indiase deelstaat Rajasthan. Er werd gesproken van een supersone knal of een incident in een munitiedepot. Het Indiase leger sprak de geruchten van een incident tegen.

Schudden

Op 20 december waren inwoners van Horry County in South Carolina getuige van een harde knal. Huizen en gebouwen stonden er te schudden op hun grondvesten.

Op dezelfde dag kregen lokale media in Californië meldingen binnen van een bulderend geluid of mogelijke aardbevingen. De Amerikaanse geologische dienst USGS heeft echter geen aardbevingen in het gebied geregistreerd, aldus woordvoerder David Oppenheimer.

Medewerkers van Edwards Air Force Base zeiden dat de mysterieuze explosie een supersone knal was die werd veroorzaakt door een F-22. Sceptici zijn niet overtuigd. Een geofysicus die opgroeide rond vliegbases zei dat hij nog nooit zo’n supersone knal had gehoord.

Bron: Ufo-blogger.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peer
Peer
11 jaren geleden

Volgens mij vrijkomend methaan uit de olie, die in de grond en zeebodem zit, welke dan in de lucht ontploft.

Bending unit 22
Bending unit 22
11 jaren geleden

Dan zijn ze daar al vroeg aan het knallen !!??

Ik heb het hier in zuid Limburg ook al eens gehoord, oorzaak???
Onbekend.
http://www.l1.nl/nieuws/harde-knal-zuid-limburg-geen-aardbeving#.UN24-mt5mSM

FFHK
FFHK
11 jaren geleden

Enig id hoeveel lading zon regenwolk kan hebben ?LOL! maar wel cool sypersonische knallen ! 🙂 good luck !

Dingetje
Dingetje
11 jaren geleden

Prachtig. Kippenvel.
Maar waar is Quinsey?

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x