Homepagina » Binnenland » Nederlanders laten geen spaan heel van wetsvoorstel over testbewijzen: ‘Dit is medische dictatuur!’
wetsvoorstel
Foto: CC0

Nederlanders laten geen spaan heel van wetsvoorstel over testbewijzen: ‘Dit is medische dictatuur!’

Voetbalwedstrijden, festivals en theatervoorstellingen: vanaf deze maand worden deze pilot-evenementen gehouden. Mensen die ernaartoe willen, moeten een testbewijs laten zien waaruit blijkt dat ze niet besmet zijn met het coronavirus. Mensen met een kaart voor een evenement moeten zich bij een speciale teststraat laten testen.

De overheid werkt ondertussen aan de ‘Tijdelijke wet testbewijzen Covid-19’. Het is de bedoeling dat deze wet op 1 mei ingaat. Met de pilots wil men uitzoeken of deze wet uitvoerbaar is.

Tot halverwege maart konden burgers reageren op het wetsvoorstel. Er zijn in totaal 3748 reacties binnengekomen. Die zijn niet mals: het is een eindeloze stroom negatieve reacties. Niemand zit op deze wet te wachten. Iemand uit Monster schreef op 15 maart: “Als ook deze wet, naast al die andere gedrochten van wetten die door het klapvee al zijn goedgekeurd, wordt aangenomen, dan is het leven voor veel, heel veel mensen nauwelijks meer de moeite waard.”

Medische apartheid

Op dezelfde dag reageerde een persoon uit Amersfoort: “Absoluut tegen. Het werkt discriminatie in de hand en creëert een apartheidssysteem. Het is een ernstige schending van een aantal fundamentele grondrechten. Dit is Nederland onwaardig.”

“Het kan niet zo zijn dat wij van een verzorgingsstaat afglijden naar een nachtwakerstaat of zelfs een politiestaat. Waarbij je als individu geen zelfbeschikking meer hebt en de staat alles voor jou bepaalt,” schrijft L. Lux in een reactie op het wetsvoorstel.

Een reactie van iemand uit Zeist: “Serieus!? Nadat de hele wereld vond dat we etnische apartheid moesten afschaffen, gaan we nu medische apartheid invoeren? Is er dan niets geleerd van het verleden? En dit alles voor een ziekte met een IFR van 0,2% voor alle leeftijden (en slechts 0,05% voor mensen jonger dan 70). Haal Covid-19 direct van de A-status en ga weer normaal doen. De vrijheidsbeperkingen worden steeds flagranter. Dit moet echt stoppen!”

Rutte en De Jonge zijn erg uit op macht

“Ik vind het bizar dat er steeds meer (mogelijkheden tot) vrijheidsbeperkingen worden opgenomen in de wet. Er wordt gestuurd op angst, op verdeel en heers, er wordt flinke indirecte vaccinatiedrang uitgeoefend, en dan straks nog een testverplichting terwijl je geen klachten hebt als je eindelijk weer aan het leven deel wilt nemen zodra dat eindelijk weer kan. Rutte en De Jonge zijn erg uit op macht,” aldus iemand uit Heerhugowaard.

“Afschuwelijk wetsvoorstel, dit gaat veel te ver. Dit is indirecte verplichting. Dit tast de lichamelijke integriteit aan en zorgt voor een tweedeling in de maatschappij. Mag nooit gebeuren!” zegt een Amsterdammer.

Een persoon uit Wormerveer fulmineert: “Het is ronduit belachelijk om deze zeer onbetrouwbare PCR-test en andere sneltoetsen in te zetten om al dan niet gezonde mensen te testen voor ze mee mogen doen aan het openbare leven! Dit is medische dictatuur! Het coronavirus is geen pandemie met een mortaliteitscijfer van 0,2! Dus is deze vorm van dictatuur belachelijk. Er is helemaal geen levensbedreigende situatie.”

Eén grote misleiding en zwendel

“Nu gaat het om testbewijzen, wat later vaccins worden. Een vaccin dat geen vaccin is en nog in de derde testfase zit tot en met 2023 als veilig bestempelen, is misleiding. Mensen worden gebruikt als proefkonijn zonder dat ze het weten. Zeker niet te verplichten, direct of indirect! Al helemaal niet voor een virus waar 98% van de mensen niet ziek van wordt en waarbij de gevaccineerden nog steeds besmettelijk kunnen zijn, zonder dat zij dat weten. Eén grote misleiding en zwendel,” stelt iemand uit Rijsbergen.

Zo zijn er nog 3740 van dit soort reacties. Lees ze hier allemaal. De overheid heeft kennelijk maling aan de mening van het volk en drukt de wet gewoon door.

4.7 105 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
158 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
3 maanden geleden

Wat een chaos! Nee dan heeft het leven op deze prachtige aarde totaal geen zin meer en kan je alleen nog naar het hiernamaals verlangen. Alles en iedereen die het voor het zeggen hebben zijn zwaar crimineel bezig,is dat dan wat we willen?

Jeff
Jeff
3 maanden geleden

Werd gisteren gebeld door mijn medisch centrum. Of ik vanavond gevaccineerd wou worden? Heb ze bedankt en nee gezegd.
Toch wel apart, dat je voor euthanasie, hemel en aarde moet bewegen, normaal gesproken. Hier krijg je er notabene een uitnodiging voor.

Annette
Annette
3 maanden geleden

Inderdaad! Dit is dictatuur, pure terreur! Nooit, maar dan ook nooit ga ik daaraan meedoen. Ik kan alleen maar hopen, dat er heel veel mensen zijn, die niet gaan meedoen aan dit walgelijke gebeuren. Het idee alleen al, dat je, terwijl je gewoon normaal gezond bent, iedere keer bij een bezoek aan Artis, museum, voetbalwedstrijd of wat dan ook, zo’n vieze wattenstaaf in je neus krijgt. Voor de kenners: dit is ook een indirecte methode van “vaccineren”, alleen dan in een kleinere hoeveelheid. Maar…. vele kleintjes maken één grote. Dat iedereen gewaarschuwd is. Dus niet testen en niet “vaccineren”. Dan blijf je tenminste baas over je eigen lichaam. Als nou genoeg mensen er niet aan meedoen, dooft het vanzelf uit. Ik heb tot nu toe één keer een test moeten doen: mijn arm was gebroken en moest geopereerd worden. DAT was voor mij een reden om het wel te doen. Het was een gecompliceerde breuk, die niet normaal was genezen. Dan sta je met je rug tegen de muur, dan heb je simpelweg geen keuze. Voor alle andere zaken: NOOIT!

salvar
salvar
3 maanden geleden

De overheid heeft kennelijk maling aan de mening van het volk en drukt de wet gewoon door.
er is een manier nergens naartoe gaan (wel jammer) laat alles maar failliet gaan of kruipen de horeca etc. dan uit hu schulp?
ze hebben ons nodig en niet anders.

het gaat om macht.
het gaat om bbb (666) ja voor hen.
het gaat om reduceren van de wereldbevolking en niets anders.

kom in opstand en laat ze de pest krijgen bij de tweede kamer.
ze gekken komen zometeen weer aan de macht en dat vind ik niet fijn.

dus rutte & co of kaag&co opzouten we willen jullie niet meer.

x

Check Also

cdc

Geeft het Amerikaanse CDC openlijk toe dat de PCR-test één grote zwendel is?

Geeft het CDC, het Amerikaanse RIVM, openlijk ...

de jonge

‘Coronatator’ De Jonge: de prikbus bij scholen, dat is een beeld dat je heel veel gaat zien

Minister Hugo de Jonge kreeg gisteren tijdens ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

158
0
We lezen graag je reactie!x