Homepagina » Binnenland » Nederlanders laten geen spaan heel van wetsvoorstel over testbewijzen: ‘Dit is medische dictatuur!’
wetsvoorstel
Foto: CC0

Nederlanders laten geen spaan heel van wetsvoorstel over testbewijzen: ‘Dit is medische dictatuur!’

Voetbalwedstrijden, festivals en theatervoorstellingen: vanaf deze maand worden deze pilot-evenementen gehouden. Mensen die ernaartoe willen, moeten een testbewijs laten zien waaruit blijkt dat ze niet besmet zijn met het coronavirus. Mensen met een kaart voor een evenement moeten zich bij een speciale teststraat laten testen.

De overheid werkt ondertussen aan de ‘Tijdelijke wet testbewijzen Covid-19’. Het is de bedoeling dat deze wet op 1 mei ingaat. Met de pilots wil men uitzoeken of deze wet uitvoerbaar is.

Tot halverwege maart konden burgers reageren op het wetsvoorstel. Er zijn in totaal 3748 reacties binnengekomen. Die zijn niet mals: het is een eindeloze stroom negatieve reacties. Niemand zit op deze wet te wachten. Iemand uit Monster schreef op 15 maart: “Als ook deze wet, naast al die andere gedrochten van wetten die door het klapvee al zijn goedgekeurd, wordt aangenomen, dan is het leven voor veel, heel veel mensen nauwelijks meer de moeite waard.”

Medische apartheid

Op dezelfde dag reageerde een persoon uit Amersfoort: “Absoluut tegen. Het werkt discriminatie in de hand en creëert een apartheidssysteem. Het is een ernstige schending van een aantal fundamentele grondrechten. Dit is Nederland onwaardig.”

“Het kan niet zo zijn dat wij van een verzorgingsstaat afglijden naar een nachtwakerstaat of zelfs een politiestaat. Waarbij je als individu geen zelfbeschikking meer hebt en de staat alles voor jou bepaalt,” schrijft L. Lux in een reactie op het wetsvoorstel.

Een reactie van iemand uit Zeist: “Serieus!? Nadat de hele wereld vond dat we etnische apartheid moesten afschaffen, gaan we nu medische apartheid invoeren? Is er dan niets geleerd van het verleden? En dit alles voor een ziekte met een IFR van 0,2% voor alle leeftijden (en slechts 0,05% voor mensen jonger dan 70). Haal Covid-19 direct van de A-status en ga weer normaal doen. De vrijheidsbeperkingen worden steeds flagranter. Dit moet echt stoppen!”

Rutte en De Jonge zijn erg uit op macht

“Ik vind het bizar dat er steeds meer (mogelijkheden tot) vrijheidsbeperkingen worden opgenomen in de wet. Er wordt gestuurd op angst, op verdeel en heers, er wordt flinke indirecte vaccinatiedrang uitgeoefend, en dan straks nog een testverplichting terwijl je geen klachten hebt als je eindelijk weer aan het leven deel wilt nemen zodra dat eindelijk weer kan. Rutte en De Jonge zijn erg uit op macht,” aldus iemand uit Heerhugowaard.

“Afschuwelijk wetsvoorstel, dit gaat veel te ver. Dit is indirecte verplichting. Dit tast de lichamelijke integriteit aan en zorgt voor een tweedeling in de maatschappij. Mag nooit gebeuren!” zegt een Amsterdammer.

Een persoon uit Wormerveer fulmineert: “Het is ronduit belachelijk om deze zeer onbetrouwbare PCR-test en andere sneltoetsen in te zetten om al dan niet gezonde mensen te testen voor ze mee mogen doen aan het openbare leven! Dit is medische dictatuur! Het coronavirus is geen pandemie met een mortaliteitscijfer van 0,2! Dus is deze vorm van dictatuur belachelijk. Er is helemaal geen levensbedreigende situatie.”

Eén grote misleiding en zwendel

“Nu gaat het om testbewijzen, wat later vaccins worden. Een vaccin dat geen vaccin is en nog in de derde testfase zit tot en met 2023 als veilig bestempelen, is misleiding. Mensen worden gebruikt als proefkonijn zonder dat ze het weten. Zeker niet te verplichten, direct of indirect! Al helemaal niet voor een virus waar 98% van de mensen niet ziek van wordt en waarbij de gevaccineerden nog steeds besmettelijk kunnen zijn, zonder dat zij dat weten. Eén grote misleiding en zwendel,” stelt iemand uit Rijsbergen.

Zo zijn er nog 3740 van dit soort reacties. Lees ze hier allemaal. De overheid heeft kennelijk maling aan de mening van het volk en drukt de wet gewoon door.

4.7 103 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
158 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
11 dagen geleden

Wat een chaos! Nee dan heeft het leven op deze prachtige aarde totaal geen zin meer en kan je alleen nog naar het hiernamaals verlangen. Alles en iedereen die het voor het zeggen hebben zijn zwaar crimineel bezig,is dat dan wat we willen?

ster
ster
Reactie op  Vlinder
11 dagen geleden

Ik woon in Frankrijk waar de lockdown vele malen erger is als in NL en ik heb jaren door onze armoede niet kunnen deelnemen aan alles wat het leven aangenamer maakt. Ik kan je zeggen mijn leven is nog steeds de moeite waard. Maar dat dit krankzinig is wat er nu gaande is, dat is zeker. Maar behoor je straks tot de mensen die buiten gesloten zal gaan worden dan zal je zelf het leven de moeite waard moeten maken door creatief te worden en te genieten van de kleine dingen des levens. Je kan op je vingers uit tellen dat het er door gedrukt gaat worden. BV richt een “kerk” op en doe daar leuke dingen. Gewoon kijken wat er wel mogelijk is.

SV1637
SV1637
Reactie op  ster
11 dagen geleden

Amen.
Ik zie een poort wijd open staan!

Waakhond
Waakhond
Reactie op  SV1637
11 dagen geleden

Ja, we mogen het vertrouwen in de Heere God nooit opgeven. Laten we juist Hem meer gaan zoeken en ervoor zorgen dat de kerken weer massaal worden bezocht. Leven met God is het echte leven. Dan heeft deze leugenachtige wereld ons weinig meer te bieden. En degenen die ons dit willen aandoen zullen eens voor de Rechterstoel van God moeten verschijnen.

Ellis
Ellis
Reactie op  Waakhond
10 dagen geleden

De meeste kerken doen nou juist mee aan deze ellende. Hoop dat de kerk op Urk open blijft. Zonder de waanzinnige, ziekmakende mondkap.

Waakhond
Waakhond
Reactie op  Ellis
10 dagen geleden

Ja, dat ben ik volkomen met je eens. De mensen die in Urk en Krimpen aan de IJssel gewoon naar de kerk gaan, beseffen dat God regeert. Hij alleen !!!
Niet corona, niet Rutte, niet Schwab, maar God! De situatie waarin we nu verkeren is ontstaan omdat we God massaal de rug hebben toegekeerd. In Nederland kan en mag alles, denken we. Met God wordt geen rekening gehouden en dat brengt alleen maar ellende.
“Wie God verlaat….”
Ik hoop dat we deze boodschap steeds meer gaan uitdragen en zou je willen vragen hier aan mee te doen.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Waakhond
9 dagen geleden

Denk toch , even genuanceerd, dat God met reden niet ingrijpt om de werkelijke schuldigen, een kleine elite met wereldhebzucht macht en mensenhaat, hun straf te geven. Het is allemaal MENSENWERK, en m.i. niet omdat we massaal God de rug toekeren. Er zijn hele volken die wel naar God hun leven en werk instellen, ze worden er zelfs voor vervolgd, en dat in deze tijd!! Het is niet God die straft, dan zag de wereld er veel rechtvaardiger uit, dus….niet. Mensen straffen elkaar, God kan dit niet .

Anoniem
Anoniem
Reactie op  Waakhond
10 dagen geleden

Helemaal mee eens.
Psalm.37:5

Peter
Peter
Reactie op  ster
11 dagen geleden

Oh goed verwoord

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  ster
11 dagen geleden

Beste Ster ik ben het eens met je. Toch zou ik zeggen richt je wel op een sloitude community (iets zoals in het verleden de zigeuners of de Amish) of misschien in het begin helemaal alleen of met een heel klein groepje. En trek vooral naar de legere plekken op de wereld. Verdiep je in een wereld waarin je niet afhankelijk bent van een overheid, een geldsysteem of moderne technologie. Maar blijf niet in de steden. Bedenk je namelijk wanneer de moordende elite klaar is met zijn vaccins op de zombie bevolking, zij zich dan op hen gaan richten die nog in leven zijn (omdat ze de spuit niet hebben genomen) en dat zijn wij dus. Zij sturen dan de nog in leven zijnde zombies (maar volledig gehersenspoelde) figuren en andere technologie (drones) achter je aan. Zaak is dus om op een bepaald moment voor de wereld compleet van de aardbodem verdwenen te zijn. Huis en haard te verlaten en geen digitaal of (analoog) spoor achter te laten. Zogezegd met onbekende bestemming te vertrekken. Ik weet het het lijkt net een film maar het is dan ook niet anders. De grote verdrukking zal weldra beginnen wanneer de grondstof tekorten (die nu al gaande zijn Suez/ Rusland/) merkbaar gaan worden met legere supermarkt schappen waar de ongevaccineerde zoizo al niet zullen aankomen. We hebben nog even om voor te bereiden maar binnen 2-5 jaar zal de aarde compleet van menselijkheid zijn ontdaan en de gehersenspoelde tirannie (ala CCP van China) zal volledig overheersen. En die 2-5 jaar schat ik dan nog gunstig in. Want alles wat de elite (en hun loopjongens) uitademen is onderwerp je (en sterf onwetend als slaaf aan een injectie) of sterf. En bedenk ook dat de Nazis bijvoorbeeld slechts maar 5 jaar nodig hadden vanaf 1933, toen de decreten wet aangenomen en Hitler feitelijk alleenheerser werd, tot 1938 toen Oostenrijk werd geannexeerd en de kristalnacht uitbrak. Met enige verschil dat nu de politiek een masker is voor de daadwerkelijke machthebbers. Maar dankzij digitale technologie alles nu wel veel beter geregistreerd staat. Dit ook weer dankzij dezelfde internationale (zoals IBM) bedrijven die de machthebbers graag van dienst zijn bij onderdrukking van het volk.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ster
10 dagen geleden

Dit kunt u wel makkelijk zeggen maar je kunt er dan vergif op innemen dat ze dat dan ook weer met allerlei kwinkslagen gaan lopen dwarsbomen. Het lijkt wel of ze opeens onze grootste vijand zijn geworden,(het lijkt wel???) Eh sorry, zij “zijn” gewoon onze grootste vijand geworden!!!
En dit moeten wij ffe onder ogen gaan zien! Wie “zijn zij” die wel ffe voor mij gaat bepalen of ik ziek ben of niet en dat ik een bepaalde winkel niet in mag of feest mag bij wonen!! Ze dienen gewoon zo spoedig mogelijk met miljoenen landgenoten overlopen te gaan worden want dat doen ze bij ons nu ook, nog effe en dan bepalen ze in marocco wanneer je hier wel of niet naar de wc mag!!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  ster
10 dagen geleden

In navolging op m’n bericht van net, beseffen jullie wel dat het gaat om ;”Jij mag niet meer ademhalen, ik wel”.
Zijn ze nou helemaal besodemieterd. Voorlopig gaan de restaurants en avondklok open per 21 april, wel toevallig dat de ramadan 13 april tot 12 mei is. Zoethoudertje? Zal mij benieuwen wat er na 15 mei weer gaat gebeuren.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  ster
9 dagen geleden

Tja, jouw reactie zegt me wel iets. Woon in Nederland, en weet best dat andere landen sommige regels nóg strenger doen dan hier. Toch zijn de zaken hier evenmin erg verblijdend: nu weer alle tricks om inenten erdoor te dwingen, d.m.v. sneltesten en speciale teststraten met bewijs om naar college te mogen, of eens een concertje te bezoeken. Inventief was ik altijd al, want niet welvarend. Had jaren daarvoor ook al weinig vertier , en vakantie etc. en kan dit wel handelen, maar keur het niet goed> Nog minder ruimte is niet gezond. Voel het als verbijsterend! Ook worden we dit jaar , wegens sloop, ons huurhuis uitgegooid, wordt een fijn jaar!

Ertje
Ertje
Reactie op  ster
9 dagen geleden

het word al gauw minder leuk wanneer je je moet laten testen voordat je een winkel of wat dan ook binnen mag. Ook ik heb jarenlang geen geld gehad om uit te gaan of op vakantie en nu ik het wel kan is er de overheid die regels oplegt en dat is niet normaal! Ik heb liever armoe en vrije toegang tot alles dan dit!

Peter
Peter
Reactie op  Vlinder
11 dagen geleden

Dat is net wat ze willen de bevolking uitdunnen. Laat je niet gek maken het leven heeft altijd zin. De aarde blijft nog steeds mooi. Je kunt alsnog van natuur genieten en andere dingen. Het wordt alleen nooit meer wat het was . La even is meer dan uitgaan en uit eten gaan.

De Ziender
De Ziender
Reactie op  Peter
11 dagen geleden

het word natuurlijk lastiger als je voor de suppermarkt of voor je werkt ook getest of gevacineerd moet worden als dat komt kun je niks meer

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  De Ziender
9 dagen geleden

Ja, precies, met zoiets kun je ook wel rekening houden, al hoop ik dat ze zo gek niet worden daar in de “managingslaag”. Ze doen al of ze boven de goden staan.

Ruud
Ruud
Reactie op  De Ziender
9 dagen geleden

Wat ik u allen zou willen zeggen.
Zorg goed voor uzelf verdedig u haard en huis.
Wij als bevolking samen werkt niet.
Dat blijkt naar ruim 1 jaar onderdrukking.
eensgezinsheid kennen wij niet in dit land.
Het is hier ieder voor zich.
Iedereen denkt aan zijn eigen hachie.
Zolang dat niet verandert kan Adolf Rutte doorgaan met zijn Sloopwerk.

Himalaya
Himalaya
Reactie op  Peter
11 dagen geleden

Dat klopt! Maarxwaar ik bang voor ben is wat ze gaan doen met mensen die weigeren te spuiten en testen; ik lees zojuist op nu.nl dat het Mensenrechtenhof beslist heeft dat europese landen vaccinatieplicht mogen invoeren.

Edward
Edward
Reactie op  Himalaya
11 dagen geleden

Het wordt wel erg gevaarlijk voor de mensheid. Wat een nachtmerrie !

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Himalaya
9 dagen geleden

Dit wordt té erg, langzaamaan is het tijd dat zij die dit ons aandoen zelf voor de bijl gaan!

Johanna Si
Johanna Si
Reactie op  Vlinder
8 dagen geleden

Rutte en de jonge zijn in mijn ogen criminelen!!

Jeff
Jeff
11 dagen geleden

Werd gisteren gebeld door mijn medisch centrum. Of ik vanavond gevaccineerd wou worden? Heb ze bedankt en nee gezegd.
Toch wel apart, dat je voor euthanasie, hemel en aarde moet bewegen, normaal gesproken. Hier krijg je er notabene een uitnodiging voor.

De Wakkere
De Wakkere
Reactie op  Jeff
11 dagen geleden

Haha. Klopt helemaal wat je aangeeft. Hemel en aarde moet bewogen worden om een moeder van bijna 91 jaar die huilend roept om euthanasie te kunnen verlossen uit haar lijden. En aks er dan een arts komt zegt hij zonder blikken of blozen dat hij geen eythanasie toepast, omdat hij andere zienswijzen heeft danbde arts waar de euthanasie met geregeld was. Dit soort mensen moeten geen arts mogen zijn.
Maar goed, ook hij moet een keertje afrekenen bij de grote baas zeg ik altijd.

Annemiek B.
Annemiek B.
Reactie op  De Wakkere
11 dagen geleden

De arts die wél euthanasie pleegt zal zich bij de Grote Baas moeten verantwoorden. Niemand mag een ander het leven ontnemen. Niemand. Men moet meer aan goede palliatieve zorg doen. Met de huidige middelen is dat goed mogelijk.

Pipojipo
Pipojipo
Reactie op  Annemiek B.
11 dagen geleden

Dat bepaald diegene nog altijd zelf ? Wat moeten de mensen die totaal niet in god geloven dan? En wat nu als er werkelijk geen god bestaat waar men verantwoording aan af moet leggen?
En is die er wel dan is het aan degene die dat wel willen of doen en niet aan de andere volgelingen van welke god of religie dan ook!
Mogen we dan wel dieren doodmaken waar we last van hebben zoals muggen?
Palliatieve sedatie is een mogelijkheid ja, hebben mijn beide ouders laten doen maar het is niet altijd voor iedereen op die manier prettig of haalbaar.
Mensen moeten daar zelf keus in hebben. Dierenartsen hebben er ook gene moeite mee om dieren te laten inslapen, waarom zou een menselijke arts dat dan wel moeten? Wie bepaald dat ze het niet mogen?

Jeff
Jeff
Reactie op  Annemiek B.
11 dagen geleden

Ik begrijp jouw reactie niet. Met de huidige middelen? Als iemand nou niet meer wil, dan is het toch klaar? Ik ben toch de grote baas, over mijn leven?

Storm
Storm
Reactie op  Jeff
10 dagen geleden

Ik begrijp Annemiek helemaal. Weet je Wie ooit de mens schiep? In het eerste Bijbelboek Genesis lezen we dit. God schiep de mens; eerst Adam en daarna Eva. De Schepper is ook de Onderhouder van de mens. Ja, God heerst over ons leven. Ik heb me hier jarenlang tegen verzet, maar uiteindelijk heb ik mijn hoofd moeten buigen voor Hem. Het heeft mijn leven alleen maar verrijkt, maar wat kost het een moeite om dat hoogmoedige hoofd te buigen.
Hier leer je de realiteit van de erfzonde kennen. We denken God niet nodig te hebben, maar dat is de grootste fout die een mens kan maken.

Jeff
Jeff
Reactie op  Storm
10 dagen geleden

Veel plezier met je boek Storm, ik zal me niet verlagen tot een weerwoord.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Storm
10 dagen geleden

Alleen maar repect voor een ieder die in een god of hogere macht gelooft en het zou fijn zijn als de gelovigen daar net zo mee omgaan naar andersdenkenden.

Lessen in nederigheid horen bij het leven en over het algemeen verrijken ze een mens. Maar niet iedereen krijgt zijn aha- erlebenis door de Heer.

Ook gelovigen hebben er niet zelden een handje van om te doen alsof ze lid zijn van een exlusief en verlicht clubje.
Dit slaat niet persoonlijk op jou Storm maar meer in het algemeen.
Het zou mooi zijn als mensen voorbij de verschillen kunnen zien en zien wat wij als mens gemeen hebben.
Zeker in tijden als deze is dat harder dan ooit nodig

Storm, voor Eva had Adam Lilith als eega.
Zoek maar op!
Troost je, je bent de enige niet het is niet bij iedereen bekend.
Ik ben christelijk geschoold.

Jeff
Jeff
Reactie op  Loes in de Pels
9 dagen geleden

Nou en ik zeg je dat het religieuse geloof is gebaseerd op angst kweken en zaaien en niets van doen heeft met het werkelijke leven. Heeft tot doel gehad, om het volk te knechten en is gebaseerd op fabels. De techniek is afgekeken door de huidige machthebbers. Geloof in jezelf en daarmee in anderen.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Storm
10 dagen geleden

Kijk eens, daar hebben we de verkapte bedreigingen weer van de sprookjesgelovers. Oh, wat zijn we toch weer liefdevol en barmhartig naar de medemens.

Awakening
Awakening
Reactie op  Lange Fries
10 dagen geleden

Als je maar het Goede blift volgen noem het wat je wil God, Spiritualiteit Religie Geloof Verlichting etc Het maakt niet uit.Ga na het licht toe
en gebruik je gezonde verstand!
In Israël zijn al Rabbijnen (De false Profeet) die worden betaald door de Regering om mensen te overtuigen en dwingen om deze DNA veranderde Gen Therapie te nemen !
Het DNA van het Goddelijke menselijke en vrolijke zit in onze Genen en als ze aan ons DNA gaan sleutelen zijn wij niet meer Humans maar transhuman of uiteindelijk Robots
Iedere keer als zo een watte stock in je neus komt blijven er Nano partikels erin zitten.Dan is je lichaam al voorbereid en dit is dan de eerste stap.Er zin er 3 stappen. Uiteindelijk is je lichaam dan eigendom van de staat.
Wij zijn nog in de experimentele fase.
Waarom denken jullie dat onze Anti Christ Rutte steeds zegt ,Testen Testen Testen maar hij zelf niet end hele kamer ook niet!
Een Grote Samenzwering voor één seizoen griep over de hele Fucking Wereld en overal tegelijk de zelfde Mantra’s (33 )
Lege ziekenhuizen ,personeel moeten hun mond houden,doctors hebben smeergeld ontvangen.
Door al de Protocol Doden hebben ze het op Corona Doden gegooid.Alle andere medicijnen waren gestempeld als kwakzalverij en mochten NIET gebruikt worden om levens te redden.
Ze hebben bloed aan hun handen!

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Annemiek B.
10 dagen geleden

Permanent met morfine slapend houden?

Karel I
Karel I
Reactie op  Annemiek B.
10 dagen geleden

Op zichzelf kan ik wel respect opbrengen voor jouw reactie. Ik bedenk mij wel dat het onneindig leven rekken of zinloos leiden, en met volle bewustzijn zin wel een euthanasie kan plaats vinden. Dit is wat anders dan abortus of zomaar een operatie beeindigen omdat de kosten te hoog worden. En ik denk dat de Grote Baas er best op een andere manier tegen aan zou kunnen kijken. Immers het is vaak zo in die gevallen wanneer je de behandeling zou staken of de medische high tech apparatuur zou uitzetten de patiënt ook vanzelf zou sterven. M.a.w. leven is alleen nog mogelijk met behulp van technologie. En dat is ook niet natuurlijk en of Gods werk. Daarentegen vind ik niet dat je het welke arts dan zou mogen verplichten om daar aan mee te werken. Net zoals destijds het huwelijk tussen geleijke sexen als verplicht werd te gesteld om te sluiten voor iedere ambtenaar met gewetensbezwaar. Dit was gewoonteen pest actie naar christelijke ambtenaren want er waren natúúrlijk genoeg ambtenaren te vinden die zo’n huwlijk best wilde sluiten. Maarjja D66 hè. Is al een tijdje als D666 bezig.

Arminius
Arminius
Reactie op  Annemiek B.
10 dagen geleden

Honden hebben een baas…

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Annemiek B.
9 dagen geleden

Wat denk je dat ze nu aan het doen zijn? Mensen willens en wetens ziek maken, zo laten lijden dat ze dood willen! En dat zónder al die goede middelen die er nu zijn! Daar gaat het hier en nu over!

Tom
Tom
Reactie op  De Wakkere
11 dagen geleden

Je hebt geen huisarts nodig. Google ”slotbesluit” en je komt bij de juiste sites uit.

Jeff
Jeff
Reactie op  Tom
10 dagen geleden

Ja, maar ik snap Annemiek al, bedoeld waarschijnlijk de intercity, Amsterdam- Amersfoort

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
Reactie op  Jeff
11 dagen geleden

Ze moeten de spuiten kwijt zeker🤔de run op vaccineren stagneert zeker👍🥳🤪

Peter
Peter
Reactie op  W Appie🤔😁
11 dagen geleden

Precies.de leveringen stagneren dus ja daarom doen ze dit om het door jé neus te porren.

Jeff
Jeff
Reactie op  W Appie🤔😁
11 dagen geleden

Dat was ook mijn gedachte idd. Ik bedoel, ik werk niet in de zorg en ben pas 58. Frappant ook, daar ik een paar jaar geleden al had aangegeven, dat ik ook geen griepprik wenste.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  W Appie🤔😁
9 dagen geleden

“Je zegt het” ( geheel in lijn met de passietijd, dit citaat. )

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Jeff
9 dagen geleden

Inderdaad, hoe vaak heb ik dát niet gedacht! In wat voor afschuwelijke parallelle wereld zitten we. Zelf bepalen wanneer we eruit willen wegens ondraaglijk lijden is te moeilijk, maar nu willen ze hele volken uitdunnen! Zal ook gepaard gaan met veel leed!

Annette
Annette
11 dagen geleden

Inderdaad! Dit is dictatuur, pure terreur! Nooit, maar dan ook nooit ga ik daaraan meedoen. Ik kan alleen maar hopen, dat er heel veel mensen zijn, die niet gaan meedoen aan dit walgelijke gebeuren. Het idee alleen al, dat je, terwijl je gewoon normaal gezond bent, iedere keer bij een bezoek aan Artis, museum, voetbalwedstrijd of wat dan ook, zo’n vieze wattenstaaf in je neus krijgt. Voor de kenners: dit is ook een indirecte methode van “vaccineren”, alleen dan in een kleinere hoeveelheid. Maar…. vele kleintjes maken één grote. Dat iedereen gewaarschuwd is. Dus niet testen en niet “vaccineren”. Dan blijf je tenminste baas over je eigen lichaam. Als nou genoeg mensen er niet aan meedoen, dooft het vanzelf uit. Ik heb tot nu toe één keer een test moeten doen: mijn arm was gebroken en moest geopereerd worden. DAT was voor mij een reden om het wel te doen. Het was een gecompliceerde breuk, die niet normaal was genezen. Dan sta je met je rug tegen de muur, dan heb je simpelweg geen keuze. Voor alle andere zaken: NOOIT!

Lucie
Lucie
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Moest ook een keer een test laten doen met mijn man.Vertelde hem toen dat zeer waarschijnlijk ons dna nu bekend is.Waardeloos dit,gaat toch niemand wat aan ?

Himalaya
Himalaya
Reactie op  Annette
11 dagen geleden

Reden te meer voor mij om voortaan heel voorzichtig te zijn in huis en tuin en verkeer want ik wil onder geen beding getest worden en liefst nooit meer een ziekenhuis van binnen zien.

Loes in de Pels
Loes in de Pels
Reactie op  Annette
10 dagen geleden

Hoi Anneke, ik denk er precies zo over!

Dat mensen niet willen inzien dat dit beleid een belediging is voor onze intelligentie.
Alhoewel ik mij ernstig afvraag waar het verstand zit bij mensen die zich laten omkopen met het vooruitzicht aan een bezoekje aan Artis. Diep triest.
Als ik dieren wil kijken, hoef ik alleen maar de straat op en zie genoeg vee en prooidieren rondlopen : )
Ik ontwaar af en toe ook nieuwe species. Je ziet nu een nieuwe soort waarbij een stuk textiel vergroeid is met de mond.

Wel eindelijk rechtvaardigheid voor de dieren in Artis, die kunnen zich voor het eerst vergapen aan de homo mondkapje.

salvar
salvar
11 dagen geleden

De overheid heeft kennelijk maling aan de mening van het volk en drukt de wet gewoon door.
er is een manier nergens naartoe gaan (wel jammer) laat alles maar failliet gaan of kruipen de horeca etc. dan uit hu schulp?
ze hebben ons nodig en niet anders.

het gaat om macht.
het gaat om bbb (666) ja voor hen.
het gaat om reduceren van de wereldbevolking en niets anders.

kom in opstand en laat ze de pest krijgen bij de tweede kamer.
ze gekken komen zometeen weer aan de macht en dat vind ik niet fijn.

dus rutte & co of kaag&co opzouten we willen jullie niet meer.

Jopie
Jopie
Reactie op  salvar
11 dagen geleden

Helemaal mee eens, weg met dat zootje ongeregeld. Zo snel mogelijk.

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Jopie
11 dagen geleden

als de overheid maling aan ons heeft! dan hebben wy maling aan de overheid!

Patrick
Patrick
11 dagen geleden

Voor het gerecht slepen die gasten.

Emphyrio
Emphyrio
Reactie op  Patrick
11 dagen geleden

Eens! Wel jammer dat ze de rechters in hun zak hebben. Zoals al is gebleken. Alleen de bevolking kan deze terreur stoppen.

Jacky
Jacky
Reactie op  Patrick
11 dagen geleden

Ben bang dat het gerecht ook niet meer rechtvaardig is. In ieder geval niet voor ons.

Christina
Christina
11 dagen geleden

Het volk mag NIET TOEGEVEN aan die dwang, en blijven VOLHOUDEN om massaal NIET naar zulke evenementen te willen gaan. Alleen zo raken we uit die tirannie: NIET toegeven!

Vout
Vout
Reactie op  Christina
11 dagen geleden

Als ik de berichten mag geloven staan ze al te trappelen dus helaas. 🙁 Op deze site zijn de wakkeren te vinden, maar ook die hebben geen enkele invloed op de blinde schapen.

Arnold
Arnold
Reactie op  Christina
11 dagen geleden

Voor mij geen test en geen vaccin, laat de boel dan maar failliet gaan. Misschien worden dan de schapen wakker.

Dirk
Dirk
11 dagen geleden

Het wordt tijd dat het volk wakker wordt. De politieke marionetten moeten gestopt worden van deze morele en manipulatieve chantage. Gisteren weer gezien hoe deze figuren omgaan met het geschonken vertrouwen. Ze hebben totaal geen boodschap aan het volk. Misbruiken uw belastinggeld ten dienste van het WEF en het bestuur naar eer en geweten maar naar het volk geen eer en geen geweten alleen een weg naar destructie

Emphyrio
Emphyrio
11 dagen geleden

Lezen de regeer clowns toch niet. Het is bewezen dat het volk ze niks interesseert. Betalen en bek houden moeten we. Van mij staat er ook een reactie, bij naam heb ik maar F U Rutte ingevuld en daar schreef ik al dat vrijwel alle reacties negatief zijn. Dus dat ze dit naast zich neer zullen leggen, net als referenda €U etc. Walgelijke beroeps politici die vergeten voor wie ze werken en betaald krijgen. Ik doe sowieso niet mee! Nooit gedaan ook.

Emphyrio
Emphyrio
Reactie op  Emphyrio
11 dagen geleden

https://www.internetconsultatie.nl/wetsvoorsteltestbewijzen/reacties/datum/89
Daar staat mijn mening over dit “wetsvoorstel”. 11 maart voorzag ik dus dat ze hun struisvogel politiek voort zouden zetten. Doelend op het volledig negeren van de burger mening. Niet leuk als je zo gelijk krijgt.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
11 dagen geleden

Boycotten die handel dat er evenementen mogen is omdat zij er dik aan verdienen want ooh ze konden inkomsten mislopen waar de burger voor betaald En een mooie manier om mensen te besmetten met t virus😤🤔allemaal eigen belangen😡ten kostte van de burger Hopen dat er geen schaap heengaat Doe er niet aan mee staan teveel levens op t spel😰😂word tijd voor een game over😠😂👍

Henk
Henk
11 dagen geleden

Ja men blijft aan de gang , ik heb er nu genoeg van wat zeg ik meer dan genoeg . Rot op met je testbewijzen nog meer rotzooi erbij daar zit ik niet op te wachten . Een normaal leven daar zit ik op te wachten van voor Maart 2020 en verder niks . Al die rare pandoer moet nou maar eens afgelopen wezen . Ga als de sodemieter huizen bouwen , geef opening van zaken zonder zwartgelakte A4`jes of andere leugens , en help de mensen die in financieele problemen zitten . Dat is de eerste vereiste zonder al die maffe corona dingetjes .

x

Check Also

geld

Ons zuurverdiende geld gaat via EU naar Italiaanse maffia: ‘Rutte moet zich kapot schamen’

Italië kreeg tussen 2015 en 2020 een ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

158
0
We lezen graag je reactie!x