Homepagina » Binnenland » Nederlandse artsen maken vuist tegen coronabeleid: ‘Neem geen blad voor de mond, speak up!’
artsen

Nederlandse artsen maken vuist tegen coronabeleid: ‘Neem geen blad voor de mond, speak up!’

Een groep van meer dan duizend Nederlandse artsen en medische professionals maakt zich ernstige zorgen over de verstrekkende medische en maatschappelijke gevolgen van de coronamaatregelen. Ze zien dat deze maatregelen ten koste gaan van de volksgezondheid. De initiatiefnemers van de groep hebben het ‘Artsen Covid Collectief’ opgericht.

De groep, waaronder artsen uit academische ziekenhuizen, wil zich inzetten voor beter onderbouwde en meer evenwichtige maatregelen om de coronapandemie te bestrijden en zal binnenkort concrete voorstellen doen. De afgelopen maanden hebben de medici veel kennis over corona opgebouwd, die nu gebundeld staat op hun website.

Het morele kompas slaat momenteel volledig de verkeerde kant op

Het voornaamste doel van het collectief: corona van de A-lijst van ziektes zien te krijgen. “Covid-19 lijkt niet gevaarlijker of dodelijker te zijn dan andere griepvirussen,” stelt de groep. “Meer dan 98 procent van de mensen wordt niet of nauwelijks ziek. De sterfte ligt rond 0,3 procent en is waarschijnlijk nog lager.” Een ander belangrijk doel van de groep is om zo snel mogelijk weer terug te keren naar ‘normaal’.

“We hebben de artseneed als belangrijk moreel kompas,” zegt oud-kinderarts Giliam Kuijpers, één van de artsen van het collectief, in onderstaande video. “Het morele kompas – heb ik het gevoel – slaat momenteel volledig de verkeerde kant op, waarbij we een stukje menselijkheid uit het oog zijn verloren.”

Het risico dat mensen onder de 60 overlijden aan het coronavirus waar we nu mee te maken hebben, is verwaarloosbaar, zegt internist Evelien Peeters, inmiddels 13 jaar werkzaam als arts. “Ja, sommigen worden er vervelend ziek van, maar zo hebben we veel meer ziektes.”

Morele chantage

“Op het moment dat we door afstandsmaatregelen, door hygiënemaatregelen en door mondkapjesmaatregelen voorkomen dat het afweersysteem van gezonde mensen kan leren en daarmee gezonde mensen sterker kunnen worden, verzwakken we eigenlijk de maatschappij,” stelt Peeters. “Want de barrière die gezonde mensen kunnen vormen tussen het virus en de kwetsbaren, die zijn we niet heel goed aan het opbouwen.”

“Als tegen de bevolking gezegd wordt: doe een kapje om omdat je je oma toch niet dood wilt hebben, dan is dat pure chantage. Morele chantage. Daar moet je dus van wegblijven,” zegt arts Jan Vosters, die 20 jaar lang directeur van de GGD’en in Zuidoost-Brabant was.

Kuijpers doet een oproep aan al haar collega’s in Nederland: “Kijk alsjeblieft heel erg oprecht naar wat er nu gaande is in Nederland en in de wereld. Baseer je op je morele kompas en sta op voor al jouw patiënten, al jouw collega’s en de hele mensheid. En neem daarbij geen blad voor de mond, speak up!”

[Artsen Covid Collectief]
4.7 93 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 maanden geleden

Zelf een beetje onderzoek gedaan. PCR is wetenschappelijk gebuisd voor het vaststellen van corona net als de sneltesten.’COVID’-sterfgevallen die de CDC heeft gemeld, zijn eigenlijk een combinatie van longontsteking, griep en COVID-sterfgevallen(ook in B), onder een nieuwe categorie PIC=longontsteking, influenza, COVID. Net als de Denen stelt USA uit gegevensanalyses uit 50 staten vast dat mondmaskers niet werken tegen corona integendeel en dat zien we ook in België. Dus stop de onzin.
In de toekomst zullen er mogelijk mutaties optreden door de vaccinaties. Vaccins blokkeren de ziekte bij gevaccineerden maar laten hen wel rondlopen met deze virussen. Het is trouwens niet de bedoeling jou te genezen of het virus uit te roeien. Het virus zoekt nieuwe wegen en bijgevolg zal het gemuteerde virus mogelijk agressiever worden en zwaardere schade toebrengen aan het lichaam. Ondertussen probeerd de regering virologen en pharma dit gegeven te verbergen.
Mijn oplossing kost zo goed als NIKS. Het voorkomt en geneest zelfs de ergste gevallen. Vierentwintig Italiaanse artsen met specialisatie in homeopathie bewezen het. Ze behandelden 50 patiënten met gediagnosticeerde of waarschijnlijke COVID-19. In Italië bedroeg het aantal ziekenhuisopnames 20,4% behandeld met klassieke geneeskunde . Uit deze studie bleek dat voor degenen die met homeopathische geneesmiddelen werden behandeld, hun ziekenhuisopnames nul was en dat ze allen herstelden. Kennis van 20 homeopathische geneesmiddelen geneest meer dan 90% van de coronabesmettingen.
Om mensen te breken en te beroven van de vrijheid behandelen ze ons zoals in China. Het beleid breekt mensen. Politici maken ons op dezelfde manier tot chronische patiënten. Ze maken ons afhankelijk lichamelijk en psychisch van de dokters, verzwakken ons en maken ons angstig door politiek handig gebruik te maken van virologen die op hun beurt weer de garde is van de farma die geen enkel andere therapie toestaat.
Een model van armoede en faillissementen. Waar niemand nog wat krijgt terug betaald. Waar onze kinderen en kleinkinderen en de daarop volgende generaties tot de bedelstaf worden veroordeeld of moeten eten uit de hand van de Chinezen. Want van daar komt het Walhalla zelfs Corona maar of zij ooit de factuur gaan betalen?
Stuur dat maar naar den Duits die beter zou moeten weten als hij zijn geschiedenis zou kennen. Of is het de bedoeling een beschaafde Nazistaat te installeren samen met Ilsa de wolvin van de SS?

Henkie
Henkie
Reactie op  Ron
3 maanden geleden

Er bestaat helemaal geen virus en U blijft maar over een virus speken. Er is vorig jaar een beloning uitgeloofd door een professor van $ 100.000 voor de eerste die het “Covid virus” kan aantonen en dat bedrag staat nog steeds open.
Het vreemde is dat de beste geneesmiddelen (allemaal gebaseerd op kinine) die helpen, voornamelijk gebruikt worden tegen parasieten en dat geeft te denken!! Misschien een bacteriologische oorlog?? Blijf in ieder geval zoveel mogelijk weg uit ziekenhuizen.

vrijheid beeld
vrijheid beeld
Reactie op  Henkie
3 maanden geleden

Op 16 febr 2016 heeft een rechter in Duitsland geoordeeld dat een virus wetenschappelijk niet is aangetoond.

Hierbij moet een virus wetenschappelijk aangetoond worden, en dmv een foto van het betreffende virus.

Dit is de officiële wetenschappelijke voorwaarde om vast te stellen dat het/een virus bestaat.

anargie
anargie
Reactie op  vrijheid beeld
3 maanden geleden

U vergeet de bron te vermelden.
Degene die dit aantoonde was één van de meest vooraanstaande virologen/ microbiologen ter wereld, genaamd Stefan Lanka.

Dit is de rechtszaak van 2016:
https://www.bitchute.com/video/T7clboYMkS7I/

En dit zijn de wetenschappelijke artikelen:

http://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-the-virus-misconception-part-1.pdf

http://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-the-virus-misconception-part-2.pdf 

https://wissenschafftplus.de/uploads/article/Dismantling-the-Virus-Theory.pdf

beukenootje
beukenootje
Reactie op  anargie
3 maanden geleden

“… Een virus is nooit geïsoleerd volgens de betekenis van het woord isolatie, en het is nooit gefotografeerd en biochemisch gekarakteriseerd als een geheel unieke structuur. De elektronenmicrofoto’s van de vermeende virussen tonen in werkelijkheid vrij normale cellulaire deeltjes van afstervende weefsels en cellen, en de meeste foto’s tonen alleen een computermodel (CGI – computer gegenereerde beelden). “
Zie
https://thefreedomarticles.com/dr-stefan-lanka-2020-article-reveals-virus-misconception/

beukenootje
beukenootje
Reactie op  anargie
3 maanden geleden

dank anargie, dit geld voor vele.
wat je niet begrijp, onderzoek het.
ps niet altijd makkelijk, wel inspirerend, en hiervoor is ook het internet bedoelt.

Chantal
Chantal
Reactie op  Ron
3 maanden geleden

Ook onderzoek naar het vaccin gedaan? Polymeric nanoparticles voor transport in vetbolletjes.

Dat gebruiken ze bij kanker voor de tumor direct te raken.
Waar moeten die vetbolletjes dan met covid naartoe? Civid zit niet alleen in je neus.

Dan nog war poymeric is polymeer. Polymeer bevat bisfenol.

Bisfenol zit ook in tandartsvullingen en wordt gebruikt bij composiet restauraties.

Na gebruik van composiet werd ik flink ziek en dacht niet direct dat het aan de composiet of bisfenol lag.

Het duurde zeker twee weken voor ik met wat beter voelde.

Een jaar later na een paar composiet behandelingen tegelijk gebeurde hetzelfde weer ziek. Met de huisarts heb ik besproken om bloed af tenemen voor onderzoek. Ik wilde kijken of daar een reactie in te zien was.

Ja dus lymfocyten op kritiek niveau. Het duurde weer een paar
Weken voor ik hersteld was.

Nuu terug bij het vaccin stel dat het helpt tegen corona maar je afweer verlaagt voor andere ziekten. Ik weet niet of er bisfenol in zit maar polymeer meestal wel.

En hoe gaat die polymeer weer uit je lichaam? Niet dus en het gevolg?

Laten ze de bevolking eerst eens goed informeren.

Composiet wordt elke dag gebruikt en goed voir je afweer is dat bewezen niet.

Zou het bij het vaccin wel goed zijn. Even aan de Jonge vragen.

Alex
Alex
Reactie op  Chantal
3 maanden geleden

CDC Report – 3150 People Paralyzed After COVID-19 Vaccine “Unable To Perform Normal Daily Activities”
https://greatgameindia.com/cdc-covid-19-vaccine-paralyzed/

TheTruth
TheTruth
Reactie op  Alex
3 maanden geleden

Het bewijst zich alleen maar meer dat vaccinaties niet goed is voor de mensheid! Het maakt ons niet beter maar alleen maar ziek!

Dus dat zegt meer dan genoeg als een gezonde iemand met een goede immumsysteem na een covidvac hiv of andere ziektes klachten krijgen.

Mensen wordt wakker!!!!

Chantal
Chantal
Reactie op  TheTruth
3 maanden geleden

Niet alleen vaccinaties wat denk je van alle toevoegingen aan de voeding en verontreinigingen.

Pesticiden
E nummers
Aspartaam
Bisfenol
Zware metalen
Plastic
Teflon
Straling
Magnetron

Gevolg veel medicijngebruik.

En wie zijn de ontwikkelaars?
Vaak dezelfde als diegene met belangen in de pharmacie.

Kassa dus!

Rapture Ready
Rapture Ready
Reactie op  Ron
3 maanden geleden

Doe je huiswerk. Iedere mutatie betekent afbraak, dus milder, zwakker (2e wet van thermodynamica/entropie).
Daarom vervalt alles, roest je auto, gaat alles uiteindelijk kapot. Dit geldt ook voor virussen.

Anton Jansen
Anton Jansen
Reactie op  Rapture Ready
3 maanden geleden

Inderdaad heel goed gezien, alle mutaties van planten en dieren, zgn virussen etc leiden tot een verzwakking van de originele soort. Dit is de val waarin Darwin is getrapt: alle minuscule mutaties/ veranderingen blijven binnen de definitie van de soort en leiden tot verzwakking, er is een zogenaamde bandbreedte binnen de variabiliteit van de soort, de grenzen van de soort worden nooit overschreden.

Vulgaire
Vulgaire
Reactie op  Anton Jansen
3 maanden geleden

Entropie ben ik mee eens? Sterf je van inteelt niet uit?

Marcel
Marcel
3 maanden geleden

Met alle respect, dat zal tijd worden ook.

Jill
Jill
Reactie op  Marcel
3 maanden geleden

Je kan zelf ook een actie opzetten? Die Evelien Peeters heeft dat trouwens al eerder gedaan.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 maanden geleden

Noem het eigenaardig maar ik ben nu wat opgelucht

rop
rop
3 maanden geleden

Daar zijns ze in Den Haag Horende en Ziende Blind Voor.

elisabeth
elisabeth
3 maanden geleden

Hehe……..eindelyk staan de artsen en andere rechtschapen mensen op voor Menselykheid ……..God zy Dank…..!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  elisabeth
3 maanden geleden

In juli waren er al artsen en specialisten opgestaan. Van o.a. de GGZ. 2 open brieven aan parlement. Ondertekent door bijelkaar opgeteld zo’n 5000 specialistena en artsen met medisch achtergrond.

cobes
cobes
3 maanden geleden

goeie actie , maar ik denk dat eerst rutte en dejonge de gevangenis in moeten pas dan kunnen we weer terug naar normaal.

Henkie
Henkie
Reactie op  cobes
3 maanden geleden

Doe maar de hele regering+ 1e slaapkamer en 2e slaapkamer. Die zitten er allemaal tot hun nek toe in, met of zonder coke.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Henkie
3 maanden geleden

We hebben idd weinig aan ze gehad ook de oppositie niet, allemaal in de Soros-verraad-je-volk-marinade !!! Haga is de enige die scherp uit de hoek komt.

Margie
Margie
3 maanden geleden

Hier kan een ieder duidelijke info vinden…

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Dit COVID-19 heeft niets met virus te
maken. Alles draait om de The GREAT RESET…1 wereld regering agenda

President Lukashenko zei dat de Wereldbank en IMF hem $ 940.000 omkoping aanbood in de vorm van “Covid Relief Aid” op voorwaarde dat hij:
1. Leg een “extreme lockdown op aan zijn volk”
2. Dwing ze om MASKERS te dragen.
3. Leg een zeer strikte avondklok op.
4. Leg een politiestaat op
5. Crash de economie

Rutte en Hugo zijn omgekocht .. Ze hebben geld aangenomen! Ze hebben het volk besodemieterd !!

Bas
Bas
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

beste Joyce Ramagatie,

is Trump nog iets van plan?

Jelle
Jelle
Reactie op  Bas
3 maanden geleden

Beste Bas ,ja Trump is nog iets van plan,maar pas in januari .
Dus nog even geduld ,hij heeft meer in petto dan de meeste mensen denken of weten .
heb vertrouwen

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Bas
3 maanden geleden

Wat ik weet gaat President Trump de Global currency reset in gooien. Betekend het einde van het goede leven van het cabal.

Jill
Jill
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Sorry dat ik het zeg, maar veel mensen hebben kritiek datvolgers zitten te wachten tot ze hun vrijheid terugkrijgen en gewoon de regeltjes nalopen en niks doen, maar anderzijds zitten niet-volgers te wachten tot Trump hen komt redden of deze dokters hen komen redden. Ik heb ook vertrouwen in Trump, maar het is gemakkelijk anderen de hete kolen uit het vuur te laten halen. Ik hoop dat er hier toch mensen zijn die ook op straat gaan staan. Ik doe het alleszins wel.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Ja erg hè die mensen hun geweten ligt in de uitverkoop en terwijl ze alleen snuivend kunnen “fucktioneren”, gaan wij als we niks doen onze ondergang tegemoet.

TheTruth
TheTruth
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Yup idd daarom mensen trap er niet meer in en word wakker met zn allen en niet meer gaan stemmen a.s maart!!!

Vulgaire
Vulgaire
Reactie op  TheTruth
3 maanden geleden

Na de lpf degradatie zou je het allang moeten weten. Democratie is pot eliteslaven

TheTruth
TheTruth
Reactie op  Joyce Ramgatie
3 maanden geleden

Allemaal een pot nat die hele kabinet;; stelletje pathologische leugenaars allemaaalll!!

Lichtstrijder
Lichtstrijder
3 maanden geleden

De tegenstroom neemt toe. Professionals die zich gaan bundelen kun je onmogelijk in een hoek drukken als wappies. Alle corona maatregelen zijn slecht voor het immuunsysteem. Dus een averechts effect. We zien ook altijd de zelfde experts op TV, Gommers, Koopmans, Oosterhaus etc. Zelfs de blinden zullen dit zien.

Ondergronds
Ondergronds
Reactie op  Lichtstrijder
3 maanden geleden

Koopmans, Gommers, Osterhaus en Van Dissel. Samen goed voor jarenlange gevangenisstraf. En daar moeten we ze ook zien te krijgen; koste wat kost.
Ze trekken zich terug uit deze complottheorie of ze belanden voor vele jaren achter de tralies. Daar moeten we ons hard voor maken en dan volgen de draken Rutte , de Jonge en Grapperhaus later wel. Die gasten verdienen levenslang. Wanneer pakken we dit op?

salvar
salvar
Reactie op  Ondergronds
3 maanden geleden

wat mij betreft vandaag nog.

Christina
Christina
3 maanden geleden

Komaan dokters!! Kom in actie tegen deze onzin!!

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

lijkschouwer

Lijkschouwer: meeste coronadoden mogelijk niet aan corona bezweken

Er is geen wetenschappelijke basis voor de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

102
0
We lezen graag je reactie!x