BinnenlandCorona

Nederlandse artsen maken vuist tegen coronabeleid: ‘Neem geen blad voor de mond, speak up!’

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep van meer dan duizend Nederlandse artsen en medische professionals maakt zich ernstige zorgen over de verstrekkende medische en maatschappelijke gevolgen van de coronamaatregelen. Ze zien dat deze maatregelen ten koste gaan van de volksgezondheid. De initiatiefnemers van de groep hebben het ‘Artsen Covid Collectief’ opgericht.

De groep, waaronder artsen uit academische ziekenhuizen, wil zich inzetten voor beter onderbouwde en meer evenwichtige maatregelen om de coronapandemie te bestrijden en zal binnenkort concrete voorstellen doen. De afgelopen maanden hebben de medici veel kennis over corona opgebouwd, die nu gebundeld staat op hun website.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Het morele kompas slaat momenteel volledig de verkeerde kant op

Het voornaamste doel van het collectief: corona van de A-lijst van ziektes zien te krijgen. “Covid-19 lijkt niet gevaarlijker of dodelijker te zijn dan andere griepvirussen,” stelt de groep. “Meer dan 98 procent van de mensen wordt niet of nauwelijks ziek. De sterfte ligt rond 0,3 procent en is waarschijnlijk nog lager.” Een ander belangrijk doel van de groep is om zo snel mogelijk weer terug te keren naar ‘normaal’.

“We hebben de artseneed als belangrijk moreel kompas,” zegt oud-kinderarts Giliam Kuijpers, één van de artsen van het collectief, in onderstaande video. “Het morele kompas – heb ik het gevoel – slaat momenteel volledig de verkeerde kant op, waarbij we een stukje menselijkheid uit het oog zijn verloren.”

Het risico dat mensen onder de 60 overlijden aan het coronavirus waar we nu mee te maken hebben, is verwaarloosbaar, zegt internist Evelien Peeters, inmiddels 13 jaar werkzaam als arts. “Ja, sommigen worden er vervelend ziek van, maar zo hebben we veel meer ziektes.”

Morele chantage

“Op het moment dat we door afstandsmaatregelen, door hygiënemaatregelen en door mondkapjesmaatregelen voorkomen dat het afweersysteem van gezonde mensen kan leren en daarmee gezonde mensen sterker kunnen worden, verzwakken we eigenlijk de maatschappij,” stelt Peeters. “Want de barrière die gezonde mensen kunnen vormen tussen het virus en de kwetsbaren, die zijn we niet heel goed aan het opbouwen.”

“Als tegen de bevolking gezegd wordt: doe een kapje om omdat je je oma toch niet dood wilt hebben, dan is dat pure chantage. Morele chantage. Daar moet je dus van wegblijven,” zegt arts Jan Vosters, die 20 jaar lang directeur van de GGD’en in Zuidoost-Brabant was.

Kuijpers doet een oproep aan al haar collega’s in Nederland: “Kijk alsjeblieft heel erg oprecht naar wat er nu gaande is in Nederland en in de wereld. Baseer je op je morele kompas en sta op voor al jouw patiënten, al jouw collega’s en de hele mensheid. En neem daarbij geen blad voor de mond, speak up!”

[Artsen Covid Collectief]

4.7 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
3 jaren geleden

Zelf een beetje onderzoek gedaan. PCR is wetenschappelijk gebuisd voor het vaststellen van corona net als de sneltesten.’COVID’-sterfgevallen die de CDC heeft gemeld, zijn eigenlijk een combinatie van longontsteking, griep en COVID-sterfgevallen(ook in B), onder een nieuwe categorie PIC=longontsteking, influenza, COVID. Net als de Denen stelt USA uit gegevensanalyses uit 50 staten vast dat mondmaskers niet werken tegen corona integendeel en dat zien we ook in België. Dus stop de onzin.
In de toekomst zullen er mogelijk mutaties optreden door de vaccinaties. Vaccins blokkeren de ziekte bij gevaccineerden maar laten hen wel rondlopen met deze virussen. Het is trouwens niet de bedoeling jou te genezen of het virus uit te roeien. Het virus zoekt nieuwe wegen en bijgevolg zal het gemuteerde virus mogelijk agressiever worden en zwaardere schade toebrengen aan het lichaam. Ondertussen probeerd de regering virologen en pharma dit gegeven te verbergen.
Mijn oplossing kost zo goed als NIKS. Het voorkomt en geneest zelfs de ergste gevallen. Vierentwintig Italiaanse artsen met specialisatie in homeopathie bewezen het. Ze behandelden 50 patiënten met gediagnosticeerde of waarschijnlijke COVID-19. In Italië bedroeg het aantal ziekenhuisopnames 20,4% behandeld met klassieke geneeskunde . Uit deze studie bleek dat voor degenen die met homeopathische geneesmiddelen werden behandeld, hun ziekenhuisopnames nul was en dat ze allen herstelden. Kennis van 20 homeopathische geneesmiddelen geneest meer dan 90% van de coronabesmettingen.
Om mensen te breken en te beroven van de vrijheid behandelen ze ons zoals in China. Het beleid breekt mensen. Politici maken ons op dezelfde manier tot chronische patiënten. Ze maken ons afhankelijk lichamelijk en psychisch van de dokters, verzwakken ons en maken ons angstig door politiek handig gebruik te maken van virologen die op hun beurt weer de garde is van de farma die geen enkel andere therapie toestaat.
Een model van armoede en faillissementen. Waar niemand nog wat krijgt terug betaald. Waar onze kinderen en kleinkinderen en de daarop volgende generaties tot de bedelstaf worden veroordeeld of moeten eten uit de hand van de Chinezen. Want van daar komt het Walhalla zelfs Corona maar of zij ooit de factuur gaan betalen?
Stuur dat maar naar den Duits die beter zou moeten weten als hij zijn geschiedenis zou kennen. Of is het de bedoeling een beschaafde Nazistaat te installeren samen met Ilsa de wolvin van de SS?

Marcel
Marcel
3 jaren geleden

Met alle respect, dat zal tijd worden ook.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 jaren geleden

Noem het eigenaardig maar ik ben nu wat opgelucht

rop
rop
3 jaren geleden

Daar zijns ze in Den Haag Horende en Ziende Blind Voor.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x