Homepagina » Binnenland » Nederlandse longarts stelt kritische vragen over coronabeleid: ‘Ik vind dit echt een hele gevaarlijke stap’
longarts
Foto: Schermafdruk Instagram/David Prins

Nederlandse longarts stelt kritische vragen over coronabeleid: ‘Ik vind dit echt een hele gevaarlijke stap’

Het is wachten op een vaccin tot we terug kunnen naar de ‘normale’ samenleving, zei minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge. Longarts David Prins schrok van dit bericht. Het gaf hem een onderbuikgevoel en riep bij hem vragen op.

“Moeten we het normaal vinden dat er zoveel censuur wordt toegepast op social media rondom corona? En moeten we Bill Gates nomineren voor de Nobelprijs of kijken we hier naar een ongekende belangenverstrengeling?” vraagt hij zich af in een video op zijn Instagrampagina.

Het is de bedoeling om binnen 1,5 jaar een werkend vaccin op de markt te brengen. Prins betwijfelt of het mogelijk is om in zo’n korte periode een veilig vaccin te ontwikkelen.

Slaapziekte

“Weten we al of het überhaupt mogelijk is om een werkzaam vaccin te creëren?”

“Vaccins kunnen hele mooie dingen doen, maar ze kunnen ook echt schade aanrichten. Dat is in het verleden meermaals gebleken.”

Prins verwijst naar het vaccin tegen de Mexicaanse griep. Een aantal mensen kreeg na inenting de slaapziekte narcolepsie.

De longarts vraagt zich ook af waarom de overheid mensen niet adviseert hun leefstijl aan te passen en hun immuunsysteem te versterken.

Extreem gecensureerd

Prins ziet bovendien veel censuur op social media. “Op YouTube, Facebook, LinkedIn, Google en Instagram zijn de afgelopen weken kritische berichten en video’s van andersdenkende mensen – ook artsen en wetenschappers – over het coronavirus en over 5G gewoon massaal verwijderd.”

“Ik vind dat je kritische geluiden moet kunnen laten horen. Waarom wordt er zo extreem gecensureerd? Ik vind dat echt een hele gevaarlijke stap. Dit is een moderne schande.”

Als je de richtlijn van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) volgt, blijft alles staan. Prins zegt dat de WHO goede dingen heeft gedaan, maar ook ‘een hele hoop fouten heeft gemaakt aan het begin van de coronacrisis’.

Secundaire belangen

De longarts wijst erop dat de grootste financier van de WHO de Bill & Melinda Gates Foundation is, een stichting die ook veel geld geeft aan de grote media en die investeert in fabrieken om coronavaccins te maken.

“Bill Gates, een man die nul achtergrond in de geneeskunde of virologie heeft, beheerst eigenlijk de hele keten. Hij geeft de WHO geld, roept het beleid en maakt ondertussen de vaccins.”

Prins is bang dat er secundaire belangen spelen bij het oplossen van de coronacrisis.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Laat je niet beïnvloeden schreef:

  Steeds meer mensen die vragen beginnen te stellen. Ik ben al jaren bezig maar zie nu veel positief veranderen. Meer en meer mensen die wakker worden. Kom op artsen, verenig u en sta aan de kant van ‘t volk!

  Het nieuwe verzet!

  90 likes
  • johan den haag schreef:

   Idd, zie ook de verwijderde youtube van Judy Mikovits.

   Hopelijk mogen deze signalen aan kracht winnen. Want wat nu over ons heen waait van de MSM/Overheden is niet best

   23 likes
  • Willem schreef:

   Nou vragen stellen, aan wie?
   En dan zijn er nog shows als Jensen, de termen blijf wakker en het echte geluid enz u kent het wel. Dat kan gewoon doorgaan, geen censuur, hoe komt dat? Nou dat komt simpelweg als men naar Jensen kijkt men denkt dat ze wel zullen winnen, dus op je reet zitten kijken naar YouTube filmpjes daar wordt je vrij van en ga je WINNEN!! Niet dus, er wordt veel gezegd, veel is ook zo, als ik zo eens kijk naar de 1000en reaties en vrijwel allemaal herhalen ze elkaar. Dat zet dus totaal geen zoden aan de dijk en dat is exact de bedoeling. Is al jaren met veel van die mensen ze kunnen en konden precies uitleggen wat er fout zat maar nooit bracht iemand een oplossing, ergo, het is “controlled opposition” en ze weten zelf niet dat ze het doen/zijn.

   8 likes
   • Willem schreef:

    willem

    Jensen wordt ook al heel lang als complot denker weggezet dat trucje lijkt ook nog steeds te werken , we zijn gewoon geprogrammeerd om geen actie te ondernemen lijkt wel .

    Zie wel dat de kijkcijfers bij Jensen aardig beginnen op te lopen , dat zal de schurken wel enigszins zorgen baren !

    4 likes
   • MdeFilosoof schreef:

    Enigzins een Willem. Berichtjes op internet plaatsen helpt niet. Daarom stuit je rechten en dien een schadeclaim in t.g.v. onderdukkend overheidsbeleid. Er zijn juridische wegen en er is een collectief om gezamlijk stappen te ondernemen tegen de overheid. Check deze pagina.

    https://www.bondoverheidszaken.nl/Corona-openheid-en-aansprakelijkheid.html

    Wees op tijd op 17 mei sluit de inschrijving.

    3 likes
  • ProAsfalt schreef:

   Maar de VVD staat wel + 15 in de peilingen én 80% van het volk is het eens met het gevoerde en te voeren beleid.

   Dus is er niets aan de hand.

   Nog 1,5 jaren wachten op een vaccin en wij zijn vrij!

   2 likes
 • Louise schreef:

  Tja het wordt vermoeiend, er is altijd belang en dat gaat meestal naar de verkeerde. Op Asian Boss you tube staat een goed interview met een directeur van een farma fabriek die netjes uitlegt dat een vaccin 10/15 jaar duurt, veiligheid etc……
  De goedkope rotzooi die ze overal aan t produceren zijn is natuurlijk levens gevaarlijk en gaat veel geld kosten……..
  Het zal wel aan mij liggen maar ik word helemaal Corona moe,de gecreëerde angst, het politieke theater, het schimmige beleid. De willekeurige zorg ( beleid) maar bovenal de verraders die kennelijk overal wonen…..
  Is er niet iemand die haren knipt in de schuur, en komen er niet teveel ( 2 ) mensen ergens, dan bellen mensen naar de kliklijn… Ik prijs me gelukkig dat ik na WW2 ben geboren, maar je moet er niet aan denken dat je zo moet leven……met allemaal van die stiekeme figuren om je heen, vreselijk…..

  21 likes
 • Remco schreef:

  DE CORONA SCAM.
  Deze ademtherapeut is (nog) niet verwijderd van youtube: https://www.youtube.com/watch?v=Ymwjv0tcZdA
  Hij beweert dat er getest wordt op een “RNA sequence from a reaction to the virus”. Dat beweerde ook Dr Andrew Kaufman (chirurg en dermatolooog): https://www.youtube.com/watch?v=mPMmQHyZv9Q (de kortere versie van het interview is verwijderd van youtube met melding “deze video is verwijderd wegens schending van de communityrichtlijnen van youtube”). En dan heb je nog David Icke die exact hetzelfde beweert als de twee genoemde heren. David Icke legt bovendien goed uit hoe dat de WHO dicteert aan de medische wereld hoe er getest moet worden. De WHO, een organisatie die haar wil oplegt aan de medische wereld en indirect aan overheden. Zoveel macht. We leven nu in een “global nazi Germany” is de conclusie van David Icke. David Icke heeft een interview gegeven dat door 1,3 miljoen mensen live is bekeken. Bijna ademloos heb ik gekeken naar het interview: londonreal.tv Zowel de MSM als de AM zijn er ingetrapt, de horrorverhalen over corona. Het zou mooi zijn als journalisten de beweringen over het testen onderzoeken. De waarheid moet boven tafel komen! Als je doorhebt dat er geen sprake is van een coronavirus, dan vallen bovendien vele puzzelstukjes in elkaar. Als 30% tot 50 % van de mensen die corona hebben geen verschijnselen hebben, tja, logisch als corona fake is. Ook verklaart dit waarom ze in oude bloedmonsters “corona” aantreffen. Logisch, omdat ze een RNA frequentie meten, dat een deel van de bevolking met zich meedraagt en niet een virus! Excuses voor de wat lange reactie, maar deze informatie is zo belangrijk Ninefornews vrienden.

  20 likes
 • Elise schreef:

  Ik heb een secundaire vraag? Die afstand van 1.5 meter en die schermen in de winkels hebben die te maken met de uitrol van 5g? Dat data, dan niet door elkaar gaan lopen of zoiets. Zo ja, dan betekent het dat we altijd zo moeten blijven leven? En dat dit met het nieuwe normaal te maken heeft. Hetzelfde geldt voor openbaar vervoer. Vooraf inplannen betekent voor hen dat ze weten hoeveel mensen er mee gaan en zo kunnen ze hun planning weer op aanpassen. Enz enz.
  Je privacy is compleet verdwenen, want zelfs thuis weten ze dan alles.
  En dit dus moeten we met zijn allen niet willen.

  16 likes
 • :adrianus-johannes. schreef:

  hoor ik in de verte gezang van hand in hand kameraden aan zwellen..
  laten we dit dan goed doen wat willen https://www.hr-kiosk.nl/nieuws/hoeveel-ambtenaren-telt-nederland nog geen miljoen ambtenaren waarvan in actieve onderdrukkingsdienst kunnen worden ingezet 65.000 politie en 45.000 leger en de generaal dan ook nog 1 de koning.. zeg maar net even 10% van alle ambtenaren plus 1 koning..
  10% als fysiek bravoure makers inzetbaar en 90% voor psychologische onderdrukking, ook wel angsthazen pennenlikkers.. en een hele hoop adviseurs!!!!
  wanneer wij de handen in een slaan kameraden, zoals alle gevechtssport beoefenaars, bodybuilders, fanclub aanhangers van alle voetbalverenigingen, boxers, motorclub leden, onze boeren, hoveniers, bouwvakkers, middenstanders, haven arbeiders, markt verkoopmensen, en ik vraag maar om 1 miljoen kameraden, kameraden..
  wie van die 10% fysieke bravoure ambtenaren zal dan tegenover ons als hand in hand kameraden durven te staan! wij het volk allen met de zelfde gedachte lok de lockdown veroorzakers en de bevoegden daartoe.. dwingend geboeid naar de kerkers der nederlandse staat om zich daar vrijwillig in te sluiten tot dat wij vinden dat zij daar uit mogen.. of ieder die zijn ambt af gooit deze eerder mag verlaten..
  zij allen die het volk niet gunnen hun hachje zelfdenkend en versatandig te redden.. in de gedachte WIE gered worden! door de premier van nederland zijn volk in dwang een intelligente lockdown in te duwen..
  of trekt er wat anders aan zijn jas..
  wij hand in hand kameraden de rechten staan naast ons, als eerst zorgen we voor constitutionele rechters in nederlans recht landschap en referenten we art. 120 GW door te halen.. dat leggen we de voorzitters van de beiden kamers als volk dan even als eerst punt op om uit te laten voeren..

  13 likes
 • De Wilde Luizen schreef:

  An eye for a tooth en belangenverstrengeling 9.0 op de schaal van corruptie
  Als wij als burgers nu eens masaal rechtstreeks aan politiemensen, politici, rechters, vooral rechters in het openbaar en in de publiciteit geld zouden schenken, dus deze mensen in het volle zicht 10,00 of 20,00 in hun handen zouden stoppen met de boodschap, dan kun jij je werk net iets beter doen, in het midden gelaten of ze dan net iets beter voor jou je best gaan doen of niet. Het zal dan naar alle waarschijnlijkheid op gaan vallen dat deze mensen met de schrik op het hart, zwetend en met aangelopen rood hoofd roepen, ben je niet goed bij je hoofd? Dat is omkoping! Omdat belangenverstrengeling/corruptie op de loer ligt en per direct, ontslag kan volgen. Als dit zo gevoelig ligt? Waarom moeten wij het dan heel normaal vinden dat wat van, oorsprong onafhankelijke organisaties behoren te zijn, zoals de: “WHO”, “CDC” het Nederlandse “RIVM” de “BBC” ect.ect. wel miljarden en miljoenen van een burger via de Gates foundation kan ontvangen zonder schijn van corruptie? Het zelfde geldt voor de Nieuwszenders en vele andere organisaties die door de farmaceutisch industrie geld toe gestoken krijgen. Zijn de authoriteiten zo diep gezonken, dat als het om heel veel geld gaat, het woord omkoping, corruptie, belangenverstrengeling niet meer van toepassing is? Ook is het verbeisterend, dat wanneer iemand aantoonbaar een opmerkelijk belang heeft in het maken van farmaceutische producten ook nog eens de medisch adviseur van het Witte Huis kan zijn en daarmee het verloop voor de afname van farmaceutische producten kan sturen. Zijn we nu met zijn allen helemaal gek geworden? Wie stopt deze totaal uit de hand gelopen krankzinnigheid?
  Ik denk dat de tijd is aangebroken dat het gevoel van schuld en schaamte maar eens op overheid toegespitst moet worden en dit zeer verwerpelijk gedrag in ons land een halt toe geroepen wordt. Ofwel door de Nationale Ombudsman, de rechterlijkemacht via een collectief kortgeding of via andere wegen. En anders wordt het straks toch in het openbaar, met veel publiek aan oom agent, politicus, rechter vragen hoe dat je even geld over kan maken naar zijn privé rekening via een tikkie om zijn werk beter te kunnen uitvoeren, want als Bill Gates en de Farmaceuten het mogen, dan mogen wij het ook.

  13 likes
 • Exegese schreef:

  Het duurt minstens een jaar of tien aan intensief onderzoek om een werkend en vooral veilig vaccin te ontwikkelen .
  Dus we laten ons verplicht inspuiten met een overhaast ontwikkeld met zekerheid onveilig vaccin of we zitten nog minstens tien jaar in een lockdown voor een virus wat veel minder voorstelt dan de gewone griep. Hoe ziek wil je het hebben ?

  12 likes
 • Ton schreef:

  De tijd van kleine, symbolische demonstraties lijkt voorbij. Gisteren, zaterdag 9 mei, gingen in de grote Duitse steden tienduizenden mensen de straat op om te protesteren tegen de lockdown en de daarbij opgelegde verboden, verplichtingen en vacinatiedrang.
  Er word door de machtshebbers een oorlog tegen de bevolking gevoerd en amper goede maatregelen genomen om de mens weer mens te laten zijn.

  De beelden.

  https://www.transitieweb.nl/gezondheid/in-tal-van-duitse-steden-is-gedemonstreerd-tegen-de-lockdown-en-voor-de-grondwet/

  11 likes
 • salvar schreef:

  Het gaf hem een onderbuikgevoel en riep bij hem vragen op.
  bij mij ook wordt misselijk , miserabel en nijdig.
  vanmiddag vragen wij aan een echtpaar en hoe gaat het , nou ja het moet he.
  vooral de meeste ouderen zijn totaal gehersenspoeld en het enige is nou ja het moet van rutte.

  virus de kop op gestoken in zuid -korea en je vraag je af of dit wel zo is , je zit drie mensen op een foto met mondkapjes (heel normaal in die landen ) op een treinstation en wat heeft dit te maken met griep sorry corona niets.

  morgen (maandag ) gaat het van start en blij dat we zijn, ben benieuwd hoelang het duurt.

  ze blijven toch bezig want, ineens weer een uitbraak en hup daar gaan we weer.
  ze blijven toch rekken tot het giftige spuitje klaar en nu lekker in de rij staan.

  9 likes
 • Remco schreef:

  Ik heb hier de verkorte versie gevonden van het interview met Dr Andrew Kaufman: https://www.bitchute.com/video/TXargSbVp7E/ Zeer kwalijk dat dergelijke experts geen kans krijgen in de MSM.

  7 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Het heeft er alles van dat het een opzet is naar massale vaccinatie en gechipt worden.
  Nu begint De Jong al te spreken dat mensen met een app betreft dit virus voorrang gaan krijgen in het openbaar vervoer en dat mensen zond iPhone en app niet mogen reizen.
  De mensen die niet aan de vieze spelletjes van Rutte & co meegaan doen worden straks structureel buitengesloten.
  Maar zoals een reaguurder al aangaf de partij die in januari PVV en Forum nog aan het uitlacheeeuuu was omtrent vragen over dit virus staan nu op winst in de peilingen. Dus als u het weet man je het zeggen?

  7 likes
 • Audrey schreef:

  Wat een tegenstrijdige berichten. Ik weet echt niet meer wat ik moet geloven. Bestaat covid-19 nu echt of worden we met z´n alle in de maling genomen. Mijn gevoel zegt het laatste. Want als je voor je hart in het ziekenhuis komt zeggen ze gelijk dat je besmet bent met het corona virus. Een kennis van mijn man heeft dat meegemaakt en bleef volhouden dat hij geen symptomen van het virus had. Die was gelukkig mondig en liet het er niet bij zitten. Na veel wikken en wegen mocht hij na 2 dagen naar huis. En ik denk ook dat ze de sterfte cijfers heel hoog houden om mensen bang te maken. Ook al sterf je aan de gevolgen van kanker dan geven ze door dat je het corona virus had. Worden de ziekenhuizen zo onder druk gezet dat dokters en verpleegsters moeten liegen????.

  7 likes
  • Elise schreef:

   Ze krijgen er geld voor. Dus voor elk corona patiënt is kassa. Iemand hier had daar een link/berichtje van.
   Ik heb ook zo’n verhaal. Ken iemand die gevallen was en een operatie moest ondergaan. Kreeg na de operatie koorts. Is heel normaal na een operatie, want dat heet operatiekoorts.(ben zelf ook 2 jaar geleden geopereerd en heb daar een boekje van het ziekenhuis). Nu ja, kreeg dus ook te horen dat ie corona heeft. Ja, we worden 100% besodemieterd.

   2 likes
   • Audrey schreef:

    Dan moet er toch een flink bedrag tegenover staan. Want voor een paar honderd euro´s gaan ze niet liegen denk ik. En voor veel geld doen mensen rare dingen.

    1 likes
 • Dirk schreef:

  Hebben jullie allemaal de documentaire Vaxxed al gezien, echt doen.

  https://www.youtube.com/watch?v=xrC0Jdf9Sug

  Robert de Niro zou hem op zijn filmfestival laten zien maar werd teruggefloten, het mocht niet bekend worden.

  6 likes
 • Marie schreef:

  Hoe lang zal zijn video te zien zijn? Er is steeds meer censuur. Doodenge ontwikkelingen!

  5 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Het heeft er alles van dat het een opzet is naar massale vaccinatie en gechipt worden.
  Nu begint De Jong al te spreken dat mensen met een app betreft dit virus voorrang gaan krijgen in het openbaar vervoer en dat mensen zond iPhone en app niet mogen reizen.
  De mensen die niet aan de vieze spelletjes van Rutte & co meegaan doen worden straks structureel buitengesloten.
  Maar zoals een reaguurder al aangaf de partij die in januari PVV en Forum nog aan het uitlacheeeuuu was omtrent vragen over dit virus staan nu op winst in de peilingen. Dus als u het weet man je het zeggen?
  Komt bij dat alles wel heel toevallig samenvalt.

  5 likes
 • Eelke Piers schreef:

  in 40-45 werd er minder gecensureerd, waren we vrijer en veel en veel minder bang

  4 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Gooi ‘m er toch maar in om reden dat het over censuur en ook in wezen over de politiestaat gaat.
  Hier hebben wij er eentje.
  Zelfs dit mag niet eens.
  Aan de andere zou ik denken: als men dit soort auto’s kan betalen, zou een gang naar de rechter niet haalbaar zijn? 15 jaar procederen?
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1500587930/stoet-van-dikke-mercedessen-aan-de-kant-gezet-om-samenscholing

  2 likes
 • RvS schreef:

  Hij heeft wel een bijzonder jong koppie om een ervaren long arts te kunnen zijn…..

  Maar dat zal wel aan mij liggen……

  0 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

  In de podcast van Lange Frans is ...

  meisje

  Meisje geeft epische speech tijdens coronaprotest in Liverpool: ‘We zijn misleid’

  Op zaterdag gingen mensen in Liverpool de ...

  >