Homepagina » Buitenland » Populaire Netflix-serie onthult links tussen koninklijke familie en nazi’s. Deze koning had grote bewondering voor Hitler
Populaire Netflix-serie onthult links tussen royals en nazi's. Deze koning had grote bewondering voor Hitler

Populaire Netflix-serie onthult links tussen koninklijke familie en nazi’s. Deze koning had grote bewondering voor Hitler

De links tussen de Britse koninklijke familie en de nazi’s zullen worden onthuld in het nieuwe seizoen van The Crown.

Koning Eduard VIII had grote bewondering voor Adolf Hitler en ging tijdens een onofficieel bezoek aan Duitsland in de jaren dertig met hem op de foto.

De koning zei eens dat de oprichting van het Derde Rijk ‘de enige juiste keuze’ was.

Concentratiekamp

De monarch, die na zijn aftreden in 1936 de titel Hertog van Windsor kreeg, bracht zelfs een bezoek aan een concentratiekamp.

Robert Lacey, de historicus die betrokken is bij The Crown, zei: “Iemand zei laatst tegen me dat hij niet meer naar de serie keek omdat ik niets liet zien over de nazi-kant van Eduard VIII.”

“In december begint seizoen twee en er is een hele aflevering gewijd aan de links tussen Hitler en de Windsors,” voegde hij toe.

Oorlogsmisdaden

In 2015 werd ontdekt dat Eduard de koningin en moeder van de koningin in 1933 had geleerd om de Hitlergroet te brengen, zes jaar voordat de Tweede Wereldoorlog uitbrak.

In 1937, een jaar nadat hij was afgetreden als koning, bracht hij een bezoek aan het Derde Rijk. De hertog werd tijdens zijn bezoek vergezeld door Robert Ley, de man die door Hitler werd benoemd tot leider van het Deutsche Arbeitsfront.

Ley mishandelde onder meer slavenarbeiders en werd aan het einde van de oorlog vervolgd wegens oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid. Vlak voordat het proces tegen hem begon pleegde hij zelfmoord.

Hitlergroet

Op twee verschillende momenten is vastgelegd dat Eduard de Hitlergroet brengt. De hertog ontmoette tientallen hoge nazi’s, waaronder plaatsvervanger van de Führer Rudolf Hess en minister van Buitenlandse Zaken Joachim von Ribbentrop.

Eduard had daarnaast bewondering voor propagandaminister Joseph Goebbels. Hij werd er dan ook regelmatig van beschuldigd een nazisympathisant te zijn.

Zo zou hij de nazigroet aan Hitler hebben gebracht en later hebben gezegd dat de Führer ‘geen slechte kerel’ was.

Foto: Ras67 Wikimedia Commons

[Telegraph]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jaya schreef:

  Bush senior heeft via de rotterdamse bank de nazi’s financieel ondersteunt tijdens WOII.

  6 likes
  • Gladiator schreef:

   @Jaya,
   Tja, u heeft gelijk alsmede de meesten zo niet allemaal hierboven, maar dan vraag ik me eigenlijk toch wel het volgende af…..
   Als de meesten onder ons toch wel zo’n beetje weten hoe de vork werkelijk in de steel zat, hoe is het dan in Godsnaam mogelijk dat WIJ met zijn allen nog steeds achter die zware criminele roversbende aan blijven hollen welke namelijk nog steeds zaken met dit tuig pleegt te doen. We stemmen op ze, kijken naar ze, verheerlijken ze, laten ze de ene na de andere wandaad begaan, laten ze elke keer maar weer maatregelen treffen welke in het voordeel van de rijken zijn en ten koste gaan van de keihard werkende dombo, laten ze oorlogje spelen hier en ertoe aanzetten daar, laten ze onze mensen overal ter wereld inzetten voor de zgnd “democratie” (bah, kan dat domme woord niet meer horen) en doen helemaal niets ertegen.
   Daarbij laten ze willens en wetens toe dat ons land alsmede dat EU gedrocht volstroomt met dat zandbakkentuig en ook dat vinden we met zijn allen prima zo, want ben nou eens eerlijk, we DOEN er echt helemaal niets aan, toch!!!
   Gladiator

   17 likes
  • luna schreef:

   zo iets doet dat oude enge fossiel genaamd Soros NU met bepaalde partijen, het liefst met snotneuzen en prinsesje mabeltje

   4 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Ga eens naar de site van Gerard de Boer. Daar zie je bij voorbeeld krantenknipsels met de Piet Hein het jacht van Juliana met de Swastika vlag in top door de Duitse wateren varen. Of de posters met de tekst: Ein Nazi fährt nach Palästina. Of het zingen van Deutschland über Alles bij het huwelijk van Juul & Benno. Jaja opportunisme is van alle tijden…

  12 likes
  • Minute Repeater schreef:

   Een groot deel van de Europese adel waren bewonderaars van de Nazi´s en ondersteunde de Nazi´s ook zoveel als men kon. Nu zal dit voor velen voor ons oud nieuws zijn, maar dit kan niet vaak genoeg belicht worden.

   Hetzelfde geldt voor ons koninklijk huis en prins Bernard, want zoals velen hier al weten liepen daar ook warme lijntjes over en weer. Voor degene die het nog niet gezien hebben twee opmerkelijke filmpjes van de Oranjes van voor de oorlog.

   – Nederlandse jeugd ontvangt prins Bernhard met de Hitlergroet op 8 september 1936.
   https://www.youtube.com/watch?v=eDONSqI6DaM

   – Het bekende fillmpje van het Koninklijk Jacht de Piet Hein, waar de Nazi vlag onder de standaard van Juliana hangt: https://www.youtube.com/watch?v=9bP-FcOiqLw

   Zo ie zo snap ik weinig van die verheerlijking/romantisering van de adel, al die kastelen en paleizen zijn inderdaad mooi, maar zijn veelal gebouwd met bloed. Dan laat ik nog maar achterwege hoe de adel haar geld verdiende en hoe zij met de burgerij omgingen. Helaas zijn die lui nooit van het toneel verdwenen, maar het charme offensief wat naar WO II werd ingezet is helaas tot op de dag van vandaag nog succesvol.

   15 likes
 • Mike schreef:

  Adolf Hitler – Time Magazine Man of the Year 1938

  9 likes
  • Minute Repeater schreef:

   @ Mike

   Ook zo iets inderdaad, er zijn nog tig bewijzen te vinden hoe dicht de adel/elite betrokken waren bij het Nationaal Socialisme. Toch is het door hun na de oorlog gestarte charme offensief tot op de dag van vandaag helaas nog succesvol. Weinigen weten bijvoorbeeld ook dat de financiële steun die Nazi´s ontvingen vanuit de buitenlandse “assets” van I.G: Farben en Amerikaanse “captains of industry” verliepen via de Amsterdamsche Bank, die hiervoor speciaal opgericht was.

   Ik ben onlangs begonnen met het lezen van de “declassified documents/war crime investigations” van de Nuremberg trials; ondanks dat je weet dat er met die documenten gerommeld is. Staat er nog genoeg juiste en bruikbare informatie in, waarbij het lezen mijn nekharen vaak recht overeind staan vanwege hetgeen daarin te vinden is.

   8 likes
 • Gladiator schreef:

  De hele tweede wereldoorlog is 1 grote leugen van begin tot einde! Niets, maar dan ook helemaal niets is er waar van de geschiedenis welke ons vroeger door onze strotten werd geduwd inzake dit gebeuren.
  En dan de processen van Neurenberg…..tja, dat is een heel verhaal apart maar feit is dat degenen welke hier veroordeeld zijn allen nagenoeg ONSCHULDIG waren en degenen welke ECHTE smerige oorlogsmisdadigers waren zijn op geen enkele uitzondering na door onze geweldige “bevrijders” meegenomen om voor hun verder rottigheid uit te halen alsmede door de Russen!
  Kan hier beter niet teveel over neerpennen hier want mijn bloed gaat ervan koken!!
  En vwb “onze” (kw)adel, dit zooitje vuiligheid heeft hun konten altijd zodanig gedraaid en een massa hielenlikkers rondom zich verzameld dat men er nagenoeg geen vat op kan krijgen. Dit is prima te zien in de vele “nieuwsuitzendingen” waarbij dan kritiek geuit werd op het fake koningshuis, door diverse mensen welke dan weer een boek geschreven hadden over Benno, met bijv. daarin de Lockheed affaire of bijv. de Nederlandse Cocaïnefabriek waar dat vuile tuig zich mee verrijkt had, of de zeer zware crimineel welke een gigantisch gevaarlijk projectiel, welk door de politie, de beschermengelen van dat tuig zeker werd gesteld en bleek een waxinelichthoudertje te zijn! Altijd, en zonder uitzondering zaten er dan weer een paar hielenlikkers als burgemeesters of anderen van de koninklijke steuncommissie om een en ander vreselijk te bagatelliseren en naar het land der fabelen te verwijzen met de opmerking “nee hoor, dat is echt niet waar” en Nederland blijft maar slikken en slikken.
  Vraag me werkelijk af wat en hoeveel er door dit tuig alsmede de haagse poppenkast nog moet gedaan worden eer het achterlijke gepeupel nu eens eindelijk begint te ontwaken en over de snelwegen richting den Haag trekt om aan dit hele gebeuren een einde te maken.
  Gladiator (is angry and want a revolution!!!)

  15 likes
 • Gladiator schreef:

  Mijn verhaal wordt netjes samengevat in bijgaande video van 7,5 min…..en indien mee eens….hoor ik het wel. (liefst delen graag en zoveel mogelijk verspreiden…..pleaseeeeeee!!!!)

  https://www.youtube.com/watch?v=supgLJK3TpQ

  Tot……???

  Gladiator

  4 likes
  • Mike schreef:

   Prachtige video.

   Jammer alleen dat er voorbij wordt gegaan aan entiteiten uit andere dimensies. Entiteiten die voor hun overleving niet afhankelijk zijn van het voedsel dat onze aarde ons geeft. Maar entiteiten die zich voeden met onze negatieve energie die vrijkomt bij emoties zoals angst, wanhoop, boosheid, hebzucht, lust, geweld.

   Neem als voorbeeld de Fukushima-ramp die de hele grote oceaan radioatiever heeft gemaakt, de grote grondstukken die zijn vergiftigd door fracking, grondwater idem, gmo’s, ziekten, oorlogen, grote diersterfte als gevolg van scalaire energie, ga zo maar door. Allemaal destructief voor alles dat leeft. Ook voor onze menselijke leiders.

   Er zijn entiteiten die invloed uitoefenen op mensen. Met name op onze leiders. Hoe meer macht onze leiders hebben hoe zieker ze lijken te worden. Dat wordt niet veroorzaakt door het ‘100e aap effect’. Zij worden beinvloed door derden.

   Zo lang wij niet in staat zijn om het bestaan van deze ‘derden’ te erkennen en onze eigen emoties constant te monitoren en onder controle te houden zullen wij na de revolutie waar in deze video op wordt aangestuurd in hetzelfde destructieve gedrag vervallen.

   Kijk wat dit betreft maar naar alle voorgaande revoluties. Die hebben uiteindelijk helemaal niks verandert.

   Alles wat je nu in de wereld ziet gebeuren en enigszins te maken heeft met de totalitaire controlestaat is het resultaat van de invloed van deze entiteiten. Onze leiders en wij worden er subliminaal toe verleid om deze controlestaat en Ai wereldwijd uit te rollen. Wij bouwen als mensheid een systeem dat door derden gebruikt gaat worden om ons allen te controleren. Het Ai systeem gaat straks in een vroeg stadium herkennen wie een bedreiging zal vormen voor dit systeem. Zulke mensen zullen straks vroegtijdig worden uitgeschakeld.

   De revolutie is al begonnen dankzij internet. Er worden wereldwijd steeds meer mensen wakker. Archons, Djinn, plasma entiteiten e.d. zijn onze werkelijke vijanden en die verjagen we niet met geweld, maar met erkenning…

   4 likes
   • Gladiator schreef:

    @Mike,

    Ik kan me indenken hoe u denk over het een en ander en om eerlijk te zijn heb ik deze optie, het invloed uitoefenen van derden op “onze” leiders (ik plaats dit tussen aanhalingstekens omdat het met afstand NIET mijn leiders zijn!!) nog nooit gehoord en dus zo bekeken echter heeft u hier misschien iets meer info over.

    Dan hetgeen u zegt over het gedrag na een revolutie van wie dan ook…….hierover kan ik natuurlijk alleen maar voor mijzelf spreken, dat moge duidelijk zijn en bij deze, NEE, ik zou met zekerheid NIET zo worden als dit tuig wat “onze”leiders wordt genoemd. Ik zou dat doen wat elk gewoon normaal mens zou doen bij iemand die het niet goed zou gaan, die ziek was, die honger had, die zich dag en nacht kapot werkte om voor zijn gezin te zorgen…..zo ben ik opgevoed, zo heb ik mijn kinderen opgevoed en met een top resultaat, al zeg ik het zelf en ben er nog trots op ook…..ik zou ervoor zorgen dat het hem en de rest beter ging, veel beter en dat kan!! Dat kan zonder ook maar 1 probleem….en verder zou ik in principe alle wetten afschaffen op 1 na die universeel voor eenieder zou gelden en dat is……..behandel anderen ALTIJD zo zoals jezelf behandeld zou willen worden, en onder elke omstandigheid!
    En eenieder die tegen deze wet inging of zich niet aan hield, simpel, maandje strafkamp met door mij persoonlijk opgeleide…..noem ze maar centurions….!!

    That’s me, that’s,

    Gladiator
    Ps. en zou me dat mijn kop kosten zoals u aanhaalde…..so be it….but……!!!!!

    2 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Bedenk dat de Windsor’s helemaal niet op de Engelse troon horen maar geïnfiltreerde Khazaren zijn uit de tijd van Cromwell…

  5 likes
 • Jaya schreef:

  Allemaal mastrubatie van Eduard VIII.

  3 likes
 • x

  Check Also

  blake lively

  Topactrice Blake Lively onthult schokkende omvang van kindermisbruik

  Terwijl ‘kinderpornofilm’ Cuties gewoon op Netflix blijft ...

  de jonge

  Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’

  Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid deed ...

  >