Homepagina » Chemtrails » Neurologische luchtaanvallen
Neurologische luchtaanvallen

Neurologische luchtaanvallen

Neurochirurg Russell Blaylock ging enkele jaren geleden met pensioen om zijn leven te wijden aan het onderzoek naar chemtrails.

Na zijn diepgaande onderzoek is hij tot de conclusie gekomen dat chemtrails bestaan uit aerosolen, gewoonlijk niet door lijnvliegtuigen worden gesproeid en verschillende giftige en biologische stoffen bevatten.

Blaylock richt zich met name op de effecten van de aluminium nanodeeltjes, zoals omschreven in het artikel ‘Chemtrails Are Over Las Vegas’, in augustus 2005 verschenen in de Las Vegas Tribune.

Drinkwater

Het televisiestation KNBC Los Angeles besteedde in het programma Toxic Sky aandacht aan zieke kinderen en recordhoeveelheden barium en aluminium in het drinkwater nadat boven San Bernardino chemtrails waren gesproeid.

Hoewel de Amerikaanse luchtmacht chemtrails in het stuk van de Las Vegas Tribune afdoet als een ‘hoax’, bevestigen wetenschappers die op dat moment werkzaam waren op vliegbasis Wright Patterson het bestaan ervan in Columbus Alive, een krant in de staat Ohio. Ze voegden toe dat ze betrokken waren bij experimenten waarbij gesproeid werd in het luchtruim.

Het ging onder meer om het sproeien van aluminiumoxide om ‘klimaatverandering tegen te gaan’ en bariumstearaat ter ondersteuning van geavanceerde militaire communicatie.

Chlorella en koriander

Vier jaar geleden bevatte de sneeuw op Mount Shasta 7 ppb (deeltjes per miljard) aluminium, inmiddels is dat aantal gestegen tot 61.000 ppb.

Blaylock ontdekte dat de aluminium nanodeeltjes het neurale netwerk van de reukzin kunnen passeren. Dit netwerk staat in directe verbinding met het hersengebied dat wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer.

De voormalige neurochirurg merkte verder op dat aluminium nanodeeltjes in tegenstelling tot normaal aluminium gemakkelijk worden geabsorbeerd door het maag-darmstelsel. Omdat ze zo klein zijn, kunnen de nanodeeltjes de bloed-hersenbarrière en celmembranen penetreren en mitochondriën verstoren.

Bij inademing kunnen ze leiden tot ontsteking van de longen en longaandoeningen veroorzaken zoals astma. Blaylock adviseert mensen om binnen te blijven en veel water te drinken op dagen dat er gesproeid wordt. Bij voedsel dat dit soort giftige metalen uit het lichaam verwijdert denkt hij onder meer aan chlorella en koriander.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

59 reacties

 1. Zo frustrerend dat gesproei en de ergerlijke ontkenningen daarvan. Daarom heb ik over de daders nog maar één ding te zeggen:

  Kielhalen!

  0 likes
 2. Lieve mensen, het is waar. Maar ze sproeien alleen bij de zon en dan alleen als er extra zonnevlammen zijn. Deze ontwrichten hun communicatie app. Daarom sproeien ze… Niet om je ziek te maken. Dat doen ze met ons eten. Vaccinaties doen ze om vloeibare metalen in het brein te brengen. Fluoride om de pijnappelklier aan te tasten, anders kun je para worden en je herinneringen aan thuis ophalen.

  Ff bij de les blijven, thanks
  Ps, eind november komt de bankklap, joepie!

  0 likes
 3. hoi,denk je dat ze iets aantrekken wat de bevolking zegt waar er gesproeit word,dat is gewoon tegen dovenmans oren praten.ze gaan gewoon door met sproeien.
  Rumsveld wilde ttijdens de aanval op het WTC ook sproeien met prozac er in,wie zegt dat er nu geen prozac er bij zit?om de mensen kalm te houden.Protes teren helpt niet ,en laten wij hopen dat het met dit alles vlug gedaan is,en dit de laatste loodjes zijn,maar die wegen wel heel zwaar,en dat diegene hier opdracht voorgaf gearresteerd zal worden in de toekomst.dit is gewoon een aanval op de mensheid.je zou ze moeten aanklagen voor het Geneve confent,ik zie dit dan ook als een oorlogs daad,in plaats van een atoom aanval.Gr,Legaal

  0 likes
 4. Eigenlijk wil ik toch ook graag weten waarom al die troep ( klimaat .. geloof er niets van…)
  en helpt het om een mondkapje te dragen zoals ze al in japan doen.. en kun je je eigen drinkwater er op testen etc. etc..

  0 likes
 5. de vraag is alleen nog wanneer de meerderheid het BEGINT te zien- DENIAL is nogal sterk geworteld…

  0 likes
 6. Des te groter de misdaad, des te minder mensen bereid zijn het te geloven.

  0 likes
 7. MediumJaco…ze sproeien niet alleen bij de zon, ze sproeien de hele dag door ook bij bewolkt weer en ook in de nacht…heb dit vaak genoeg gezien, is goed te zien bij volle maan….google maar eens op chemtrails… zo blijf jij ook bij de les

  0 likes
 8. “Het televisiestation KNBC Los Angeles besteedde in het programma Toxic Sky aandacht aan zieke kinderen en RECORDHOEVEELHEDEN BARIUM EN ALUMINIUM IN HET DRINKWATER nadat boven San Bernardino chemtrails waren gesproeid.”

  “Blaylock adviseert mensen om binnen te blijven en VEEL WATER TE DRINKEN op dagen dat er gesproeid wordt.”

  Ok…

  0 likes
 9. Inderdaad, héél goed bij de les blijven!!!

  0 likes
 10. [quote name=”MediumJaco”]Lieve mensen, het is waar. Maar ze sproeien alleen bij de zon en dan alleen als er extra zonnevlammen zijn. Deze ontwrichten hun communicatie app. Daarom sproeien ze… Niet om je ziek te maken. Dat doen ze met ons eten. Vaccinaties doen ze om vloeibare metalen in het brein te brengen. Fluoride om de pijnappelklier aan te tasten, anders kun je para worden en je herinneringen aan thuis ophalen.

  Ff bij de les blijven, thanks
  Ps, eind november komt de bankklap, joepie![/quote]
  Nou..hier in het oosten sproeien ze al jaren, te pas en te onpas.Soms hangen er werkelijk enorme dikke dekens..niet normaal, maar dan zijn er echt geen ectra zonnenvlammen waar te nemen hoor.

  In Lak’ech

  0 likes
 11. Hoe kan je drinkwater testen? enige tips?

  [quote name=”carina”]Eigenlijk wil ik toch ook graag weten waarom al die troep ( klimaat .. geloof er niets van…)
  en helpt het om een mondkapje te dragen zoals ze al in japan doen.. en kun je je eigen drinkwater er op testen etc. etc..[/quote]

  0 likes
 12. [quote name=”NU”]de vraag is alleen nog wanneer de meerderheid het BEGINT te zien- DENIAL is nogal sterk geworteld…[/quote]

  Geen idee wie Denial is. Jij?

  0 likes
 13. [quote name=”Bendegek”]”Het televisiestation KNBC Los Angeles besteedde in het programma Toxic Sky aandacht aan zieke kinderen en RECORDHOEVEELHEDEN BARIUM EN ALUMINIUM IN HET DRINKWATER nadat boven San Bernardino chemtrails waren gesproeid.”

  “Blaylock adviseert mensen om binnen te blijven en VEEL WATER TE DRINKEN op dagen dat er gesproeid wordt.”

  Ok…[/quote]

  Bronwater bedoelt hij.

  0 likes
 14. [quote name=”Lil”][quote name=”MediumJaco”]Lieve mensen, het is waar. Maar ze sproeien alleen bij de zon en dan alleen als er extra zonnevlammen zijn. Deze ontwrichten hun communicatie app. Daarom sproeien ze… Niet om je ziek te maken. Dat doen ze met ons eten. Vaccinaties doen ze om vloeibare metalen in het brein te brengen. Fluoride om de pijnappelklier aan te tasten, anders kun je para worden en je herinneringen aan thuis ophalen.

  Ff bij de les blijven, thanks
  Ps, eind november komt de bankklap, joepie![/quote]
  Nou..hier in het oosten sproeien ze al jaren, te pas en te onpas.Soms hangen er werkelijk enorme dikke dekens..niet normaal, maar dan zijn er echt geen ectra zonnenvlammen waar te nemen hoor.

  In Lak’ech[/quote]
  In Zuid Limburg wordt dagelijks gesproeid. Bij bewolkt weer zie je ze niet maar hoor je de F16’s wel vliegen. Het wil maar niet stoppen!

  0 likes
 15. Aan allen,

  kijkt omhoog en zie die permanente stroom van vliegtuigen. Op een gemiddeld willekeurig moment op de dag kunt u er bij helder weer gemakkelijk tussen de 10 en 20 tellen. Stel een enkel vliegtuig is ca. 15 minuten zichtbaar, dan dus 40 – 80 overvliegers per uur. Alleen dit gegeven verklaart de ongekende hoeveelheid ellende die hoog boven ons, aan de randen van onze “heilige” atmosfeer uitgebraakt wordt. Niks zij die ons besproeien, maar wij…. de sukkels die niet willen geloven welke impact wij met z’n allen op deze wereldbol hebben. En toch nog steeds als het effe kan vliegen we met het grootste gemak overal naar toe. De chemtrails zijn wij, het zichtbare bewijs hoe wij met onze leefomgeving omgaan. En wat die toename van aluminium nanodeeltjes betreft: deodorant uit een spuitbus, erg hip en erg cool tegenwoordig. Lekker fris veel spuiten, het probleem zal spoedig bekend worden en dergelijke producten verboden!

  0 likes
 16. Mja… tuurlijk… Uhuh. Waarom anderen vergiftigen als ze in the process zichzelf ook vergiftigen?

  0 likes
 17. Laat u niets wijsmaken, kijkt goed om u heen en beredeneer waarom, hoe of wat u om u heen ziet, is wat het kan zijn. Ga hierbij meerdere opties na en baseert u zich zoveel mogelijk op feiten; aannames en ideen verstoren de realiteit van het waarnemen. U zult er achter komen dat veel waarneembare zaken verklaarbaar zijn. En vergeet niet: er zijn 6 miljard mensen op deze aarde… wat kunnen zij in al hun eenvoud al niet aanrichten. Bedenk hierbij maar eens wat 1 persoon in een rijk westers land over langere periode verbruikt.

  0 likes
 18. @dp-cap :

  We hebben de 7 miljard mensen op Aarde al met 75 miljoen overschreden.

  Grtn, Waggi.

  0 likes
 19. Hmmm, oa 1 vd werkelijke redenen ? Waar komt de naam van deze site vandaan?
  http://youtu.be/25tgs0S-kR4

  0 likes
 20. Van Rusland weten we via de media dat ze proberen het weer te manipuleren,maar een schijnheil land als Amerika is, zal dit vast niet proberen??Ook al staat het breed uitgemeten in de duitse kranten dat het sproeien van chemicalieén is gebeurd, om Z.G.N. het weer te manipuleren,dan nog hou je de ontkenners!!Ik denk niet dat die wetenschappers eerst niet getest hebben op schadelijkheid van deze stoffen op de mensheid, want dan luiden de klokken wederom LEUGENS.En ja met een teveel aan mensen, wat overigens ook een rotsmoes is, dan moeten de bedriegers wel als raven en roeken te keer gaan.Met dit voordeel:ZE ZIJN ZO GEMAKKELIJK HERKENBAAR EN TE DOORGRONDEN!!

  0 likes
 21. Die condensstrepen zijn alleen bij een bepaalt weertype zichtbaar dus kerosine en waterdamp. Om de paar minuten vertrekt of land er een vliegtuig.Ons luchtruim is overvol aan vliegverkeer. Dus Chemtrails zijn uitlaatgassen van vliegtuigen.

  http://casperflights.com/unified/?location=eham

  0 likes
 22. [quote name=”Roger”][quote name=”Lil”][quote name=”MediumJaco”]Lieve mensen, het is waar. Maar ze sproeien alleen bij de zon en dan alleen als er extra zonnevlammen zijn. Nou..hier in het oosten sproeien ze al jaren, te pas en te onpas.Soms hangen er werkelijk enorme dikke dekens..niet normaal, maar dan zijn er echt geen ectra zonnenvlammen waar te nemen hoor.

  In Lak’ech[/quote]
  In Zuid Limburg wordt dagelijks gesproeid. Bij bewolkt weer zie je ze niet maar hoor je de F16’s wel vliegen. Het wil maar niet stoppen![/quote]

  Als je eens de moeite neemt tijdens een heldere nacht naar boven te kijken, kan het zomaar zijn dat je ook condenssporen ziet, of overdag boven de wolken…

  0 likes
 23. Uitleg over de Superstorm Sandy…

  Is this created Manipulation by Obama ??

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o4P7Kr17RX8

  0 likes
 24. [quote name=”Plien”]Die condensstrepen zijn alleen bij een bepaalt weertype zichtbaar dus kerosine en waterdamp. Om de paar minuten vertrekt of land er een vliegtuig.Ons luchtruim is overvol aan vliegverkeer. Dus Chemtrails zijn uitlaatgassen van vliegtuigen.

  http://casperflights.com/unified/?location=eham%5B/quote%5D
  Correct maar dan zijn er ook nog vluchten, waarbij opzettelijk barium en aluminium worden gesproeid,waarschijnlijk om het weer te manipuleren.

  0 likes
 25. [quote name=”Marco”]Uitleg over de Superstorm Sandy…

  Is this created Manipulation by Obama ??

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o4P7Kr17RX8%5B/quote%5D
  Deze storm is VERY REAL! Waarom denk je dat mensen massaal aan het hamsteren zijn? Heb kennisen zitten in de VS en die hebben zich al gebarricadeerd tegen de storm!! Dus geloof alsjeblieft niet in die fabelfilmpjes die op YT staan!

  (en als je het niet geloofd ga je toch zelf even naar de VS? Kan je het live and uncut zien!) De storm staat zelfs op Google Earth, zet wel de weerlaag even aan.

  0 likes
 26. Geachte Lezer(es),

  Op http://www.worldometers.info/nl/ zul je onder “milieu” zien dat er dit jaar al meer dan 8 miljoen ton viezigheid in onze lucht gedumpt werd … en dat daar om de 2 seconden een ton bijkomt.
  Meer uitleg hoeft niet denk ik.

  Grtn, Waggi.

  0 likes
 27. [quote name=”Bendegek”]”Het televisiestation KNBC Los Angeles besteedde in het programma Toxic Sky aandacht aan zieke kinderen en RECORDHOEVEELHEDEN BARIUM EN ALUMINIUM IN HET DRINKWATER nadat boven San Bernardino chemtrails waren gesproeid.”

  “Blaylock adviseert mensen om binnen te blijven en VEEL WATER TE DRINKEN op dagen dat er gesproeid wordt.”

  Ok…[/quote]

  Binnen blijven bij sproeien met chemtrails is voor zeikerds. Die gebruiken de chemtrails om zielig te doen. Chemtrails bestaan maar ik trek me er niks van aan en ga gewoon naar buiten.

  0 likes
 28. [quote name=”Plien”]Die condensstrepen zijn alleen bij een bepaalt weertype zichtbaar dus kerosine en waterdamp. Om de paar minuten vertrekt of land er een vliegtuig.Ons luchtruim is overvol aan vliegverkeer. Dus Chemtrails zijn uitlaatgassen van vliegtuigen.

  http://casperflights.com/unified/?location=eham%5B/quote%5D
  Als je boven de 40 jaar bent, en je lijd niet aan alzheimer…kun je jezelf misschien herinneren van je jeugd dat contrails ongeacht hoe koud of warm het was….nooit lang bleven hangen (zeker geen uren!), als je tenminste wel eens omhoog keek! Dus conclusie???

  0 likes
 29. [quote name=”Waggi”]Geachte Lezer(es),

  Op http://www.worldometers.info/nl/ zul je onder “milieu” zien dat er dit jaar al meer dan 8 miljoen ton viezigheid in onze lucht gedumpt werd … en dat daar om de 2 seconden een ton bijkomt.
  Meer uitleg hoeft niet denk ik.

  Grtn, Waggi.[/quote]
  Verbetering : in onze lucht, in onze grond en onze wateren.

  0 likes
 30. [quote name=”Waggi”][quote name=”Waggi”]Geachte Lezer(es),

  Op http://www.worldometers.info/nl/ zul je onder “milieu” zien dat er dit jaar al meer dan 8 miljoen ton viezigheid in onze lucht gedumpt werd … en dat daar om de 2 seconden een ton bijkomt.
  Meer uitleg hoeft niet denk ik.

  Grtn, Waggi.[/quote]
  Verbetering : in onze lucht, in onze grond en onze wateren.[/quote]
  Daar wordt, behalve de bankrekening van industriëlen -en die van corrupte politici-, niemand beter van.

  0 likes
 31. Beste paardenliefhebber,

  Natuurlijk is de superstorm die de westkust van de VS nadert echt, alleen niet natuurlijk tot stand gekomen maar in beweging gebracht met energie technieken uit het militaire ( manipulatieve) spectrum. http://www.DavidIcke.com Het tijdperk van de kogeltjes is allang voorbij…

  0 likes
 32. # 28 Ron B. Was het niet zure regen destijds die alle rampspoed veroorzaakte?”;-)

  0 likes
 33. [quote name=”rakker”]Beste paardenliefhebber,

  Natuurlijk is de superstorm die de westkust van de VS nadert echt, alleen niet natuurlijk tot stand gekomen maar in beweging gebracht met energie technieken uit het militaire ( manipulatieve) spectrum. http://www.DavidIcke.com Het tijdperk van de kogeltjes is allang voorbij…[/quote]
  Gut, zie je maar weer hoe raar jullie gedachtewereldje wel niet is…

  0 likes
 34. [quote name=”Plien”]# 28 Ron B. Was het niet zure regen destijds die alle rampspoed veroorzaakte?”;-)[/quote]
  Zie even niet in wat zure regen met chemtrails te maken heeft!…kijk even wat rond op internet…Haarp is hier mede verantwoordelijk voor..en mega chemtrails rond orkaan alvorens deze kust gaat bereiken!…En Rakker je krijgt van mij duimpje omhoog wat betreft weermanipulatie! En David Icke is echt een topper wat betreft het openbreken van de leugens! Die grote jongens beseffen nog steeds niet dat er met het Universum en de natuurkrachten niet te spotten valt! Koekje van eigen….!

  0 likes
 35. En als aanvulling op David Icke en wat er allemaal gaande is in deze Wereld van corruptie en manupilatie….Doe je huiswerk en check o.a. de site van Max Igan maar een goed na!http://www.thecrowhouse.com/home.html en op Youtube vind je heel veel van Max Igan.

  0 likes
 36. En deze is zeker de moeite waard om te bekijken! http://www.youtube.com/watch?v=l7uOBNZZ7cY&feature=related ( tevens van Max Igan). En als je dan nog je kop in het zand steekt….!

  0 likes
 37. Ron B. Dat ik niet mee ga in jou evil thinking ga je katten maar ik doelde op wat men vroeger ook al beweerde met die zure regen en dan wil ik het nog niet eens hebben over die All Core met zijn leugens over opwarming van de aarde. Koud vandaag hè 😉

  0 likes
 38. [quote name=”Plien”]Ron B. Dat ik niet mee ga in jou evil thinking ga je katten maar ik doelde op wat men vroeger ook al beweerde met die zure regen en dan wil ik het nog niet eens hebben over die All Core met zijn leugens over opwarming van de aarde. Koud vandaag hè ;-)[/quote]
  Hoi Plien, 1e geen evil thinking..gewoon ff wakker worden! 2e ik kat niet! 3e All Gore-leugenaar zegt genoeg, alleen maar leugens! En als laatste…groetjes aan Bianca ( ff grapje). En het inderdaad wat frisjes vandaag haha, koffie?

  0 likes
 39. [quote name=”Ron B.”][quote name=”Plien”]Die condensstrepen zijn alleen bij een bepaalt weertype zichtbaar dus kerosine en waterdamp. Om de paar minuten vertrekt of land er een vliegtuig.Ons luchtruim is overvol aan vliegverkeer. Dus Chemtrails zijn uitlaatgassen van vliegtuigen.

  http://casperflights.com/unified/?location=eham%5B/quote%5D
  Als je boven de 40 jaar bent, en je lijd niet aan alzheimer…kun je jezelf misschien herinneren van je jeugd dat contrails ongeacht hoe koud of warm het was….nooit lang bleven hangen (zeker geen uren!), als je tenminste wel eens omhoog keek! Dus conclusie???[/quote]
  Klopt. Gisteren was het hier (Eindhoven) prachtig weer. Alleen een paar condensstrepen gezien, die waren binnen een minuut weer weg. Een megaverschil met chemtrails.

  0 likes
 40. [quote name=”Paardenliefhebber”]Mja… tuurlijk… Uhuh. Waarom anderen vergiftigen als ze in the process zichzelf ook vergiftigen?[/quote]
  Misschien omdat ze zo ontzettend dom zijn. Of omdat ze denken er mee weg te komen naar een veilige plek zoals maanbases of ondergronds gaan.

  0 likes
 41. [quote name=”MediumJaco”]Lieve mensen, het is waar. Maar ze sproeien alleen bij de zon en dan alleen als er extra zonnevlammen zijn. Deze ontwrichten hun communicatie app. Daarom sproeien ze… Niet om je ziek te maken. Dat doen ze met ons eten. Vaccinaties doen ze om vloeibare metalen in het brein te brengen. Fluoride om de pijnappelklier aan te tasten, anders kun je para worden en je herinneringen aan thuis ophalen.

  Ff bij de les blijven, thanks
  Ps, eind november komt de bankklap, joepie![/quote]
  Maar waarom zie ik dan zo vaak, wanneer bij bewolkt weer de lucht opbreekt, dat daar alweer lagen chemtrails boven hangen? Ze sproeien vrijwel dag en nacht door. Gisteren was een uitzondering: Geen chemtrail te zien. En behalve dat, het doet mentaal en emotioneel toch ook veel met je – althans met mij. Het is oervervelend om iedere keer weer te zien hoe een mooie blauwe lucht weer verpest wordt.

  0 likes
 42. [quote name=”Biff”]Zo frustrerend dat gesproei en de ergerlijke ontkenningen daarvan. Daarom heb ik over de daders nog maar één ding te zeggen:

  Kielhalen![/quote]

  hahahaha top :)!

  0 likes
 43. #39 Avatar_777. Ik zie vliegtuigen van Engeland Noorwegen Zweden overvliegen richting het Oosten maar gisteren en vandaag totaal geen condens strepen omdat de luchtvochtigheid behoorlijk hoog is.

  0 likes
 44. #44 Ab, hier nog een mening. Moet wel zeggen dat zo een stormpje wel goed is om die chemtrails weg te blazen.
  http://www.teapartynation.com/forum/topics/hurricane-sandy-s-message-to-america?xg_source=activity&id=3355873%3ATopic%3A2286299&page=3

  0 likes
 45. [quote name=”Ab”]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o4P7Kr17RX8

  HAARP in actie[/quote]
  Gelul weer, HAARP is alleen voor ONDERZOEK, wat jullie bewerkstelligen kán helemaal niet. (ik kijk niet naar vage filmpjes)

  0 likes
 46. [quote name=”Paardenliefhebber”][quote name=”Ab”]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o4P7Kr17RX8

  HAARP in actie[/quote]
  Gelul weer, HAARP is alleen voor ONDERZOEK, wat jullie bewerkstelligen kán helemaal niet. (ik kijk niet naar vage filmpjes)[/quote]
  Wordt het niet eens tijd om de Paardjes te gaan voeren? Vage filmpjes, bij struisvogel politiek is altijd sprake van vaag! Duidelijker kan het niet…en Paardenliefhebber, zoek eens dieper op internet betreft HAARP…bewijs ten over van dit gruwelijke wapen, en de verschrikkelijke mogelijkheden!

  0 likes
 47. Beste dames en heren.

  Ik stel een gedachte-experiment voor:

  Ik wil de volledige bevolking van ons mooie kikkerlandje besproeien met een niet nader te noemen goedje. wat heb ik hier voor nodig?

  1: een heleboel van het “goedje” te verzamelen in het geheim natuurlijk want de populatie mag het niet weten.
  2: Een heleboel vliegtuigen om het goedje te kunnen verspreiden.
  3: een weer-instituut om uit te zoeken waar en wanneer ik de boel moet uitstorten.
  4: enz enz

  maar het belangrijkste in nog wel dat ik heel veel mensen moet inlichten over mijn plannen.
  labowerkers, vervoerders, grondpersoneel, piloten, ingenieurs, ambtenaren enz enz

  Mijn vraag is dus, hoe kan je dit is hemelsnaam geheim houden?

  (chemtrails bestaan als zodanig niet, wat je ziet zijn condenssporen)

  0 likes
 48. [quote name=”instmess”]

  Mijn vraag is dus, hoe kan je dit is hemelsnaam geheim houden?

  (chemtrails bestaan als zodanig niet, wat je ziet zijn condenssporen)[/quote]

  compartimentalisatie
  functionaris mag slechts tot die geclassificeerde gegevens toegang hebben die nodig zijn voor zijn taakuitvoering
  Gevonden op http://www.woorden-boek.nl/woord/compartimentalisatie

  —–

  need to know
  Also found in: Acronyms, Encyclopedia, Wikipedia 0.01 sec.

  A criterion used in security procedures that requires the custodians of classified information to establish, prior to disclosure, that the intended recipient must have access to the information to perform his or her official duties.
  Dictionary of Military and Associated Terms. US Department of Defense 2005.

  0 likes
 49. [quote name=”Ron B.”][quote name=”Paardenliefhebber”][quote name=”Ab”]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o4P7Kr17RX8

  HAARP in actie[/quote]
  Gelul weer, HAARP is alleen voor ONDERZOEK, wat jullie bewerkstelligen kán helemaal niet. (ik kijk niet naar vage filmpjes)[/quote]
  Wordt het niet eens tijd om de Paardjes te gaan voeren? Vage filmpjes, bij struisvogel politiek is altijd sprake van vaag! Duidelijker kan het niet…en Paardenliefhebber, zoek eens dieper op internet betreft HAARP…bewijs ten over van dit gruwelijke wapen, en de verschrikkelijke mogelijkheden![/quote]
  You make me smile.don,t be afraid for things you don,t know!Haarp is geen wapen met zo,n turbulente ionosfeer.Complotters hebben Haarp tot een wapen genoemd, vanwege de schaarse info die over haarp te vinden is>Google maar eens op HAARP en praat weer als je het in zijn geheel begrijpt.Heb je natuurkunde gehad??Pas dan ben je van een complottheorie los!

  0 likes
 50. Hoi Hunting Wolf, weinig te vinden over HAARP? Misschien even je Hunting aanpassen, en even op deze site kijken!

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=A16

  En reageer weer als je alles heb gelezen, en dit soort zaken tot de bodem hebt uitgezocht!

  0 likes
 51. VS actie om de verkiezingen te manipuleren?

  0 likes
 52. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Ron B.”][quote name=”Paardenliefhebber”][quote name=”Ab”]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o4P7Kr17RX8

  HAARP in actie[/quote]
  Gelul weer, HAARP is alleen voor ONDERZOEK, wat jullie bewerkstelligen kán helemaal niet. (ik kijk niet naar vage filmpjes)[/quote]
  Misschien wel handig om zelf iets meer te verdiepen in deze onderwerpen. Helemaal daar er gewoon verslagen zijn van mensen die er hebben gewerkt. Die cover-ups waar jij naar verwijst zijn juist gemaakt om het onderwerp te ridiculiseren. En zelf nadenken helpt ook wel. Of denk je dat ze al 25 jaar de noorderlichten aan het onderzoeken zijn?? The truth is scary.

  0 likes
 53. Wel toevallig dat het weer New York is dat wordt getroffen? Opnieuw zal deze gemeenschap de schouders eronder moeten zetten om te herstellen. Wie kan vertellen wat hier mogelijk achter zit?

  0 likes
 54. #53 Zullen functionarissen zich zelf afvragen waarom ze bepaalde opdrachten uitvoeren, of zullen ze het gewoon doen zonder nadenken? Datzelfde zie je in NL bij gemeenten ook, mensen die werk uitvoeren in opdracht zonder nadenken. De bureaucratie beslist, personeel voert uit zonder discussie.

  0 likes
 55. [quote name=”Alex”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Ron B.”][quote name=”Paardenliefhebber”][quote name=”Ab”]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o4P7Kr17RX8

  HAARP in actie[/quote]
  Gelul weer, HAARP is alleen voor ONDERZOEK, wat jullie bewerkstelligen kán helemaal niet. (ik kijk niet naar vage filmpjes)[/quote]
  Misschien wel handig om zelf iets meer te verdiepen in deze onderwerpen. Helemaal daar er gewoon verslagen zijn van mensen die er hebben gewerkt. Die cover-ups waar jij naar verwijst zijn juist gemaakt om het onderwerp te ridiculiseren. En zelf nadenken helpt ook wel. Of denk je dat ze al 25 jaar de noorderlichten aan het onderzoeken zijn?? The truth is scary.[/quote]
  Volgens mij gaat hier iets behoorlijk fout in de reacties of bij de site! Ik heb niet beweerd dat het gelul is, en dat ik niet naar vage filmpjes kijk! Integendeel!!!

  0 likes
 56. [quote name=”Ron B.”][quote name=”Plien”]Die condensstrepen zijn alleen bij een bepaalt weertype zichtbaar dus kerosine en waterdamp. Om de paar minuten vertrekt of land er een vliegtuig.Ons luchtruim is overvol aan vliegverkeer. Dus Chemtrails zijn uitlaatgassen van vliegtuigen.

  http://casperflights.com/unified/?location=eham%5B/quote%5D
  Als je boven de 40 jaar bent, en je lijd niet aan alzheimer…kun je jezelf misschien herinneren van je jeugd dat contrails ongeacht hoe koud of warm het was….nooit lang bleven hangen (zeker geen uren!), als je tenminste wel eens omhoog keek! Dus conclusie???[/quote]

  Een conclusie KAN zijn: de samenstelling van de hogere luchtlagen is veranderd, waardoor trails langer blijven hangen en voor een zogenaamde whiteout kunnen zorgen.

  0 likes
 57. Hunting wolf,

  Als je even heel reëel gaat kijken dan moet je het als volgt zien. Als je de natuurlijke stroom van zaken in de atmosfeer gaat infiltreren met trillingen dan gooi je domweg de hele natuurlijke gang van zaken overhoop. dat is precies wat HAARP doet. Wat voor verhaal er ook aan gekoppeld wordt, het blijft een verstoring. Zoek maar ens op Youtube of in Google. Er is eindeloos veel informatie over hoe HAARP doelgericht gebruikt wordt. Kijk bijv. maar eens op deze website: http://endthelie.com/books-and-reading-material/haarp-exposed/

  0 likes
 58. al die geloofd dat chemtrails contrails zijn,kan als volslagen onoordeelkundig beschouwd worden.ik word helemaal moedeloos van zoveel aan achterlijkheid grenzende kortzichtigheid.heb ook geen zin om hierover in discussie te gaan met mensen die te lui zijn om het zelf uit te zoeken,en alles op een presenteerblaadje verwachten gepresenteerd te krijgen.hopen blijf ik wel,dat ze ooit nog eens geheel zelfstandig leren na te denken,maar ik vrees dat dat er niet meer in zit.tot zover.verder dank aan iedereen die wel de moeite neemt en heeft genomen om dit onderwerp bespreekbaar te maken en met feitelijk materiaal en inzicht bijdraagt aan de bewustwording van hetgeen er daadwerkelijk aan het gebeuren is.mij heeft het enorm geholpen,in elk geval. mvg dirk

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gegeneraliseerde-angststoornis-bg

Ken je deze vorm van marteling die jij mogelijk ondergaat?

Heb je ooit gehoord van de zogenaamde ...

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

Al eeuwenlang spreken de zeven wereldwonderen tot ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.