Chemtrails

Neurologische luchtaanvallen

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Neurochirurg Russell Blaylock ging enkele jaren geleden met pensioen om zijn leven te wijden aan het onderzoek naar chemtrails.

Na zijn diepgaande onderzoek is hij tot de conclusie gekomen dat chemtrails bestaan uit aerosolen, gewoonlijk niet door lijnvliegtuigen worden gesproeid en verschillende giftige en biologische stoffen bevatten.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Blaylock richt zich met name op de effecten van de aluminium nanodeeltjes, zoals omschreven in het artikel ‘Chemtrails Are Over Las Vegas’, in augustus 2005 verschenen in de Las Vegas Tribune.

Drinkwater

Het televisiestation KNBC Los Angeles besteedde in het programma Toxic Sky aandacht aan zieke kinderen en recordhoeveelheden barium en aluminium in het drinkwater nadat boven San Bernardino chemtrails waren gesproeid.

Hoewel de Amerikaanse luchtmacht chemtrails in het stuk van de Las Vegas Tribune afdoet als een ‘hoax’, bevestigen wetenschappers die op dat moment werkzaam waren op vliegbasis Wright Patterson het bestaan ervan in Columbus Alive, een krant in de staat Ohio. Ze voegden toe dat ze betrokken waren bij experimenten waarbij gesproeid werd in het luchtruim.

Het ging onder meer om het sproeien van aluminiumoxide om ‘klimaatverandering tegen te gaan’ en bariumstearaat ter ondersteuning van geavanceerde militaire communicatie.

Chlorella en koriander

Vier jaar geleden bevatte de sneeuw op Mount Shasta 7 ppb (deeltjes per miljard) aluminium, inmiddels is dat aantal gestegen tot 61.000 ppb.

Blaylock ontdekte dat de aluminium nanodeeltjes het neurale netwerk van de reukzin kunnen passeren. Dit netwerk staat in directe verbinding met het hersengebied dat wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer.

De voormalige neurochirurg merkte verder op dat aluminium nanodeeltjes in tegenstelling tot normaal aluminium gemakkelijk worden geabsorbeerd door het maag-darmstelsel. Omdat ze zo klein zijn, kunnen de nanodeeltjes de bloed-hersenbarrière en celmembranen penetreren en mitochondriën verstoren.

Bij inademing kunnen ze leiden tot ontsteking van de longen en longaandoeningen veroorzaken zoals astma. Blaylock adviseert mensen om binnen te blijven en veel water te drinken op dagen dat er gesproeid wordt. Bij voedsel dat dit soort giftige metalen uit het lichaam verwijdert denkt hij onder meer aan chlorella en koriander.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Biff
Biff
11 jaren geleden

Zo frustrerend dat gesproei en de ergerlijke ontkenningen daarvan. Daarom heb ik over de daders nog maar één ding te zeggen:

Kielhalen!

MediumJaco
MediumJaco
11 jaren geleden

Lieve mensen, het is waar. Maar ze sproeien alleen bij de zon en dan alleen als er extra zonnevlammen zijn. Deze ontwrichten hun communicatie app. Daarom sproeien ze… Niet om je ziek te maken. Dat doen ze met ons eten. Vaccinaties doen ze om vloeibare metalen in het brein te brengen. Fluoride om de pijnappelklier aan te tasten, anders kun je para worden en je herinneringen aan thuis ophalen.

Ff bij de les blijven, thanks
Ps, eind november komt de bankklap, joepie!

legaal
legaal
11 jaren geleden

hoi,denk je dat ze iets aantrekken wat de bevolking zegt waar er gesproeit word,dat is gewoon tegen dovenmans oren praten.ze gaan gewoon door met sproeien.
Rumsveld wilde ttijdens de aanval op het WTC ook sproeien met prozac er in,wie zegt dat er nu geen prozac er bij zit?om de mensen kalm te houden.Protes teren helpt niet ,en laten wij hopen dat het met dit alles vlug gedaan is,en dit de laatste loodjes zijn,maar die wegen wel heel zwaar,en dat diegene hier opdracht voorgaf gearresteerd zal worden in de toekomst.dit is gewoon een aanval op de mensheid.je zou ze moeten aanklagen voor het Geneve confent,ik zie dit dan ook als een oorlogs daad,in plaats van een atoom aanval.Gr,Legaal

carina
carina
11 jaren geleden

Eigenlijk wil ik toch ook graag weten waarom al die troep ( klimaat .. geloof er niets van…)
en helpt het om een mondkapje te dragen zoals ze al in japan doen.. en kun je je eigen drinkwater er op testen etc. etc..

Back to top button
59
0
We lezen graag je reactie!x