Mens en Dier

Wybren van Haga bij Lange Frans: ‘Waar blijft de opstand?’

Help door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag is Tweede Kamerlid Wybren van Haga te gast in de podcast van Lange Frans. Hij is één van de weinige Kamerleden die zich kritisch uitspreekt over de coronamaatregelen. Sterker nog: hij van is van mening dat de coronacrisis voorbij is.

Van Haga vroeg RIVM-baas Jaap van Dissel op de man af hoe hij aan de 1,5 meter kwam. Die zei dat de afstand een beetje arbitrair is en je ook 2 meter kunt nemen. “De onderbouwing is zo slecht.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij zei zelf te willen bepalen of hij het risico neemt om besmet te raken of niet. “Dat gaat Hugo de Jonge niet voor mij beslissen.”

Stoppen met die onzin

Wybren van Haga begrijpt niet waarom er niet wordt ingezet op preventie. Dus ervoor zorgen dat je geen overgewicht hebt, dat je fit bent, dat je je vitamines op orde hebt en gewoon gezond bent. “Dat lijkt me veel beter.”

“We accepteren dat er in Nederland per dag 130 mensen doodgaan aan kanker, dat er per dag 100 mensen doodgaan aan hart- en vaatziekten. Dat accepteren we. Daar is nooit een persconferentie over gehouden. Daar geeft het RIVM nooit dagelijkse updates over.”

Wat moet er volgens hem nu gebeuren? “Stoppen met die onzin. Ga gewoon weer aan de slag.”

“Ik begrijp niet dat mensen niet fundamenteel in opstand komen.”

[Lange Frans]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Spiritual Intelligence #7
Spiritual Intelligence #7
3 jaren geleden

De vraag die hierbij komt: een opstand waar naar toe: naar welk vernieuwend staat-systeem dat niet op de langere termijn weer qua kwaliteit zo wordt als nu het geval is. Iemand een goed idee hoe de staat alternatief in te richten?

Thom
Thom
3 jaren geleden

Dankzij de corrupte Media is iedere goedgelovige burger doodsbang gemaakt.
Kinderen kun je al helemaal alles wijsmaken.
Zijn er nog meer politici met ballen 0f is Sybren de enige die durft te zeggen waar het over gaat.

mollen
mollen
3 jaren geleden

schandalig dat leger en politie dit zomaar laten gebeuren. wij mogen onszelf niet eens verdedigen

Jan V
Jan V
3 jaren geleden

Van Haga doet het leuk voor komen, maar heeft zijn feiten niet allemaal op een rijtje. Tussen de regels door “is het corona virus heel ernstig, maar overstijgt het een normale griep niet”. En dat voor een virus wat niet aangetoond bestaat. Ook is de VVD “een prima middenpartij” (vooral goedgezind aan de elite), maar ondertussen hebben meerdere VVD’ers al het veld moeten ruimen wegens leugens en/of incompetentie (o.a. Zijlstra, Opstelten, Teeven), om nog maar te zwijgen over die kwal van een Rutte die het hele land naar de klote bezuinigd heeft. Bovendien gelooft hij niet in complottheorieën dat het klimaat en 5G met de corona leugen te maken hebben, waarvan inmiddels al meerder bewijzen zijn. Dan nog zijn gezwam over de FvD die in de 1e kamer een meerderheid hebben, maar die “Spoedwet gaat er wel komen”. Van Haga opereert als eenling, dus hoeven we van hem ook niks te verwachten. Hij kletst leuk, maar ik heb in hem ook geen vertrouwen; een standaard
verschijnsel bij politici. Gewoon afschaffen die hap! We hebben niks aan dit soort figuren.

Back to top button
28
0
We lezen graag je reactie!x