Homepagina » Mens en Dier » Wybren van Haga bij Lange Frans: ‘Waar blijft de opstand?’
wybren van haga
Foto: YouTube/Lange Frans

Wybren van Haga bij Lange Frans: ‘Waar blijft de opstand?’

Vandaag is Tweede Kamerlid Wybren van Haga te gast in de podcast van Lange Frans. Hij is één van de weinige Kamerleden die zich kritisch uitspreekt over de coronamaatregelen. Sterker nog: hij van is van mening dat de coronacrisis voorbij is.

Van Haga vroeg RIVM-baas Jaap van Dissel op de man af hoe hij aan de 1,5 meter kwam. Die zei dat de afstand een beetje arbitrair is en je ook 2 meter kunt nemen. “De onderbouwing is zo slecht.”

Hij zei zelf te willen bepalen of hij het risico neemt om besmet te raken of niet. “Dat gaat Hugo de Jonge niet voor mij beslissen.”

Stoppen met die onzin

Wybren van Haga begrijpt niet waarom er niet wordt ingezet op preventie. Dus ervoor zorgen dat je geen overgewicht hebt, dat je fit bent, dat je je vitamines op orde hebt en gewoon gezond bent. “Dat lijkt me veel beter.”

“We accepteren dat er in Nederland per dag 130 mensen doodgaan aan kanker, dat er per dag 100 mensen doodgaan aan hart- en vaatziekten. Dat accepteren we. Daar is nooit een persconferentie over gehouden. Daar geeft het RIVM nooit dagelijkse updates over.”

Wat moet er volgens hem nu gebeuren? “Stoppen met die onzin. Ga gewoon weer aan de slag.”

“Ik begrijp niet dat mensen niet fundamenteel in opstand komen.”

[Lange Frans]
5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Spiritual Intelligence #7
Spiritual Intelligence #7
3 maanden geleden

De vraag die hierbij komt: een opstand waar naar toe: naar welk vernieuwend staat-systeem dat niet op de langere termijn weer qua kwaliteit zo wordt als nu het geval is. Iemand een goed idee hoe de staat alternatief in te richten?

Thom
Thom
3 maanden geleden

Dankzij de corrupte Media is iedere goedgelovige burger doodsbang gemaakt.
Kinderen kun je al helemaal alles wijsmaken.
Zijn er nog meer politici met ballen 0f is Sybren de enige die durft te zeggen waar het over gaat.

mollen
mollen
3 maanden geleden

schandalig dat leger en politie dit zomaar laten gebeuren. wij mogen onszelf niet eens verdedigen

Jan V
Jan V
3 maanden geleden

Van Haga doet het leuk voor komen, maar heeft zijn feiten niet allemaal op een rijtje. Tussen de regels door “is het corona virus heel ernstig, maar overstijgt het een normale griep niet”. En dat voor een virus wat niet aangetoond bestaat. Ook is de VVD “een prima middenpartij” (vooral goedgezind aan de elite), maar ondertussen hebben meerdere VVD’ers al het veld moeten ruimen wegens leugens en/of incompetentie (o.a. Zijlstra, Opstelten, Teeven), om nog maar te zwijgen over die kwal van een Rutte die het hele land naar de klote bezuinigd heeft. Bovendien gelooft hij niet in complottheorieën dat het klimaat en 5G met de corona leugen te maken hebben, waarvan inmiddels al meerder bewijzen zijn. Dan nog zijn gezwam over de FvD die in de 1e kamer een meerderheid hebben, maar die “Spoedwet gaat er wel komen”. Van Haga opereert als eenling, dus hoeven we van hem ook niks te verwachten. Hij kletst leuk, maar ik heb in hem ook geen vertrouwen; een standaard
verschijnsel bij politici. Gewoon afschaffen die hap! We hebben niks aan dit soort figuren.

Piet
Piet
3 maanden geleden

Fijne gast die Wybren vam Haga.

exegese
exegese
3 maanden geleden

Dit is een Wilders 3.0 een grote bek over dit en over dat, wetende dat er nooit iets mee zal gebeuren. Burgerlijke oppositie in beeld brengen en afvangen met de lucht van stroop maar de stroop weer weggrissen voordat hij genuttigd kan worden.
We moeten tot in het diepst van ons wezen beseffen dat ze alle reserves, alle welvaart die we opgebouwd hebben zullen afnemen en ons in armoede achterlaten. Dat is het plan en dat kan alleen maar lukken als wij ze hier vrijwillig mee weg laten komen. Als wij stoppen mee te werken, als wij stoppen braaf te gehoorzamen aan een stelletje psychopathische criminele leugenaars is hun spelletje gedaan, over en sluiten. Als niemand meer gehoorzaamt of luistert is het over en sluiten, zonder geweld en zonder ellende, zonder een schot te lossen.

Stay Positive
Stay Positive
3 maanden geleden

Van Haga for president. Laatste dagen weer met weinig mensen proberen een opstand te creëeren. Nederland accepteert het. Of iedereen doet nu aan burgerlijke ongehoorzaamheid. De teugels zijn weer aangetrokken. De leugens gaan verder. Volgens het CBS zijn er 10k doden, hahaha.

Mensen kom op en doe je plicht.

John nak
John nak
3 maanden geleden

Er staat een kartonnen pop van Rutte op Haga’s werkkamer terwijl hij uit de vvd is gestapt. Dit kan ik niet serieus nemen. Always hidden in plain site, controlled opposition dus.

Ome Jaap
Ome Jaap
3 maanden geleden

Precies die man heeft gelijk en mag van mij het land regeren daar hij weet wat de grote meerderheid van het volk wenst

Jack Burton
Jack Burton
3 maanden geleden

van Haga: “We accepteren dat er in Nederland per dag 130 mensen doodgaan aan kanker, dat er per dag 100 mensen doodgaan aan hart- en vaatziekten. Dat accepteren we. Daar is nooit een persconferentie over gehouden. Daar geeft het RIVM nooit dagelijkse updates over.”

Dit soort “hele toevallige” uitspraken zouden hetzelfde succes kunnen hebben als dat van hun andere grote vriend, Maurice de Hond, met z’n airborne druppeltjes theorie en mondkappen uitspraken…weet u nog?

Daarbij met het alles controlerende systeem dat in de kinderschoenen staat is het uiteraard zeer handig om ook middels 130 kankerdoden en 100 hart en vaatziekte doden de teugels nòg iets strakker aan te trekken en de grip op de mens te vergroten.

Als je toch al absoluut niet diep onder de oppervlakte wil gaan graven zeg dan iets als: ” ik accepteer corona-doden, helaas! mensen sterven nu eenmaal en de maatregelen moeten stoppen want deze belemmeren mijn vrijheid.”

x

Check Also

quarantaine

Professor pleit voor quarantaine naar Chinees voorbeeld: ‘We gaan jou uit je gezin trekken’

De Belgische professor Dirk Devroey, decaan geneeskunde ...

coronavaccin

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x