UFO

Nieuw onderzoek naar Zimbabwaanse leerlingen die vreemd wezen zagen (video)

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op 14 september 1994 vloog een onbekend object door het Zuid-Afrikaanse luchtruim. Twee dagen later landde een vreemd toestel bij een school in Zimbabwe.

Het fenomeen werd gadegeslagen door 62 leerlingen die een dag later werden geïnterviewd door wijlen journalist Cynthia Hind.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Op de televisie werd er destijds weinig aandacht aan besteed. Enkele maanden na de waarneming reisden Harvard-professor John Mack en Dominique Callimanopulos af naar Zimbabwe om het incident te onderzoeken.

Tijdens het speelkwartier hadden de kinderen van de Ariel School in Ruwa een UFO zien landen. Ruwa ligt op 22 kilometer van de Zimbabwaanse hoofdstad Harare. In 2007 werd gewerkt aan een video met daarin de afgenomen interviews. Randall Nickerson deed negen maanden onderzoek in Afrika en kwam nieuwe getuigen tegen die hetzelfde verhaal vertelden als de leerlingen. Hij bezocht de oorspronkelijke getuigen nog eens in 2010. In onderstaande video wordt het onderzoek tussen 1994 en 2012 belicht.

De kinderen zagen in eerste instantie drie objecten in de lucht. De objecten verdwenen en kwamen op andere locaties weer tevoorschijn. Eén van de objecten landde op het terrein naast de school. Uit het object kwam een klein wezen. De oudere leerlingen zeiden dat het wezen communiceerde door in hun ogen te staren. Het legde uit dat wij mensen de planeet verwoesten en de natuur vervuilen.

Bron: YouTube/Darrell Rose

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
theo
theo
11 jaren geleden

Domme wezens dan.

Komen ze van verre naar deze aardbol, spreken ze een paar schoolkinderen aan.
Serieuze verandering was sneller bewerkstelligd door op prime time te landen voor het Witte Huis en zo de heer Clinton live voor de camera’s kunnen vertellen hoe ze over ‘ons’ en ‘onze’ omgang met de aarde dachten.

Dit is weinig effectiever dan het overbrengen van boodschappen via graancirkels.. 😉

Pieternella
Pieternella
11 jaren geleden

Ik snap de méérwaarde van plaatsing van dit artikel niet. Het is gedateerd en brengt niets nieuws (dat we onze planeet/natuur verwoesten/vervuilen is bekend). Hetzelfde geldt voor Roswell: het verhaal kennen we nu wel.

LarsH
LarsH
11 jaren geleden

[quote name=”theo”]Domme wezens dan.

Komen ze van verre naar deze aardbol, spreken ze een paar schoolkinderen aan.
Serieuze verandering was sneller bewerkstelligd door op prime time te landen voor het Witte Huis en zo de heer Clinton live voor de camera’s kunnen vertellen hoe ze over ‘ons’ en ‘onze’ omgang met de aarde dachten.

Dit is weinig effectiever dan het overbrengen van boodschappen via graancirkels.. ;)[/quote]

Je slaat de plank mis, en trouwens wat zou jij gedaan hebben als je een planeet bezoekt?

legaal
legaal
11 jaren geleden

ze hebben ik dacht in 1952 0f 53 boven het Capitool gevlogen,en dit is ook weer in de doofpot gestopt.En mischien zijn ze in Afrika wel opener in de ufo,s.en kinderen zijn de toekomst,en kunnen ze mischien door te studeren de aarde redden van de ondergang.Wie weet.
Ik kende deze doc,al en heb deze een paar jaartjes geleden gezien.
Wacht maar af,en verwacht het onverwachte.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x