Gezondheid

Nieuwe wetenschappelijke studie: autisme te wijten aan vaccinaties

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het wetenschappelijke tijdschrift Open Access Scientific Reports staat een nieuwe studie waarin een verband wordt aangetoond tussen de autisme-epidemie en de epidemie van diabetes type 1, die wordt veroorzaakt door vaccinaties.

Uit de nieuwe data blijkt dat autisme sterk gelinkt is aan diabetes type 1, een epidemische ziekte waarvan bewezen is dat ze wordt veroorzaakt door vaccins.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De publicatie, die is onderworpen aan collegiale toetsing, is geschreven door immunoloog dr. Bart Classen. “Wij schrijven al vele jaren dat ontstekingen als gevolg van vaccinaties tot de epidemie van diabetes type 1 en andere ziektes leiden,” legde Classen uit. “Onze nieuwe gegevens over de rol van ontstekingen bij de ontwikkeling van autisme laten zien dat vaccinaties vrijwel zeker een belangrijke oorzaak zijn van de autisme-epidemie.”

Bijwerkingen

Uit het onderzoek van dr. Classen blijkt dat het grote aantal vaccins dat patiënten krijgen leidt tot een epidemie van chronische ontstekingen. Die resulteert vervolgens weer in epidemieën van auto-immuunziekten, allergieën, metabool syndroom en obesitas.

“Er worden zoveel chronische ziektes veroorzaakt door vaccinaties dat vergifting door asbest, lage doses straling, lood en zelf sigaretten hierbij vergeleken in het niet valt,” legde dr. Classen uit. “De meeste patiënten beseffen niet dat hun ziekte wordt veroorzaakt door de bijwerkingen van vaccinaties. Het is zorgwekkend dat patiënten en hun ouders de schuld krijgen omdat ze slecht zouden eten of weinig zouden bewegen, terwijl hun aandoening is te wijten aan de vaccinaties.”

Hier vindt u een link naar de studie.

Bron: Omicsonline.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ahura Mazda
Ahura Mazda
10 jaren geleden

vaccinaties moet je zonder twijfel vermijden voor je zelf zowel je kinderen.
wanneer gaan we het eens over sigaretten hebben??

kijk naar deze filmpjes
formaldahyde in sigarret smoke
http://www.youtube.com/watch?v=PgVWWb-49eY

secrets of the tobacco industry
http://www.youtube.com/watch?v=5MmYY8sj73g

Timothy Drake
Timothy Drake
10 jaren geleden

Voor mij maar 1 spuit: de tuinspuit!

Linda
Linda
10 jaren geleden

Ik moet denken aan een opmerking tijden geleden, gechanneld: jullie kunnen honderden jaren oud worden. Duzzz…?
Ik sprak een vriendin die bestraling en chemo had gekregen voor keelkanker. Nu begonnen haar tanden af te breken, een voor een. Als extraatje kreeg ze eerst een antibiotumkuur vooraf(!). De hartelijke medelevende arts of specialist:) vond dat nodig vanwege haar ontstekingsgevoelige huid. Daarna dus verdovingen en operaties door een kaakchirurg.
Jaja, zei bigpharma, we liggen goed op schema, en ze telden hun geld.
Maar zij is een wrak en kan bijna niet meer eten. Het valt onder gezondheidszorg. GEZONDHEIDszorg.

Jan
Jan
10 jaren geleden

Bron medisch contact:
Het is een logische gedachte dat een virale infectie kan aanzetten tot een auto-immuunreactie die type-1-diabetes veroorzaakt. Een studie door H.-S. Lee e.a. – beschreven in Diabetologia – levert hiervoor echter geen bewijs. Zij onderzochten of kindjes die de ziekte kregen vaker infecties doormaakten dan hun gezonde leeftijdsgenootjes. Dat verschil was niet aantoonbaar.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x