Homepagina » Archeologie » Piramides ontdekt op Zuidpool
Piramides gevonden op Zuidpool

Piramides ontdekt op Zuidpool

Amerikaanse en Europese wetenschappers hebben op Antarctica drie piramides gevonden. Twee piramides werden op 16 kilometer van de kust ontdekt, de derde bevindt zich vlak bij de kustlijn.

Een expeditie naar de bizarre structuren moet uitwijzen of ze door mensen zijn gemaakt of dat het gaat om natuurlijke formaties.

Afgelopen jaar werd hier en daar al gesproken over de piramides. Volgens sommigen bewijzen de vreemde structuren dat het met ijs bedekte continent ooit warm genoeg was om een beschaving te kunnen huisvesten.

Herziening van de geschiedschrijving

Op dit ogenblik is er nog weinig bekend over de piramides en het team houdt zich verder stil over de ontdekking, aldus Voice of Russia. Het is onduidelijk wanneer de expeditie precies zal plaatsvinden.

Als de onderzoekers aantonen dat de piramides door mensen zijn gemaakt, zou de vondst wel eens kunnen leiden tot de grootste herziening van de geschiedschrijving ooit.

Palmbomen

Recentelijk zijn er meerdere interessante ontdekkingen gedaan op de Zuidpool. In 2010 ontdekten Henk Brinkhuis van Universiteit Utrecht en zijn collega’s stuifmeelkorrels van subtropische plantensoorten, zoals palmbomen, de Apenbroodboom en tropische fruit- en notenbomen in de bodem onder de Antarctische kustlijn. Deze soorten hebben een strikt temperatuurbereik en kunnen niet tegen vorst.

De Nederlandse wetenschappers onderzochten ook fossiele moleculen, waaruit bleek dat het op Antarctica 50 miljoen jaar geleden in de zomer boven de 25 graden Celsius moet zijn geweest.

In 2012 ontdekten wetenschappers van het Desert Research Institute in Nevada 32 bacteriesoorten in monsters uit het Vidameer, een met 19 meter ijs bedekt zoutwatermeer in de Victoriavallei op de Zuidpool. Het meer blijft vloeibaar water bevatten aangezien het water meer dan zeven keer zouter is dan zeewater.

Bron: Ruvr.ru

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie waardevol? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. wij weten nog niets over de echte geschiedenis van de aarde en oude beschavingen, die dan ook nog eens véél intelligenter blijken te zijn dan wij nu..
  https://www.youtube.com/watch?v=uAm-kbzT7xw

  0 likes
 2. Ze kunnen ook door E.T.’s zijn gemaakt.

  0 likes
 3. Die dingen staan pal naast het onderzoeksstation. https://www.youtube.com/watch?v=jg0WDtDUGMg

  0 likes
 4. Ik wil een pyramide zien, geen grillige vormen.

  0 likes
 5. Cool letterlijk en figuurlijk.Van het stuifmeel had ik gehoord, maar het vinden van piramides??Nooit verwacht!En dan het sprookje die in onze geschiedenisboekjes staan, hoe ze zijn gebouwd in Egypte.Steentje van 20.000 kilo optillen met drie boomstammen en wat touw? een giller.

  0 likes
 6. [quote name=”redice”]wij weten nog niets over de echte geschiedenis van de aarde en oude beschavingen, die dan ook nog eens véél intelligenter blijken te zijn dan wij nu..
  https://www.youtube.com/watch?v=uAm-kbzT7xw%5B/quote%5D

  Om youtube als een informatie bron te gebruiken vind ik persoonlijk redelijk onbetrouwbaar, immers, iedereen kan hier iets neer kwakken. Wat veel interessanter is of het inderdaad menselijk bouwwerken zijn. Hier zouden wetenschappers meer aandacht aan kunnen besteden. Onze aarde bestaat al enkele miljarden jaren, onze beschaving pas enkele duizenden jaren. Dus wat is er 100 a 200 miljoenjaar geleden allemaal gebeurt met mogelijke beschavingen, dat vind ik wel interessant.

  0 likes
 7. [quote name=”Kalki”]Ze kunnen ook door E.T.’s zijn gemaakt.[/quote]
  Dat kan zeker en het voordeel van de ET is dat de mens daar niet komt omdat het te koud is. Naar mijn mening is dat deel land al vele 1000den jaren in gebruik door de ET’s.

  0 likes
 8. [quote name=”Kalki”]Ze kunnen ook door E.T.’s zijn gemaakt.[/quote]
  Idd het KAN, mischien KAN het ook wel zijn gemaakt door vliegende olifanten of door teleporterende nijlpaarden ofdoor anti zwaartekracht gebruikende kangeroes,,, je weet niet het he! Het zou zo maar eens kunnen,, maar ik denk dat de oude beschavingen er meer mee te maken hebben 😀

  0 likes
 9. “Een expeditie naar de bizarre structuren moet uitwijzen of ze door mensen zijn gemaakt of dat het gaat om natuurlijke formaties.”

  Hoe kan men dan spreken van piramides die zijn ontdekt? Het zou ook een natuurlijke formatie kunnen zijn en derhalve dus nooit een piramide. Wat een suggestief verhaal zeg!

  0 likes
 10. [quote name=”Paul”]”Een expeditie naar de bizarre structuren moet uitwijzen of ze door mensen zijn gemaakt of dat het gaat om natuurlijke formaties.”

  Hoe kan men dan spreken van piramides die zijn ontdekt? Het zou ook een natuurlijke formatie kunnen zijn en derhalve dus nooit een piramide. Wat een suggestief verhaal zeg![/quote]
  Wat zegt de bron?Ancient pyramids, possibly man-made, discovered in Antarctica

  0 likes
 11. Het land Mu of Lemuria is 26000 jaar geleden door de Atlantiers naar de zeebodem geholpen dus moeten de piramide,s ouder zijn. Atlantis heeft zichzelf 13000 jaar geleden vernietigd,hoogmoed komt voor de val.En nu zijn wij aan de beurt.Maar als ik de reacties hier lees,En hoor om mij heen, zakt mij de moed in de schoenen.een grote zooi totaal geworden zombies. die echt niet willen (kunnen)zien.In wat voor zieke wereld wij nu leven.Het gevecht licht donker is zich in alle hevigheid aan het afspelen.maar de massa slaapt rustig door.Waar is de elite zo bang voor s,morgens zon.s opkomst een grote chemtrail aanval ,s,avonds zon,s ondergang het zelfde spel,de blue en red catchina en de 2de zon komen steeds dichter bij.en zijn binnen kort met het blote oog waar te nemen.En in de tussen tijd gaat de halve wereld bevolking en dieren eraan doordat die psychopaten door blijven gaan met de lucht dicht te spijkeren .de zon in een trechter te houden. De warmte kan niet uitwaaieren.of weg. groenten en fruit zijn besmet,en kunnen door deze hitte niet normaal groeien.En heel wat mensen lopen naar de huisarts.advies van dezer neem vitamine D3 want uw lichaam neemt het niet op.Als je dan aangeef hoe dat komt.geloven zij je niet.Waarheen leid deze weg voor velen?

  0 likes
 12. [quote name=”pietje bell”]Het land Mu of Lemuria is 26000 jaar geleden door de Atlantiers naar de zeebodem geholpen dus moeten de piramide,s ouder zijn. Atlantis heeft zichzelf 13000 jaar geleden vernietigd,hoogmoed komt voor de val.En nu zijn wij aan de beurt.Maar als ik de reacties hier lees,En hoor om mij heen, zakt mij de moed in de schoenen.een grote zooi totaal geworden zombies. die echt niet willen (kunnen)zien.In wat voor zieke wereld wij nu leven.Het gevecht licht donker is zich in alle hevigheid aan het afspelen.maar de massa slaapt rustig door.Waar is de elite zo bang voor s,morgens zon.s opkomst een grote chemtrail aanval ,s,avonds zon,s ondergang het zelfde spel,de blue en red catchina en de 2de zon komen steeds dichter bij.en zijn binnen kort met het blote oog waar te nemen.En in de tussen tijd gaat de halve wereld bevolking en dieren eraan doordat die psychopaten door blijven gaan met de lucht dicht te spijkeren .de zon in een trechter te houden. De warmte kan niet uitwaaieren.of weg. groenten en fruit zijn besmet,en kunnen door deze hitte niet normaal groeien.En heel wat mensen lopen naar de huisarts.advies van dezer neem vitamine D3 want uw lichaam neemt het niet op.Als je dan aangeef hoe dat komt.geloven zij je niet.Waarheen leid deze weg voor velen?[/quote] dat zei je een half jaar geleden ook al!! En waarschijnlijk volgende jaar ook!! En dat jaar daarop… enz!! Keep the hoax alive!!

  0 likes
 13. – Weeral een wazige uitleg. Ze moeten nog gaan controleren of het al dan niet een natuurlijke formatie gaat maar in de Engelse titel staat al ‘possibly man-made’. Hoe subjectief kun je zijn.
  – Weeral een wazige foto van een of ander Youtube filmpje. YouTube is zo te zien de nieuwe waarheid geworden.
  – Pietje Bell, als alles waarheid is wat je vertelt wordt het hoog tijd dat je begint de leven ipv een hoaxes, angstverhalen en massahysterie in leven te houden
  – Plz, we want facts not English tabloidstories

  0 likes
 14. [quote name=”pietje bell”… Maar als ik de reacties hier lees,En hoor om mij heen, zakt mij de moed in de schoenen.een grote zooi totaal geworden zombies. die echt niet willen (kunnen)zien.In wat voor zieke wereld wij nu leven.Het gevecht licht donker is zich in alle hevigheid aan het afspelen.maar de massa slaapt rustig door. Waar is de elite zo bang voor s,morgens zon.s opkomst een grote chemtrail aanval ,s,avonds zon,s ondergang het zelfde spel,de blue en red catchina en de 2de zon komen steeds dichter bij.en zijn binnen kort met het blote oog waar te nemen.[/quote]

  Yep, ik vraag me ook af, hoe dit ooit nog goed moet komen.

  Sommigen zien die strepen in de lucht nog geen eens en reageren: “dat hoort toch zo, als ik zo’n streep zie, dan denk ik altijd lekker, die gaan op vakantie” werkelijk waar!

  OF

  “neem het niet te zwaar op”, “oei, je gaat wel ver hoor”, “eng zeg”, “neeh, dat wil ik niet geloven hoor”, “dat wil ik helemaal niet weten”, “als ik dat zou lezen zou ik depressief worden” … en zo kan ik nog wel even door gaan.

  Neeh, er moet een hoop gebeuren….maar hoe!? Idd, de moed zakt me wel in de schoenen.

  Wat betreft de zon, ik heb al wel wat foto’s gezien, maar zelf nog niet lijf mee gemaakt.

  Ach, de reacties hier…het gros is overheid.
  Die je soms ook nog eens zielig zien doen, van als je een beetje tegengas geeft, word je uitgescholden als trol of overheid… 😀

  0 likes
 15. Als ik dit artikel lees, moet ik gelijk weer aan de film Alien Vs Predator denken.

  0 likes
 16. [quote name=”Lexi”]Die dingen staan pal naast het onderzoeksstation. https://www.youtube.com/watch?v=jg0WDtDUGMg%5B/quote%5D

  Het verhaal is leuk, maar de huidige satellietopname’s van deze plek laten een duidelijk en ander beeld zien…

  0 likes
 17. In wat voor welvaarts-waanzin leef je als je de helft van de onzin gelooft die hier in de reacties voorkomt.

  “Het gaat hier zo slecht” “De gevechten van donker tegen licht” “Weeh, chemtrails” “Mijn oma is ontvoerd door Mayanen in een UFO”. Ondertussen lekker History Channel blijven kijken.

  Misschien moet je eens verder kijken dan je eigen achtertuin. En de gevechten aangaan die tastbaar en de realiteit zijn. Wij hebben het hier wel zo slecht in het westen.. Och och och…

  Wanneer heb jij voor het laatst 100KM moeten lopen om water te halen om te drinken en je te wassen? Wanneer heb jij voor het laatst gehoord dat het zoveelste kind bij jouw in de buurt is overleden aan iets achterlijks zoals een klein griepje? Wanneer heb jij voor het laatst de buurman moeten vragen om je been te amputeren omdat die geïnfecteerd is?

  Reality check?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

baudet

Baudet stapt naar de rechter vanwege ‘bizarre beschuldiging’ van de NPO. ‘Schandelijke leugens bij Buitenhof’

Buitenhof-presentatrice Natalie Righton beweerde dat Thierry Baudet ...

nos journaal

NOS Journaal ‘verspreidt gif’. Een vergelijking tussen twee aanslagen

Een jaar geleden heeft journalist Arnold Karskens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.