Gezondheid

Robert De Niro en Robert F. Kennedy junior bieden 100.000 dollar voor bewijs dat vaccins veilig zijn

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De eerste persoon die wetenschappelijk bewijs kan laten zien waaruit blijkt dat thiomersal, een conserveermiddel dat aan sommige vaccins wordt toegevoegd, veilig is krijgt 100.000 dollar.

Dat heeft Robert F. Kennedy junior van het World Mercury Project aangekondigd. Hij wil dat kwik, een neurotoxine die 100 keer giftiger is dan lood, niet langer wordt gebruikt in vaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Thiomersal zit nog steeds in onder meer griepvaccins en kindervaccins die ieder jaar aan 100 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden worden gegeven.

Net zo giftig

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC publiceerde afgelopen maand een onderzoek waarin wordt gesteld dat ethylkwik in thiomersal net zo giftig is als methylkwik in vis.

“De overheid waarschuwt zwangere vrouwen vis dat kwik bevat te vermijden, maar tegelijkertijd is de CDC voorstander van het injecteren van kwikbevattende vaccins in zwangere vrouwen en kinderen,” zei Kennedy. “Dat gaat tegen alle logica in.”

Hij legde uit dat zijn organisatie 100.000 dollar zal uitbetalen aan de eerste journalist of persoon die een wetenschappelijke studie kan vinden die aantoont dat thiomersal veilig is.

Autisme

Kennedy legde uit dat blootstelling aan kwik kan leiden tot ADHD, Alzheimer en autisme. Zelfs studies op de website van de CDC linken blootstelling aan thiomersal aan een laag IQ, taalstoornissen en tics.

Een studie van de Yale-universiteit die vorige week is gepubliceerd suggereert dat vaccins kunnen worden gelinkt aan tics, anorexia en OCS.

Critici halen vaak de teruggetrokken studie van dr. Andrew Wakefield aan die in vakblad The Lancet was verschenen. Die studie gaat echter over de BMR-prik en die bevat geen thiomersal.

Feiten

In 2014 onthulde een CDC-wetenschapper dat zijn werkgever vaccinonderzoekers opdracht gaf om gegevens die vaccins linkten aan autisme te vernietigen.

Kennedy pleit voor een debat gebaseerd op feiten, niet op angst of blind vertrouwen in toezichthouders en de farmaceutische industrie.

Bij de bijeenkomst waren ook steracteur Robert De Niro en oud-verslaggeefster van CBS News Sharyl Attkisson aanwezig.

Wil je de uitdaging aangaan? Kijk dan hier voor meer informatie.

Bekijk hieronder een video van de bijeenkomst:

[New York Daily News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zeeman
Zeeman
7 jaren geleden

Alleen al het inspuiten van iets in een lichaam is een grove vorm van geweld. En dat ook nog in een tere kinderlichaam. Als dat iets dan ook nog rotzooi is, dan vraag je je af hoe een gezondheidsdienst dat kan goedkeuren.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Misschien zijn hier nog wel gegadigden die die ton binnen kunnen sleuren. Ik heb in het verleden heel wat beweringen en stellingen in die richting voorbij zien komen. Als ze blijken te kloppen zijn ze goed voor een ton zoals bovenstaande titel vermeldt. Go for it !

Roy
Roy
7 jaren geleden

Ze zeggen op die site…

“thimerosal in vaccines currently being administered to American children”

Thimerosal wordt in Amerika sinds 2001 niet meer gebruikt in kindervaccinaties, hier ook niet trouwens..

Ik vraag me af hoe onafhankelijk de wetenschappers zijn die het controleren, ze krijgen 400 dollar per uur betaald, waarvan de Niro en Kennedy 200 dollar betalen en degene die het bewijs aandraagt betaalt de andere 200 dollar per uur. Dus als je iets aandraagt betaal je ten eerste al 50 dollar om het aan te mogen dragen, dan betaal je nog eens 200 dollar per uur aan de wetenschappers..

Je krijgt het terug als je gelijk hebt, maar je moet wel even een kleine +- 3000 dollar voorschieten om vervolgens het risico te lopen dat je een oor aangenaaid wordt. Oftewel leuke weddenschap voor mensen met geld te veel.

Ik denk dan weer wel dat ze het geld voor het einde van het jaar kwijt zijn. Net als Stefan Lanka die zo’n 2 jaar geleden een soortgelijke weddenschap verloor (ging niet over thimerosal, maar over mazelen). Meneer Lanka wimpelde het aangedragen bewijs af als zijnde niet voldoende, maar via een rechtzaak werd besloten dat de bewijzen sluitend waren waardoor Meneer Lanka 100.000 euro moest uit betalen.

Karen
Karen
7 jaren geleden

President Trump kreeg enkele dagen geleden een brief van maar liefst 350 (!) organisaties over de veiligheid van vaccinaties.
http://www.aap.org/en-us/advocacy-and-policy/federal-advocacy/Documents/Group%20Vaccine%20Safety%20Letter%20to%20President%20Trump.pdf

Er bestaan wel degelijk studies over de veiligheid van thiomersal in vaccins
http://www.aap.org/en-us/advocacy-and-policy/federal-advocacy/Documents/Group%20Vaccine%20Safety%20Letter%20to%20President%20Trump.pdf
Enkele citaten:
“A comprehensive review identified 28 publications that addressed mercury blood levels in the short and long term following vaccine administration, […] Three ecological studies suggesting an association between thiomersal and eurodevelopmental disorders were found to be fraught with methodological flaws. […] All other studies reviewed, which were conducted with more robust epidemiological designs and in different countries, failed to identify any association
with neurodevelopmental disorders.”
“the levels of ethyl mercury attained in the blood and brain from cumulative doses of vaccines do not reach toxic levels, making biologically implausible any relation between thiomersal in vaccines and neurological toxicity”

Krijg ik nu 100.000 dollar? Of is dat voor de auteurs van die studies? 🙂
Of wat gaan ze verzinnen om niet te moeten uitbetalen? Zijn de onderzoekers niet “onafhankelijk”? Geloven ze liever kwakzalverij?

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x