Homepagina » Gezondheid » Robert De Niro en Robert F. Kennedy junior bieden 100.000 dollar voor bewijs dat vaccins veilig zijn
Robert De Niro en Robert F. Kennedy junior bieden 100.000 dollar voor bewijs dat vaccins veilig zijn

Robert De Niro en Robert F. Kennedy junior bieden 100.000 dollar voor bewijs dat vaccins veilig zijn

De eerste persoon die wetenschappelijk bewijs kan laten zien waaruit blijkt dat thiomersal, een conserveermiddel dat aan sommige vaccins wordt toegevoegd, veilig is krijgt 100.000 dollar.

Dat heeft Robert F. Kennedy junior van het World Mercury Project aangekondigd. Hij wil dat kwik, een neurotoxine die 100 keer giftiger is dan lood, niet langer wordt gebruikt in vaccins.

Thiomersal zit nog steeds in onder meer griepvaccins en kindervaccins die ieder jaar aan 100 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden worden gegeven.

Net zo giftig

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC publiceerde afgelopen maand een onderzoek waarin wordt gesteld dat ethylkwik in thiomersal net zo giftig is als methylkwik in vis.

“De overheid waarschuwt zwangere vrouwen vis dat kwik bevat te vermijden, maar tegelijkertijd is de CDC voorstander van het injecteren van kwikbevattende vaccins in zwangere vrouwen en kinderen,” zei Kennedy. “Dat gaat tegen alle logica in.”

Hij legde uit dat zijn organisatie 100.000 dollar zal uitbetalen aan de eerste journalist of persoon die een wetenschappelijke studie kan vinden die aantoont dat thiomersal veilig is.

Autisme

Kennedy legde uit dat blootstelling aan kwik kan leiden tot ADHD, Alzheimer en autisme. Zelfs studies op de website van de CDC linken blootstelling aan thiomersal aan een laag IQ, taalstoornissen en tics.

Een studie van de Yale-universiteit die vorige week is gepubliceerd suggereert dat vaccins kunnen worden gelinkt aan tics, anorexia en OCS.

Critici halen vaak de teruggetrokken studie van dr. Andrew Wakefield aan die in vakblad The Lancet was verschenen. Die studie gaat echter over de BMR-prik en die bevat geen thiomersal.

Feiten

In 2014 onthulde een CDC-wetenschapper dat zijn werkgever vaccinonderzoekers opdracht gaf om gegevens die vaccins linkten aan autisme te vernietigen.

Kennedy pleit voor een debat gebaseerd op feiten, niet op angst of blind vertrouwen in toezichthouders en de farmaceutische industrie.

Bij de bijeenkomst waren ook steracteur Robert De Niro en oud-verslaggeefster van CBS News Sharyl Attkisson aanwezig.

Wil je de uitdaging aangaan? Kijk dan hier voor meer informatie.

Bekijk hieronder een video van de bijeenkomst:

[New York Daily News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zeeman
Zeeman
3 jaren geleden

Alleen al het inspuiten van iets in een lichaam is een grove vorm van geweld. En dat ook nog in een tere kinderlichaam. Als dat iets dan ook nog rotzooi is, dan vraag je je af hoe een gezondheidsdienst dat kan goedkeuren.

Teun
Teun
Reactie op  Zeeman
3 jaren geleden

Hoe worden de meeste kinderen gemaakt?

Zeeman
Zeeman
Reactie op  Teun
3 jaren geleden

Ik heb het over een scherpe (of erger nog, botte) naald dat gestoken wordt in een lichaam, maar dat begrijp je natuurlijk wel. Gruwelijk voor een kinderlichaam.

vladi
vladi
Reactie op  Teun
3 jaren geleden

teveel vaccinaties gehad?

fff

exegese
exegese
3 jaren geleden

Misschien zijn hier nog wel gegadigden die die ton binnen kunnen sleuren. Ik heb in het verleden heel wat beweringen en stellingen in die richting voorbij zien komen. Als ze blijken te kloppen zijn ze goed voor een ton zoals bovenstaande titel vermeldt. Go for it !

Roy
Roy
3 jaren geleden

Ze zeggen op die site…

“thimerosal in vaccines currently being administered to American children”

Thimerosal wordt in Amerika sinds 2001 niet meer gebruikt in kindervaccinaties, hier ook niet trouwens..

Ik vraag me af hoe onafhankelijk de wetenschappers zijn die het controleren, ze krijgen 400 dollar per uur betaald, waarvan de Niro en Kennedy 200 dollar betalen en degene die het bewijs aandraagt betaalt de andere 200 dollar per uur. Dus als je iets aandraagt betaal je ten eerste al 50 dollar om het aan te mogen dragen, dan betaal je nog eens 200 dollar per uur aan de wetenschappers..

Je krijgt het terug als je gelijk hebt, maar je moet wel even een kleine +- 3000 dollar voorschieten om vervolgens het risico te lopen dat je een oor aangenaaid wordt. Oftewel leuke weddenschap voor mensen met geld te veel.

Ik denk dan weer wel dat ze het geld voor het einde van het jaar kwijt zijn. Net als Stefan Lanka die zo’n 2 jaar geleden een soortgelijke weddenschap verloor (ging niet over thimerosal, maar over mazelen). Meneer Lanka wimpelde het aangedragen bewijs af als zijnde niet voldoende, maar via een rechtzaak werd besloten dat de bewijzen sluitend waren waardoor Meneer Lanka 100.000 euro moest uit betalen.

Xonic
Xonic
Reactie op  Roy
3 jaren geleden

Het zit er nog wel in , hierbij het onderzoek

http://journals.sagepub.com/doi/pdf/10.1177/0960327111407644

Roy
Roy
Reactie op  Xonic
3 jaren geleden

Daar staat niet dat Thimerosal in kindervaccinaties zit. Ze hebben het over gebruikelijke ingredienten..

Quote van het CDC

“Thimerosal was taken out of childhood vaccines in the United States in 2001.

Measles, mumps, and rubella (MMR) vaccines do not and never did contain thimerosal. Varicella (chickenpox), inactivated polio (IPV), and pneumococcal conjugate vaccines have also never contained thimerosal.
Influenza (flu) vaccines are currently available in both thimerosal-containing (for multi-dose vaccine vials) and thimerosal-free versions.

Het zit dus in sommige griepvaccinaties, niet in kindervaccinaties.

Franss
Franss
Reactie op  Roy
3 jaren geleden

Meneer Lanka mocht in hoger beroep de 100.000 houden omdat hij volgens de rechters geheel zelf mocht bepalen wat bewijs is. Zo win je altijd, en de headlines zijn dan ook dat er geen bewijs is dat het griepvirus bestaat. De kans dat Kennedy dezelfde truc wil uithalen is groot.

Of De Niro meebetaalt is trouwens nog maar de vraag. In de originele deelnameregels worden steevast Kennedy én De Niro genoemd, in het recente exemplaar alléén Kennedy.

Roy
Roy
Reactie op  Franss
3 jaren geleden

“Meneer Lanka mocht in hoger beroep de 100.000 houden omdat hij volgens de rechters geheel zelf mocht bepalen wat bewijs is. ”

Dat had ik dan weer niet meegekregen, heel jammer, had het graag anders gezien. Maar ja, dan zal het geld van deze weddenschap ook wel nooit uitbetaald worden…

Karen
Karen
3 jaren geleden

President Trump kreeg enkele dagen geleden een brief van maar liefst 350 (!) organisaties over de veiligheid van vaccinaties.
http://www.aap.org/en-us/advocacy-and-policy/federal-advocacy/Documents/Group%20Vaccine%20Safety%20Letter%20to%20President%20Trump.pdf

Er bestaan wel degelijk studies over de veiligheid van thiomersal in vaccins
http://www.aap.org/en-us/advocacy-and-policy/federal-advocacy/Documents/Group%20Vaccine%20Safety%20Letter%20to%20President%20Trump.pdf
Enkele citaten:
“A comprehensive review identified 28 publications that addressed mercury blood levels in the short and long term following vaccine administration, […] Three ecological studies suggesting an association between thiomersal and eurodevelopmental disorders were found to be fraught with methodological flaws. […] All other studies reviewed, which were conducted with more robust epidemiological designs and in different countries, failed to identify any association
with neurodevelopmental disorders.”
“the levels of ethyl mercury attained in the blood and brain from cumulative doses of vaccines do not reach toxic levels, making biologically implausible any relation between thiomersal in vaccines and neurological toxicity”

Krijg ik nu 100.000 dollar? Of is dat voor de auteurs van die studies? 🙂
Of wat gaan ze verzinnen om niet te moeten uitbetalen? Zijn de onderzoekers niet “onafhankelijk”? Geloven ze liever kwakzalverij?

Roy
Roy
Reactie op  Karen
3 jaren geleden

“Krijg ik nu 100.000 dollar? Of is dat voor de auteurs van die studies? 🙂
Of wat gaan ze verzinnen om niet te moeten uitbetalen? Zijn de onderzoekers niet “onafhankelijk”? Geloven ze liever kwakzalverij? ”

Ik zou zeggen dien het in, maar neem wel eerst je portemonnee. Het kost je een paar duizend dollar om het in te dienen 🙂

Karen
Karen
Reactie op  Roy
3 jaren geleden

Ik ga geen geld verspillen om een claim in te dienen. je weet al op voorhand dat ze met drogredenen zullen afkomen om de bewijzen te kunnen negeren: “geen onafhankelijk onderzoek” “wij hebben geen toegang tot de dataset met die 1.500.000 medische dossiers”, …
Maar het zullen drogredenen zijn. Ik volg al jaren dit “debat”, maar stel vast dat de antivaxxers nooit met degelijke argumenten komen. Ze baseren zich op anekdotes, weigeren het verschil tussen “kwik”, methyl-kwik” en “ethyl-kwik” te begrijpen, zien het verschil niet tuusen een slechte en een goede studie-opzet, begrijpen niets van degelijke data-analyses,…

Roy
Roy
Reactie op  Karen
3 jaren geleden

Amen… 🙂

x

Check Also

coronavaccin

Krijgt het coronavaccin nu wel of niet een chip?

Volgens de media zijn berichten over een ...

coronavaccin

Artsen: Waarschuw mensen voor ‘heftige’ bijwerkingen coronavaccin

Gezondheidsinstanties en medicijnmakers moeten mensen waarschuwen dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x