BuitenlandCorona

80.000 Australiërs die klachten kregen na coronaprik kunnen aanspraak maken op compensatie

Help mee door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Australische overheid heeft toegegeven dat de coronavaccins bij tienduizenden mensen bijwerkingen hebben veroorzaakt. Sommige slachtoffers hebben nu recht op een schadevergoeding.

7News berichtte vrijdag dat de overheid bereid is om mensen die zeer ernstig ziek zijn geworden meer dan 600.000 dollar compensatie te geven. Sommige Australiërs kregen na de prik bijvoorbeeld pericarditis of myocarditis.

Ziekenhuis

Daniel Opare, expert op het gebied van gezondheidsrecht, zei dat bijwerkingen van de prik veel kosten met zich mee kunnen brengen. Als je pericarditis krijgt, moet je mogelijk naar een cardioloog en procedures ondergaan, dus het is zeker goed dat er nu een manier is waarop mensen gecompenseerd kunnen worden, zei hij.

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding moet je wel eerst minimaal één nacht in het ziekenhuis hebben gelegen.

Pijn op de borst

In juli vorig jaar bepaalde het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) dat ontsteking van de hartspier (myocarditis) en ontsteking van het hartzakje (pericarditis) opgenomen moeten worden in de bijsluiter van de coronavaccins van Pfizer en Moderna als mogelijke bijwerkingen.

Symptomen van de aandoeningen kunnen kortademigheid, een krachtige en onregelmatige hartslag (hartkloppingen) en pijn op de borst zijn.

[Infowars]

4.9 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk uit Veliko Tarnovo
Henk uit Veliko Tarnovo
1 jaar geleden

En hier heb je het weer.
Australiërs kunnen aanspraak maken op compensatie en in Canberra doen ze net of ze sinterklaas zijn maar het geld komt wel uit de pot die mensenmet werk verdient hebben dus nogal een flinke koek van eigen deeg

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

OVERSTERFTE IN NEDERLAND IN DE MAAND DECEMBER HOOGSTE VAN HÉÉL EUROPA

De piek van de vierde coronagolf waar Zuid-Afrika mee te maken kreeg, is bereikt…het aantal besmettingen met de Moronic-variant is enorm gedaald & de avondklok wordt daarom per Direct afgeschaft…tot op heden Zéér weinig Moronic-Variant Doden…Het aantal besmettingen steeg eerst explosief, piekte en daalde vervolgens weer met duizelingwekkende snelheid…Een grote piek in het aantal sterfgevallen bleef echter uit, ondanks het enorme aantal besmettingen…Hé Hugootje dat betekent dus dat jouw Moronic-Variant NOOIT als Excuus gebruikt kan worden voor de Enorme Oversterfte in Nederland…die was is de maand December namelijk het HOOGST van Héél Europa & de op een na hoogste piek in de afgelopen twee jaar…Ook in andere Europese landen was er de afgelopen maand Oversterfte…maar nergens was die zo hoog als in Nederland…de Oversterfte is tevens veel hoger dan in de jaren voor de COVID-1984-Plandemie & de start van Operatie-Depopulatie Experimentele Nood-Vaxxi-Nazi…Vanaf eind Oktober liepen, net als in 2020, de sterftecijfers in Nederland op. Medio November steeg het aantal overledenen ten opzichte van 2020 echter flink door om begin december 2021 een piek te bereiken van bijna 4400 overleden per week.

In de hele December was de Oversterfte in Nederland “Zéér Hoog” en veruit de Hoogste van alle Landen waarvan data beschikbaar is, bevestigen ook de Analisten van EuroMOMO…zij gebruiken een Z-score om Sterftecijfers van verschillende landen te standaardiseren en te kunnen vergelijken…

Dus beste Herr Doktor Hugo Mengele verklaart u deze CBS Oversterfte-Cijfers alsjeblieft eventjes voor me:

In de eerste week van december (week 48) overleden naar schatting 4.300 mensen. Dat zijn er ongeveer 1.250 meer dan verwacht (bron: CBS).

In de tweede week van december (week 49) overleden naar schatting 4.100 mensen. Dat zijn er ongeveer 1.050 meer dan verwacht (bron: CBS).

In de derde week van december (week 50) overleden naar schatting 4.100 mensen. Dat zijn er ruim 950 meer dan verwacht, maar wel minder dan in de week ervoor 4.320 (bron: CBS).

Het grote wachten is nog op week 51 & 52

Dualiteit laag frequentie
Dualiteit laag frequentie
1 jaar geleden

Haha hier heb je wat geld sorry dat je binnen 5 a 10 jaar een hartaanval krijgt. Hoeveel bewijs hebben mensen nodig om in te zien dat dit systeem word gedomineerd door psychopaten die alles beheren in jouw leven. Wat je eet wat je doet wat leert je kent het ondertussenallemaal wel.

Arie N
Arie N
1 jaar geleden

Betalen is in mijn ogen het bekennen van schuld.
Dus dan geef je als leverancier/laboratorium toe dat het product niet goed is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

92
0
We lezen graag je reactie!x