Mens en Dier

Jensen ontleedt toespraak van Mark Rutte: ‘Je ziet dat hier iets anders achter zit’

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robert Jensen ontleedt in een nieuwe aflevering van zijn YouTube-show de speech die Mark Rutte op 16 maart gaf, de dag dat alles werd stilgelegd en we thuis opgesloten werden. Hij zucht diep op het moment dat Rutte de woorden ‘specialisten’ en ‘virologen’ in de mond neemt.

“Nee, nee, nee, meneer Rutte, het zijn de virologen en experts die u aanwijst die gevolgd moeten worden. Niet alle experts en virologen. Iedereen die met een andere mening kwam dan de heer Van Dissel of het RIVM, werd geboycot, de mond gesnoerd en uitgeschakeld. En er zijn er zoveel die het niet eens waren met deze mensen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Niet meer aan zet

“Rutte is de premier, maar hij trekt zich helemaal terug. We volgen Jaap van Dissel. Eigenlijk zegt de premier van Nederland hier: ‘Ik ben niet meer aan zet’. Hij heeft ons lot in de handen gelegd van mensen zoals Van Dissel, met daarachter instituten en daarachter weer andere instituten. Daarachter zitten weer de mensen die het daadwerkelijk bepalen.”

“Hij zegt dus hier: ‘Ik ben weg. I’m gone’,” aldus Jensen.

Tijdens zijn toespreek benadrukte Rutte: ‘Wij laten u niet in de steek’. Waarop Jensen reageert: “Iedereen is in de steek gelaten. Behalve Amazon. En Willem-Alexander, die een jacht heeft gekocht. Je ziet dat hier iets anders achter zit. Kijk wie er beter worden van zo’n situatie.”

4.6 17 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wow
Wow
3 jaren geleden

Jensen is lekker bezig,..mijn zegen heb je! En wie weet komen we ooit tot elkaar want ik weet ook dat je Mij al lang zoekt en ik ben hier mijn vriend,..bijna klaar om op te staan. Je laat je gelukkig niet afleiden door de huilende al 8 jaar(!) om geld bedelende desinformant mbt BewustZijn en het bestaan ansich. Als wij gaan leren om dicht bij onszelf te blijven komt het allemaal goed. Maar dicht bij jeZelf blijven wordt het komende decennium de grootste uitdaging want wat is het Zelf in jou? Ik ben er klaar voor!,..jullie ook?

Ron Jaspers
Ron Jaspers
3 jaren geleden

De nazi bilderberg groep heeft de macht in europa en bepaalt de agenda.Dit is de N.W.O. agenda 90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische globalistische elite.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Ze verschuilen zich natuurlijk achter de instituten. We worden in Nederland en in de meeste landen in de wereld geregeerd door mensen die de ballen verstand hebben waar ze feitelijk mee bezig zijn. Premier Rutte is de ex chef personeelszaken van de Unilever, heeft eigenlijk kunstgeschiedenis gestudeerd en moet nu in staat worden geacht een heel land te managen. Hugo de Jonge is eigenlijk een onderwijzertje welke nu de functie van minister van volksgezondheid moet kunnen vervullen. De man heeft nul medische achtergrond of kennis en is dus in ALLES afhankelijk van mensen met kennis van zaken of op aannemelijke wijze pretenderen dit te hebben. Dat zij een andere agenda volgen dan gezondheid en welzijn van het volk was vanaf dag 1 al duidelijk. Dat is ook de bedoeling want zo kan hij, en ook Rutte nooit of te nimmer aansprakelijk gesteld worden voor de allesvernietigende waanzin die ze samen met de rest van de ja-knikkers in Den Haag hebben veroorzaakt. Zij zijn allerminst door kennis of elke vorm van geweten gehinderd en zullen zonder scrupules de satanisten ten dienste zijn. Ze hebben geen geweten en geen gevoel, dat moge duidelijk zijn en toch zijn zij sluw genoeg geweest om voldoende mensen naar de stembus te lokken om hen volledig mandaat te geven om het volk al hun rechten en vrijheden te ontnemen en financieel de afgrond in te duwen.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Ja en in maart stemmen ze allemaal weer op die gestoorde nar.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x