Buitenland

Europese plannen voor vaccinatiepaspoorten lagen 20 maanden vóór de pandemie al klaar. Toeval?

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel landen zijn van plan om binnenkort vaccinatiepaspoorten in te voeren. Die zouden mensen weer toegang moeten verlenen tot winkels, restaurants, cafés, hotels, bioscopen en concerten. Ze zouden ook nodig zijn om te kunnen reizen. De overheid en media doen voorkomen alsof de maatregel een rechtstreeks gevolg is van de coronapandemie. In Europa werkte men 20 maanden vóór de corona-uitbraak al aan vaccinatiepaspoorten.

De Europese Commissie publiceerde op 26 april 2018 een voorstel met betrekking tot vaccinatiepaspoorten, diep verborgen in een document waar de mainstream media nauwelijks ruchtbaarheid aan hebben gegeven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vervolgens werd begin 2019 een routekaart gepubliceerd waarin de plannen van de Europese Commissie verder werden uitgewerkt. De routekaart vermeldt dat de commissie in 2022 een vaccinatiepaspoort aan EU-burgers zal introduceren.

Slechts drie maanden voor de corona-uitbraak

De opstellers van het document klagen dat de wereldwijde vaccinatiegraad daalt door ‘gebrekkige toegang, vaccintekorten, onjuiste informatie, onderschatting van ziekterisico’s, minder vertrouwen in de waarde van vaccins en desinvesteringen’. Ze komen met 10 stappen om ‘iedereen te laten profiteren van de kracht van vaccinatie’.

Na publicatie van het 10 pagina’s tellende document werd een Global Vaccination Summit gehouden, georganiseerd door de Europese Commissie en de WHO.

Deze top vond op 12 september 2019 plaats in Brussel, slechts drie maanden voor de corona-uitbraak. Onder de aanwezigen waren politiek leiders, gezondheidsministers, vooraanstaande wetenschappers en VN-functionarissen.

Onvermijdelijk

Er werden tijdens de top drie rondetafelgesprekken gehouden, waar onder andere Nanette Cocero van Pfizer, Seth Berkley van GAVI – een organisatie die wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation – en Joe Cerrell van de Bill & Melinda Gates Foundation aan deelnamen.

De aanwezigen kregen een aantal documenten uitgereikt waarin het versterken van de samenwerking met de farmaceutische industrie herhaaldelijk wordt benadrukt. Uit de stukken komt het beeld naar voren dat een pandemie ‘onvermijdelijk’ is.

[Dr. Rath Health Foundation]

4.7 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaline
Jaline
3 jaren geleden

Ik beroep me dan op resolutie 2361/2021 van Straatsburg

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Het volk wil dat kennelijk graag gelet op hun stemgedrag want 80% tot 95% heeft voor (corona)totalitarisme gestemd.

Karel
Karel
3 jaren geleden

Ze kunnen alle documenten en vaccins in hun eigen reet steken. Er geld maar een ding voor mij en dat is terug naar normaal en niet half maar heel !!!!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
3 jaren geleden

Toeval, nee meer determinisme. In deze Thomas Hobbes. De staat is een monster een Leviathan wat uiteindelijk zijn macht zal misbruiken. Macht corrumpeert en absolute macht corrumpeert absoluut.

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x