Buitenland

‘Oekraïense overheid gaf biolabs op 24 februari opdracht om dodelijke ziekmakers te vernietigen’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Toen Russische troepen de grens met Oekraïne overstaken, gaf de regering in Kiev de door Amerika gefinancierde biolabs in het land opdracht om dodelijke ziekmakers te vernietigen, waaronder de pest en miltvuur. Dat heeft het Russische ministerie van Defensie zondag gezegd.

Verhalen dat het Russische leger het had gemunt op biolabs werden in eerste instantie afgedaan als complottheorieën, maar het ministerie heeft nu documenten gepubliceerd om deze bewering te staven.

Bewijs wegmoffelen

We hebben documenten ontvangen van medewerkers van Oekraïense biolaboratoria over de vernietiging van zeer gevaarlijke ziekteverwekkers zoals pest, miltvuur, hazenpest, cholera en andere dodelijke ziektes op 24 februari, aldus het ministerie in een verklaring.

Het regime in Kiev probeerde op deze manier bewijs voor het vermeende biowapenprogramma weg te moffelen, dat volgens het ministerie werd gefinancierd door de Verenigde Staten. In twee laboratoria in Poltava en Charkov, steden waar de afgelopen dagen heftig is gevochten, werden volgens het ministerie componenten van biowapens gemaakt.

Geschonden

De documenten worden momenteel geanalyseerd door specialisten. Ze zullen volgens het ministerie bewijzen dat Oekraïne en de VS het Verdrag biologische wapens hebben geschonden.

De Bulgaarse onderzoeksjournalist Dilyana Gaytandzhieva, die al jaren onderzoek doet naar biolabs in Oekraïne, heeft de documenten op social media geplaatst:

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Respect voor iedereen
Respect voor iedereen
5 maanden geleden

Goed dat dit naar buiten komt. Dat neemt waarschijnlijk een hoop verwarring weg bij mensen die een verkeerd beeld van Poetin voorgeschoteld hebben gekregen de laatste tijd door de misinformatiemedia alias msm.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
5 maanden geleden

Overal vertrekken die AngloZioNazis tegenwoordig in Paniek…Afghanistan was ook al zo’n Bende…het zit ze ook niet mee tegenwoordig….hun Babylonische Magick Tricks lijken volkomen te zijn uitgewerkt….De Speciale Politie-Operatie in Oekraïne loopt op zijn einde…Rusland heeft inmiddels het merendeel van haar doelen bereikt….75% van de OekroNazis is al volledig uitgeschakeld of geneutraliseerd…dus nog maar 25% te gaan…Als je de MK-Ultra-Mainstreammedia mag geloven is het Westen in ieder geval vastbesloten om Rusland Heldhaftig te Bestrijden tot de laatste Oekraïner….Hahahaha….de Russen zijn me Broeders….

Inzicht
Inzicht
5 maanden geleden

Oekraïne en Amerikanen kun je niet vertrouwen. Vlucht MH17 is neergeschoten met opzet door dit vlucht te laten vliegen door een gevaarlijke route (die al een paar dagen eerder geschoten werd) en met een gekozen hoogte, precies om dit door de Amerikanen te kunnen gebruiken tegen Russia. Het is een rommel, corrupt land en betaald door de Amerikanen de NGO’S voor infiltratie, de salaris van politicus, de propaganda media, de neonazi’s groepen getraind door de Amerikanen. Zijn goed de Amerikanen? Nee

Hans van Alphen
Hans van Alphen
5 maanden geleden

Daar hoor je niets over op onze onpartijdige nieuwszenders. Deze laten alleen dingen horen die ze opgedragen worden door Klaus en zijn pionnen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x